7877
-
#2631 "ugyanolnanok mind a ombok" -
#2630 ha rendelted max hétfőn kapod meg -
#2629 "ezmellett" -
#2628 Fasza, holnap neki is esem, ha megjött . :D -
#2627 és ezmellett van a 6 alap tomb, és a 3 extra dlc Lair, amik ugyanolnanok mind a ombok csak más a neve.
összesen 10 secret. -
#2626 igen 1 tomb van uplay-en.
játék alatt szerezhetsz achikat, és ezmellett Upontokat, ebből max 100-at, amit elkölthetsz.
az extrák is összesen 100pontossak
10-20-30-40 -
#2625 na most olvasom hogy uplayen keresztül le lehet tölteni extra contentet, paying respects címmel. Valami plusz tomb-ot ad vagy mi. -
#2624 legalább oda írnád ahol 'helye' van...tudod...wareztopik...ha már egyzser van ;) -
#2623 Én úgy emlékszem hogy alapból hibás, hiányos verzió volt. Még SG-n is van cikk róla. Azthiszem ennél volt, hogy még az erre vonatkozó fájlok sem voltak, vagy egyértelműen nem adatok voltak benne, a megjelenés előtt kikerült verzióban.
Nem mondom hogy ennél is biztos, hogy így van, de amíg nem készítenek hozzá egyértelmű törést, addig szerintem fenntartható.
Jeruzsálemnél egyértelműen kilépett, de egyébként is random kidobált, megakadt, stb. -
#2622 http://thepiratebay.org/torrent/5410125/Assassins_Creed_II_(2)_[PC]_[MULTI9]_[CLONEDVD]
Ha minden igaz ez a több nyelvű verzió működik!(Angol)
És van már crack is! -
#2621 Én tudom milyen a UPlay:)
Ja igen, tudják a konzolosok is, csakhát PC-n azért biztos valahogy máshogy megy. De szerintem PCn is automatikus. -
#2620 Hát azt írják hogy benn a gamebe tudsz regisztrálni elvileg, mert amúgyis kell ugye a DRM miatt, és akkor elvileg számolja a UPlay actionoket ami olyan mitn achievment csak itt választhatsz érte jutalmat is, ergo a UPlay pontokat amiket game közben szerzel azt levásárolhatod valahogy, outfitre wallpaperre weaponre ilyesmikre.
"e nem tudom, ezt csak az tudja, aki már játszott az eredeti Pc verzióval..."
Ez benne van az XBOX meg PS3 verzioban is elvileg, szal akik itt XBOX-on tolták elvileg ők vágják miről van szó. -
#2619 Házunk...? höhö... kastélyunk ember! xD -
#2618 Szerintem ez alapból benne lesz a játékban... ha be vagy jelentkezve a Ubi profilodba, akkor a UPlay-be is automatikusan... de nem tudom, ezt csak az tudja, aki már játszott az eredeti Pc verzióval... -
#2617 http://uplay.uk.ubi.com/win
Itt írnak dolgokat hátha valakit érdekel. -
#2616 És hallottam való UPlay dologról is, hogyha bizonyos dolgokat megcsinálunk akkor mint windows liveban az achievmentek, akkor lehet neten keresztül vagy DRM-n vagy nem tom min jutalmat kérni, pl új outfit meg ilyesmik, ez a UPlay rendszer hogy működik? Ha valakinek meg van XBOX-on hátha találkozott már vele. -
#2615 van ráadásul saját várunk is van, ha így nézzük, de ezt majd meglátjátok a játékban.
a bevétel téma eléggé le van egyszerűsítve, de mindenképpen egy jópofa dolog...:) -
#2614 nekem is le lett foglalózva, holnap bármikor átvehetem az üzletben. Remélem jó kis game lesz. hallottam hogy ebben már van házunk is. Meg külön szobánk, meg bevételünk mint GTA-ban. -
#2613 -
kínos...gondold el ezekután a poénkodó mit kap majd...:D -
-
IgH #2610 Valaki pm-be leírná nekem, hogy miként kell regelni a ubi game luncher cuccra? orosz ugye az egész, ezért sok tippem nincs hozzá. igazából arra kell a w. verzió, hogy megnézzem hogy futna, vágom, hogy elég instabil törésről van szó. írni pedi azért ide írok, mert az istennek sem akar bejönni a warez topic, pedig próbálkoztam. előre is kösz. -
#2609 na megrendeltem a galaxistól
lehet kapni ezt is -
#2608 azt tudom, hogy az ac2-t még normálisan nem törték fel
SH5 se jó? azt hittem azt feltörték normálisan -
#2607 Miről beszélsz?? Ezek amik vannak frécmunkák nem lehet rendesen játszani velük.
Silent Hunter 5-ös is de jó hogy feltörték olvass be a fórumába tele van hibákkal ergo NEM TÖRTEK FEL RENDESEN lószart sem! -
#2606 engem az bosszant, hogy 2 napot bírt az egész, főleg úgy hogy még meg se jelent...
2-3 hetet bírt volna azt mondom jóvan -
#2605 Tudjuk már tegnapi! Már csak game kéne hozzá :D -
#2604 Assassin's Creed 2
Patch v1.01
----- -----
Changes in v1.01
- Game can now be continued from the exact same point when connection is restored
- Added support for ATI Eyefinity technology
- Fixed minor performance issues related to some multi-core processors
- Now resets graphics options if a new video card or monitor is detected
- Fixed some minor issues in Uplay Browser -
#2603 Nem szapultam őket, csak kicsit haragszom rájuk, nincs bajom velük. Ha nem lett volna SKIDROW akkor most a DRM-be nem kapnánk az Ubi-tol új patchet, amitől elviselhetőbb lesz. Sajnálom ha valakit megbántottam. -
#2602 viselkedj már egy kicsit a nevedhez méltóan, és szakadj le a warezosok szapulásáról...csak egy kicsit...és gondolkodj el rajta hogy a vakulásig profitorientált kiadók hozzáállásával nince-e egy kis gond...
nem vagyok mezei warezgyerek aki mindent lehúz ingyébe' mert az jó, megveszem amit végig akarok játszani és tetszik...emellett meg letöltöm először, és nyomom vele egy kicsit..ha végig akarom vinni, akkor már tuti hogy valamiért megfogott, és felkerül a polcra...
nem csak itthon van warez ugye, de amilyen kurva kicsi piacot jelentünk, az eladások is csak csepp a tengerben, ha statisztikailag nézzük...persze jó tudni, hogy ezekhez az eladásokhoz én is hozzájárulok, és ezért van egyre több lokalizált játék, de amgíg a kiadók nem találják meg a gamerek pénztárcájával az összehangot, addig az eladások is ezen a szinten maradnak...konzolon persze hogy jobbak, hiszen nem költesz még rá évente ezreket hogy fejlesztgesd, ami pénz PC-n fejlesztésre elmegy, konzolon az a pénz is szoftverre megy...
nem kell hogy szeresd a warezolókat, csak ideje lenne berekeszteni végre ezt a 'szapulom a warezosokat mert én megveszem a játékot' attitűdöt...egy rossz szavam nincs a warezra, amit akarok úgyis megveszem és kész...ha kijön...ha meg nem, nem fogom a warezolókat hibáztatni, mert meg lehet érteni őket.. -
#2601 Szerintem, ha érdekel, jónak tartod, gyűjtöd a sorozatot, és nincsenek ellenérzéseid a védelemmel kapcsolatban, vedd meg. Én, nem valószínű, hogy megveszem, bár, hogy kipróbálom ha lesz normális törés, az biztos. Viszont ahhoz, hogy megvegyem, ilyen védelemmel, ahhoz NAGYON jónak kell lenni. Most, talán egyedül a TDU2 az, amit ilyen védelemmel ellátva is megvennék.
Nem a warezos beszél belőlem, valamilyen szinten örülnék is egy normális védelemnek, amit nem is akarnak feltörni, mert nincs rá szükség. Mert akárhogy nézzük, razor-ék, Skidrow-ék, és a többek nem tolvajok a szó megszokott értelmében. "Csak" tiltakoznak a jelenlegi folyamatok ellen, amik a játékipart jellemzik. Nem véletlen van ott az NFO-ik végén, hogy ha élvezted a játékot vedd is meg. Én igyekszem ehhez tartani magam, ezért vettem meg nem egy játékot. Mindhez volt törés. És ezért nem vettem meg a GTA4-et, például. Ha nem tisztel meg azzal egy fejlesztő, kiadó engem a vevőt, akinek a pénzére pályázik, hogy normális munkát adjon ki a kezei közül, én se fogom megtisztelni azzal, hogy megveszem a termékét. Ha kiadtak volna egy optimalizáló patchet már rég itt lenne a polcomon. Szartak rá, én meg ugyan ezt teszem velük. Kipróbáltam, jó volt maga a játék, de a bosszúságot nem érte meg, amit a futtatása okozott. Lomtár.
Szerintem ezt kellene végre felfogni, és nem újabbnál újabb védelmeket kidolgozni. Azt a munkát amit a védelemre fordítanak, fordítanák a játékra, és lehet többet érnek el vele, mint egy über védelemmel ami bírja pár napig... -
#2600 Figy nekem ez tetszik, hogy a mentéseimet eltárolják, mert én sűrűn rakom újra a gépem, és akkor általában nem szoktam kimentegetni semmit. Szóval ennyiből ez jó, ami nem tetszett, hogy szakadásnál checkpointra rak vissza, de szerencsére a warez ráébresztette őket(ennyi haszna volt), hogy kijavítsák ezt is és így ha szakad akkor is odakreulsz ahol volt. Igazából nem a DRM-el van bajom, hanem az egész crikusszal ami emiatt van. És a warezosokra is kicsit hatragszom mert ha ezek után nem adják ki PC-re a prince of persia új részeit, akkor tudni fogja mindenki hogy miért.
Pedig én a prince-t is megvenném, mert a többi is megvan, de lehet már erre nem lesz alkalmam. -
#2599 Legrosszabb esetben használod a már működő crack-et az eredeti játékon... És akkor nem is mondhatják rád, hogy kalóz vagy, neked meg nem kell szenvedned a DRM-el. -
#2598 Megkaptam a levelet a CDGalaxistól, hogy holnap nyitéásra mehetek az előrendelt példányomért 8000Ft. Hát erősen elgondolkodtam, hogy mostr nekem lesz e jobb vagy a warezeseknek.
Végülis úgy döntöttem megveszem, mert szeretem a sorozatot, de hogy fogok e még Ubi terméket vásárolni a közel jövőben, ha úgyis szarabbul járok mitn a warezosok az nem biztos. -
#2597 De elvileg ha ugyanaz a DRM akk az AC2t is fel kéne már törni rendesen...
Bár a SH5 már mától kapható, majd talán lesz rendes törés este vagy hnap... -
#2596 Még kitart valamilyen szinten.
Megjelent 2 game abból eddig csak 1 van feltörve rendesen a SH5! -
#2595 Eddíg tartott az ubisoft másolás védelme... -
#2594 Én még arra az incidensre is emléxem mikor a R6 Vegas nem akart indulni patch után. Aztán razorék rájöttek, hogy csak crack kell és menni fog, kiadták a cracket, erre a Ubi egy újabb patchet kiadott, amiben UGYANAZ A CRACK VOLT! Magyarul megcrackelték a saját játékokat! :D A starForceis bukta volt, ez az új DRM is az. -
#2593 Az 1nél mi volt a gáz??Én ilyenre nem emlékszem.Egyedül a jeruzsálemes cuccos de az a védelem miatt volt nem azért mert nem volt benne! -
#2592 valszeg igaz, de fura hogy a törés után takaróznak ezzel a süket dumával.