7877
  • Atkamon
    A Ubi biztos nem fog rábaszni, csak a játékosok. Ha nem adnak el eleget, akkor nem ők baszank rá, hanem mi, mert nem fognak több játékot kiadni PC-re... és szerintem ez a hosszútávú tervük.
  • Skynet
    Csak az első két részét/értelmesebb kiadású könyveké.
    A 3. gyász volt. A 4 nézhető,de továbbra is terminator szégyenítés.

Amióta az összes rendezőnek az a mániája hogy ha egy terminator a keze közé kapja a célszemélyt, akkor elkezdi hajigálni mint egy babát,azóta gyengék a filmek. Az első két részben nem volt hajigálás,ha egyszer valaki célpont volt és közel került,meghalt kb fél pillanat alatt
  • peti71
    Mér baszna rá,nem fog szerintem.
  • Ragnar360
    kemény a logód...nagy ész lehetsz :D(szószerint, hátsó szándék nélkül) nahmeg a név :) - are u a big fan ?:)
  • Skynet
    Ha sikerül feltörni és lesz warez akkor hatalmasat. Ha nem akkor lesz olyan mazohista aki ilyen védelem mellett megveszi.
  • ricsa008
    öszintén remélem hogy erre az ubi nagyon rábaszik
  • Atkamon
    Írjátok ezt alá, ha gondoljátok. Kétlem, hogy túl sok mindenen változtat, de azért reménykedni lehet:)
  • DarkSector
    hát csak mondom, ha nem lenne meg...amugy van ami megvan boxra is meg pc-re is eredetiben.
  • tommygear
    minek vennéd ha megvan boxra?
  • DarkSector
    Én tutira nem fogom megvenni, mivel nekem a modem vagy a router miatt néha 3-4 percre szakad a netem.
  • DarkSector
    #1896...olvass mcfly olvass....:D
  • tommygear
    ja igen terjed majd warezon egy eredeti kulcs amivel mindenki jáccik és majd haggyák nyugodtan

gondolkozz mcfly, gondolkozz...
  • DarkSector
    miért tiltanák le?
  • tommygear
    ja és azt a kulcsot valszeg nem fogják letiltani még aznap
  • DarkSector
    kötve hinném hogy ien egyszerű lesz, hiszen 1 profilba irhatod csak be a cd-kulcsot, és 2 helyről nem lehet majd bejelentkezni, vagyis lehet osztozkodni, de csak felváltva tudtok majd játszani, mint a cod6.
  • CroftManor
    akit érdekel a teljes végigjátszás a dlcből: klikk
  • zsozso29
    Ubisoft : „a játékot is annyi helyre és annyiszor telepítjük, amennyire és ahányszor csak akarjuk”
    Nem kell más csak egy jó clone a játékról, meg egy eredeti kulcs és már mehet, játszhat mindenki egy kulccsal. Még törés sem kell. (Bár ilyen egyszerű lenne, de amúgy úgy is feltörik meg az eredeti tulajok is Crackért fognak könyörögni…) Thats it
  • CroftManor
    part 1
    part2
    egyelőre
  • DarkSector
    linket-linket hamar....:D
  • CroftManor
    hát akkor egyértelműen már nem fogom ujra megvenni 560ért... csak azért a pár tombért. na mind1, egyébként meg tettem fel walkthrough-ot a második dlcből.
  • DarkSector
    valszeg csak én úgy tartanám logikusnak, hogy akkor ami már megvan azt vonja le.
  • Atkamon
    Ez így van, mivel a tombokat csak egyben lehet kapni a DLC-vel, külön nem. Ez egy amolyan DLC Special Edition. Van a sima DLC, meg van a "Special Edition", ami tartalmazza a 3 tombot. Ha egy játékból kijön egy sima meg egy Collector's Edition mondjuk, akkor is ha már megvan a sima, nem tudod csak a Collector's Edition plussz dolgait megvenni a játék nélkül:)
  • CroftManor
    most ezt nem egészen értem, ha meg akarom venni a tombokat akkor is meg kell fizetnem ujra a dlc árát is meg a tombok árát is függetlenül attól hogy már kifizettem a dlct 320ért, mivel az 560 pontba kerül
  • Atkamon
    Ez, hogy "megszakad egy pillanatra a net, és kivág a menübe" nem egészen így van. Nem vág ki rögtön a menübe, először csak leáll a játék, és próbál újracsatlakozni a nethez. És ha 3-4 próbálkozás után nem megy, akkor lép ki.
  • DarkSector
    jah nem azt mondom hogy fontossak, csak gondolkodtam, ha utána az ember meggondolná magát, lehet akkor levonja a 560-ból a 320-at nem?
  • CroftManor
    max majd letöltöm pcre is, nagy kaland... abba benne lesz az a pár tomb
  • tommygear
    még jó h pcre jönnek a dlc-k :D
  • CroftManor
    hát de most nem fogok megint azért 3 ezret költeni hogy megtudjam venni azt a plusz három pályát, akkor inkább leszarom. főleg h most már letöltöttem a simát, nyilván nem fogok fizetni még külön megint a sima dlcért is meg a plusz három pályáért. mert az úgy nem lehet megoldani h csak a plusz tombokért fizessek...
  • DarkSector
    én őszintén nem a dlc-t akartam, mert különben lehet nem töltöm, hanem a 3 secret végett inkább.
    és ha ezekután kell a 3 secret, akkor elég hogy a különbözetet levonja vagy hogy van ez? :D

amúgy ez olcsóbb let, mert a 2.dlc-re először $5-t mondtak, ehelyett $4 mint az első dlc.
  • CroftManor
    hát jó neked, nekem mivel 800 pontom volt, így 320at előttem az első dlc-vel, maradt 480, de a mocskos 560ért adják azt a csimagot, na most sehol sem adnak nekem 80 pontot pluszba, így kénytelen voltam a simát leszedni, hogy kapkák be! am meg sztem egy rakás szar lett a második dlc. vagy 10x próbáltam ujra mire meglett a 9 target
  • DarkSector
    leszedtem extra dlc-t ha lúd, akkor legyen dagi!!!!:D 3 secret missionnal!!! meg minden züöldséggel...:D
  • DarkSector
    hohohóóóóóó
    itt nagy félreértések vannak, ahhogy én elnézem.
    itt most netes védelmekről beszélünk, természetesen amíg nem voltak védelmek addig naná hogy a játékok mennek offline, az lehet, de ez nem ugyanaz mint egy régi steames játék esetében.
    mert ha ez igaz, akkor nem lehet majd játszani vele warezba.
  • DarkSector
    rosszul tudod, cod6 pl nem megy offline...többit monnyuk nem néztem, de cod6-nál nekem offline nem inditja el még singlet se.
  • DarkSector
    azért mert net esetében meccsenként ment, minimum míg egy hosszabb fight küldetésnél kibaszottszar érzés újrakezdeni x ponttól.
    én tudom, volt már részem ienben...:D
  • Skyline
    A steamen ha aktiválva van a jtáék van a steam-nek offline módja,úgy net nélkül megy a game.

Ha ennél a játéknál tényleg ezt a védelmet tartják akkor itt nem lesz mese,játék közben amint csak egy pillanatra szakad a neted úgy kivág a menübe mint macskát sz*rni...Ez pedig kifejezetten nem hangzik jól az Assasins creed mentésrendszerét figyelembevéve...Ergo ha neadjisten épp nagynehezen megcsinálsz egy feladatot és pont kivág a game,nincs quckload hogy mondjuk majdnem ugyanonnan folytasd...Hanem kezdheted előlről az egészet....
    Megértem hogy valahogy fel kell venni a küzdelmet a warez ellen és ez a játék meg is fogja érdemelni hogy vegyék...De így csak azokat fogják szopatni akiknek eredetiben lesz meg....
  • balee4
    Én is megveszem, nem sok érte, ilyen védelem mellett meg amúgy is muszáj.
  • Dzsimbao
    A steames játékokhoz nem kell állandó netkapcsolat, csak a multikhoz, de ahhoz meg logikus.
  • tommygear
    de miért? steames játékoknál is kell állandó netkapcsolat amiatt senki nem hőbörög :D
  • CroftManor
    kár hogy én csak este 10 körül tudom letölteni, mivel 9ig bent ülök a melóhelyen :S
  • DarkSector
    a másolásvédelemben igaza van.