Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ez egyre jobb<#wow2>
Igen minden fegyver benne van😊

Tegnap beleestem véletlenül a vízbe és azt vettem észre, hogy a fõhõsünk ruhája csupa víz lett! Elsõ játék, amibe én ilyet láttam! Csodaszép látvány😊 Aki teheti sztem menjen úszkáni😄

Atkamon
A gépet, amibe fekszel Animus-nak nevezik. Felfedezték tudósok, hogy a génjeinkben emlékeket is õrzünk az õseinktõl. Az Animus-al pedig újra lehet élni ezeket az emlékeket. kb ennyi😛

BaLeeX
Az elsõ résszel még PC-n játszottam, de a kezelést annyira nem tudtam megszokni, hogy hiába erõltettem végül hagytam az egészet.

Viszont ezt most kipróbáltam Boxon és látványban is óriási (a víz és a város is gyönyörû) meg az egész story ahogy fel van építve, irányítása meg teljesen kézenfekvõ. Kezdetben még se fegyverünk se spéci ruhánk hanem szépen adagolja a dolgokat a játék ahogy haladunk elõre.
Mondjuk annak tudnék örülni ha magyar nyelven is lenne, mert annyi infó meg leírás van bent különbözõ helyekrõl hogy bõven lenne mit olvasni.

Azt leírná valaki, hogy mi ez az egész "gépbe befekvõs" virtuális valóságos dolog? Persze legjobb lenne ha tudnék angolul de sajnos nem így van. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ez álltalában akkor igaz mikor már játszol!!!!😄😄😄

Sajna mai felállás szerint csak akkor szabad elhinni,mindent ha már biztosan a kezedben a játék és nem csalódsz.
Ahogy hallom Ubi! betartotta amit igért.Bár ez majd kiderül a pc-nél.

Addig csak rosszszájizzel 😄,de örülök,hogy boxon jók az élmények.

elitehun
A régi fegyverek közül megvan minden ugye?
elitehun
Az nem fáj csak az hogy én még nem játszhatok vele <#szomoru1>
Atkamon
Fáj neked ha beírják, hogy milyen jó a játék?-.-

Shep, a játékmenetet meg már nyár óta tudni, hogy teljesen más lesz, mint az 1ben volt😊

Dehogy! Teljesen más! Én olyan 2 -3 órát játszottam eddig vele. És eddig semmi monotolitás! Úgy érzem le se tudnám tenni a játékot, mert vissza magával a történet! Komolyan mondom minden hibáját az 1 -nek kijavították!

Válasz elitehun -nak: Bocs hogy ideírtam a véleményemet, de lentebb olvastam, hogy van akit érdekelne.

Shep
Azt mond inkább meg, hogy ugyanaz a játékmenet, mint az 1-ben (tehát 1 óra után már csak ugyanaz ismétlõdik), vagy most már azért változatosabb?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Ez nem a konzol topik -.-
Hello! Meg van a game! És játszottam vele este, meg ma reggel.. hát ez egyszerûen csodálatos!!A történet ahogy össze van rakva fúú áá.. A Város az csodálatos, nem beszélve a város falon kivüli természetrõl. nagyon király ez a játék. Grafikailag is ott van, zene alatta nagyon hangulatos, nálam eddig tökéletes. 5/5 Sztem simán az év játéka címet elnyeri. Örülök, hogy nem csalódtam a játékba😊

Rage47
Feliratos 2. rész. A 3. készülõben.
JackSparrow88
PC-re csak jövõ év elején jön, sajnos...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Fehercsoki
Tehát konzolra kijött,PCre késik?Ha igen mennyit?

Én nemrég ültem neki, még csak az elején tartok, de eddig tényleg eszméletlen beszarás... tátott szájjal jáccok😊 nagyon türelmem sincs itt ülni és magasztalni a játékot, de majd talán késõbb visszatérek egy élménybeszámolóval.<#vigyor3>
grebber
A sok hogyan irjam ki milyen flesh meg wave kell hogyan pecseljem mivel irjam ki között csak ezt a kettõt találtam ami a játékról szól:

"eszméletlen a grafika, galambszar a tetõn is ott figyel"

"Csak az elejét nyomtam, legalábbis az animus2-ben, és nekem sokkal szimpibb az olasz környezet, mint a régi volt. A hangulat, a grafika valami fenomenális, a játékmenet meg eddig sztem sokkal változatosabb. Magyarul eddig tetszik."

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Igen, te vagy kb az 5., aki informál, hogy kinn van bxon😊 PC-re február 26 van írva play.com-on.

The Protector
Boxra már kintvan.HAver 2 órán belül tolja.Pc-s verzióban meg nem kéne reménykednünk mostanában.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Seth
Még szerencse , hogy csak kölcsönben van nálam egy gép.Különben most utálnál és az kurvaszarul esne 😞 <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

adnák már ki PC-re 😞
nem akarok egy konzoltulajdonost se megsérteni, de UTÁLLAK TITEKET! 😞
DarkSector
nemtuom nekem a joy= a könnyebb irányítással és kényelmes is
pc-n nekem nagy a kazem, de valahogy nem állnak kézre a gombok sehhogy...fõleg ha idõre 2 illetve több gombot kell lenyomni kombinálva...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
De azért ha lehet részleteket ne mondjál el. (pl az hogy hogy kezdõdik) Vagy ha azt is akarod akk spoilerben 😉
Seth
Én,ma este,majd élménybeszámolok

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
Jaj, ne diszkrimináljunk már😊 Van amúgy konzolos tokija is?

tudom,hogy a PC topic.Csak kiváncsi voltam,kinek van PC mellet xboxa.

Arra akarrtam kijukadni,nem szeetném,hogyha az egész játékot elmesélnék milyen.

elitehun
Mivel ez a PC-s topik nem hiszem
XBOX verzió ,már kint van torrenteken.Komolyan mondom baszki ,egyszerüen xboxra kikerül minden vagyis mostanában õ náluk elöbb észrevenni a warezhuszárokat.Vicc.

Messze az a 4hónap.

Fogja innen valaki Xboxon tolni????

Assassins Creedet kurvakönnyû gamepaddel irányítani. Az analoggal az embert irányítod, triggerrel high profilezol, és csak nyomkodni kell Xet harc közben.

Atkamon
Én is csak az irányítás miatt nem veszek konzolt... nem bírom megszokni egyszerûen, és nekem kell az egér a gyorsabb mozdulatokhoz😊 Plussz nekem már van egy jó gépem, amin el fog menni az AC2... csak jelenne már meg...

atila4
Csak vki nem szereti a gamepadot 😄 Én is inkább egér+ bill.
Még tavaly vettem egy ps3-mat de 2 hét után eladtam mert nem jött be az irányítás 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

DarkSector
nem reklámnak, de utána mimindenre használhatjátok még a fehér masinát.

van néhány extra játék...gow bepótlása...meg egyebek...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah 50ezer kb
egy jobb vga ára...😄

TitaniumRR
20 e.-rel olcsóbb egy teljes gép kontrollerrel, mint egy Intel Core i7. Az átlagember ezek után nem sokat gondolkozik. Az i7-t meg megveszi márciusban.

Captain Sonar 2024 Remake

Atkamon
Ááááh, megnéztem az elsõ kb 2 percet a játékból... én nem tudok ilyen sokat várni még T_T öngyilkos leszek...

Atkamon
Hát ja, elég gáz... Meg akarják elõször szedni magukat konzol eladásból gondolom... aztán PC-re meg kiadni egy 4 hónapos játékot új áron😊

DarkSector
lol
ennyit csúsztatnak dehogyan? bakker ez vagy 3-4 honapS

Atkamon
Nem tom, hogy kijött-e,e lég érdekes lenne, 17-ét írnak mindenhol. PC-re majd valamikor február-március környékén😊

DarkSector
boxon látom kibaszták.
ennek ma kellett volna megjelennie, vagy megint boxra jött idõ elõtt???
és pc még odébb van???

Atkamon
Jónak biztos jó lesz, csak jönne már...😊

Shep
Na boxra kint is van, jó lesz ez jövõre is nekünk PC-seknek. (szerintem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atkamon
Hát ja... de én már csak azért sem!! 😄

Rage47
gondolj bele, hányan lesznek idegesek, és inkább vesznek egy boxot karácsonyra😊
Atkamon
Nekem meg csak emiatt kéne egyedül😄 Már május óta tûkön ültem az AC2 miatt, kicsit sem voltam ideges, amiker bejelentették, hogy "bocsi, még várhatsz plussz 4 hónapot"...
Az a vicces, hogy nyáron meg még volt egy interjú a ubisoftosokkal, és abban megkérdezték szószerint, hogy "Ugyanakkor fog PC-re megjelenni, mint konzolokra????" és egyértelmûen igennel válaszoltak...

Rage47
fable miatt kéne nekem egyedül :|
Prince23
Én a kettõ közt vagyok... így is pc-n van a legtöbb origi gémem. Jó ha van a kéznél egy konzol😄 fõleg az x360 exkluzív cuccok miatt (gow2, aot 1-2, Fable 2-3 stb)

Atkamon
Én sem bírom a konzol kontrollereket... nekem bill+egér kell... úgyhogy várok...

Rage47
sztem is, mégis azt akarják, hogy állj a sötét oldalra😄
atila4
nincs pénzem. és az egé+bill a jó 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Rage47
vegyé konzolt :/