Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem egy kivételével, nem volt gondom az ügyességi részekkel, falon futás is sima ügy volt. Azaz egy meg Velencében (asszem a Bazilikában lévõ) assassin sírhellyel volt. Mikor az a négy könyvszerû kõ feljön a padlóból és mindegyik egy-egy "idõre-érd-el-a-kart" ügyességi részt kell végig csinálni. Na ott az egyik végén oldalt fel kell mászni 2x3 db gyûrûn, majd egy rohadt nagyot hátraugrani egy kiálló gerendára és onnan a karra. Na én ott el kezdtem õszülni rendesen. Ráadásul vagy 4x úgy elrontottam az ugrást, hogy az erkélyrõl is leestem és meghalt Ezio.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az U-playre felmentetek? Én még a legején, de csak 20 pontom volt. Most hogy végigvittem (meg a játék folyamán is) elméletileg kaptam még pontokat, de nem néztem még meg.
Na azt használta már valaki?
Next PC upgrade: 2022
Xy torrenten már szedem. Juj ez fake. De a másikról már jön. 57%. 85%.
Qrva lassan jön. Lejött, de nem indul, mert nem jó a crack. Elindult de kilép, nincs kép, bugos a menü."
Tényleg épületes hozzászólások fognak születni majd és ennek a gonosz konzolosok az okai. <#idiota>#idiota>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de nem tudom megnézni
:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát igen, akkor az lesz ,ami általában lenni szokott. Oldalakon keresztül megy majd a hibaüzenetek kitárgyalása, megoldáskeresése, krekkek ide-oda másolgatásának miértje, csak a szokásos.Elõre is, jó szórakozást kívánok hozzá !
PSN ID.: Beegabor
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Részemrõl off vége, mert én erre pillanatnyilag nem érek rá. Priviben folytathatjuk a diskurzust.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Én örülnék is az infóknak, de általában csak ilyen "hé srácok a papás-mamás minijátékban hogy lehet hátrahúzni Ezio fizymáját, mert már itt szenvedek vele egy hete" szintû hozzászólásokat látok.
Konzolos júzer benyögi: "hé srácok nem tudom hogy az istenbe' lehet az ellenfél alsónadrágját a fejére húzni"
Válasz: "jobb klikk+g"
Konzolos2: "X+háromszög+négyzet+faszomöccse9"
Konzolos júzer: "wtf"
Szerinted mi a jó istennek van kitalálva a konzolosok fóruma, ha ide tartozik minden?
Mellesleg a személyeskedést fejezd be kisfiam, mert pórul jársz, de nagyon. Én csak leírtam, hogy mi mire való. Felõlem írhattok ide, csak amikor kijön a PC-s verzió, itt kibaszott de' nagy bábeli káosz lesz.
Amúgy, attól hogy nagybetûvel írsz, nem leszel keményebb, csak mindenki leszûri az elsõ mondatodból, hogy idegbeteg vagy 😄
Nem is értem, hogy szokott ide a sok konzolos. Írjatok már abba a topikba pls.
"MAJD BIZTOS MEGMONDOM ÉN MÁSOKNAK H HÉÉÉÉ GYERTEK MÁR ODA ÉS LESSÉTEK MEG MIT IRTAM áhhh"
akit érdekel a játék, az felveszi a konzolos topikot fav-ba, és értesül az új üzenetekrõl áhhh (hogy ilyen stílusosan kifejezzem magam).
Még jó, hogy akinek konzola van (gyk: játékgép) az nem játékos. Pecsába. <#rinya>#rinya>
Persze az értelmesebbje legalább eljutott odáig, hogy örül neki, hogy olvashat infókat a játékról mert tudja, hogy a PC-s port semmiben nem fog különbözni. Szóval a képeket meg videókat nyugodtan lehet úgy nézegetni, mintha PC-sek lennének, esetleg egy kis szaggatást meg hozzá lehet képzelni. <#buck>#buck>
Aztán betöltõdik az oldal és mit látok?
Konzolosok nem tudják hogy melyik az X gomb a dszojsztikon.
Elmondják a sztorit, stb.
JÁTÉKOSOK FÓRUMA az a JÁTÉKOSOK FÓRUMA , AZ EGY DOLOG H VAN KÜLÖN KONZOL RÉSZLEG - de úgygondolom, h a játékosok fórumába AZ ÖSSZES JÁTÉKOS IS ELFÉR HA EGYSZER A JÁTÉK PC RE IS KIJÖN, még akkoris belekötnél h ha egyszerre jött volna ki mind3-ra ?
JATEKOSOK FORUMAN ELFÉR MINDENKI NEM - EGY ADOTT JATEKKAL KAPCSOLATBAN
mellesleg minek írjon oda az ember, ha ez jobban pörög - MAJD BIZTOS MEGMONDOM ÉN MÁSOKNAK H HÉÉÉÉ GYERTEK MÁR ODA ÉS LESSÉTEK MEG MIT IRTAM áhhh
A többiektöl meg elnézést, s remélem nem vonnak le semmi következtetést ebbõl...
Mellesleg, valszeg azért van ott punnyadás, mert mindenki ide jár.
az extra kod a tokban...nekem miért nem fogadja el????
lehet nyomtatási hiba, hogy az elsõ része 3 karakteres?
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Tegnap este játszottam vele azt fél órát bajlódtam vele, majd kikapcsoltam... felidegesített😄 Mindig vízbevégeztem:S😄 Mégegyszer Köszi!
már 2000-en van...😄
Assassin tomb #6
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Tudom, hogy ez PC topic, de a Konzoloson punnyadás van.
Elakadtam a játékba..
Elõre is köszi!