7877
-
#1950 jah vágom, mert a leírásodból úgy vettem le, hogy a Black-ben 4 Templar Lair, amúgy ezeket így hívják, hogy konkrét legyek, nem bónusz pályák, hanem tomb-ok.
de rövidek, ezek a tombok inkább arra vannak, hogy kicsit prince of perzsia feelinget kapj, és direct rákényszerítsenek a mászásra, meg ugrabugrára, hiiszen a 10 TOMB ami összesen létezik, mint erről szól, juss el a-b-be, hogy találd ki, honnan hová miről mire ugrasz rá, és a végén jutalmat kapsz.
nekem nagyon bejöttek, ebből adhatnának ki majd többet is. -
#1949 jah nem, de csak jelzem a sok sok embernek, ezt vegye magára, aki akarja.
régen nintendo-m volt, utána ps, majd pc, és most átpártoétam az x360-ra, mert nekem így tetszik.
régen a ps2 mellett nem tetszett az xbox, most x360 odatett rendessen, én szarok más véleményére, én vettem x360-at és nem ps3-at, mert énnekem az tetszett régen, vagy ezelőtt jóideig pc volt favorit, de be kell látni a microfos most tarol rendessen.
jó pénzért iszonyatjó konzol...akinek van kis lóvéja, tutira ezt veszi. és ha 5-6 év alatt elavul és cserélni kell? szarom le, ha isten is megsegít, addigra lesz uj konzol, de 40ezeré nyomtam minden új játékot, 6évig.
gondolom érted mire célzok...
pc is kell, de mire manapság majdnemhogy arról szól nálam a pc, hogy ugyanazokat nyomom mint x-en. akkor mi a faxnak fejlesszek, most jön a final fantasy xIII, azt már régóta vártam, legutoljára a X.részt nyomtam 200óra játékidővel, nah azzal télleg el leszek majd, amúgy remélem sok extra lessz benne, meg a metal gear solid-ra leszek majd kiváncsi.
nostalgiából elővettem megint a MGS 3.részét, nah azok voltak a szép idők...:D -
#1948 ezt most vegyem célzásnak? :D -
#1947 Konzolos Black Edition-ben, meg most a 2. DLC-vel az is van. Palazzo Medici, Santa Maria Dei Frari, és az Arsenal Shipyard. Írtad is ma, hogy a hajóst újrakezdted párszor... az az:D Arsenal SHIPyard:P -
#1946 Arsenal Shipyard, az konzolon ezekszerint nincs, mert azzal eddig még nem találkoztam. -
#1945 jah értem. -
#1944 Hát, én csak Play.com-ról tudok, Amazonon is volt, de szerintem ott már elfogyott. Play.com viszont nem szállít Magyarországra, úgyhogy kell egy ismerős egy olyan országból, ahova szállítanak:S -
#1943 Hát nekem mg az Uncut is jó lenne csak mert itthon ne a simáért fizessek ha már ugyis kell...
A black kiadást am honnan tudnám beszerválni? -
#1942 Nem lesz benne minden. White Edition nem tudom, hogy lesz-e PC-n, Black Edition tuti lesz. A sima kiadásban csak a játék lesz meg a 2DLC. Aztán lesz az első kiadás, ami valami Uncut vagy milyen edition lesz, abban lesz +1 bonus map, asszem az Arsenal Shipyard. Black Edition-ben meg ugye a figura, könyv, bónusz DVD, meg a 3 bonus map.
Itthon nem hiszem, hogy lesz más az Uncuton meg a simán kívül. -
#1941 Ez a saját elvem vagyok a konzol ellen soha nem veszek ha innentől kezdve 1 game se jön ki pc-re akkor sem! -
#1940 tudtommal minden benne lesz a játékban alapon, de lehet rosszul hallottam. -
#1939 nem vitaképpen, de mien elv?
ha valaki játszani akar, akkor ne nézd hogy min, legyen olcsó lehetőleg, és magadnak vedd, ne azért hogy mutogasd, mert páran azt teszik... -
#1938 jött egy mail a cdgalaxistól azt hittem már lehet rendelni, de csak vmi hírlevél -
#1937 Nekem pl nem lenn fontos a live.De elvből nem veszek konzolt! -
#1936 A White vagy a Black edition jön PC-re?
Vagy mvilyen collector?
itthon asimán kivül lesz más kiadás? -
#1935 jó de amennyi katona van ebben az utcsó dlc-ben csodálkozok hogy ripsz-ropsz megvolt...:D -
#1934 Hát igen, ez a játék nem éppen a nehézségéről ismert:P -
#1933 Nah lenyomtam a dlc-t. mind a 3 Templar Lair-t, és a 13-as scene-t, kb 3óra alatt szerintem tök könnyű volt, egyedül a hajósnál kellett 4-5x nekikezdenem. -
#1932 arra warezolnának, ha nem lenne fontos nekik a live, meg a hdd-ről játék, és egyébb dolgok, nembeszélve hogy a fleshelés tönkreteszi a gépet. -
#1931 Ezzel megint maguk alatt vágják a fát max a microsoft malmára hajtják a vízet mivel ha nem lesz pc-re és egyre több game nem jön (Alan Wake is pl) akkor sokan fogják és vesznek konzolt és arra warezolnak ennyi! -
#1930 nagyfelbontású képek -
#1929 jóféle -
#1928 Nekem 16:10-es, azon nincs semmi bajom vele. -
#1927 hál istennek nekem 16:9es monitorom van :) bár én már a dlcken is túl vagyok... -
#1926 Húha, ennek nagyon sokat nem fognak örülni:) -
#1925 ma elég sokat játszottam a játékkal,nagyon jó lett,tetszik.kicsit hozzá kellet szoknom de mostmár nagyon jó. :) -
Csokis #1924 Mondjuk az jól látszik, hogy 16:9-re van ez is tervezve (akár csak a Mirror's Edge) és 16:10/5:4/4:3 felbontásokban fekete csík lesz alul felül. -
Csokis #1923 Grafikai elemzés! Érdemes végignézni az összehasonlításokat. -
#1922 azaz kb 4-5 percenként -
#1921 na akkor jólvan :D
köszi -
#1920 eléggé sürün
-
#1919 az 1-ben is így volt :) -
#1918 hát ajánlom neki :D -
#1917 Sztem minden megtalált dolog után (pl kincsesláda, toll stb) -
#1916 1 dolog érdekelne ezzel az új védelemmel kapcsolatban?
milyen sűrűn csinálja a játék a checkpointokat? -
Ragnar360 #1915 :) jjaja - a sorozatot nézted ? az is kurvajó volt szerintem...mégha voltak benne unalmasan megvalósitott drámai részek is. áh de a vége a 2. évadnak nagyonjó volt ennek ellenére cancelt kapott :S:S:S
Am jah egyértelműen a 2. rész a legjobb :) az überelhetetlek kábé :P lehet hamarosan meg is nézem -
#1914 Ja de végül is nem is szerencse mert manapság max akkor lehet áramszünet ha kihúzzák a kábelt és itt szerencsére ''védett'' helyen van -
#1913 nálam sincs sose szakadás szerencsére -
#1912 Ha megoldják hogy ne legyen warez akkor viszont nem basznak rá se a játékosok se a ubisoft :)
Amúgy ha jól értem csak azzal van baj hogy folyton kell legyen net kapcoslat. Lehet hogy csak nálam van ez de nálam sose szakadt meg az internet (csak ha a áramszünet volt ;) -
#1911 hát emberek itt van előttem a játék + xbox 360,ugyanaz a konzol érzésem van,nem tud lekötni a játék sokáig úgy érzem :D