7877
  • Csokis
    Na, de legalább mondott egy kb. érkezési időpontot. Hmm... Akkor tényleg jó sokan rendelhették elő.
  • enlightened
    De aki előrendelte az ma befáradhat érte westendbe vagy mammutba és átveheti az eredeti DRM-el ellátott verziót:D. Remélem azért nekem is jut majd.
  • enlightened
    Westenbe se jött még meg azt mondta 4 kor érkezik az áru és akkor kéne felhivni oket, hogy van e elég. Mert sokan rendelték elő és lehet nem jut:S:S:S:S
  • enlightened
    na hívom a westendet is akkor!
  • enlightened
    Felhíyvtam a mammutot azt mondta igaz a hír, de még ma nem érkezett meg a szálklitmány hozzájuk és nem tudja hogy megérkezik e. Elvileg Budapesten már benn van az assassin creed 2, de az üzleteikben még nincsen. Holnap reggel érdemes próbálkozni náluk azt mondta, mert akkor kirakják már valszeg a polcokra.
  • Csokis
    Bocs, rosszul írtam, mert nem a Mammut, hanem a Westend! Azt hívd fel!

Westend Üzletközpont
    1062 Bp, Váci út 1-3.
    Aluljáró szint
    0670/377-7158
  • enlightened
    Na felhívom a mammutot itthonról fölösen nem megyek oda.
  • enlightened
    Valaki tud adni egy számot. Felhívom az 576-ot, hogy ne rakjanak fel fake hírt, vagy ha tényleg kapható, akkor írják ki melyik pesti üzletekben, mert amelyikben én voltam az elég nagy és nem volt.
  • Csokis
    Mammut-ban lévőbe menj be, mert oda kerül leghamarabb minden cucc állítólag.
  • Csokis
    Na, az tényleg érdekes. Vagy csak rossz 576-ba mentél be, ahol nem is tudnak semmit.
  • enlightened
    Budapesti vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt néztem az Allee bevásárlóközpontban lévőben, és hülyének néztek, szóval, ha valakinek esetleg mégis sikerült egy másik 576-ban az mondja meg légyszíves melyikben, de az 576-ban belenézett a srác az adatbázisba és azt mondta még nem is kaptak és ezért még a pénteket se tudja megerősíteni. Akinek sikerült megvennie légyszíves mondja meg melyikben és odamegyek, de egyelőre nem tudtak adni nekem.
  • snake200
    most akkó van-nincs?

ez a vid meg az orosz verzió (warez) lenne?
  • Atkamon
    Pesten nézted?

#2217: Jó neki... Biztos hogy eredeti, mert nincs még crack a védelemhez. Hivatalos fórumon is írta egy orosz srác, hogy már megvette.
  • enlightened
    Na nem tudom hogy kerult fel ez a hír az 576-ra, de most voltam benn náluk személyesen és ők se tudják. Még sajnos nem lehet kapni náluk és azt mondták hogy a péntek se biztos, hanem inkább jövő hét. :S:S:S Remélem azért a cdgalaxisban lehet már pénteken is.
  • zsozso29
    Neki már megy! Gondolom eredeti. :)
  • enlightened
    Fura hogy már lehet kapni! Mind1 legugrok ide az 576-ba és megnézem hogy tényleg igy van e. Ha igen már meg is veszem.
  • snake200
    de jó hogy szenvedtünk az orosz-al

de télleg kiváncsi vagyok mien lett az uj védelem.
  • balika16
    Igen ma már lehet kapni! Siessetek nincs sok példány!:D 3 gyereket már láttam h vitte haza!:D
  • Atkamon
    Wow, akkor korábban megkapták úgy látszik:) mindegy, ez jó hír, jó lenne ha a külföldi verziók is megjelennének ma, akkor még a héten megkapnám a Black Edition-ömet:P
  • Kandurex
    Azért ne felejtsd el, amikor legutoljára az UBIsoft új védelemmel jött, (SF3.5) egy évig nem volt feltörve a Splinter Cell: Chaos Theory játék...

Indul a számláló :)
  • Csokis
    Nézd csak.
  • Dante73
    Ajánlok egy fogadást. MAXIMUM 2 hét, és fel lesz törve. Mit teszel be?
  • Atkamon
    Ööh, pénteken jelenik meg itthon szerintem:S
  • Kandurex
    Jó darabig nem kell számítani warezra, akár hónapok* is lehet, ez teljesen új védelem. Tessék megvenni a játékot. Az új Splinter Cell is ezzel a védelemmel jön, sőt az új POP játék is....

*[apro]vagy évek
  • Csokis
    Valaki megveszi innen a játékot? Ma már lehet kapni a pesti 576KByte üzletekben.
  • Kandurex
    Kettőt ne hasonlítsd össze, más védelem,...egyébként, ha csak pár hónapig nem lehet vele warezolni, már az is nyereség-.
  • balika16
    Sohas nem lesz feltörve!!!!!!! XDXDXD Annyi a kalózoknak! Mostantól Eredeti gamet vesz mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!XDXDXDXD
  • atila4
    Végülis az IW-net se lett feltörve :D
  • xxxpaulxxx
    "de ahogy mondtam DRM nem lesz feltörve"

XD
  • balika16
    Kár de mind1 tudok várni!:D
  • RYO21

• Atkamon
    Nince megcrackelve a játék úgy tűnik, csak a DVD tartalmát rakták fel.
  • CroftManor
    ezzel a szaros game launcherrel nem tudok belépni, kéri h regisztráljak ez ubis regisztrációs lenne, de a végén mindig vmiylen hibát dob ki :S
  • grebber
    Igen van clone, de nem működik!
  • balika16
    Húha...Most olvason h van orosz verzsön
  • Kongy
    akinek nincs nete az valszeg az AC2-röl se látott vidiket...
  • Narxis
    Miért zavar az téged, hogy feltörik vagy orosszal játszik valaki?

"de ahogy mondtam DRM nem lesz feltörve"

mégis ki a faszom vagy te? valamelyik cracker csapat tagja? vagy honnan ez a nagy önbizalom, hogy amit te mondasz az úgy is lesz? szállj már magadba egy kicsit. jobb is ha valamelyik kocsmában osztod az észt, ott talán még el is hiszi a sok alkoholista.

Egyszerűen irigy vagy, hogy mi ingyen kapjuk meg. Én az első rész monotonitása miatt nem fogom előrendelni a 2. részt, az első résznél is letöltöttem, játszottam vele, nem tetszett, letöröltem és nem is foglalkoztam vele többet. 2. rész ha tetszik megveszem, ha nem akkor megkíméltem a pénztárcám.
  • atila4
    De ez mekkora geciség... mondjuk akinek nincs nete az nem is tud vele játszani :S
    Tudom, hogy 2010... de én ismerek olyant akinek nincs nete és játszana vele
  • CroftManor
    na most 1,4 MB/s-el jön :) 70%nál tart
  • balee4
    Jó lenne már 3-án kapható lenne CDG-ben, akkor csütörtöki szállítással be tudnám rendelni...