7877
-
#1990 hát igen ezen van HDMI is. na ilyet akartam én is csak mikor megláttam az árát... -
#1989 sok az -
Csokis #1988 Ismerősöm egy ilyet vett és nagyon-nagyon jó! Így szokott rögzíteni az Xbox 360-as és PS3-as játékokról videót. Igaz, 50-60eHUF között van az ára. -
#1987 nah szétoffoljuk a topikot mire kijön a pc-s verzió, aminek a topik létre lett hozva....:D -
#1986 sok vagy kevés? -
#1985 -
#1984 12-14ezer -
#1983 mennyi egy ilyen kártya? -
#1982 bőven jó, enyém 16:9-be fel sem tud venni
:D
-
#1981 hát én 14ért vettem és nem is HD felbontás de sztem így is elég jó minőséget tud. lásd AC 2 vidijeim, vagy az új gameplayem hdra kattintva -
#1980 :D thx.
mert enyimé nem vesz fel színesen...:D -
#1979 persze :) -
#1978 léccike meg tudnád adni a Capture Card-odnak a pontos típusát?
tudod, amivel színesbe veszel fel x360-ról. -
#1977 Márió említi Ezionak a játék végén hogy Rómába kell menned. -
#1976 Tudom:) -
Ragnar360 #1975 olyan kemény 4 óra hossza -
#1974 Am a köv AC (szintén ezióval) rómában fog játszódni -
#1973 amúgy már jobban értem hogy mi lett a vége a játéknak.megnéztem újra jobban figyeltem :) -
#1972 dede szóba került többször is Róma.a küldetés előtt is.én már de én már velencében tudtam hogy Rómába kell majd mennem :) -
#1971 emliti, az építés előtt, de nem szoktam figyelni, úgyse értem az angolt... -
#1970 Nem tom, én ugye még nem játszottam vele, de nem akarom elhinni, hogy senki sem említi meg egyszer sem a játékban, hogy Rómába kell menni azon a küldetésen... Meg én ezt már nagyon régen olvastam a hivatalos fórumon, hogy emberek a Rómás részről beszélgettek... Először ki voltak sokan akadva, hogy azt hitték, hogy egész Róma benne lesz, aztán kiderült, hogy csak egy küldetés. -
#1969 jah ez igaz. de nem csoda, hogy tommygear nem tudta, hisz én lenyomtam 2x, és énse voltam most biztos benne, hogy a végén van-e vagy nem. -
#1968 Attól, hogy nem lehet bejárni Rómát, még ott van a játékban:D -
#1967 hát tököm emlékszik már rá....én nem figyeltem, valszeg ezért mert csak mentem mentem, és ez a végén csak egy ksi helyszín volt, nem térkép, valszeg tommygear-t ez is zavarhatta meg, hiszen róma úgy nem a játék része, hogy valójában térképek közt nincs.
vagyis ha neten vizsgálódsz, akkor csak 5 vagy 6 térképet láthatsz, vagyis ami bejárható és egyikse róma. -
#1966 lehet igaza van? :D úgy beszélsz mintha nem játszottad volna végig, hát teljesen egyértelmű hogy benne van Róma legalábbis az utolsó fejezetben. -
#1965 ja akkor sry :) -
#1964 megyek most,jóéjt
valaki spoilerben leírhatná akkor mi is a vége köszi -
#1963 én mondtam :) -
#1962 nah erről van szó, ezen nem lehet szabadon mászkálni, de a vége itt van a játéknak!!!!
itt építi fel a játék róma egy részét. azért nem látni róla nagyon semmi infót a neten.
Róma 1499.... -
#1961 igen így van csak nem akartam spoilerezni :o
azért linkeltem inkább -
#1960 lehet igaza van, nem mernék megesküdni rá, de a legutólsó gyilkolást asszem télleg egy olyan helye kell végrehajtani, ami asszem nincs rajta az alap térképeken....ha az róma, akkor az csak 1 rövid küldetés, azaz a finálé erejéig van, mikor a főbosszt kell megölni. -
#1959 én nem is azt állítottam hogy egész rómában jártam,nem akarok spoilerezni,én értem meg aki már végigvitte. -
#1958 okoskodsz,és nem olvasol:
"Rome is the final location in Sequence 14 of Assassin's Creed II."
érted-e?:) -
#1957 kár hogy jáccottam már vele :)róma a rövid filmben van :)
velencében jártál te, a harmadik rész lesz rómában -
#1956 kár hogy nem játszottál még vele és feleslegesen okoskodsz :)
Róma -
#1955 kár hogy benne sincs róma :D
tényleg nem érthetted :D -
#1954 végigvittem,hát egy picit elszomorodtam,a vége nagyon zavaros nekem és nem is tetszik. :|
valaki spoilerben leírhatná hogy mi volt a vége,a lényeget.köszönöm.
teljesen jó volt a játék Rómáig,azt már nem kellet volna erőltetni szerintem,és a játék vége után tökre nincs értelme játszani.annyira üres érzésem lett,dlcknek ezekután neki sem fognék. -
CamelX #1953 Ha drasztikusan visszaesik a PC-s játékpiac onnantól eloszlana a köd és a teljes tér a lelkes fejlesztőké lenne, mint a régi időkben :) szép is lenne, bár elég nagy az nvidia - ati hatalom h ilyen ne forduljon elő -
#1952 100 db toll összegyűjtése nem könnyű,idő igényes :D -
#1951 én pl videókat azért gyártok ac 2ből hogy pl akinek nincs box, az is mengézhesse milyen a game, vagy milyen a hozzá kijött dlc. de ezt nem feltétlen mutogatásnak szánom :) és tudom h nem rám gondoltál csak ezt nem hagyhattam ki :D már rég óta gyártok vidiket you tubera.