Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1269 Nem,én pl nem tudom <#fejvakaras>#fejvakaras>
PSN ID.: Beegabor
Bud Bundy <#idiota>#idiota> (tudjátok miért).
Elsõ, második vagy harmadik? <#idiota>#idiota>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Desmond birtokába jut a teljes képességeinek és a közeljövõ házain fogok rohangálni vele és orvgyilkolni?
Vagy megint a múltba tekintünk vissza egy õshöz?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Valakinek siekült már megcsinálni a "4 õr szemébe homokot szórok" és az "5 õrt egyszerre elkaszálok" acsikat? Jól jönne pár tipp, hogy hol és hogyan lehetõket könnyen megcsinálni, mert nem nagyon jön össze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De hát ez van, kinek a papné, kinek a paplan ...😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az 1 részben csak itt-ott csepegtettek dolgokat, hogy mire megy ki az egész, a 2. részben már olyan konkrétumokat adtak amiktõl kirázott a hideg. A 3. részben meg remélhetõleg le is zárják
Nothing is True, Everything is Permitted
Na befejeztem. Szamomra a jatekmenet hozta az elvart eredmenyt de a sztori nem hogy javult volna, hanem egyenesen lefele zuhant ahogy haladtam es a vege meg akkor marhasag volt, hogy teljesen kikeszultem tole.
Sajnos a masodik reszben elbasztak azt amit az elsoben olyan jol felepitettek sztori szinten.
Ez van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
thx
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor ma újra kihozza?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az lenne a kérdésem,hogy hogy mûködik itt a mentés?
Ugyanis tegnap jó darabig eljutottam,de ma reggel megint a bratyómmal kellett versenyeznem,megint az elején voltam!xbox360
Elõre is thx
Üdv
Azóta ha csak meglátom õket, köpnöm kell.
Nothing is True, Everything is Permitted
a harc nagyon tetszik,tök jó hogy mostmár a hidden blade-el is lehet harcolni,tetszik a gyorsabb mászás is,lehet ugrani magasabbra és el kapni a falt.tök jó újítások vannak még,és nagyon szép lett.jó lesz ez,pc-re is legyen ilyen jó a játék ,és nem fogom meg unni mint az 1-t 😊
Én több mint 15 év pc-zés után váltottam boxra és nem bántam meg. A kntroller egyszerûen játkra van kitalálva, sokkal jobb vele játszani és én nagyon hamar megszoktam. Majd meglátod.