7877
-
#2030 hát ha már Off akkor legyen Off :D -
#2029 Ja, te tudsz mesélni az OFFról bőven...:P Anyira nem OFF, a játék történetéből kezdődött az egész:) -
#2028 Na már megint jól szét OFFoljátok a topikot :D mellesleg DarkSector egy játékot többször kijátszol és megunod, de az angolt kamatoztatni tudod a munkádban pl ergo több pénzt kereshetsz vele. -
#2027 Tök mindegy, nekem sem tetszik a te neved, mégsem hívlak DarkSenctor-nak:) -
#2026 akkor is fasz neve van. :D -
#2025 fasza név sztem ugyanúgy mint az Altair is jó volt -
#2024 Rajtad kívül szerintem mindenkinek kurvára tetszik ez a név:S Olvastam nem kevés fórumot az Assassin's Creed-ről, de Ezio nevét negatívként felhozva még sosem láttam... Nem a kitalálók a "gecibuták", mert te nem tudsz megjegyezni egy nevet:S -
#2023 hány éves vagy ha megkérdezhetem? :) -
#2022 én egy szóval se mondtam hogy hozzám alkalmazkodjon...de gáz, mint valami ital neve vagy mi -
#2021 miért hozzád alkalmazkodjon mindenki? :D
biztos az olaszoknak is hülyén hangzik a neved -
#2020 jah nemtuom miért enzio-t gépelek mindig, ezek a geci buta nevek, meg akik kitalálták.
miért nem janinak hívják, vagy bélánakŰ? :D -
#2019 enzio lool -
#2018 jah ha a pénzemről van szó....az angolt majd okosba megoldjuk ingyen, a több buta meg majd fizet érte ha van pénze.
de nem egy szar játék miatt fogok angolt nyomatni, max ha munkához lesz majd fontos, akkor esetleg. -
#2017 elgépeltem. -
#2016 Húha, na ezzel a hsz-el bebizonyítottad, hogy nem csak angolul, de magyarul sem nagyon tudsz:S És még mindig Ezio a neve:S -
#2015 érdekes a felfogásod :D
nyelvtudással lehet többre viszi az ember mint kockulással :D -
#2014 viszont a játékokkal tudok játszani.
engem nem zavar, hogy nem tudom mien színű enzio zoknia, meg hogy viselkedett gyerekkorában.
ami fontos a történetből azt megértem, a többi nem is nagyon izgat hogy őszinte legyek.
ha tudnák angolul anyanyelvemen, akkor se lenne jobb ettől a játékélmény részemről. -
#2013 a játékok is amit megveszel, az meg legalább hasznos lenne :D -
#2012 lehet hogy az pénzbe kerül? :D -
#2011 Hát igen, én is szinte csak a játékokból tanultam meg az angolt, egyszer nem nyitottam ki egy angol könyvet xD Aztán elmentem egy tanfolyamra, és most megvan a felsőfokúm:D -
#2010 azért írtam hogy angolt tanulni lehet, attól hogy már nem jársz iskolába -
#2009 Lehet hogy Ő németet tanult -
#2008 hát nézőpont kérdése végülis hogy kinek a hibája :) mert angolt tanulni lehet -
#2007 oks csak a forgó szemek végett jobbnak láttam tisztázni....:) -
#2006 szóval se mondtam -
#2005 vagy arra érted hogy zsírbunkó vagyok, mert nem értek rendessen angolul? ez szerintem nem az én hibám...remélem te se ezt gondolod. -
#2004 -
#2003 ahhogy mondod, erre vannak a magyarosítások. -
#2002 akkor te az a tipikus hent ember vagy :D
azért ha veszek annyi fáradtságot, hogy végigviszek egy játékot nem csak végighentelek mindenkit utána uninstall, szeretem tudni mit miért csináltam :) -
#2001 nekem a story csak silent hill szerűeknél max ami számít, meg rpg-k illetve klikkelősöknél. -
#2000 ték -
#1999 akkor ennyi erővel a story se érdekel csak mész oszt cső :D -
#1998 Hát nem is játszok a történet végett, csak nagy vonalakban értem meg az angolt, kb ami ehhez elég nekem.
amúgyse a felirat érdekel engem egy jtékban. -
#1997 ubis játékokban nem nagyon van magyar :S -
#1996 Nagy élvezet lehet úgy történetorientált játékokkal játszani:) -
#1995 Biztos, hogy felirattal jelenik meg, és még az is lehet, hogy lesz benne magyarÍTÁS is. Ha nem lesz benne, akkor nem tom mennyi idő alatt készül el egy fordítás, attól függ, hányan dolgoznak rajta, és mennyit... -
syberia2 #1994 Hello
nem tudjátok PCre felirattal jelenik meg?
És ha igen, kb. mennyi idő, míg elkészül hozzá 1 magyarosítás?
-
#1993 16:9-ben csak kis felbontással
és PAL60 kellene az xbox játékokhoz, és azt se tudja. a felvétel fekete fehér lesz mindig. -
#1992 mé? szar minőségben veszt fel? -
#1991 jah de vettem 7-ért enyimet azt szart se ér.