7877
  • CroftManor
    hát igen ezen van HDMI is. na ilyet akartam én is csak mikor megláttam az árát...
  • tommygear
    sok az
  • Csokis
    Ismerősöm egy ilyet vett és nagyon-nagyon jó! Így szokott rögzíteni az Xbox 360-as és PS3-as játékokról videót. Igaz, 50-60eHUF között van az ára.
  • DarkSector
    nah szétoffoljuk a topikot mire kijön a pc-s verzió, aminek a topik létre lett hozva....:D
  • DarkSector
    sok vagy kevés?
  • tommygear
  • DarkSector
    12-14ezer
  • tommygear
    mennyi egy ilyen kártya?
  • DarkSector
    bőven jó, enyém 16:9-be fel sem tud venni
    :D
  • CroftManor
    hát én 14ért vettem és nem is HD felbontás de sztem így is elég jó minőséget tud. lásd AC 2 vidijeim, vagy az új gameplayem hdra kattintva
  • DarkSector
    :D thx.
    mert enyimé nem vesz fel színesen...:D
  • CroftManor
    persze :)
  • DarkSector
    léccike meg tudnád adni a Capture Card-odnak a pontos típusát?
    tudod, amivel színesbe veszel fel x360-ról.
  • CroftManor
    Márió említi Ezionak a játék végén hogy Rómába kell menned.
  • Atkamon
    Tudom:)
  • Ragnar360
    olyan kemény 4 óra hossza
  • elitehun
    Am a köv AC (szintén ezióval) rómában fog játszódni
  • offkorzreg
    amúgy már jobban értem hogy mi lett a vége a játéknak.megnéztem újra jobban figyeltem :)
  • offkorzreg
    dede szóba került többször is Róma.a küldetés előtt is.én már de én már velencében tudtam hogy Rómába kell majd mennem :)
  • DarkSector
    emliti, az építés előtt, de nem szoktam figyelni, úgyse értem az angolt...
  • Atkamon
    Nem tom, én ugye még nem játszottam vele, de nem akarom elhinni, hogy senki sem említi meg egyszer sem a játékban, hogy Rómába kell menni azon a küldetésen... Meg én ezt már nagyon régen olvastam a hivatalos fórumon, hogy emberek a Rómás részről beszélgettek... Először ki voltak sokan akadva, hogy azt hitték, hogy egész Róma benne lesz, aztán kiderült, hogy csak egy küldetés.
  • DarkSector
    jah ez igaz. de nem csoda, hogy tommygear nem tudta, hisz én lenyomtam 2x, és énse voltam most biztos benne, hogy a végén van-e vagy nem.
  • Atkamon
    Attól, hogy nem lehet bejárni Rómát, még ott van a játékban:D
  • DarkSector
    hát tököm emlékszik már rá....én nem figyeltem, valszeg ezért mert csak mentem mentem, és ez a végén csak egy ksi helyszín volt, nem térkép, valszeg tommygear-t ez is zavarhatta meg, hiszen róma úgy nem a játék része, hogy valójában térképek közt nincs.

vagyis ha neten vizsgálódsz, akkor csak 5 vagy 6 térképet láthatsz, vagyis ami bejárható és egyikse róma.
  • CroftManor
    lehet igaza van? :D úgy beszélsz mintha nem játszottad volna végig, hát teljesen egyértelmű hogy benne van Róma legalábbis az utolsó fejezetben.
  • tommygear
    ja akkor sry :)
  • offkorzreg
    megyek most,jóéjt
    valaki spoilerben leírhatná akkor mi is a vége köszi
  • offkorzreg
    én mondtam :)
  • DarkSector
    nah erről van szó, ezen nem lehet szabadon mászkálni, de a vége itt van a játéknak!!!!
    itt építi fel a játék róma egy részét. azért nem látni róla nagyon semmi infót a neten.
    Róma 1499....
  • offkorzreg
    igen így van csak nem akartam spoilerezni :o
    azért linkeltem inkább
  • DarkSector
    lehet igaza van, nem mernék megesküdni rá, de a legutólsó gyilkolást asszem télleg egy olyan helye kell végrehajtani, ami asszem nincs rajta az alap térképeken....ha az róma, akkor az csak 1 rövid küldetés, azaz a finálé erejéig van, mikor a főbosszt kell megölni.
  • offkorzreg
    én nem is azt állítottam hogy egész rómában jártam,nem akarok spoilerezni,én értem meg aki már végigvitte.
  • offkorzreg
    okoskodsz,és nem olvasol:
    "Rome is the final location in Sequence 14 of Assassin's Creed II."
    érted-e?:)
  • tommygear
    kár hogy jáccottam már vele :)róma a rövid filmben van :)

velencében jártál te, a harmadik rész lesz rómában
  • offkorzreg
    kár hogy nem játszottál még vele és feleslegesen okoskodsz :)

Róma
  • tommygear
    kár hogy benne sincs róma :D
    tényleg nem érthetted :D
  • offkorzreg
    végigvittem,hát egy picit elszomorodtam,a vége nagyon zavaros nekem és nem is tetszik. :|
    valaki spoilerben leírhatná hogy mi volt a vége,a lényeget.köszönöm.
    teljesen jó volt a játék Rómáig,azt már nem kellet volna erőltetni szerintem,és a játék vége után tökre nincs értelme játszani.annyira üres érzésem lett,dlcknek ezekután neki sem fognék.
  • CamelX
    Ha drasztikusan visszaesik a PC-s játékpiac onnantól eloszlana a köd és a teljes tér a lelkes fejlesztőké lenne, mint a régi időkben :) szép is lenne, bár elég nagy az nvidia - ati hatalom h ilyen ne forduljon elő
  • offkorzreg
    100 db toll összegyűjtése nem könnyű,idő igényes :D
  • CroftManor
    én pl videókat azért gyártok ac 2ből hogy pl akinek nincs box, az is mengézhesse milyen a game, vagy milyen a hozzá kijött dlc. de ezt nem feltétlen mutogatásnak szánom :) és tudom h nem rám gondoltál csak ezt nem hagyhattam ki :D már rég óta gyártok vidiket you tubera.