7877
  • snake200
    igazad legyen nah erre aztán kapok majd választ
  • pxxl
    hát csak közöltem, h lehet hogy lassan vége a számlálásnak :D
  • gfreak
    hmm...elég 'egyszerű' megoldásnak tűnik...én nem hiszek benne ;)
  • snake200
    gyere át ide
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

van valami próbálkozás emulálásra, szval nem lehetetlen jáccani a ruszki verzióval. sztem hamar megoldják a krekket is :)

1. Mount ISO.
    2. Disconnect from the internet!
    3. Install the game.
    4. After installation reconnect the internet and launch assassins creed 2 (DO NOT USE THE CRACK)
    5. Update
    6. Register a ubisoft account and login
    7. After the loading is finished and activation asked, exit the game

8. Apply the crack and make an index.php which gives an anwser "TRUE" to connection, must be hosted on local host. (NOTE you might not even need to reply true if you are using the right type of program like xampp which just gives the positive connection back wards. You just have to delete all the useless part which shows projects)

9. Create a new folder and configure your emulator in the config folder, all you have to do is just change the IP and PORT (port must be the one which assassins creed 2 connects to you).

NOTE: !!! MIGHT NOT WORK IF YOU ARE HOSTING THE EMULATOR ON THE SAME HOST AS YOUR CLIENT! RECOMMENDED TO ASK YOUR FRIENDS TO HOST THE SERVER!

10. Go to your hosts files and redirect the following ip's to the emulator host
    onlineconfigservice.ubi.com
    cert-onlineconfigservice.com uat-onlineconfigservice.ubi.com
  • enlightened
    Nekem nem kell black edition meg ilyenek. Csak fel lehessen tenni és játszani vele. Az hogy milyen a doboza meg hohgy készült a game meg ilyenek nem igazán érdekel.
  • enlightened
    Figy azért lökték tegnap rendesen a szöveget, de azért gondolom tényleg nem fogy el megjelenés napján, az kicsit durva siker lenne az UBInak. Mind1 én pénteken bemegyek valamelyik üzletbe és ha lesz megveszem.
  • Kongy
    Azt éjféltöl tölthetem. :)
  • Kongy
    Bár még a Steam-en is gondolkozom.
  • Kongy
    Hát én vidéki vagyok, de én szombaton 100, hogy elmegyek az 576-ba, és megnézem van-e. Ha nincs, akkor már rendelem is a CD Galaxistól... ennyi. De, hogy megveszem az 110%, mert az AC1 is megvan eredetiben, és hát a gyűjtemény.... :) Ugyanez lesz az új PoP-al. Megvan eddig minden rész eredetiben, az is meglesz. :D
  • syberia2
    Nem hiszem, mindenki vár vele, mert még drága, meg amúgy sem hiszem hogy elfogyna
  • enlightened
    nem tudom hova érdemes menni. De van egy olyan érzésem hogy rá fogunk fázni, pénteken megfogják kapni a szállítmányt de nem fogják árusítani, vagy nem fog jutni egyszerűen mert nem rendeltük elő.
  • syberia2
    Rájöttem, inkább az 576ba megyek, mert ott is ugyanannyi, közelebb van, és 5.én jelenik meg. Akkor oda 3körül megyek:)
  • enlightened
    Akkor az bukta nem lesz nekik még benn 12-ig semmiképp. Mindig a megjelenés napján délután szokták elkezdeni árusítani és akkor van a roham is.
  • Atkamon
    Tudom, én is csak azért rendelem külföldről, mert itthon nem lehet kapni a Black Edition-t...
  • grebber
    E játék esetében érdekes módon nem játszik a külföldről rendelem mert ott olcsóbb téma.Mindenhol drágább :(
  • Atkamon
    Play.com-on már "in stock"-ot ír!!! juhúúú!
  • syberia2
    Igen, de a bolt ahol kuponom van 8-12 között van nyitva, szal sietnem kell, ha be akarok érni:)
    AN-TEC kft-nél
  • enlightened
    Húúú ilyen Ezio babát hol lehet szerezni?
  • Shep
    Hol van itt ellentmondsá. Egyébként nekem is csak évi pár játékra futja, ez van.

Grebber te meg le lehet ne hülyézzél már le se engem se mást! Kösz.
  • Kandurex
    Hm,...akkor rosszul emlékeztem
  • grebber
    Na visszaolvastam a fórumába csak azért is :D

2005 március 28-án jött ki a game! És április 6-án már lehúzogattuk a meghajtókat és toltuk
  • CroftManor
    én csak azért vettem boxot tavaly ősszel hogy megvehessem az AC2őt.. :)
  • RYO21
    Sprinter Cell?
  • RYO21
    Látván a képeket rondább grafra számítottam a dx9 miatt.
  • RYO21
    Ha sikerült tényleg nem feltörhető DRM-et csinálniuk, akkor veszek egy chippelt xbox-ot!!
  • Kandurex
    Én úgy emlékszem, hogy majd egy 1 évig nem törték fel, és utána jött a lehúzásos technika.
  • enlightened
    Pénteken jön a game, de reggel 8 kor, szerintem még nem lesz kipakolva. Én olyan 4 körül megyek, mert addigra teszik ki a polcokra, 4 előtt általában nem érkezik meg az aznapi szállítmány.
  • grebber
    Hát ha azt ha a védelem miatt vette meg már bocs de akkor jó hülye volt!
    Azt is már az első napokba lehetett játszani amikor kijött csak DVD/CD rom lehúz és voálá ment a game! Nem klasszikus törés de mente vele szinte mindegy SF3-as game anno!
  • Kandurex
    Tippre: Chaos Theory

• syberia2
    Na, péntek reggel 8kor megyek vásárolni:):)
  • DarkSector
    jah számok lesznek, csak azt megirni hogy ebből hány wareos lett volna, szerintem lehetetlen.
  • DarkSector
    ps3 little big planet játék.
    és letölteni ezt a kiegészítőt.
  • Attelee
    Sztem Alone in the Dark?
    Mondjuk az a játék volt amit kb 1-1,5 hónapig nem törtek fel!
    Kiváncsi lennék h ez a másfél hónap kitartás mennyi eladást produkált az Atarinak?Ha valaki talál gugliban számokat linkelhet!
  • Attelee
    De ha eddig egy játékot vettél meg akkor miért irod ezt? "csak kevés játék érdemli ki, hogy egyből a megjelenéskor megvegyem, a többi jó később is."
    Kicsit ellentmondassz magadnak!
    Nekem sincs csak 4 játékom eredeti,de megtehetném h kéthavonta vegyek egyet,ha tényleg ugy adódna.
  • tommygear
    melyik az?
  • Shep
    Hát igen a türelem nem mindenkinek erénye. Én eddig egy játékot vettem meg csak azért mert nem törték fel elég sokáig. Ki lehet találni melyik volt az, igaz azt is azért, mert kb. féláron sikerült hozzájutnom, egyébként teljes árat nem fizettem volna érte, azt nálam csak kevés játék érdemli ki, hogy egyből a megjelenéskor megvegyem, a többi jó később is.
  • atila4
    hol lehet ilyent venni :D?
  • DarkSector
    ez mennyire aranyos...
  • tommygear