Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt én is láttam belinkelték, elég jópofa jah 😊

szerezz mnar nekem egy ac2-t insider vagy, nem pénz neked 😛

hát tudtommal sajna már a PLAY.COM-on is elfogyott, lol miket beszélek biztos, 1 hete néztem, elõrendelésbe elfogyott v mi, még a keresõ se adta ki az oldalon, és csak a play.comon volt BLACK EDITION 😞((( - tudtommal ! de ebay etc biztos találsz csak könnyen lehet h 2x -es áron

Sephi
En meg mindig aszondom : Itsa meeeeeeee, Maaariioooo!
😄😄😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sound
Tud valaki idehaza olyan boltot ahol van/lesz Black edition? Esetleg valami normális árú angol boltot ahol szintén van.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

BaLeeX
Nagyobb város Velence és Firenze. Ezen kívül van még 2 kisebb plusz a villához tartozó kis falu.
Bár még nem értem végig a játékon.

Nem hiszem, hogy bárkinek csalódást okozna a játék.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

balee4
Bárcsak igaz lenne...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hány város van benne? (Velence, Firenze és...?)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Na most meg ennek a videónak a végén, miért van ott a PC-s verzió a nov.20 megjelenés mellett?

Seth
Jaj de jó volt Velencében mászkálni. Éppen tavaly voltunk kint a karneválon és csomó hely ismerõs. A kikötõ a tér, az a bazilika ,mellette a torony. Állati 😊
Ezt a két képet egy az egybe be tudtam lõni a játékban XD

PSN ID.: Beegabor

elvileg az utolsó palást az Auditore palást, hogy megkapd sztem mindent el kell végezni meg összegyûjteni...
Gyáj akkor van még mit csinálnom én még csak 43.5% -nál járok😄 akkor nem aggódok, hogy rövid a story😄

Tiger99
91%

Xbox live nick:Joni99Vi

És hány százaléknál jársz, hogy a sztorynak vége?

Tiger99
Van itt 1-2konzolos azért itt kérdeztem.

elitehun
Honnan tudnánk? Vagy már az összes konzolos idejár?
balee4
Hát nagy kár, hogy nem jött ki...😞 messze van még március.

Tiger99
Nahm én a storin végig értem!Nagyon tetszett jobb mint az 1 volt!De még maradt mit össze szedni az sem lesz piskóta!Apropó valaki nem tudja,hogy az outfitben lévõ palástokat mire lehet megkapni mert nekem 1 még hiányzik.

hát igen pcseknek megint cumi, no offenz

DarkSector
az asszem konzolok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
az még régi...

inkább 2010 március kb...elõbb nem

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HoReSz1975
mikorra várható a PC -s megjelenés, mert 2009.11.17. -re igérék, de még semmi <#confused><#miaz><#nemtudom>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Nekem az elsõ rész irányítása Xboxon tökéletesen jó volt. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Rage47
na ez jól hangzik😊
Srácok ,egyxre jobban örülök,hogy az xboxosok megkapták elöbb.

Ennyire jó vélemények nem voltak és ennek piszkosul örülök.Utólag is még1szer kösz a konzolos bandátol ,akik elárultak pár infot úgy ,hogy a játék fõbbrészeit,poénjait nem árulták el.😄

Seth
Könnyebb lett szerintem, pedig az 1.rész is az volt. Angol nem szükséges, térkép mindent mutat.Kivéve talán a glyph-ek kinyitásához tartozó feladatok megértéséhez,mert rébuszokban vannak a segítségek.Persze a sztorihoz nem árt,mert elég jól össze van rakva. Irányítás ugyanolyan mint az elsõ részé.Nekem akkor sem volt gondom vele, most is teljesen kézreáll.(Most 360 joy-ról beszélek, de az 1. rész is könnyen irányítható volt pc-n ,bill-egér kombóval, ez is jó lesz majd)

Kulee
ÉS mennyire nehéz a játék? Nagyon kell hozzá az angol?
És az írányítás?
Válaszokat elõre köszönöm, nem szeretnék megint szart venni...😄

ténleg Sepi te nagy insider vagy 😄 am ténleg, néha nyomsz egy-két hintet azt teccik 😄

Sephi
De biztos.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vki nemakarja megvenni nkem boxra ?😛 😄

Köszi! örök hála😄

Ennek örülök a legjobban.:😄

A jövõben csak 3-szor leszel, a legelején, a legvégén és csak egyszer "szakítanak ki" az Animusból, szal nem nagyon kell akciózni a jövõben, inkább Eziot irányítod.
balee4
De most már a jövõben is néha akciózni kell ugye?

Atkamon
Lenni biztos lesz, mivel a történet egy elég nagy része a jelenhez kötõdik, de mostmár nem csak sétálgatni kell majd Desmonddal.

Seth
Úgy van ahogy reméled 😊

Rage47
remélem ebben nem lesz minden map után unalmas jövõbeli jelenet. vagy legalább max 1-2.
Seth
Ugyanaz

kirol
A 2. rész más motort használ mint az elsõ?
Olyan fura a gameplay amit láttam, nem tetszik valahogy így elsõre.

Atkamon
Rohadt jó a soundtrack, egész nap azt hallgatom, nagyon nagyon tetszik.

Atkamon
Hát a fejlesztõk azt mondták, hogy a film a játék elõzménye... Valaki el fogja árulni Giovanni-t, és ezért fog Ezio bosszút állni.

Mayorpapa

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Elõrendeltem Xbox360-ra (nem warezolok Xboxon) szóval elméletileg hétvégén nyomom. Akkor majd kiderül szervesen folytatja-e a filmet. De ha valaki tudja beírhatja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Már megtörtént. Én már úgy töltöttem le le valahonnan (már sajnos nem emléxem honnan). Van hozzá felirat is. 1280x720 felbontás, szóval minden ami kell (681 Mb).
Igen tudtommal innen folytatódik a játék.

Valai ezt a 3 videót össze tudja vágni? letölthetõvé tenni?

Mivel 3.ik után nem folytatás volt írva ,hanem ,hogy döntsük majd el mi,milegyen tovább.Szal a játék innen kezdõdik.

elitehun
Köszi szépen. Ebbõl a videóból megtudhattuk hogy a faternak csak egy pengéje volt 😄
BaLeeX
Sikerült végül. Na itt páran be fogják fonni a hajukat. <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Rage47