7877
  • tommygear
    énis
  • enlightened
    Rá eléggé, elő is rendelem cdgalaxisba nehogy hoppon maradjak, hogy nem jut esetleg.
  • tommygear
    ráizgult mindenki keményen :D
    cdgalaxisba remélem már ott lesz pénteken
  • enlightened
    Azóta egyébként átjavították a hírt is péntekre:D. Mert elég nagy port kavartak vele.
  • enlightened
    Nahh betelefonáltam megint. Közölték még mindig nincs game majd pénteken.

Mondom oké, de akkor nem kéne írni a weboldalra, mert ezzel sokakat megtévesztenek. Erre nem nagyon tudtak mit válaszolni. Mondjuk ezután a fake hír után már a pénteket se hiszem el nekik, tuti akkor is majd másnap rakják ki a polcra vagy nem tudom. A lényeg, hogy ne dőljön be senki az 576-nak nincs náluk se még AC2 a vevőket meg félretájékoztatták.
  • tommygear
    nincs
  • Fehercsoki
    Off/Warez topic.
  • Attelee
    Nincs warez már??
    Egyébként ha nem törik fel egy hónapig akkor kénytelen leszek megvenni!
    8000-ért nem is drága,persze ha nem megy feljebb!
  • DarkSector
    itt nem kell ugyanazt.
    ettől nem azt kell elvárni, mint egy rpg-től. De izlés kérdése, akinek nem tetszik, szíve joga, de nem monoton, ha azt nézem hogy teljes játékpaletta.
    az akciójátékok brutál lineáris játékmenetét nézve ez sokkal több.
  • snake200
    nem vagy velle egyedül nyugi
  • tommygear
    jó ezt már elmondtad egyszer ma
  • BaLeeX
    Azért az mókás, hogy mikor ősszel kijött konzolra ment itt az észosztás, hogy hülye konzolosok mit írogatnak ide baromságokat.

Az előző 2-3 oldalon tényleg sokkal értelmesebb témáról van szó. Tipikus PC topik lett.
  • CroftManor
    ezzel a szaros game launcherrel nem tudok belépni, kéri h regisztráljak ubis regisztrációs lenne, tud valaki oroszul :D mert a végén mindig vmiylen hibát dob ki :S
  • tommygear
    pl mi?
  • xxxpaulxxx
    A francokat nem volt bugos:D
  • syberia2
    És az 1ről?
  • tommygear
    igen az orosz clone, és?
    am valaki nyisson már egy warez topikot
  • tommygear
    nem a bugokról van itt konkréten szó, az első se volt bugos sztem, hanem hogy annak monoton volt a játékmenete, ugyanazt kellett mindenhol csinálnie
  • tommygear
    akkro olvass vissza van itt 2000 hsz csak dicsérik :D nem csak itt
  • Atkamon
    Hát, én nem sokról tudok, ezt az egy videót ismerem. A Motion Capture színésszel egy interjú. Az első percet át lehet pörgetni, csak a trailer az:D
  • Coronita21
  • syberia2
    hé valaki tud küldeni olyan hogyan készült az AC 2 videót?
  • DarkSector
    tény hogy a stílus ugyanaz, ha az előző ugrabugra nem jön be valakinek, mert monnyuk fps-t szeret, akkor ez se jobb.
    itt arról van szó, hogy az első részen szinte minden bugot kellemetlenséget kijavítottak, a történet jobb szerintem és a városok kidolgozottabbak, és szerintem több a secret is.
  • dienesoft
    Végigvittem Xbox-on és azt kell, hogy mondjam, a tavalyi év LEGJOBB játéka volt nálam úgy, hogy az első részét egyenesen gyűlölöm a mai napig. Egyszerűen gusztustalanul rossz lett az első rész, dögunalom, vontatott, céltalan. A második részben pedig minden az ellentettjére fordított: a játékidő alatt végig izgalmas volt, gyenge angoltudással is tökéletesen megérthető úgy, hogy az elsőt végig sem vittem. Ég és föld a különbség a kettő között, a második részben egyszer sem akartam elnyomni a beszélgetéseket mert végig interaktív, az egész világa pezseg, mozog, él és ez az, amit tényleg csak akkor érzékelsz, ha kipróbálod. A játékban egy pillanatig sem unatkoztam, mert olyan világban érezhettem magam a történet előrehaladtával, amit ezidáig egy játék sem tudott nekem úgy visszaadni, amennyire ez tudta. A képi világ, a mozgás, a hangok, a történet annyira komplex és lenyűgöző, hogy észre sem veszed, ha órákig játszol vele. Szerintem egy vérbeli akciógémertől bűn, ha ezt a játékot kihagyja!
  • DarkSector
    nekem hihetsz, jobb.
  • Atkamon
    Itt is játszottak már vele sokan konzolon, hivatalos fórumon is mindenki dícsérte, ez már nem lehet kamu:)
  • Kandurex
    Olvastam pár értékelés, ...

...és nem tudom, hogy mit is higgyek? Vagy egyáltalán szabad még hinni?

Megnézem a Gameinformert, a Gametrailers, sőt még a "patinás" Gamespot -ot is...és mi a végeredmény?

Nagyjából mindegyik ugyanúgy pontozta, mint az elődöt...EGY DARAB nincs ahol feljebb értékelték volna.

Tehát mi történt?

Add1. Ha hihető a kritika, szar, mint az elődje.

Add2. Ha nem hihető...minek olvassak vagy keressek reviewt, ha mind kamu.

Konklúzió: Igenis arra kell várni, hogy itt megnézzék páran és hintsenek pár sort, hogy milyen lett a játék, ugyanis addig minden csak kamu és kamu!
  • syberia2
    Hopp
    nem vissza, de számlál:P
  • Atkamon
    Szerinted visszaszámlál?-.-
  • tommygear
    olvass pár boxos tesztet, 10/10es játékélménye lett
  • syberia2
    Am mi ez a nincs warez már ... visszaszámláló?
  • mikiking
    már csomószor leirtak akik játszottak az x-box verzióval,hogy kicsit se lett unalmas,és az 1-es minden hibáját javitották
  • Kandurex
    Kár, h nem érdekel ez a játék, az első részt olyan unalmasnak találtam :( Majd aki megvette hintsen el pár sort, hogy milyen lett az elődhöz képest.
  • syberia2
    am én is tök ideg vagyok, 27.-én írtam az AN-TECnek, el is olvasták, de már 2 napja nem írnak... Csak oda szól egy 2000 ftos kupon, 7000 ft nem olyan sok már:D
  • syberia2
    Nem azért, de ez sztem egy tv monitor xboxal...
  • Kongy
    Tököm kivan. Haverom (pesti) és már tolja...... ma délelőtt vette állitolag. Mondjuk azt nem mondta hogy hol, de majd megkérdem.
  • Kongy
    jaja, már láttam. nemtom hogy indította be... cd kulcs nincsen.
  • HeadHunter86
  • Kongy
    A ruszki verzió szart sem ér, ne foglalkozzatok vele...
  • enlightened
    Azt mondta a nő hogy elég sokan, szóval bizonytalan az hogy a nem elorendeloknek jut e vagy hány jut. Ezek szerint nagyon sokan szeretik vagy beszartak ők is a DRM-től. Mindesetre én 4-5 körül végigtelefonálok pár üzletet megint és amelyikben pozitív visszajelzést kapok ott rendelek. Ezért jó budapestinek lenni, van vagy 8 üzlet és bármelyikbe el tudok menni BKV-val fél óra alatt.