Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spojlerbe valaki leirná nekem a végét? mármint kivittem csak nem értettem hogy most mivan😄 jo lenne ha tudnám mert naon érdekel...
azért köszönöm😊
Seth
Jajó,én meg itt amortizálom feleslegesen a billentyûzetet..😊

PSN ID.: Beegabor

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször a keretet csináld meg,az könnyû,mert van egy vonal ami mentén követhetõ. A többi része meg a jelenlegi világtérkép, így már talán menni fog XD

sikerult😊
hali! a codex wall-t hogy csináéltátok meg? 😊 lehet nem nehéz de nemtok rájönni az istenért sem elõre is köszönöm..
DarkSector
lol
mi ez a avatar bonus code????
ez valami demo?

ezért csak pc-re tették avatar demo-t?
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
bátr konzolos játékkal irunk ide pc-sbe, de van amugy live?
multi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nah most ebben egyetértek, szerintem még pc-re se fogják elbaszni, és ez megéri megvenni, iet én ritkán mondok...😄

Atkamon
Ilyen mestermûvet aztán már tényleg bûn nem megvenni😊

Én is eredetivel nyomom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zaki
akkr megnyugodtam, én is kipörgetem fullra az tuti 😊

Sephi
Ja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DarkSector
én

DarkSector
te aztán gyors vagy grat....
alig hogy kijött a játék...😄

Sound
de cserébe én jól lespoilereztem neked 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

nyomja itt vki eredetivel boxon ?

Jaaa..., én ott még nem járok. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sound
Nem kapsz semmit ha mind megvan? öreg, csak akkor megy tovább a játék ha megvan mind a 30 kódex. Szerintem ez valami. 😄 Nekem elég mákom volt mert 29/30 már megvolt amikor az event kérte az összeset.

koschwarz
de irigyellek benneteket<#vigyor2>
de azért konzolt nem vennék<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Seth
Jah, elkurváztam a pénzem XD Nem volt nehéz ,ha megláttam egy csoportot már dobtam is nekik a lóvét.Velencében volt egy szupi útvonal ahol mindíg álldogáltak,hamar megvolt.
Az a hiányzó fegyver majd 50 tollért jár, de addigra szart sem ér.A tekercseknek majd a játék végén lesz jelentõsége, addíg nem kell vele foglalkozni.

Uh, gratula. <#taps>
Szóval Ezioval elvertél 5000-ret kurtizánokra? <#nyes> (asszem van ilyen achievement is)

Nekem 37/50 van. De még csak 70% járok, pedig 24 órát toltam eddig bele. Hja szeretek nézelõdni, meg összeszedem a ládákat is (Glyphnok megvannak, Altair vértje is, meg az összes tekercs is, festmény, szobor, vért). Egy fegyver még hiányzik nem tudom az merre van. Mondjuk tollból eddig csak 38 db-m van.

Apropó tekercsek. Most tényleg nem kapok semmit, ha mind megvan?
Megfejtettem Leonárdóval mindet, kiraktam a falra, Eagle visionban beforgattam õket. Adott egy hangot, hogy kész, nem lehet tovább forgatni õket, de istenigazából nem történt semmi.

De megnéznek. Legalábbis velem elõfordult. Mikor az õrök feletti nyíl elkezd töltõdni és a sárgán túl van, de még nem piros akkor megy (mennek) utánad az õr(ök), sétálva. Ha akkor ülsz le úgy hogy közben lát, akkor odajön és pofázik tovább aztán fel is állít.

Seth
Igen, visszarak a vége után,lehet tovább gyûjtögteni

zaki
krat... a tollakat össze lehet gyûjteni miután végigtoltam az egészet? mert amikor a pecséteket kell összegyûjteni, akkor mintha láttam volna 1-1 tollat, de nem tudom, hogy újra meg lehet-e csinálni ezeket a részeket...

Voltan
Igen, mert olasz, ázeg <#mf1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Még csak ki sem kell jelölni. Két ember közé állsz, és ennyi. Pl. a kapuknál álló õröknél lehet jól alkalmazni, de eléggé low profile kell hozzá (hogy ne legyen nekik gyanús a közeledésed ugye).

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seth
nyehehehe <#beka2>

Atkamon
Nem kell még az sem, hogy háttal álljanak amúgy... Akiket én néztem, az kijelölték az egyik õrt, és kzéjük álva támadtak.

Drephis
a pados dolgot ma kétszer is eljátszottam, szóval benne van

help

BaLeeX
Én eddig nem láttam ezt a videót még de végigjátszva a játékot elmondhatom, hogy elég sok minden változott rajta. A videón lévõ küldetés teljesen máshogy zajlik a játékban.

Szóval elképzelhetõnek tartom, hogy a pados gyilkolást kivették, meg ilyen extra mozdulatokkal sem találkoztam, mint ahogy az udvaron a videón átszúrja a faszit a bárddal majd arra esik rá.

Egyszerre két ember megöléséhez meg semmi extra nem kell csak, annyi, hogy mind a ketten háttal álljanak és közel egymáshoz na és persze a "hidden blade" legyen kiválasztva mint fegyver.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Sound

Atkamon
Hát a játék biztos, hogy nem így kezdõdik. Úgy próbáljátok meg ezt a pados ölést, hogy egy üldözés után akkor üljetek le a padra, amikor még benne vagytok a sárga körben, tehát amikor még a seeker-ök megtalálnak.

DarkSector
nem hinném.
ezegy demoból van, és lehet tévedek, de a játék is így kezdõdik asszem.

Seth
Lehet benne van ,de egyszer sem kellett használni, nem is próbáltam én sem (hazaérek kipróbálom).
Amúgy a graf itt a demóvideón mintha szebb lenne ( a fényhatások, árnyékok,talán ember is több van), mint a tényleges játékban, de lehet csak rosszul látom 😊

de sztem nem is lehet, elvégre E3-as videó, biztos sok dolgot változtattak azóta, ezt lehet "kivették" belõle... plusz ha padon ülsz akkor sem néznek meg így az õrök <#rolleyes>
nem bonyolult, csak mikor megkaptam a duplapengét nem világosított fel hogyan kell 1szerre 2 embert megölni. De aztán rájöttem, hogy elvileg csak hosszabban kell nyomva tartani a gombot, legalábbis asszem, mert mostse sikerül mindig :/
DarkSector
ÉN úgy kezdtem, hogy megrendeltem....
majd ha megjön és már nyomhatom, akkor összebeszélünk, és kitaláljuk mit hogyan....addig nem tudok sajnos segiteni...:S

Aha, oké. Kösz kipróbálom.

Seth
A páncélosokat lefegyverezni a legkönnyebb, úgy hamar megvannak. Tehát pusztakézzel vagy és ugyanúgy ahogy a countert csinálnád elveszi tõle a fegyvert, utána már azzal a kézben 1 ütés

Ezio, ja tényleg. <#idiota> Ráadásul c-vel ejjtik, ha jól vettem ki.

elitehun
Nekem bejön a fekete ruha. Egyébként a neve Ezio
Ott járok éppen, hogy túl vagyok ezen a repülõ masinás részen és karnevál van. Altair vértje megvan (Velencében az assassin négy-könyv-ugrálós sírban azért szoptam egy kicsit a pecsétért). Nekem nem tetszik így feketén, a fehér jobban bejött (festeni meg nem lehet). Viszonta a kardja az szép, elegáns.
A Monteriggioni telken minden kifejlesztettem amit eddig lehetett. Enzionak pénze annyi van mint a szemét.
Az assassin missiókat eddig direkt nem csináltam, meg hogy legyen még a végére mit csinálni (race-ek, postázások, eddig mind megvannak).

Remélem azért még van hátra a játékból.
Assassin missiók is elfogynak, vagy újragenerálódnak?

Rage47
Ja tényleg.. 😄
Azé nagyon várom, mert rengeteg dolgot újítottak az 1-hez képest, és az is tetszett a monotonitását kivéve.
Padonülõset még nem próbáltam, csak azokat alkalmazom amit Leonárdónál tanultam (szalmából, erkélyrõl, na meg vízbõl).
Nekem ezekkel a nagydarab páncélosakkal szokott meggyûlni a bajom. Bár ha sikerül ellõkni akkor le lehet szúrni egybõl. Egyébként elég jól védekeznek, bár gondot nem okoznak, de elhúzodik velük a csata.

elitehun
Mért ilyen bonyolult? 😮
1ált meglehet csinálni azt a padon ülõs gyilkolást ami a vidi elején van? Nekem nem jött össze, mongyuk elõször a dupla pengés ölésre se jöttem rá hogyan kell :/
Sound
A E3as demo meg a kész játékban szereplõ rész nem ugyan az, ami jó dolog, mert kicsit már úgy álltam neki, hogy jajj ez a részt már ismerem.

Erre nehéz válaszolni, mert a Batmant korábban végigvittem és az tényleg nagyon jó. Assassin's Creed II meg még új, a hangulata a történelmi háttere és kivitele alapvetõen (nekem) jobban bejön mint a Batman (amit szintén szeretek).
Mindent összevetve az AC II szerintem jobb. De mindenképpen van olyan jó.

elitehun
Gondolom ilyen logóval meg se lehet gyõzni hogy ez jobb<#crazya>