Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atila4
MI a rákért késik minden pc-re <#falbav>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

konzolra még ehónapban megjelenik, van ahol 17-ére van ahol meg 20-ára írják a megjelenést.
kirol
Egyszerre a konzolossal?
Vagy az még ez évben jön?

The Protector
Jövõ én elsõ 2 hónapjában.Szal durván 4 hónapon belül.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

atila4
Pc-re mikor jön kb. ?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Atkamon
Ja, amúgy kijött a hatodik Dev Diary is😊

Falcon87
Ezt tudom. De õ azt írta, hogy megy és megveszi 9kért, amikor még nem is jött ki D:

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

elitehun
PC-re annyi lesz
Falcon87
De nem 8990-ért.

Atkamon
Hát megjelenni azért megjelenik, csak PC-re nem😛

Falcon87
Nem baj, hogy idén már nem jelenik meg?😄

Atkamon
Arra én sem tudtam magam sosem rávenni xD Mindig elkezdtem gyûjteni, de sosem fejeztem be xD

gfreak
hehe...csaka fanatizmus...viszont az összes rohadt zászlót nem gyûjtöttem össze...szóval akkor már elkezdem teljesen elõlrõl, és összegyûjtöm mindet 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

grebber
Assassin's Creed 2 - az elõrendelések 80%-kal meghaladják az elsõ részét.

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Nekem mondod... én imádtam az egyet... 8 profilom van benne, azokat végigvittem, meg újrajátszottam nagyonnagyon sokszor részeket😄 az elmúlt lassan másfél évben iszonyat sokat nyomtam😄 ezért várom annyira a 2-t😊

elitehun
Akkor én meg beruházok a 3-ra már hétfõn <#idiota>
sztm nem tudod mirõl beszélsz ,hogy tudnád megvenni a 2.részt?😄

Hamilton22
Tesco szekszárd + veszek Flick trixet😄

Hamilton22,Fc Barcelona

hol?

Hamilton22
az "Assassins Creed 2-öt"<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Hamilton22,Fc Barcelona

CroftManor
mit veszel meg szombaton? <#vigyor><#guluszem1>

Nothing is True, Everything is Permitted

Hamilton22
háát....én már szombaton meg fogom venni 8.990 ft.-ért és remélem megveszük de egész nap nyomom az biztos😄<#eljen><#eljen><#violent><#gun><#idiota><#hawaii><#beka2>

Hamilton22,Fc Barcelona

énis az egyet játszom végig megint.

Csak igazából most lettem figyelmes arra,hogy a videóban számszeríj van a hátán😄 eddig miért nem tûnt fel?!!!!!!😄

gfreak
az egyet speciel én szerettem nagyon...lehet hogy megint nekiszaladok 😄

Rage47
én dragon agezek
Atkamon
Én is így vagyok... próbálom elterelni a figyelmemet, most a prototype-al játszok, meg majd a Splinter Cell sorozatot akarom végigvinni, de ezt meg annyira várom már, mindig csak erre gondolok😄

Amúgy szerintem azért olyan kihalt a fórum, mert nagyon sok ember nem szerette az 1-et, és nem tudja, hogy mennyivel jobb lesz a 2😛

gfreak
pontosan...próbálom lekötni magam más cuccokkal,a Borderlands meg a Force Unleashed jópofa, de mégis AC kéne 😄

elitehun
Én ilyenkor belegondolok hogy addig még lesz karácsony újév 😞 Nem fogom kibírni 😞
gfreak
már nem bírom 😄DD annyi teasert láttam már, annyi info jött be, inkább rácuppannék már a játékra 😄

elitehun
Ez a fórum ennyire kihalt bakker?
elitehun
Új videó ahol valóban Velencét mutatják be 😛
Falcon87
Megelõztél 😊

elitehun
" új interjú amiben láthatunk új gameplay jeleneteket is (és itt már a grafika is szép)
Videó 1
Videó 2
Én most az assassins creed 1-et xbox 360 controllerrrel nyomom végig (PC-n). Szerintem nagyon könnyû ezt a játékot gamepaddel játszani.

elitehun
Biztos hogy nem olyan. Elvégre a ubisoft-ról van szó 😉
elitehun
Sajnos idén én se voltam csak tavaly az uncsi tesõmmal
Atkamon
De akkor szóval nem olyan gáz a grafika, mint a videókban, ugye?😊

Atkamon
Bánom is T_T Nem nagyon ismerek senkit, aki eljött volna velem... ne fájdítsd a szívem...........

Kongy
VOLTAM BPGS-EN, és KIPRÓBÁLTAM a játékot. Nagyon királynak tûnik így elsõre, kb 20 percig toltam, de a látvány tisztára letaglózott. 😊 A harc meg király, és sokat fejlõdött, van egy halom új mozdulat. 😊 Kár, hogy kicsit bénáztam, mert nem vagyok egy konzolgémer, egy évben egyszer van X360 kontroller a kezemben, de jó volt nagyon! 😄 Bánhatja aki lemaradt!! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Öh, hát a fejlesztõk azt erõsítették meg, hogy 14 nyelvre lesz lefordítva... szerintem azok között lesz magyar is.

elitehun
Sztem lefordítják mert a ubisoft a legtöbb játékát kiadta magyar nyelven is
Falcon87
Anno volt egy pletyka, hogy a játék magyar lokalizációval jelenik meg. Asszem itt is volt szó róla. Van azóta fejlemény?

Falcon87
Köszi hogy gondoltál ránk, "németekre" is 😄

elitehun
jó lett. megnyugodtam mert csak néhány mondatot gondoltam másnak tehát az angol tudásom viszonylag jó 😛
Kandurex
Jó volt, thx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

elitehun
Fail! XD
Atkamon
Még jó, hogy az orosz...😄
Olaszul grazie😛

"szpászíbá",hogy stílszerûen olaszul köszönjem meg<#idiota><#hehe>
Kandurex
zsír

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯