7877
-
#2271 énis -
#2270 Rá eléggé, elő is rendelem cdgalaxisba nehogy hoppon maradjak, hogy nem jut esetleg. -
#2269 ráizgult mindenki keményen :D
cdgalaxisba remélem már ott lesz pénteken -
#2268 Azóta egyébként átjavították a hírt is péntekre:D. Mert elég nagy port kavartak vele. -
#2267 Nahh betelefonáltam megint. Közölték még mindig nincs game majd pénteken.
Mondom oké, de akkor nem kéne írni a weboldalra, mert ezzel sokakat megtévesztenek. Erre nem nagyon tudtak mit válaszolni. Mondjuk ezután a fake hír után már a pénteket se hiszem el nekik, tuti akkor is majd másnap rakják ki a polcra vagy nem tudom. A lényeg, hogy ne dőljön be senki az 576-nak nincs náluk se még AC2 a vevőket meg félretájékoztatták. -
#2266 nincs -
#2265 Off/Warez topic. -
#2264 Nincs warez már??
Egyébként ha nem törik fel egy hónapig akkor kénytelen leszek megvenni!
8000-ért nem is drága,persze ha nem megy feljebb! -
#2263 itt nem kell ugyanazt.
ettől nem azt kell elvárni, mint egy rpg-től. De izlés kérdése, akinek nem tetszik, szíve joga, de nem monoton, ha azt nézem hogy teljes játékpaletta.
az akciójátékok brutál lineáris játékmenetét nézve ez sokkal több. -
#2262 nem vagy velle egyedül nyugi -
#2261 jó ezt már elmondtad egyszer ma -
#2260 Azért az mókás, hogy mikor ősszel kijött konzolra ment itt az észosztás, hogy hülye konzolosok mit írogatnak ide baromságokat.
Az előző 2-3 oldalon tényleg sokkal értelmesebb témáról van szó. Tipikus PC topik lett. -
#2259 ezzel a szaros game launcherrel nem tudok belépni, kéri h regisztráljak ubis regisztrációs lenne, tud valaki oroszul :D mert a végén mindig vmiylen hibát dob ki :S -
#2258 pl mi? -
xxxpaulxxx #2257 A francokat nem volt bugos:D -
syberia2 #2256 És az 1ről? -
#2255 igen az orosz clone, és?
am valaki nyisson már egy warez topikot -
#2254 nem a bugokról van itt konkréten szó, az első se volt bugos sztem, hanem hogy annak monoton volt a játékmenete, ugyanazt kellett mindenhol csinálnie -
#2253 akkro olvass vissza van itt 2000 hsz csak dicsérik :D nem csak itt -
#2252 Hát, én nem sokról tudok, ezt az egy videót ismerem. A Motion Capture színésszel egy interjú. Az első percet át lehet pörgetni, csak a trailer az:D -
Coronita21 #2251 -
syberia2 #2250 hé valaki tud küldeni olyan hogyan készült az AC 2 videót? -
#2249 tény hogy a stílus ugyanaz, ha az előző ugrabugra nem jön be valakinek, mert monnyuk fps-t szeret, akkor ez se jobb.
itt arról van szó, hogy az első részen szinte minden bugot kellemetlenséget kijavítottak, a történet jobb szerintem és a városok kidolgozottabbak, és szerintem több a secret is. -
#2248 Végigvittem Xbox-on és azt kell, hogy mondjam, a tavalyi év LEGJOBB játéka volt nálam úgy, hogy az első részét egyenesen gyűlölöm a mai napig. Egyszerűen gusztustalanul rossz lett az első rész, dögunalom, vontatott, céltalan. A második részben pedig minden az ellentettjére fordított: a játékidő alatt végig izgalmas volt, gyenge angoltudással is tökéletesen megérthető úgy, hogy az elsőt végig sem vittem. Ég és föld a különbség a kettő között, a második részben egyszer sem akartam elnyomni a beszélgetéseket mert végig interaktív, az egész világa pezseg, mozog, él és ez az, amit tényleg csak akkor érzékelsz, ha kipróbálod. A játékban egy pillanatig sem unatkoztam, mert olyan világban érezhettem magam a történet előrehaladtával, amit ezidáig egy játék sem tudott nekem úgy visszaadni, amennyire ez tudta. A képi világ, a mozgás, a hangok, a történet annyira komplex és lenyűgöző, hogy észre sem veszed, ha órákig játszol vele. Szerintem egy vérbeli akciógémertől bűn, ha ezt a játékot kihagyja! -
#2247 nekem hihetsz, jobb. -
#2246 Itt is játszottak már vele sokan konzolon, hivatalos fórumon is mindenki dícsérte, ez már nem lehet kamu:) -
#2245 Olvastam pár értékelés, ...
...és nem tudom, hogy mit is higgyek? Vagy egyáltalán szabad még hinni?
Megnézem a Gameinformert, a Gametrailers, sőt még a "patinás" Gamespot -ot is...és mi a végeredmény?
Nagyjából mindegyik ugyanúgy pontozta, mint az elődöt...EGY DARAB nincs ahol feljebb értékelték volna.
Tehát mi történt?
Add1. Ha hihető a kritika, szar, mint az elődje.
Add2. Ha nem hihető...minek olvassak vagy keressek reviewt, ha mind kamu.
Konklúzió: Igenis arra kell várni, hogy itt megnézzék páran és hintsenek pár sort, hogy milyen lett a játék, ugyanis addig minden csak kamu és kamu! -
syberia2 #2244 Hopp
nem vissza, de számlál:P -
#2243 Szerinted visszaszámlál?-.- -
#2242 olvass pár boxos tesztet, 10/10es játékélménye lett -
syberia2 #2241 Am mi ez a nincs warez már ... visszaszámláló? -
mikiking #2240 már csomószor leirtak akik játszottak az x-box verzióval,hogy kicsit se lett unalmas,és az 1-es minden hibáját javitották -
#2239 Kár, h nem érdekel ez a játék, az első részt olyan unalmasnak találtam :( Majd aki megvette hintsen el pár sort, hogy milyen lett az elődhöz képest. -
syberia2 #2238 am én is tök ideg vagyok, 27.-én írtam az AN-TECnek, el is olvasták, de már 2 napja nem írnak... Csak oda szól egy 2000 ftos kupon, 7000 ft nem olyan sok már:D -
syberia2 #2237 Nem azért, de ez sztem egy tv monitor xboxal... -
#2236 Tököm kivan. Haverom (pesti) és már tolja...... ma délelőtt vette állitolag. Mondjuk azt nem mondta hogy hol, de majd megkérdem. -
#2235 jaja, már láttam. nemtom hogy indította be... cd kulcs nincsen. -
#2234 -
#2233 A ruszki verzió szart sem ér, ne foglalkozzatok vele... -
#2232 Azt mondta a nő hogy elég sokan, szóval bizonytalan az hogy a nem elorendeloknek jut e vagy hány jut. Ezek szerint nagyon sokan szeretik vagy beszartak ők is a DRM-től. Mindesetre én 4-5 körül végigtelefonálok pár üzletet megint és amelyikben pozitív visszajelzést kapok ott rendelek. Ezért jó budapestinek lenni, van vagy 8 üzlet és bármelyikbe el tudok menni BKV-val fél óra alatt.