7877
  • Atkamon
    Most még vsak egy dlc fog megjelenni, a második majd valamikor februárban.
  • CroftManor
    én pcre max letöltöm, de minek vegyem meg pcre is ha már boxon kijátszottam. a dlcket meg letöltöm csütörtökön, már alig várom xD pénteken várható abból is vidi youtubera tőlem.
  • elitehun
    Ha majd nem törik fel

Amúgy nem Valszeg meg fogom venni
  • DarkSector
    ez igaz...:D
  • DarkSector
    egyetértek...nem nagy szám. én 60.szinten meguntam...:S
  • tommygear
    énis :D
    megveszed e?
  • elitehun
    Sztem hülyeség. Vagy akkor csak azoknál az embereknél van gond. Nekem eddig is jól ment és most is. De az is igaz hogy nem nagy szám a multi de a single rész valami fantasztikus :D

De hogy ne csak off legyen alig várom már hogy megjelenjen
  • tommygear
    példákat írtam, rövid idő annyi a lényeg és csak szenvedés... hosszútávú megoldás nincs ez a lényeg
  • DarkSector
    teccik érteni, ez 1 nap, akkor mien 2-3 napról van szó?
    :D
    teccikérteni?
  • tommygear
    jaj he, eredeti szerverekre eleve nem lehet warezzal menni már vagy másfél hónapja mert sose azt a verziót krekkelik meg amivel az eredetisek jáccanak, pl kijön az 1.0.180as peccs akkor a warezosok az előzővel nyomják egymás között pl az 1.0.178al amit 1 nap után az iw letilt és ezért nem megy warezzal, teccikérteni?
  • DarkSector
    az hal meg hogy eredeti szerókra menj. ez egy dolog.
  • tommygear
    nem :D mondom megy max 2 napig a multi utána meghal az egész és 2 nap várakozás még vmi krekk elkészül
  • KaszaN
    Ez mekkora. xD
  • DarkSector
    ez nem igaz. szenvedés a eredeti-warez (vagyis hogy warezzal felmennyenek eredeti szerókra.) multiban van.
    warez, vagyis szingle coop és egymásközt warezosoknak továbbra is megy.

bár engem még így hogy eredetiben megvan se érdekel, akkora egy szar a játék...eredetivel is szenvedés az élet.
    összetehetik a kezüket ha 1 meccset zavargás mentessen le tudnak nyomni...sőt ha be tunak egyeltalán csatlakozni, már az is kissebb csoda.

újabban ezt hallom a topic-ban.
  • DarkSector
    hát ha nincs pénzük, akkor igen...
    de azok akik eredetiznek, van játék, adnak-vesznek-CSERÉLNEK.
    pc ien nincs azt tudom, de régen is ez volt...piaci nintendo-k uralta régi szép idők.

:)
    sárga műanyag kazettával rohangáltunk egymáshoz, meg a vasárnapi bolhapiacra...
  • tommygear
    mondjuk az mw2nél most elég jól megfogták a warezt 1 napig megy úgy ahogy utána 2-3 napig csak szenvedés van vele, ez már azért haladás
  • tommygear
    ja azt jáccanak 1-2 játékkal évekig
  • DarkSector
    meglátjuk hány napig bírják majd...:D
    eddig semmi nem volt hatásos, pedig már az atyaúristenre is azt mondogatták eddigis, hogy "na majd ez"

• Atkamon
    Ubisoft hivatalos fórumon egy belső ember azt írja, hogy ez egy teljesen új rendszer lesz, ami teljesen más lesz az eddig használt összes védelemtől, úgyhogy valószínüleg ezt több ideig fog tartani feltörni vagy megkerülni.
  • DarkSector
    x-en is...digitális terjesztés...:D
    és annyi a wareznak...:D
  • elitehun
    Egyébként az a Cod 6-os csak Nagy Britanniai adat volt. A másik meg amit Tommy is mondott hogy miután kicsippeltetik utána mehet minden, de PC-n még lehetséges megoldani úgy hogy ne menjen a warez.
  • DarkSector
    én meg sok haverom + itt sg-n a x360 topicban az emberek, meg a sok hülye aki annyi konzol játékot vesz eredetiben...:D
  • DarkSector
    van.
    de értesd úgy, hogy a konzol per pc arány elenyésző.

mit is írtak? 8 millióból eredeti eladott cod6-ból 3-400ezer a pc-s????

itt az arányokkal van a gáz.
    konzolon ps3 meg van fogva, x360 meg lehet warez, ha bannt akarsz, és sokan ezt nem merik megkockáztatni.
  • tommygear
    boxon is ugyanúgy van warez, most 10E forintért kiflesselik onnantól kezdve mehet minden game ingyen, ki az a hülye aki ezt nem csinálja meg? :D
  • elitehun
    Egyébként X-boxon is baromi nagy a warez. A másik hogy tudtommal olyan védelem lesz rajta mint az avataron és azt is fel tudták törni. igaz csak 3-4 nap alatt. de ha már ismerik akkor meglesz hamar. egyébként a crytek egyik új programjával párhuzamosan tudnak fejleszteni mind a 3 konzolra. van is egy videó ahol van 4 monitor ebből 3 monitoron a PC-s a Boxos és a PS-es kép és közben fejlesztik.
  • DarkSector
    nekem nem örömhír....:P
  • DarkSector
    részben igaz.
    az hogy letöltöd, hogy miért, hogy csak próbaképpen, ezt te is nagyon jól tudod hogy ez csak mese....10%-uk veszi meg ha lewarezolta.....
    lehet a sok gagyi szar minőségű játék is közrejátszik.
  • KaszaN
    Örömhír annak aki európában lakik. :D
  • Atkamon
    Szerintem itt már csak a játék minősége számít... Ha egy játék JÓ, akkor azt sokan megveszik PC-re is... Lásd Dragon Age... az is nagyon jól sikerült PC-n, mert nem csak egy béna port volt, hanem foglalkoztak is vele, meg volt benne olyan dolog, ami a konzolban nem. Meg ott a Witcher, meg Crysis, meg stb... Szóval a védelembe fektetett pénzt meg időt fektethetnék magába a játékba is, és akkor nem kéne félni a wareztól, mert ha egy játék JÓ, akkor a legtöbb warezoló megveszi, miután "kipróbálta".
  • DarkSector
    jah és ez mindenre igaz, még arra is, ami állítólag egy napon jelenik meg konzol-pc-re, még azokat is szokták csúsztatni 2-3 napig.
  • DarkSector
    warez....ez az amit írtam is...ez a lényege, x-re kevesebb a warez...ezért adták ki, meg pisi3-ra...ennyi...így talán többen veszik.

akinek van pc- mellett konzol.

nem warezol már első nap, hanem megveszi...akinek csak konzol van megveszi, akinek nincs az meg lehet vesz vett karácsonyra inkább és megveszi.

kb arra gondolok, hogy ha a pc-re visszatartják a warez-t ami elkerülhetetlen, nincs biztos védelem!
    ez elősegíti a konzolokon az értékesítést, ennyi.
  • tommygear
    jó ezzel tisztában vagyok :) de ugyanúgy kiadhatták volna pc-re is ha annyira akarják azt arra is jött volna dlc-ben, na haggyuk az xbox témát csak felidegesít az a doboz :D
  • DarkSector
    nézd meg a launch videókat, az összes játékban, aminek köze van xbox-hoz, az összes bemutatkozó videó arról készül...minden videóban láthatsz A(zöld)-B(piros)-X(kék)-Y(sárga) gombokat, illetve LB RB LT RT gombokról is beazonosíthatod a videókat...
  • DarkSector
    persze hogy nem csak xbox-ra azért adták ki, mert ott hamarabb kész a fejlesztés.
    minden multi xbox-ra készül el először.

ha meg pc-re tombol a warez, akkor azzal úgyis ráérnek, és addig megvetetik az emberekkel x-re, mert ott többen veszik meg, és ha majd eleget eladtak kibaszák pc-re, és akkor a warez mellett még 1-2 darabot elpasszolnak...
  • tommygear
    ez csak süket duma :D
    nem voltak még kész egyik verzióval sem lehet, de gondolom a microsoft egy kis kenőpénzzel elősegítette a megjelenést, mindenre képesek ezek a zsi****
  • DarkSector
    nem a behodolás miatt, hanem a 2 dlc- miatt...hogy elkészültével bele tudják tenni a pc-sbe.

ez csak nekem volt először ennyire egyértelmű...azért mondtam hogy várjátok ki, és megkapjátok a 2 dlc-t az alapjátékkal, mint a star wars-ban...
  • tommygear
    király kössz :)
  • Atkamon
    Egy és kettő:)
    Help

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SpOtt járok, amikor kiderül, hogy Ezio nincs egyedül, a többiek és assassin-t játszanak. Jön egy leap of faith. Gondoltam vége a játéknak , de még össze kell gyüjtenem a kódex lapokat. Hogy lehet ezt a leggyorsabban?
    Utána már vége a játéknak?
  • tommygear
    linket :D

mondjuk az ubi európai cég nagyon helyes is hogy hamarabb jön, elég volt az hogy behódoltak a mikrofosnak azt fél évet kell várni a pc verzióra