Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Nagyon nagyon jó a soundtrack, de az a rar file valamiért azt írta, hogy incomplete file, gondolom nincs benne mind, vagy nem tom.

balee4
Hát az jó lenne, az elsõ részben még angol feliratozás sem volt sajna.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

BaLeeX
Február vége, március eleje talán.

Nagy durranás lenne ha esetleg magyarul jönne ki.

A játék tényleg szenzációs...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Rendben akkor próbálkozom még. Kösz!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

balee4
Kibaszott nagy játék lesz ez. Elõ is rendeltem.
Nem tudni pontosan mikor jelenik meg a PC-s?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tiger99
Üdv!
Próbálj meg felfutni csak a falra és ugrani a léc felé nekem így sikerült.Szenvedtem vele én is picit.

Xbox live nick:Joni99Vi

Atkamon
Hát nem tom, én nagyon szerettem az 1-et is, egyszer mindenképpen végig lehet vinni, sztori szempontjából pedig semmiképp sem hagynám ki. Igaz a 2 elején nagyvolnalakban elmondják az 1 történetét, de azért az nem ugyanaz.

érdemes elkezdni az 1et elõtte ha vki nem tolta még? vagy annyira szar lett az 1?

grebber
Az eddigi értékelések alapján az Assassin's Creed 2 elég jól szerepel, átlaga 87,6%:

Eurogamer: 9/10
CVG: 9.4/10
IGN: 9.2/10
IGN UK: 8.8/10
IGN AUS: 9/10
Eurogamer Germany: 8/10
Edge: 8/10
EveryEye (Italy): 9.5/10
Giantbomb: 4/5

Next PC upgrade: 2022

kirol
Na ez jó hír!

BaLeeX
Na vagy én csinálok valamit rosszul vagy belefutottam egy bugba:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott tartok, hogy hajóval elindulunk Velencébe. Ekkor felébresztik hõsünket, majd a gyárépületben kell rohangálni és bekapcsolni a riasztó szenzorait. Majd a visszafelé úton megint a múltban találom magam, Eizo nem is tudja hogy most mi van. Követni kell egy emberkét aki a végén befut egy bástyába és becsukja maga után az ajtót. Egy utat látok felfelé, az egyik oldalon van egy kis terasz, pont felette meg egy kiálló fa deszka (végén egy mécsessel) amire szoktunk felugrálni, de erre az istenért nem akar felugrani (pedig nincs magasan meg semmi ilyesmi). Fél órát próbálkoztam vele, többször nekifutottam és elmentem addig de semmi. Nagyon úgy tûnik pedig hogy ez lenne az egyetlen lehetõség. Eljutott már valaki idáig?

Atkamon
Érdekes a Game Trailers review... csomó negatív dolgot mondanak, és akkor 9.2...

Kulee
Nagyon biztatóak az eddigi vélemények...<#taps>
A pénzemet már elköltöttem a mw2-re, de 1x ezt is beszerzem, nem a közeljövõben, de megveszem akkor is...<#idiota>

grebber
Olvasgatom torrenten a kommenteket.És mindenki írja hogy még véletlenül sem olyan ótvar unalmas mint az 1.
Szal emiatt nem kell félni!

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Prince of Persia-t is kiadták magyarul, és ezt is azt írták, hogy 14 európai nyelvre fordítják. Pont most írták a hivatalos AC hírportálon, hogy nagyon sok benne a szöveg, ezért aki angol területrõl rendeli, annak nem lesz benne a saját nyelve, csak az angol és az olasz. Ahhoz, hogy magyar legyen, itthon kell megvenni.

kirol
Én meg szeretném már befejezni az 1-et, de sose ér véget! 😄

És rohadtul unalmas már. Remélem a 2. rész nem abból áll, hogy
- felmászok minden toronyba
- megmentek minden civilt
- lopok valakitõl valamit + idõre elmegyek x-bõl y-ba + végigfutok 20 zászlón
- megölök egy fõgonoszt
- majd újra ismétlem a folyamatot 66-szor.

KaszaN
Fú de kipróbálnám már. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Fent van a játék Review -je és elég jó pontszámot kapot😛
Assassin's Creed II review

Falcon87
Megtennétek azt, hogy nem a PC-s topikban tárgyaljátok meg a kurva gondjaitokat egymással? Bosszantó már, hogy lassan az egész játék végigjátszását tudom.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

MerlinW
Azt mondom, ha lesz is, akkor valószínûleg csak házi, és csak PC-s megjelenés után, feltéve ha technikailag fordítható a játék.

[merlinw.org]

KaszaN
jaaaj. Le esett. Akkor kijavítom. xD
*Lefordítják majd a párbeszédeket.
Eleve is így akartam csak máshol jár az eszem. 😄

KaszaN
Ezt nemtudom hogy értetted. De mind1 magyarítás akkor is lesz az biztos.

MerlinW
Hé minek? Nem is beszélsz magyarul.

Egyébként Ubisoft, tehát elvileg nem lesz hivatalos magyarítása, hacsak nem szerzõdnek emiatt valamelyik magyar terjesztõcéggel.

[merlinw.org]

KaszaN
Hé feliratozzák majd benne a feliratokat. 😄 Vagyis lesz majd magyarosítása. Ha persze nem magyar felirattal adják ki nálunk. 😄

MerlinW
<#wink>

[merlinw.org]

Atkamon
Húúú, nagyon köszi!!

MerlinW

[merlinw.org]

BaLeeX
Jólvan én voltam a béna. Jártam is abban a szobában pedig, de mivel nem volt még plusz felszerelésem azt hittem egy üres szoba.
Aztán kiderült van egy külön szoba a fegyvereknek egy meg az armoroknak és ott lehet cserélgetni.

Kösz a tippet!

Találtam nektek egy videót róla😊
Vízes ruha gameplay

Tiger99
Köszönöm az alma nekem is megvolt de az egyik képen nem láttam ezért elvettem az ötletet!😊

Seth
amelyik képen szerepel az alma

PSN ID.: Beegabor

húha. azt hittem h decemberben már meglesz ezekszerint még sok van hátra. köszi szépen.

Tiger99
Üdv!
Nekem nem megy ez a kép válogatós mit kell nézni valaki segítsen akár privátba is,hogy ne lõjük le másnak a poént.elõre is köszönöm

Atkamon
Nincs pontos dátum, valamikor 2010 elsõ negyedévében... néhány helyen február 26-ot írnak, máshol március 6-ot, de olyan is van, ahol április 1-et. Hivatalosan még nem jelentették be.

sziasztok. pc-re mikor jelenik meg.? mert elvesztettem a fonalat és nemtudom a dátumot. elõre is köszönöm.

BaLeeX
Nem tudom majd körbenézek hátha van ott valami öltözõ, de eddig nem láttam. 😄

Amúgy amit boltban megveszel az rádkerül, ebbõl gondolnám, hogy nem. Meg ugye már azelõtt is vehetsz felszerelést mielõtt a villában járnál.

Atkamon
Nem csak a villában lehet váltani fegyvert és ruhát? Nem játszottam még vele, csak ezt valahol hallottam😄

BaLeeX
Nekem az elsõnél (amikor képek között kellett válogatni) nem esett le, hogy ott mit kell keresni. Aztán a 2. és a 3. vezetett rá a megoldásra. De szerencsére ha egyszer megtaláltad akkor menübõl vissza lehet menni, nem kell visszamászni érte a helyszínre. Valószínûleg meg sem találnám egykönnyen...

Seth
Ahogy találod õket,mindíg a következõ kocka aktiválódik, nem hagy ki. Az lelõné a poént, ha mondjuk egy sokkal késõbbit találnál meg és az elõtte lévõket nem láttad. Majd lesz egypár nehéz puzzle biztos. Eddíg piték voltak

BaLeeX
Nem Achievmentet kapsz érte hanem ha tied a villa akkor ott kapsz bónusz pontot érte. Ha már elértél odáig akkor Claudia elõtt van a könyv amibe bele tudsz nézni. Ha teljes egy armor set az +1000 pont (és ezzel együtt valamennyi plusz bevétel).

Glyph-ekbõl eddig 3-at találtam csak azt nem tudom, hogy sorban van-e a dolog vagy ha valahol kihagyok egyet akkor ott üresen marad egy kocka.
Elõször nem tudtam mit kell keresni a feladványokon de amikor rájöttem hát sz valami beszarás. 😄
Nagyon ötletes!

Seth
A glyph-ekbõl ki mennyit talált meg? Én eddíg 5-öt és baromira izgat, hogy mi lesz a teljes videó a The Truth menüben. A hideg kiráz attól amit eddíg látni lehet belõle 😊
olyan mintha vmi õsi civilzációban lennénk, de mégis modernnek tûnik

Seth
Én megvettem a leather armor minden darabját mégsem kaptam achievmentet.Szóval szerintem nem kapsz a teljes szettért.

Achievment lista
Na itt benne van hogy az összes armorért jár csak, szettenként nem kapsz

BaLeeX
Nem ez a probléma. Ha a boltban nézel egy armort vagy egy fegyvert akkor ott mutatja az aktuális cuccodhoz képest miben jobb és miben rosszabb.

Inventoryban meg csak azt mutatja ami rajtad van, váltani sehogy sem tudtam.

Emiatt fegyvert sem merek vásárolni gyengébbet mint a mostani mert nem tudom hogy lehet váltani.

Aki esetleg tudja a megoldást ne tartsa magában. 😊

Amúgy még én is csak az eleje felé vagyok, valami 30% körül járhatok (persze nem vérpistikés "toljuk ki gyorsan" hozzáállással) de már benne van 10-12 óra játékidõ.
Az assasination tombok nagyon durvák. 😊

Poénokat nem akarok lelõni de megunhatatlan. Eddig nálam az év játéka.

blackfire001
Nem lehet, hogy azt, ami rajtad van azt nem mutatja az invertory-ban? (Csak azt, ami nincs rajtad...) Én még csak az elején tartok...

Most öltem meg vmi Vierit, és eddig csak a mellkhasomon, meg a lábamon van páncél. A dobókéseket is most kaptam csak meg... Szval még sztem nagyon az elején vok.
BaLeeX
Fontos kérdés van. 😄

Vettem egy "jófajta" armort, de láttam, hogy az alap armorból egy darab kimaradt, mivel pontot ad érte a játék ha megvan egy set minden darabja ezért megvettem ezt is.

Viszont ha megnézem az inventoryban akkor ott csak ezt a gyengébbet mutatja, nem tudom, hogy kell visszacserélni a másikat. Boltban se megy mert azt írja, hogy már megvan nekem az az armor. Ötlet?

Amúgy szerintem ez az a játék amit meg fogok venni eredetiben is, egyszerûen nem találok rá szavakat. Grafika, játékmenet, kezelhetõség 10/10

DarkSector
miért felétek már megjelent?
😄DD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

blackfire001
Gyerekek, ez a játék messze jobb, mint amire valaha is számítottam... 😉

Nekem az elsõ része egy jó ideig a kedvenc játékom volt, bár tény, hogy megunható volt a végefelé már a monoton küldetések miatt... Ez a játék viszont mindent bepótol. Ami hiányzott az elsõ részbõl az bennevan, sõt, még több is!
A grafika meg... Eszméletlen szerintem. 😉

Szval, ez az a játék, amire megéri várnotok. 😊 (Ha vmi fontos kérdés van, akk válaszolok, )
Atkamon
Igenigen!! Rakjatok képeket!! Double hidden blade-rõl lécciii😄

atila4
Az szép lehet 😄 egy képet esetleg raksz be róla?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

BaLeeX
Köszi, valami ilyesmire gondoltam én is. 😊

Ez a vizes ruha dolog nekem is feltûnt, ha kijössz a vízbõl vizes marad a ruhád (csillog) meg csöpög belõle a víz.

Tetszik az a megoldás is, hogy a Villában ha fejlesztjük a boltokat, felújítjuk az épületeket, egyre több bevételünk lesz. Hasonlóan mint a Fable2-ben. 20 percenként jön a bevétel de arra is figyeltek ne legyen lehetõség arra, hogy valaki bekapcsolva hagyja a gépet és így szedi a pénzt, ezért egyszerre csak 4x20 perc bevétel fér el a villa kasszájában utána megtelik és ki kell venni. 😊