Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap beleestem véletlenül a vízbe és azt vettem észre, hogy a fõhõsünk ruhája csupa víz lett! Elsõ játék, amibe én ilyet láttam! Csodaszép látvány😊 Aki teheti sztem menjen úszkáni😄
Viszont ezt most kipróbáltam Boxon és látványban is óriási (a víz és a város is gyönyörû) meg az egész story ahogy fel van építve, irányítása meg teljesen kézenfekvõ. Kezdetben még se fegyverünk se spéci ruhánk hanem szépen adagolja a dolgokat a játék ahogy haladunk elõre.
Mondjuk annak tudnék örülni ha magyar nyelven is lenne, mert annyi infó meg leírás van bent különbözõ helyekrõl hogy bõven lenne mit olvasni.
Azt leírná valaki, hogy mi ez az egész "gépbe befekvõs" virtuális valóságos dolog? Persze legjobb lenne ha tudnék angolul de sajnos nem így van. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Sajna mai felállás szerint csak akkor szabad elhinni,mindent ha már biztosan a kezedben a játék és nem csalódsz.
Ahogy hallom Ubi! betartotta amit igért.Bár ez majd kiderül a pc-nél.
Addig csak rosszszájizzel 😄,de örülök,hogy boxon jók az élmények.
Shep, a játékmenetet meg már nyár óta tudni, hogy teljesen más lesz, mint az 1ben volt😊
Válasz elitehun -nak: Bocs hogy ideírtam a véleményemet, de lentebb olvastam, hogy van akit érdekelne.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"eszméletlen a grafika, galambszar a tetõn is ott figyel"
"Csak az elejét nyomtam, legalábbis az animus2-ben, és nekem sokkal szimpibb az olasz környezet, mint a régi volt. A hangulat, a grafika valami fenomenális, a játékmenet meg eddig sztem sokkal változatosabb. Magyarul eddig tetszik."
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN ID.: Beegabor
nem akarok egy konzoltulajdonost se megsérteni, de UTÁLLAK TITEKET! 😞
pc-n nekem nagy a kazem, de valahogy nem állnak kézre a gombok sehhogy...fõleg ha idõre 2 illetve több gombot kell lenyomni kombinálva...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Arra akarrtam kijukadni,nem szeetném,hogyha az egész játékot elmesélnék milyen.
Messze az a 4hónap.
Fogja innen valaki Xboxon tolni????
Még tavaly vettem egy ps3-mat de 2 hét után eladtam mert nem jött be az irányítás 😄
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
van néhány extra játék...gow bepótlása...meg egyebek...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egy jobb vga ára...😄
Captain Sonar 2024 Remake
ennyit csúsztatnak dehogyan? bakker ez vagy 3-4 honapS
ennek ma kellett volna megjelennie, vagy megint boxra jött idõ elõtt???
és pc még odébb van???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az a vicces, hogy nyáron meg még volt egy interjú a ubisoftosokkal, és abban megkérdezték szószerint, hogy "Ugyanakkor fog PC-re megjelenni, mint konzolokra????" és egyértelmûen igennel válaszoltak...
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com