Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy értettem,hogy integráltad a videóval vagy elõször notepad-ben írtad meg,amit winyón mkv mellé lehetne tenni?😊
csak youtube tudja kezelni tudtommal külön az srt-t.
HDben van meg a video, csak a blip.tv csökkentett a minöségen
HDben van meg a video, csak a blip.tv csökkentett a minöségen
feliratot külön srt-ben nem tudod felrakni?..mert leszedhetõ HD avi is ám😊
feliratoztam a Lineage-t, ha érdekel😊
link
nyugodtan rakjátok ki full képernyõre, úgy jobban látható
link
nyugodtan rakjátok ki full képernyõre, úgy jobban látható
Öh, ez Firenze, nem Velence😛
De elég jól megcsinálták most is, mint az 1-ben, még mindig alig várom...
De elég jól megcsinálták most is, mint az 1-ben, még mindig alig várom...
Új videó amiben láthatjuk mennyire hasonlít a játékbeli Velence az igazira, és megtudhatjuk hol játszódik Ezio elsõ bérgyilkosi küldetése.
hehehe...teljesen frankó...jöhet is a következõ 😄 nem lenne baj ha a teljes sorozatot hozzácsapnák a játékhoz 😄DD
Racism is a weapon of mass destruction!
Nagyon jó 😄
Egyébként csak szerintem hasonlít ez az egész zorróra? Gazdag nemes aki igazságtevõ. a különbség csak az hogy Ezio a maga igazáért küzd és nem a mestere hanem az apja nyomdokait követi. De nekem nagyon bejön!
Egyébként csak szerintem hasonlít ez az egész zorróra? Gazdag nemes aki igazságtevõ. a különbség csak az hogy Ezio a maga igazáért küzd és nem a mestere hanem az apja nyomdokait követi. De nekem nagyon bejön!
Szerintem marha jó a cucc 😄 A látványvilága is kielégítõ... Csak most hangot nem adhatok rá, mert felkel az asszony 😄
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Kijött az élõszereplõs film elsõ része is amúgy😊 Mégha látszik is rajta, hogy nem százmillióból készült, kurva jó hangulatos lett szerintem😛 Legalábbis nekem, mint hatalmas AC fannak😄
LINK
LINK
Ajjjaaaj, akkor nem láttam egy videót, amibe van az úszós rész, minnya meg is keresem...😄
Am. én xboxos vagyok, úgyhogy viszonylag hamar a kezembe foghatom a game-t...^^
Am. én xboxos vagyok, úgyhogy viszonylag hamar a kezembe foghatom a game-t...^^
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Hát tényleg nincs benne sok új információ, és videó, az úszós részt is már egy régebbi videóból vették.
Én nem bírok várni márciusig, vagy meddig... T_T Nem találták még fel a hibernációt? Most szívesen kihasználnám...
Én nem bírok várni márciusig, vagy meddig... T_T Nem találták még fel a hibernációt? Most szívesen kihasználnám...
UK-ban November 20. Csekk
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Hogy tetszik-e? Egyre jóbban...<#idiota>#idiota>
Bár a videó nagy részét már láttuk, csak össze vannak vágva, de van sok új jelenet is, én pl. nem láttam még úszni, csak azt hogy vízbe ugrik, de elég tetszetõs...<#taps>#taps>
Bár a videó nagy részét már láttuk, csak össze vannak vágva, de van sok új jelenet is, én pl. nem láttam még úszni, csak azt hogy vízbe ugrik, de elég tetszetõs...<#taps>#taps>
Új videó. Több mint 3 perces
Ajj de alulkultúráltak, az sok idõ..<#szomoru1>#szomoru1>
De engem az xbox 360 verzió érdekelne am. is^^
De engem az xbox 360 verzió érdekelne am. is^^
"Due for release on 26/02/2010" .... a PC-s verzio . Ezt az infot talaltam ahol elo lehet rendelni.
ゾルターン
Pontosan mikor is fog megjelenni a game?
Mindenhol azt írják hogy 2009. novembere, de hogy pontosan mikor...<#confused>#confused>
Biztos bennem van a hiba, de a választ köszönöm<#worship>#worship>
Mindenhol azt írják hogy 2009. novembere, de hogy pontosan mikor...<#confused>#confused>
Biztos bennem van a hiba, de a választ köszönöm<#worship>#worship>
A ruha teszi az embert 5 perces videó
Énis félre tette 14K-t, tudtam hogy majd valamire biztos kell, vagy modern warfare 2, vagy ez... ez gyõzõtt...😄
Hát nem tom, én már hónapok óta rakosgatom félre a pénzem, és elõrendeltettem angliai ismerõssel a Black Editiont😛 Most mongyuk még van idõm fizetni márciusig T_T
Istenkirááály<#taps>#taps><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#banplz>#banplz>
Vannak kisebb grafikai hibák benne, de nem aggódom... Az meg nagyon nem tetszik, hogy látjuk a teljes arcát<#szomoru1>#szomoru1>
De biztos vétel, lehet elõ is rendelek, hol éri meg?^^
Vannak kisebb grafikai hibák benne, de nem aggódom... Az meg nagyon nem tetszik, hogy látjuk a teljes arcát<#szomoru1>#szomoru1>
De biztos vétel, lehet elõ is rendelek, hol éri meg?^^
nekem nem jó a link
frissetni kell amit online szokták megoldani,bár leis lehet tölteni valamit ,hozzá pontosan nem tudom a nevét.
csao... valaki segítene nekem abban mit kell tegyek ha a 360-om csak a régi játékokat viszi... Mit kell csináljak hogy vigye az újabb játékokat, kell valami prog vagy ilyesmi?
ogreg LvL:38 TEL:46155 this game in the life plainer