Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
csak ti játszotok vele,és tiis csak konzolon,azért kicsit kezdd dühítõ lenni hogy kb mindent le írtok spoiler nélkül a játékrõl.minek van akkor a konzolos rész?oda kellene írni,tisztelet a kivételnek aki tudha használni a spoiler gecit :C
Bocsi, ha spoiler volt vkinek!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PSN ID.: Beegabor
Na oda írhatnának valami jó kis forgatókönyvet, mert azért ott lehetnek események.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
valaki megtudja mondani mikor jelent meg napra pontosan a játék európában?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Meglet a homokdobás és a "Sweep 5 guards" is. Már csak a köpenyt kell viselnem minden városban és a 10 ellenfelet letenni sérülés nélkül. Üldözéssel nincs gond, ebben a köpenyben ragadnak rám mint a legyek. 😊
A villa elõtti trénnere nem is gondoltam! Azt hittem az csak gyakorlásra van, azt nem hogy tanulni is lehet tõle. Így aztán erölködhettem eddig az katonákkal.
A DNA-s tippet a tollakra is köszönöm. Ez rengeteget fog segíteni,... hû de még mennyit.
Akkor nem muszáj kardal folyamatosan küzdeni? Lehet futkosni ha üldöznek, és pengével ölni? Az királyság.... <#nyes>#nyes>
<#worship>#worship><#worship>#worship>
youtubeon fent vannak az acsikról videó, én is onnan lestem, nem nehéz
1. homok mindenhol van, elõször a villa elõtti küzdõtéren meg kell tanulni az egyik speciális mozgást (unarmed combat asszem). utána csak egy harcot kell kiprovokálni hogy jó sokan jöjjenek rád. fuss el, fordulj vissza, LT-t tartsd nyomva közben az X-et tartsd hosszan nyomva.
2. itt is meg kell tenulni az egyik speciális mozgást (long weapon asszem). ahol bekarikáztam a térképen Velencében vhol itt van egy fast travel location, na ide menj el, és itt szoktak sétálgatni az õrök egy csoportban, elöl szokott menni egy õr, akinél hosszú fegyó van... vedd el tõle a fegyvert, aztán vegyenek körül jó sokan az õrök, és nyomd meg hosszan az X-et. kicsit nehéz lesz, de nem vészes.
spolieres térkép
3. ez se nehéz, jó sok õr kergessen, aztán dobálgassad a füstbombákat, és miközben el vannak kábulva szúrd le õket jó gyorsan, lehetõleg kettesével, és ne üssenek meg. ez se nehéz 3 bombád van, egy-egy alkalommal mikor eldobod simán ki lehet nyírni 4-5 embert
1.A homokdobást a villád elõtti trénernél tudod megtanulni.
2. Dettó trénernél tanulod meg a sweep mozdulatot a lándzsához.Lándzsát csak õrtõl tudsz elszedni, én a játék végén a nemmondommegmilyenvárosban csináltam meg , de tudni fogod,mert nagyrészt csak harcolni kell és sokan vannak😊
3.Ezt szintén a végén könnyû megcsinálni, legyen nálad füstbomba. Ledobod, nyissz nyassz, dobsz még1-et nyissz nyassz. Csak arra kell vigyázni, hogy legalább 1 katona legyen a hatókörén kívül,különben megszakad a harcállás és nullázódik.
PSN ID.: Beegabor
Továbbá 3 achievements, még az amihez tanácsot kérnék:
1. Stun 4 guards at once by throwing sand in their face.
Ez mi? Hol van homok, hol lehet megtenni?
2. Sweep 5 guards at once by using a Long Weapon.
Ehez tudtok mondani egy jó helyet, meg fegyvert?
3. Kill 10 enemies while remaining in conflict without being hit.
Ez érthetõ, de kéne egy jó hely. A brutálok csak megütnek ha sokan vannak, a gyengébb õrök, meg elfutnak...