7877
  • Atkamon
    Aha, nem is kevéssel... én is csodálkoztam... De ezt a Ubisoft twitter-en írta, úgyhogy ez már tuti, hogy igaz.
  • tommygear
    európában hamarabb jelenik meg?
  • DarkSector
    jah ez van a DRM helyett ez faxa. lesz.
  • Atkamon
    Na el se hiszem...
    HIVATALOS PC megjelenési dátum: márius 4 európa, március 16 amerika. Sok ember nem örül neki, de a védelem a játékon olyan lesz, hogy mindig kell internet kapcsolat, és Ubi account.
  • KaszaN
    pff az azér nemsemmi. Az első 7990-ről indult. De az simán megérte az egyel még ma is játszok. Hátmég azzal + DLC-k...hááát azét lehet, hogy megvárom amíg lemegy 9900-re. :S
  • DarkSector
    jah akkor nem euro-ba megy nekünk a dollár? :D
  • elitehun
    PC-re az alapverzió 12k lesz
  • DarkSector
    majd kíváncsi leszek kitől fognak 16ezret elkérni pc-re az alap verzióért, 18ezret meg a black-ért.
  • DarkSector
    nah ezért kár volt aggódni, ahhogy én MEGMONDTAM ELŐRE pc-n egyben lesz a DLC-kkel!!!!

"Az Assassin's Creed 2 PC-s verziója ugyanis alapból tartalmazza majd a két konzolokra már megjelent DLC-t - Battle of Forli, Bonfire of Vanities - viszont ennek okán egy kicsit drágább is lesz. A sima, dobozos változat ára 59,99 dollár, a "Black Edition" 64,99 dollárba fáj majd."

Ennyit a dlc-kkel való lehúzásokról....MEGJELENÉS + GÉPIGÉNY
  • tommygear
    ez se biztos még
    semmi biztosat nem tudni még az a baj legalább a megjelenést elárulhatnák már pontosan mikor lesz
  • norbi2fraktal
    Gépigény:

* SUPPORTED OS: Windows XP (32-64 bits) /Windows Vista (32-64 bits)/Windows 7 (32-64 bits)
    * Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
    * RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
    * Video Card: 256 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
    * Sound Card: DirectX 9.0-compliant sound card
    * DirectX Version: DirectX 9.0
    * DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
    * Hard Drive Space: 8 GB
    * Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
    * * This product does not support Windows 98/ME/2000/NT

Recommended Configuration:

* Processor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
    * Video Card: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
    * Sound: 5.1 sound card
    * Peripherals: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • DarkSector
  • Atkamon
    Haha, mennék jó korán a repülőtérre, aztán addig játszanék, amíg már üvöltözik a nevemet a hangosban, hogy be kéne szállni xD
  • DarkSector
  • tommygear
    ezaz butuljon csak a világ :D
  • DarkSector
    Óbameg Assassin Creed 2 a repülőtereken.... ezekután sztrájk a ferihegyen???
  • DarkSector
    meg is fogadom, ez csak válasz volt, nem vitázni volt kedvem.
    amúgy lehet a dlc csúszása által fokozott idegi állapotom is hozzájárul, ahhoz hogy egyre türelmetlenebb vagyok...:D
  • Atkamon
    Akkor fogadd meg a saját tanácsodat: "nem kell ienekkel foglalkozni ennyi."
  • DarkSector
    akkor is már vagy 10x beírták, és ennek lenéző értelme van, bárhogy lehet magyarázni, nem kell ienekkel foglalkozni ennyi.
    meg használni a lehúzó szót, mert ezt kivetítve azt jelenti, hogy a konzolosok a lehúzottal, akiket kizákmányoltak.

ezt én csak akkor éreztem, mikor régebben megvettem egy erős vga-t, most meg 6x kevessebbet ér, mint akkor.
    nah ez a szar érzés, mégse mondom minden nap a topic-okban...
    elfogadtam "úgy - ahhogy", van aki vesz most dx11 végett 60-80ezres vga-kat...5850-5870 pl...
    én se irogatom, hogy lúzerek, meg lehúzzák az embereket...holott ez a sok dx10-dx10.1-dx11 egy beetetés, hogy váltogassanak vga-t.
  • elitehun
    Senki nem mondott olyat hogy buta konzolos lehúzás csak simán azt hogy lehúzás
  • DarkSector
    nem én lovagolok ien témákon.
    miért van az ha dlc, akkor buta konzolos lehúzás?
    ezt rühellem...nézzen mindenki szét a háza tájékán, ez elvárható, mielőtt lebalekoznak valakit, ezt csak azért hoztam elő, mert van pc-m és konzolom is...és ezt a dlc-t letöltöm, ha ingyen lesz, ha nem.

semmi konzol vs pc, amíg nem szapulnak egyik oldalról.
  • Atkamon
    Na, hogy eltereljem a figyelmet a "konzol vs. PC" témáról, megjelent ma egy cikk, rendszerkövetelményekkel, árakkal, és megjelenési dátummal... Hivatalos fórumon azért megkérdeztem, hogy most akkor tényleg ez lesz-e a megjelenési dátum, remélem megerősítik végre.
    De a cikk szerint a Ubisoft megerősítette mindezt, köztük azt is, hogy a 2 DLC benne lesz a PC verzióban ingyen és bérmentve.
  • tommygear

ja fejezzük be idő előtt még nem idulok be :D
  • Atkamon
    jóó, szerintem hagyjuk a témát, mindenki ismeri a PC előnyeit és hátrányait, ebből csak flame lesz, és az senkinek sem lenne jó^^
  • tommygear
    meg az irányítástól se őrülsz meg és vered szét a házat :D
  • WorldTorrent
    es pc-t nem csak jatekra lehet hasznalni;)
  • Atkamon
    Kibaszott szar drága hardware? Semmi szükség vulgáris kifejezésekre és túlzásokra, menj a leáldozott topicba erről beszélgetni.
  • dupla0
    az azért nem igaz hogy 10x-szer ennyi összeggel mert a konzol-on kívül még egy TV-t is kell venni
    ha meg azt mondod van alapból TV-d akk lehet hogy másnak meg gépe van
    xD
  • DarkSector
    eredetileg szerepeltek volna a játékban...kit izgat, nem kerültek bele és kész...tökömet kell ezen lovagolni még mindig.

ígyis egy történet, ennyi. kitudja még mi lett volna a játékokban eredetileg, amit kiszednek dlc-ként, vagy később adnak ki dlc-nek...
    ez ha kell valakinek megveszi ha nem akkor nem.

úgy csináltok mintha kötelező lenne mindenkinek megvenni.
    ennyire ne csináljatok ebből nagy ügyet.

pc-n a kibaszott szar drága hardware-ekkel 10x ennyi összeggel húzzák le a játékosokat, ez nem nagy ügy konzolon...
  • Richardix
    "eredetileg szerepeltek volna ugyan a játékban, viszont a fejlesztési határidő szűkössége miatt nem jutott elég idő a befejezésükhöz illetve tesztelésükhöz" aha... akkor legyen ingyenes haaaa? Jah h mégiscsak a pénzért van.. nemszóltam.
  • DarkSector
    tudtam bakker, hogy elhúzzák amíg lehet.
  • KaszaN
    Ezt már én is belinkeltem lejebb. Csak bővebb kiszerelésben. :p
  • tommygear
    olvass
  • DarkSector
    jöhetne már a szájbabaszott dlc!!! lassan nem marad már több nap januárból, és januárra ígérték az elsőt...:S
  • tommygear

• DarkSector
    hát pl van hogy kirugja a lábát mire összerogyik, és kaszabol 1-et.
    vagy lehet túlzottan nem figyeltem, és fellülnézetből nem látni ennyire???
    :D
  • CroftManor
    arra gondolsz amikor lándzsa van nálad és kettévágja az a nagy darab? nekem már volt olyan :)
  • DarkSector
    jah az utsó igaz, nem jöttem rá, de nem is emlékszem hogy írná valahol a kombókat.
  • CroftManor
    melyik? én ezekkel találkoztam mind, max nem jöttél még rá h kell xD
  • DarkSector
    király.
    de látok sok kombót, ami szerintem nincs is a játékban...:D