Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
mindenféle szerénység nélkül állítom hogy perfekt vagyok angolból, de nem emlékszem ilyenre...arra viszont igen hogy sokszor kell majd használni, de eklég sok alternatív megoldást is gyömöszölnek a játékba 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

elitehun
Az lehet hogy Õ perfekt angolból, de a készítõk nem hülyék és rájönnek hogy ez elég unalmas lesz így
KaszaN
De, egy ismerõsöm perfekt angolból és az mondta, hogy mondta a csávó hogy az áldozatainkat majd csak ezzel a jármûvel tudjuk megközelíteni.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

elitehun
Ez hülyeség. Biztos hogy nem kell mindegyik küldetésnél használni.
Shep
Na majd meglátjuk, remélem nem szúrják el a jó történetet az egy kaptafára menõ unalmas küldetésekkel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atkamon
Mondták, hogy ez csak egy küldetés a nagyon sok közül... meg 600szor elmondja, hogy "dájvörsziti!!!", úgyhogy csak nem esnek már megint ugyanabba a hibába mint az elsõnél... Fõleg, hogy mostmár a grafikával meg az animációkkal nem kell olyan sokat dolgozni. Szerintem nem baj, ha vannak ugyanolyan animációk, mint amik az 1ben voltak, legalább többet doglalkoznak gameplay-el.

KaszaN
Nekemse nagyon jött be elõször, de látom nemrontották el vele nagyon. De elvileg majd minden küldetésnél repülni kell. Szóval ez is olyan lesz mint az elsõ, vagyis mindegyik küldetés ugyanazzal a menettel zajlik, meglessük, odarepülünk, leöljük, elmenekülünk...régi játék új köntõsben? De azért nekem tetszik, nagyon durva.

elitehun
Nekem viszonylag bejön. Fõleg azért mert másképp nem lehet bejutni ahhoz a pacákhoz és akkor nem haladunk elõre a story-val XD
Shep
Ez a repülõsdi csak nekem nem tetszik benne?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Asszem a bal oldalán láttam egy kardot. De ezt én is észrevettem hogy úgy mozog de nem is baj sztem. felidézi a régi emlékeket 😄
Prince23
Ezio teljesen ugyanúgy mozog mint Altair... csak pár játékelemmel bõvítették ki... meg hogy nem lesz nálunk fegyver, csak amit elcsórunk harc közben az ellentõl...ezt jól láttam?

elitehun
Bakker. teljesen kivagyok. Nem is tom mit mondjak. Ez lesz a második tuti vétel a prototype után<#taps><#worship>
Atkamon
Meg az egész... nekem fõleg a dupla kill tetszik... meg minden, eszméletlen jó😄

elitehun
Az nagyon állat amikor az elején leszúrja a csávót 😄
Atkamon
Prince23
Egyik se helyes! õsz---fall, tél---winter

Holiday----- ÜNNEPI szezon

ami azt jelenti, hogy október végétõl egészen december 25-ig biztosan megjelenik.

TDC Geronimo
holiday az tél.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A "this holiday"-t most akkor az õszre érti? Jó lenne ha a nyárra értené😄
Prince23
😄
Közbe MSN... xd

KaszaN

Prince23
A két pengével egyszerre nagyon döfinek néz ki Ezio😊) Jól le szúrta õket a tetõn egyszerre😄

Atkamon
Nagyon jó az új trailer! És már novemberben jön?😮 Remélem valóban így lesz. Biztos vagyok benne, hogy sokat tanultak Ubisofték az elsõ játék hibáiból, és most a gameplay-t fogják olyan színvonalasra megcsinálni, mint az elsõ részben a grafikát és az animációkat. Nagyonnagyon várom!

elitehun
Most néztem E3-on lesz benne füstbomba is 😄 Meg ha a vízbe ugrunk akkor olyan mintha szénakazalba ugranánk 😄DD
KaszaN
Komoly lesz ez vagy 10szer végignéztem ezt a videót! Beleborzongtam 😄. Márcsak egy gameplay kéne 😛.

elitehun
Najó. Szavakkal le sem lehet írni milyen állat lett a végét<#taps><#finom>
elitehun
Hangulatos lett az szent! És mintha Ezio gyorsabban mászna mint az õse
grebber

Next PC upgrade: 2022

gfreak
ezt nem hiszem el...ott van a 136-os hozzászólásban...és aza a röhejes hogy a tiéd a 140es..beleolvastál egyáltalán a topikba? minek azt, ugye?

<#idiota><#taps><#lama><#banplz>

Racism is a weapon of mass destruction!

csá mikor hozzák ki az AC2?
KaszaN
Ez azért már elég jó 😛 Hú de várom már az elsõ gameplayt 😄 emlékszem az AC1 elsõ gameplayre tátott szájjal néztem 😄.

Prince23
Hoztam én neked is híreket.

Elõzetes!

KaszaN
Jén azért jobb híre számítottam. Mondjuk az elsõ gameplayra nagyon kiváncsi leszek. 😄

Prince23
KaszaN
Nincs semmi infó?

végülis csak a trailer körülbelüli idejét árulja el..

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
0 infó tartalom...

grebber
Assassin's Creed 2 - trailer egybõl a TV-ben!

A Ubisoft különös dologgal állt elõ: nem az interneten, hanem a brit tévében mutat be in-game mozdulatokat a játékból.

A francia játékóriás különösen kedves a brittekkel, hiszen holnap az ottani Ötös csatornán mutatja be az elsõ valamit is mondó mozzanatokat a készülõ játékukból, az Assassin's Creed 2 -bõl.

Nemrég megtudtuk a GameInformer magazinnak köszönhetõen, hogy a játék Itáliában fog játszódni, s mentorunk maga Leonardo Da Vinci lesz, ezért is stílusos, hogy a csatorna este 8-kor, a Da Vinci kód szünetében teszi adásba a trailert. Gondolom nemsokkal a TV-be kerülése után az interneten is megtalálható lesz, kíváncsian várjuk, hátha az Assassin's Creed 2 meglepetésekkel is szolgál majd.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Na meg szörfözni is 😊))) Mint pókicával. na de ne offoljunk...😄

elitehun
Ez hülyeség, mert a WoS-ban csak hálózni meg ütni tudtunk. A prototypeban meg lehet majd helit, tankot vezetni. Vitorlázni, "kardozni" stb. Sztem a prototype 100X jobb lesz.
KaszaN
Jaaaj lee!😞 Megint beletették azt a nagy hülyeséget hogy a katonák utánunk utdnak ugrálni.😞 Most komolyan mi értelme annak ha úgytud ugrálni ha az õrök ugyis elkapnak mert ugyan úgy ugrálnak. Ez nem így lenne a valóságba...

Prince23
Félre beszélsz, többen is hasonlítják a WoS-t a Prototyphoz. Még anno a gso-n cikket is írtak róla. és ez tény. Két játékról van most szó. Szal innentõl a kérdésed számomra...<#idiota>

ennyi erõvel minden ami fps, és ölni kell benne és tele van fegyverrel az ugyanolyan?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Prince23
Sztem nem lesz az olyan jó, amilyennek képzeljük. Egy SM: WoS játékot fogunk kapni kicsivel szebb körítésben. Semmi újítás nincs benne. úgynúgy sandbox, ugyanúgy New York City, ugyanúgy kombók sorozatai lesznek...

elitehun
Nekem is ez az érzésem van a prototype-al kapcsolatban
KaszaN
Még semmi infó? Pedig má május van. Má tûkön ülök! 😄 Nembírok magammal és a tudattal hogy milyen is lesz a játék. 😄

Prince23
Májusban lesz sok infó

KaszaN
Miaz, nincs semmi új hír a játékról? <#lookaround>

KaszaN
Lehet. De remélem megjelenik idén. <#vigyor4>

Prince23
Akkor meg úgy jelentették volna be hogy x-re és ps3-ra jön...