Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ilyen nyomozós részt a végérõl most kihagyták sajna:S pedig azzal utalhattak volna csöppet hogy milyen lesz a következõ rész....mongyuk a végén itt több minden kiderül hogy mi lesz várhatólag a következõ részben, nem úgy mint az 1. részben...
remélem azért hogy nem igaz az a hír, hogy a következõ rész talán a VH idején fog játszódni :S
uhh áh de nyomnám már - kivancsiságképp mindjárt elvolvasom az ipon.hu tesztjét is - de ahogy igy beszélgettek a játékról hát nagyon belemélyülõs kedvembe jövök

van valami oknyomozásra lehetõség mint az 1 végén vagyishát vannak ilyen titkos dolgok a játékban nagy spoilert ne irjatok azért pls 😄

például a GAMETRAILERSEK felraktak egy truth unveiled, azaz a igazság felfedése, deritése videót - mert gondolom sokan nem jöttek rá rejtett dolgokra vagy egyébre - aztán irják is a kis szövegdobozba h MASSIVE SPOILERS v vmi ilyesmi, a kis képen meg egy nem éppen ismeretlen emberpár látható, de gyorsan el is szögeztem onnan a tekintetem 😛

EZIOOOOOOOOOOOOOOO IM COMIN FOR UUUUUUUUUUU MY BICSSSSSSSSSSSSSSSSSSS - REALLY SOON 😄DDD

ooo köszi a felvilágosítást, így már világos <#vigyor> nem olvastgattam õket, mert az angoltudásom enyhén szólva szegényes a megértésükhöz, de helyenként még a sztorihoz is az :S
Neogan
***** vértjérõl 😊
Ha szorgalmasan olvasgatod a kódexlapokat, az egyikben Altair leírja, hogy rájöttek egy fémmegmunkálási módszerre, amely segítségével pehelykönnyû páncélokat tudnak készíteni, amelyek mégis hihetetlenül erõsek. Azonban mivel aggódtak, hogy az ellenség kezébe kerül, a terveket megsemmisítették, csak az elsõ példány maradt meg. Ez az a bizonyos fekete öltözék amit a játékban meg lehet szerezni.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

elitehun
De az Assassin's Creed nem a sorozat utolsó része mert még van a bloodlines meg mittomén még mi és ott kap új ruhát ha minden igaz
pc-re sztem azért késnek mert ki akarjál javítani a bugokat

pc-re biztos csinálnak<#gonosz1>
Atkamon
Hát szerintem elég gáz is lenne, ha lenne egy godmode ruha....

kamuhír, kipróbáltam de simán lekaszabolnak :S
amugy sztem csak azért furcsa az, hogy teljesen más Altair vértje, mert fekete, meg is lepõdtem elõször, nekem jobban bejött a fehér gönce :/
Atkamon
A Custom soundtrack nem tudom mi, még sosem hallottam ilyenrõl.

A Black Editionben 3 plussz helyszín van: Palazzo Medici, Santa Maria Dei Frari és az Arsenal Shipyard. Ezek fõleg csak a látvány miatt számítanak, és csak egy kis plusz pénzt lehet bennük találni, tehát különleges tárgyak nincsenek.

DarkSector
Jah...az gáz...és gamestaron a 4 helyszint sorsolják majd ki????
katt

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jaH MÉG 1 FONTOS KÉRDÉS!!!!

a custom soundtrack, az mi? vagyis inkább hogy mit takar...zenéket lehet beválogatni pendriveról?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Neem, Black Edition-ben három bónusz helyszín van, ruha nincs.

DarkSector
wooow
ez a zsir...aszitetem ez csak a black editionba van ...😄

elitehun
Egyébként most olvasom hogy ebben a ruhában nem ehet meghalni 😮. Ezt kipróbálta már valaki? Vagy a kedvemért kipróbálja?r
elitehun
Gondolom azért mert átalakították mert elég fura lenne ha pl manapság meglátnánk egy embert egy több mint 300 éves ruhában XD
Atkamon
Itt van az ********'s armor... A videó címében benne van a neve, de mondjuk szerintem nem olyan húdenagy spoiler, én már ezer éve tudok róla😄 Ezt szerintem nem lehet befesteni, ez alapból csak fekete. És szerintem ez egy új ruha is, mert a játék elején rövidebb Ezio ruhája, látszanak a lábai, ez meg jóval hosszabb.

DarkSector
jah kezdem érteni...de akkor a black editionból a fekete ruhát azokkal a vértekkell itt is elõ lehet hozni???😄

Seth
Ruha az nem változik, ugyanaz végig, viszont mindegyik régióban kifestheted többféle színûre. A páncél szett ( karvédõ,mellvért etc...),amibõl lehet többfélét venni. A bal karján lévõ köpenybõl 3 db-ot kapsz majd a sztori elõrehaladtával plusz 1 opcionális. Ezeknek annyi jelentõsége van, hogy ha adott városban adott köpenyt hordasz,akkor kevésbé fognak rádszállni, ha vmi rosszban sántikálsz

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
nah akkor nem vágom...
akkor annyi az eltérés a black editinban, hogy ott enm titkos vagy mivan?
😄
nem értem...aszittem black editionban van kizárólag a black costum

a "titkos" vért az a black editionból...
DarkSector
jah és ha átfestem feketére, akkor meglezs a black editionból a köntösöm!!!!
<#vigyor2><#eljen>

amugy igen😊 mongyuk nemtom miért, mert 1ált nem hasonlít :/
DarkSector
mutatnátok pls ruhákról képeket, és egy képet a nem story alapján megkapott ruháról...mert eddig 2 küldetést csináltam meg, és kiváncsi lenék mire számitsak
😄

thx elõre is

DarkSector
nah akkor szoval van 4 alap ruha, és 1 ruha a fehér kapucni?

mert elsõ részében nem emlékszem hogy lettek volna ruhák, csak az alap nem?

elitehun
Csak nem Altair ruhája?
Hogyne. Kezdesz egy civil ruhában, aztán jönnek az assassin ruhák 4 db és ha ügyes vagy akkor megszerzed ******<#ravasz1> vértjét, ami elég tetszetõs. Minden assassin ruha négy elembõl áll (vállrész, mellvért, alkarvédõ, és csizma), ezeket külön kell megvenni (kivéve a fent említett speciális ruhát, ami ugyan négy részbõl áll, de nem variálhatod a többivel).
Ezen kívül a szabónál átfestetheted õket (****** ruhája ez alól is kivétel).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
nah annélkül hogy valamit összegyüjtögetnék, késõbb kapok majd rendes assassin ruhát?
a story folyamán?

zaki
köszi... erre nem is gondoltam volna 😊

Seth
mindegyik a föld alatt van. Egyik a kútban,a villa keleti oldalán,a másik meg a bányában ahova a város északi falán kívül van a bejárat.

zaki
igen, utána lehet szabadon mászkálni, folytatni a kincsek, tollak gyûjtését, meg befejezni a mellékküldetéseket (versenyek, bérgyilkosságok, stb...)

minden kincsesládát megtaláltam, kivéve 4-et, mindegyik Monteriggioniban vana villánál, de nem találom õket... vki esetleg tudna segíteni, aki már begyûjtötte õket? 😄
Bekarikáztam, hogy hol vannak a térképen.

Mind a 2 helyen nem 1, hanem 2 kincs van. Már csak ezek hiányoznak, többi mind megvan.

sziasztok, csak egy gyors kérdés: a fõ küldetés-szál végigvitele után ugye még lehet szabadon járkálni majd? gondolok most side questekre meg ilyesmik.

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

zaki

én is kipörgettem fullra, állati jó volt 😊

zaki
gyûjts össze 50 tollat, és olyan fegyvert kapsz... 😄

BaLeeX
Nekem a végén az volt a szórakozásom amikor már megvolt a "pisztoly" hogy a zsebtolvajokat akiket eddig percekig kergettem a tetõkön csak kijelöltem és lelõttem a f*szba. 😄

Olyan szépen hullottak le a tetõkrõl... 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DarkSector
mikor kaphatok olyan fehér palástot.

TVelvet
Szerintem is 90-95%-os a játék, sikerült végig tolni ... Ahh miután megvan AZ Armor ( 😛 ) Ezio vmi félelmetes. Egyszerûen öröm volt öldösni 😄
DarkSector
jo de akkor sem volt bugmentes origi sem...😄

2.rész akkor is 100x jobb
szerintem egy csoda, amit az x360-ból kihoztak..tuom hülyén hangzik, de valljuk be nem mei specifikációkkal büszkélkedhet szegény masina, és ledöbben az ember, mikor legelõször a virtuális környezetet folyamat felépiti elõtted az animus 2 😄

amúgy meg még hatása alatt vagyok...nehéz szebb játékot találni egyenlõre ettõl, és ez végképp nem nevezhetõ árkádnak, nem csak menni kell egy folyosón, és ölni....😄

gfreak
az összes illúziómat szét akarod rombolni te maximalista szemét? 😄DDD

át lehetett menni Jeruzsálembe (gondolom erre gondoltál) csak a warez verziók voltak szarok..de aztán azokat is helyrepofozták 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

DarkSector
ac1 nem volt bugos?
hát akkor miket javitottak a 2-ben...meg pc-n miért nem lehetett egy térképen átmenni, ésatöbbi...azért voltak ottis gigszerek, nem gta4 nagyságúak, de voltak...D:

bár ez nem minden gépen gondolom...nekem x-en jobb
ha nem ülsz közel a monitorhoz, akkor nem hinném hogy feltünhetne, az a pár pixel eltérés...én ezen is csodálkozok, amit ac2-ben leküld a kis x360...azért az épületek meg minden kibaszott precízen vannak felépitva, és élessek a textúrák, + sok ember+ sok effect van benne.

gfreak
jah, nem is kevés 😄DD

mondjuk az AC1 sem volt olyan bugos, én bízom bennük 😄

DarkSector
háát ninja balde, meg gta4 ...többi is nagyobb felbontású...

csak legyen elég erõs a pc-d, és a bugokra gondoltam elsõsorban...gta 4 az élen!
😄

ninjaban is azért van néhány...😄

gfreak
hááát...ha megnézed a GTA4-et mondjuk...vagy a Ninja Blade-et...meg az interjúban is mondták, hogy pcre nagyobb felbontású textúrák készülnek...szerintem jól járunk mi is 😄

amit irigylek tõletek konzolosoktól az az új Tekken...meg a DOA 😄

DarkSector
háát legtöbbször xboxon jobbak sõtt sokszor szebbek, mint pc-n.

pc-n ha fullos géped van akkor jó, de ott álltalában a kodolást el szokták baszni.

sok bug, akadás nem megy ., nem ment a játék, hibaüzenet, stb...jobb konzol.

gfreak
na most hasított belém egy kicsit a fájás...úgy szív tájékon...de annak örülök hogy ha ilyen élményed van konzolon, gépen milyen gyönyörû lesz majd minden 😄

DarkSector
háát igy ugrándozva, felfedezve városokoat....ien szép városokat, én nem untam bele....szerintem iszonyatkemény...nincs még gy ien kúl játék, amiben a mászkálás, kapaszkodás, és ugrálással ieneket lehet csinálni, a házakon megszámolni is már öngyilkosság lenne hány kiszögelés, kapaszkodásra alkalmas kis bigyo van...

ezt megtervezni nemsemmi dolog.

gondoljuk el, hogy a tomb raider, meg prince of persiában össz vissz nincs annyi kapaszkodási pont szerintem, mint itt egy város negyedrészében!!!!!

sokszor azt se tudom hogy merre fusska...mibe kapaszkodjak...lopkodjak pénzt a járókelõktõl...verekedjek?
tollat keressek?
usszak ....és a fõsztoryban még nem is haladtam semmit, csak mint mikor kihozzák a vadonból tarzant, csak megyek, és nézelõdök, és csodálkozok mindenen...

bakker a nagy téren az a nagy kupolás épület...az valami iszonyat kemény....és sikerült azért nagynehezen a tetejére a kereszt csúcsára felmásznom....😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

<#eljen>

Seth
Ezzel azért nem értek egyet, a tollgyûjtögetés, kincskeresgélés elég uncsi tud lenni 😊

DarkSector
ott az a megunhatatlan szó, amit ritkána szoktak leirni.....😄

DarkSector

DarkSector
U-play az meg mi?

nemtuom avatar játéknak valami extra szerintem a demo, de ne fogadja el a kodot....