7877
  • enlightened
    Én is pesti vagyok, de csütörtök este tuti nem kockulok egy café-ban, hanem haverokkal sörözöm valahol. Sok türelmetlennek meg annyit, hogy tudom hogy nagyon szeretnétek, de ahogy mondtam DRM nem lesz feltörve 2 hétig még biztos, ha egyáltalán fel lesz. Feltehettek oroszt vagy bármilyen verziót a mostani védelmük megállja a helyét:D
  • grebber
    Ez csak clone :( Már kezdtem örülni hogy tényleg feltörték ezt a védelmet!De még sokat kell várni érzésem szerint!
  • DarkSector
    viszont a kivételek erősítik a szabályt. :)
  • CroftManor
    nana.. én pesti vagyok :D
  • Atkamon
    Húú, én is utálom őket... T_T
  • DarkSector
    én szeretem őket, de meghalhatnának holnap reggelig néhányan...:)
  • tommygear
    ilyenkor utálom a pestieket de nagyon
  • CroftManor
    én is scak azért akarom leszedni, h mennyivel szebb, jobb
  • DarkSector
    nincs is lényege, csak azt ígérték hogy szebb lesz...ez csak kíváncsiság semmi több.
    3x nem fogom megint lenyomni, plána nem bill+egérrel.
  • Narxis
    Mert a warez nem? Ne viccelj már.. :) Egyszerűen csak az orosz hamarabb került fel. Lesz angol is, én se fogok orosszal játszani. Az orosz azért kisebb mert csak orosz és olasz hangokat tartalmaz. Az angol nagyobb lesz mert benne lesznek a francia, olasz, német hangok is.
  • CroftManor
    igen.. és kattints csak rá az egyik router típusra... kiírja hogy fizess.. :D
  • enlightened
    Akkor végképp nem értem miért kell az orosz, ha megvan a jó verzió boxon. Ez nem lesz semmivel se jobb mint a konzolos verzió. Ha lenne boxom én se várnám a pénteket, de sajna nincs.
  • tommygear
    ott a pont
  • tommygear
    http://portforward.com/
  • CroftManor
    figyelj mi már végigtoltuk xboxon is szal nekünk újat nem fog nagyon mutatni
  • enlightened
    De az eredeti legalább angol lesz.
  • DarkSector
    hát akkor én kivétel vagyok.
    én játékokkal akkor is elvagyok ha tegyükfel japán irásjelek vannak benne, mint 1-2 jrpg.
    de te tudod....:)

amúgy ha rám akartál ezzel célozni, hozzátenném hogy 2x vittem végig, és nem szóltam le a játékot...:)
  • Narxis
    De fogunk tudni menteni, erre mérget vehetsz. Ami bug lesz az eredetiben is benne lesz.
  • enlightened
    Ezt olyanok szokták mondani akik felét nem fogják fel a gamenek, de utána mennek be az első fórumra leszólni a game-t. Közbe kb az első pályáig jutottak. Sztori nélkül szerintem csak egy üres öldöklés lesz az egész, de te tudod.
  • DarkSector
    maga a játék jó, nem kell ide story....:D
  • DarkSector
    igen a véletlenszerűn router mellett soha nem lesz jó.
  • CroftManor
    rámegyek a beállításokban a véletlen portra és mikor rámegyek a port tesztelésére, akkor meg bejön egy oldal hogy an error has occured
  • enlightened
    Ne mondjátok hogy most az orosszal fogjátok tolni. Biztos baromi érdekes lesz a sztori a felét nem fogjátok érteni, de ti tudjátok. Amugy meg nem lesz mentés se. A DRM jól ki lett találva, nem fogtok tudni menteni sose és bugok is lesznek sok helyen. Jó játékot!
  • DarkSector
    Na megnéztem megvan:

nekem belépek routerbe:
    Fowarding->Virtual Servers->Add New...
  • DarkSector
    az szarügy...:D
  • DarkSector
    huh nekem haver segített, ezt meg tudom kérdezni majd tőle, de már nincs fent....ez monnyuk nem egyszerű, ahhogy néztem, de sajnos ezt csak holnap délutánra tudnám megkérdezni...:S
  • CroftManor
    és mivan ha én azt a számot pont kitöröltem? xd
  • CroftManor
    a routerben kell nyitni egy uj portot és azt hogy?
  • DarkSector
    nah az a gáz.
    nekemis ez volt, mignem rájöttem hogy passziv vagyok.
    routerben kell nyitni egy új portot, ennek megadtam pl a számát, és ezt a port számot kell beirni a torrent kliensbe ide:

Beállítások->Connection és a kis megyiló ablak jobb felső szélén lesz egy rublika asszem 5 számjegy.
  • snake200
    nah lépek remélem reggelre lesz megoldás
  • tommygear
    hát nyiss :D
  • CroftManor
    nem, ilyen piros felkiáltójel van, azt írja nem lehet kapcsolódni, nyitnom kell egy portot hogy a másik kapcsolódni tudjon
  • DarkSector
    aktiv vagy?
    mármint a torrent-ben allul zöld pipa van?
  • snake200
    de a videok faszák
  • snake200
    de a videok faszák
  • Atkamon
    Wow, 10. lett a topic a toplistán xD
  • snake200
    márcsak azt tudnám hogy lehet elinditani, ha egyáltalán el lehet?
  • snake200
    bakker
  • CroftManor
    nekem 30 megás UPC van és 5 kbs-el jön
  • snake200
    nekem lejött volt amikor 1Mb/s is jött