Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Bar ertem es tamogatom frusztraciodat, megsem birom felfogni, hogy vagy kepes meg mindig ilyen alpari modon beirni egy forumba, es ezzel spammel kelteni.

😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Atkamon
Én szívesen lennék házigazda, és egyetértek azzal, hogy itt ne legyen warez. Most még mondjuk ugye nem nagyon tudok segíteni a játékban lévõ problémákkal, mert én PC-re várom, de a hivatalos fórumot mindig olvasom, ha ott van valami új és fontos, azt ide rögtön beírom...

zaki
Én is tegnap fejeztem be a sztorit, most kezdem el a tollak gyûjtését, pár bérgyilkos küldi is hátravan, + a glyphek nagy része is még... szal elleszek vele még egy darabig 😄

BaLeeX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál a résznél ahol az a 2x3db gyûrû van ott vagy bug miatt vagy nem, de nem kell marhanagyot hátraugrani, hanem simán végig lehet mászni oldalazva a szegélyen és a gerendára sem kell felugrani, hanem középrõl lógva egy nagy hátraugrással nekem elérte a célt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Na tegnap Ezioval én is elkurváztam az 5000 pénzt. Nem volt nehéz <#nyes>.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tegnap befejezem a játék (sztori részét), hát nagyon tetszett. Most majd megyek tollakat keresgélni, meg az assassin küldetéseket csinálom meg.

Nekem egy kivételével, nem volt gondom az ügyességi részekkel, falon futás is sima ügy volt. Azaz egy meg Velencében (asszem a Bazilikában lévõ) assassin sírhellyel volt. Mikor az a négy könyvszerû kõ feljön a padlóból és mindegyik egy-egy "idõre-érd-el-a-kart" ügyességi részt kell végig csinálni. Na ott az egyik végén oldalt fel kell mászni 2x3 db gyûrûn, majd egy rohadt nagyot hátraugrani egy kiálló gerendára és onnan a karra. Na én ott el kezdtem õszülni rendesen. Ráadásul vagy 4x úgy elrontottam az ugrást, hogy az erkélyrõl is leestem és meghalt Ezio.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Avatar kódjára gondolsz? Az szerintem az Avatar játékhoz ad hozzá valami ütyür-mütyürt...

Az U-playre felmentetek? Én még a legején, de csak 20 pontom volt. Most hogy végigvittem (meg a játék folyamán is) elméletileg kaptam még pontokat, de nem néztem még meg.
Na azt használta már valaki?

grebber
Kell választani egy házigazdát és ki kell írni a warez ebben a topikban tilos és átirányítani a népet mondjukIDE!

Next PC upgrade: 2022

BaLeeX
Meg a: "Húú kijött már? Még hány nap?
Xy torrenten már szedem. Juj ez fake. De a másikról már jön. 57%. 85%.
Qrva lassan jön. Lejött, de nem indul, mert nem jó a crack. Elindult de kilép, nincs kép, bugos a menü."

Tényleg épületes hozzászólások fognak születni majd és ennek a gonosz konzolosok az okai. <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DarkSector
van aki már felhasználta a kodot a assassin creed 2 tokjából?????????????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
valoszinüsitem hogy az avatar demoját
de nem tudom megnézni
:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
" Kíváncsi leszek, mi lesz a megjelenéskor"

Hát igen, akkor az lesz ,ami általában lenni szokott. Oldalakon keresztül megy majd a hibaüzenetek kitárgyalása, megoldáskeresése, krekkek ide-oda másolgatásának miértje, csak a szokásos.Elõre is, jó szórakozást kívánok hozzá !

PSN ID.: Beegabor

HoReSz1975
Én személy szerint nagyon várom a játékot, az elsõt is végigjátszottam.

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Falcon87
Azért zavar (mondjuk nem zavar, de legyen rend), mert arra van a konzolos részeg, hogy ott beszéljék meg a problémáikat. Kíváncsi leszek, mi lesz a megjelenéskor. Mellesleg nem is én kezdtem el ezt az egészet, csak kicsit fel bír bosszantani, ha egyes prehumán egyedek, akiknek az értelmiségi szintjét megfelelõen jellemzi a "gõzpöfögészeti tovalöködönc" kifejezés, kihasználvan intelligencia-hányadosuk legjavát, olyan indulattal küldik el az anyjába azt, aki szóváteszi, hogy a "játékosok fóruma" eredetileg PC-sek fóruma lenne, hogy megáll a föld. Én kifejtettem a véleményem, htxbye.
Részemrõl off vége, mert én erre pillanatnyilag nem érek rá. Priviben folytathatjuk a diskurzust.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Mondom, nekem nincs vele bajom. Csak attól tartok, ha kijön a PC-s verzió, de reménykedjünk 😄

Atkamon
Nem tom, engem sokkal jobban zavar már a te viselkedésed, mint a konzolosok társalgása... Nem értem miért zavar ennyire az, hogy ha valaki elakad, megkérdezi, hogy mit kell csinálni, elvégre erre van a fórum. Ha annyira csak a játék PC-s dolgairól akarsz olvasni, olvasd a hivatalos fórumban a PC-s topikot, minden hír ott jelenik meg elõször...

nincs külön AC2-es konzolos topik, gondolom azért szoktak ide a konzolosok. Mire meg kijön a pc-s verzió, biztos hogy nem lesz itt ekkora káosz, ne aggódj.
amúgy Itt van hogy miért halasztják el

Falcon87
"Persze az értelmesebbje legalább eljutott odáig, hogy örül neki, hogy olvashat infókat a játékról mert tudja, hogy a PC-s port semmiben nem fog különbözni."
Én örülnék is az infóknak, de általában csak ilyen "hé srácok a papás-mamás minijátékban hogy lehet hátrahúzni Ezio fizymáját, mert már itt szenvedek vele egy hete" szintû hozzászólásokat látok.

derdani
<#eljen>

Falcon87
2010. elsõ negyedévében

derdani
Mikor jön ki PC -re?

Falcon87
Igen, kb. azért van, hogy ne legyen nagy kavalkád. Írok példát is egyesek kedvéért:
Konzolos júzer benyögi: "hé srácok nem tudom hogy az istenbe' lehet az ellenfél alsónadrágját a fejére húzni"
Válasz: "jobb klikk+g"
Konzolos2: "X+háromszög+négyzet+faszomöccse9"
Konzolos júzer: "wtf"

Falcon87
Hát, ehhez aligha lehet hozzászólni 😄
Szerinted mi a jó istennek van kitalálva a konzolosok fóruma, ha ide tartozik minden?
Mellesleg a személyeskedést fejezd be kisfiam, mert pórul jársz, de nagyon. Én csak leírtam, hogy mi mire való. Felõlem írhattok ide, csak amikor kijön a PC-s verzió, itt kibaszott de' nagy bábeli káosz lesz.
Amúgy, attól hogy nagybetûvel írsz, nem leszel keményebb, csak mindenki leszûri az elsõ mondatodból, hogy idegbeteg vagy 😄
Nem is értem, hogy szokott ide a sok konzolos. Írjatok már abba a topikba pls.

"MAJD BIZTOS MEGMONDOM ÉN MÁSOKNAK H HÉÉÉÉ GYERTEK MÁR ODA ÉS LESSÉTEK MEG MIT IRTAM áhhh"
akit érdekel a játék, az felveszi a konzolos topikot fav-ba, és értesül az új üzenetekrõl áhhh (hogy ilyen stílusosan kifejezzem magam).

Atkamon
Hát, szaggatást úgyhallom a PS3-mon nem kell képzelni, jelen van elég rendesen.

BaLeeX
Ne már, a konzolosok nem férnek be a játékosok fórumába? <#idiota>

Még jó, hogy akinek konzola van (gyk: játékgép) az nem játékos. Pecsába. <#rinya>

Persze az értelmesebbje legalább eljutott odáig, hogy örül neki, hogy olvashat infókat a játékról mert tudja, hogy a PC-s port semmiben nem fog különbözni. Szóval a képeket meg videókat nyugodtan lehet úgy nézegetni, mintha PC-sek lennének, esetleg egy kis szaggatást meg hozzá lehet képzelni. <#buck>

OK akkor fejezzük be az izélést.

Atkamon
Olvastam egy cikkben, hogy így az elsõ héten 1,6 milliót adtak el a játékból.

Atkamon
Nem tom, milyen képet, videót vársz a PC-s verzióról, ugyanolyan lesz, mint a konzolos... infó meg annyi lesz majd valamikor egyszer, hogy mikor jön ki, meg esetleg lesz benne egykét plussz küldetés, mint az 1ben... én sokkal többet nem várok.

jah btw gondolom erre a topikra értetted, na off lassan vége remelem 😄

hát nemtudom, nekem még a játék sincs meg és érdekes, mégse futottam bele egy spoilerbe se, hülye meg nemvagyok, h amit abba irtak elolvasom - na mind1, nem akarok senkivel izélni

Engem az basz föl hogy mindig azt hiszem hogy vannak képek, infók, videók a PC-s verziórol.

Aztán betöltõdik az oldal és mit látok?

Konzolosok nem tudják hogy melyik az X gomb a dszojsztikon.
Elmondják a sztorit, stb.

te hulye barom, ekkora faszságot összehordani kitalalni - bár elnézést h igy fejezem ki magam, de most én oltottalak le ne te másokat mikor áááá

JÁTÉKOSOK FÓRUMA az a JÁTÉKOSOK FÓRUMA , AZ EGY DOLOG H VAN KÜLÖN KONZOL RÉSZLEG - de úgygondolom, h a játékosok fórumába AZ ÖSSZES JÁTÉKOS IS ELFÉR HA EGYSZER A JÁTÉK PC RE IS KIJÖN, még akkoris belekötnél h ha egyszerre jött volna ki mind3-ra ?

JATEKOSOK FORUMAN ELFÉR MINDENKI NEM - EGY ADOTT JATEKKAL KAPCSOLATBAN

mellesleg minek írjon oda az ember, ha ez jobban pörög - MAJD BIZTOS MEGMONDOM ÉN MÁSOKNAK H HÉÉÉÉ GYERTEK MÁR ODA ÉS LESSÉTEK MEG MIT IRTAM áhhh

A többiektöl meg elnézést, s remélem nem vonnak le semmi következtetést ebbõl...

Falcon87
Mégegyszer: a játékosok fóruma a PC-seké, a konzolosok fóruma pedig a konzolosoké. jajisten

Falcon87
A játékosok fóruma a PC-s topik, a konzoloké meg konzolos (ugye, milyen bonyolult felfogni?)
Mellesleg, valszeg azért van ott punnyadás, mert mindenki ide jár.

mit adna ?

DarkSector
hali

az extra kod a tokban...nekem miért nem fogadja el????

lehet nyomtatási hiba, hogy az elsõ része 3 karakteres?

Sound
nem hiszem hogy vigasztalni fog, de én legalább ennyit, sõt lehet hogy többet küzdöttem vele, a lényeg az, hogy felfutsz, felengedsz minden gombot, majd csak utánna nyomod A+LS(az ugrás irányának). Ha így se megy, akkor próbálj átjuni valahogy az elsõ akadályon, majd maradj ott a másodiknál, és gyakorolj.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Igen Pontosan erre gondoltam Köszi a válaszokat!
Tegnap este játszottam vele azt fél órát bajlódtam vele, majd kikapcsoltam... felidegesített😄 Mindig vízbevégeztem:S😄 Mégegyszer Köszi!

Seth
Igen,az tökéletes , én is azt használtam, nagyon gyorsan lehet haladni vele

PSN ID.: Beegabor

glyphek #612 hszben, a tollakhoz meg ajánlom a gamesradar.com-ot, ott képek mellett vidikkel is mutatják melyik toll hol van.
és van vmi térkép a tollak megtalálásához és a glyphekh megtalálásához?😊
Am..van a boxba a profil választásnál egy kis kép (nem az avatar) olyan kisképeket honnan lehez szerválni mert csak naon ritka az mikor gamelok és beadja a képét eddig csaka hulknak meg a halos warsnak jo lenne egy ac2 es is😄 tudtok errõl valamit?
DarkSector
én megyek az utcákon és lopkodok zsét az emberektõl....
már 2000-en van...😄

DarkSector
archivementeket biztos

ha felveszem az összes kicnset kapok vmit a jatekba?😄 vagy ha kigyujtom a viwpontokat?😄
Sound
Remélem boxod van! 😄

BaLeeX
Tök egyszerû, felfutsz a falon egyenesen, majd mikor fent vagy nyomod az irányt meg az ugrást és ugrik arra amerre kell. A falon nem fog neked futni, onnan csak elrugaszkodik.

Sound
Elõször is, nem látom, hogy valahova is ki lenne írva, hogy ez PC-s topic. Másodszor, a PC-s verzió egy konzol átírat lesz, szóval mind1, hova írsz.Harmadszor meg:
Részletesebben is leírhattad volna mit is akarsz 😛 AC2-rõl beszélünk? Ügyességi rész? Ez mit jelent? Assassin Tomb/Katakomba? Mert ha az utolsú assassin tombról van szó, akkor itt a link. A falról elrugaszkodásnak az a lényege, hogy elõször felfutsz a falra, ha pedig mrá fent vagy, akkor elengeded a LS-t, megnyomod az A-t és hozzá újból LS-t de mostmár azzal az iránnyal amerre ugrani szeretnél. Ha úgy csinálod, hgoy felfutsz a falra, és csak elhúzod a LS-t jobbra, majd nyomod az A-t, akkor a karakter csak beugrik a vízbe. El kell engedni LS-s, legalább egy pillanatra. Erre van idõ

Assassin tomb #6

Hello!
Tudom, hogy ez PC topic, de a Konzoloson punnyadás van.
Elakadtam a játékba..
Az utolsó ilyen ügyességi feladatnál járok. És írja, hogy ahhoz hogy tovább jussak a falon kell futni.. de valahogy nem jön össze sose:S Mindig felfelé ugrik, ahelyett, hogy a falon futna..Nincs valami tipp, hogy mit nyomjak meg?

Elõre is köszi!