Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ja én is most kezdtem el a GTA IV-et 😄
gfreak
fanyalogjatok csak, én elhentelgetnék vele 😄DD jópofának tûnik az atmoszféra 😄 olyan baráti 😄 hellokitty fless 😄DDD kár hogy mi pcsek nem kapjuk meg 😞

Racism is a weapon of mass destruction!

a zászlokat, akarom mondani tollakat meg szedd össze -egyszerü, 3-4 óra alatt megvan mind...

a játékba a DNA menü alatt megtudod nézni, hogy egyes területeken (a városon belül pl) mennyi van meg stb. guide van - majd mindjárt linkelek - nem nehéz megtalálni õket, sokkal könyebb mint az 1-be a zászlókat....

50 nél kapsz 1 jo kalapácsot, ami hiába gyengébb picivel mint Altair kardja, de más stilus és ez érezhetõ - ugyanis hiába védekezik az ellen, te akkor is szarrázúzhatod vele... jó nem szúró fegyver, de lényegtelen

meg sztem majd szerezz be másik gémet, mert ezt hamar kiakasztottad

TESSÉK! 😊

tegnap vagyis ma hajnalig nyomtuk, a live mindig jó szokott lenni, akkor is ha nem 😄DD viccet félretéve ma még nemvoltam, volt dolgom etc. itthon de majd nemsoká felmek, sztem tutijó

CroftManor
Am te fel tudsz lépni xbox livera? Mert nekem már tegnap este óta azt írja ki, h disconnect xbox live. És akárhányszor próbálok fellépni, nem sikerül.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
a videók általában mindig jobbak mint maga a játék xD

nekem se jön be- demár a demo elött se érdekelt - ami pozitivum volt számomra az a cg videók, azok nagyon faszák voltak

CroftManor
Na tegnap leszedtem a dante's infernó demóját. Hát nem tom, nekem nem jön be, ahhoz képest h mennyit dolgoztak rajta, kb úgy néz ki, mint vmi játékgépes játék a kocsmában.

Atkamon
Nem tom, nekem ez a toll gyûjtögetés sokkal szimpatikusabbnak tûnik, mint az 1ben a zászlók, itt kapunk is érte valamit, meg sokkal könnyebb megtalálni is õket.

CroftManor
Num lock ki volt kapcsolva... 50, 100

CroftManor
hát jó, csak kiváncsi voltam milyen fegyvert kapunk, ha összegyûjtünk tollat...meg állítólag ha toll megvan akkor az Auditore köpenyt kapod meg és akkor mindenki rád támad.

Totti5
Akkor hagyd abba! nem kötelezõ összeszdni, és értelme sincs sok. A ládáknak volt az elején amíg kellett a pénz és fel kellett húzni a várost.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

CroftManor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahh fene... most így hogy már mindent megcsináltál, márcsak a tollak gyûjtögetése marad, meg a 330 darab kincs felkutatása... Hát itt már megint át megyünk AC1be, és tök mononottá válik a játékmenet 😞 Újrajátszhatóság egyelõre nincs, max ha teljesen új játékot kezdesz...

Atkamon
Jaja, vannak jo dolgok uplayen.

CroftManor
Regeljetek U playen és megnyílik a családi kripta egy plusz Tombként 😊

elitehun
De azért jól egyberaktam 2 teljesen különbözõ történetet <#idiota>
elitehun
Én is tudom de mint mondtam csak azért írtam hogy ne legyen enyire kihalt a topik :S
Voltan
Ööööh, itt szerintem keversz valamit.
Az aszamiták vámpírok, a Vampire szerepjáték világban, semmi közük az AC-hez.

Persze bérgyilkosok õk is, de párhuzamnak ez kevés 😊

Te az asszasszinokra vagy hasszasszinokra gondolsz. nem ugyanaz...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

elitehun
Emlékszem még az AC1-nél sokan mondták hogy az õrök hogy nem veszik észre Altairt a papok között. Most olvasom egy oldalon hogy az asszamitáknak varázs képességük is lehet (álá Eagle vision) ha egy látó asszamita átadja neki ezt a tudást és ezek közül az egyik hogy az asszamita képes beolvadni egy tömegbe, mérettõl függetlenül. Bárki aki õt keresi egyszerûen nem találja, automatikusan úgy veszi, mintha a használó oda tartozna.

Forrás
(megjegyzem csak azért írtam be hogy ne legyen pangás 😊
Prince23
Ez ütni fog

CroftManor
OFF: tölthetõ a Dante's Inferno demója

na ezt elolvasom 😊

Atkamon
Nem tom én nem játszottam vele, kotakun volt egy interview Patrice Desilets-vel, õ mondta el, hogy hogy zajlott az év. Túl sok dolgot akartak egyszerre betenni a játékba, és nem volt idejük novemberig. Érdemes amúgy elolvasni a cikket, nagyon sok érdekesség van benne.

jah mi, nem volt idõ tesztelniük, napersze 😄DDD - a játék 90%-nál kivágnak vmit vagy 95, mert nem volt idejük - SÕÕÕÕT ahol az 1ik dlc fog jáccódani, az a város már a játék közepén megvan és ha belegondolunk már ott kellett volna majd azokat a kü,detéseket megejteni amik majd most a dlcbe lesznek
Romagna/Forliról van szó...mert szépen mindenki áthaladta a várost és semmi fõküldetés nem volt ott

Atkamon
Igen, azt mondták, hogy nem volt elég idõ, és ezért többek között a küldetések újrajátszhatóságát is kivették. Illetve a DLC-ben lévõ küldetéseket is alapból bele akarták rakni a játékba, csak nem volt idõ tesztelni.

elitehun
Ez teljesen igaz de lehet hogy késõbb DLC-ben beleteszik ezt a lehetõséget
CroftManor
Az mennyire igaz h kihagyták a játékból a küldetések újrajátszásának lehetõségét? Mert én se nagyon találom ezt, már csak a tollakat meg kincseket lehet összegyûjteni. <#nemtudom>
Ja és azt tudtátok, hogy a a családi kripta csak UPlay hozzáféréssel nyitható meg? itt írnak róla

The Protector
Nem sokkal de Altair pengéje sztem hosszabb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elitehun
Nézd csak meg a bannert. Ott a penge Ezio ujja végétõl kb még 1 ujjnyi Altairnak meg legalább 2 ujjnyi.
Atkamon
Nem egyforma távolságból látszanak...

elitehun
Az mért hogy Ezio pengéje rövidebb? Mindig meg akartam kérdezni csak elfelejtettem XD
JackSparrow88
Boldog karácsonyt mindenkinek! xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Seth
50 tollnál kapod meg

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
Ahol Claudia írja a könyveléseket a villában, ott azt írja 22 fegyverbõl 21et vettem meg, viszont a kovácsnál minden fegyvert megvettem <#fejvakaras> A villában a buzogány féle fegyverekbõl hiányzik 1

Atkamon
Nem jelentettek meg be hivatalosan...

Seth
Új játéknál már nem kapod meg azokat az achievmenteket újra,amiket korábban megszereztél

CroftManor
csak azé kérdem mert max ezret lehet összeszedni. Na már most ha én 800nál tartok és új játékot kezdek akkor automatikusan hozzáadódik a 800hoz az újból megszerzett pont?

nem vesznek el az achievementek😄 majd végigviszed párszor biztos te is ráfogsz fanyalodni a tollgyûjtésre... azért is jár achievement am.
CroftManor
aha. Mert én már mindent összszedtem. De a tollakat nem hiszem h összefogom, mert ezekbõl 100 darab van... Van itt xboxos? Ha uj játékot kezdek, elvesznek az achivmentjeim?

a tollakat sztem nem jelzi... segítségként csak azt írja ki, hogy melyik város melyik 'kerületében' mennyi toll van.
CroftManor
am a tollakat nem jelzi a térképen? A kincseket igen a tollakat nem? <#fejvakaras>

amugy elmondták a várható megjelenést: 2010.03.19

CroftManor
Egyébként ha meg rákeresel a topikok között, láthatod, hogy AC2 topik csak a játékosok fórumában van. Úgyhogy ezért írok ide, de mindegy.

gfreak
képzeld, én nem vagyok konzolos, mégsem ütöm a tamtamot ha itt spoilerbe pakolva mesélnek a történetrõl...ha meg kényszeresen megnézel minden spoilert az a te bajod, és max magadat szidhatod érte...

Racism is a weapon of mass destruction!

CroftManor
<#levele><#levele><#levele> Spoilerbe tettem, akkor meg miért is kötsz belém? nonszensz
Na végigvittem <#vigyor> Össze sem lehet hasonlítani az eggyel, nagyon jól megcsinálták, egy percig sem lehet unatkozni, nem válik monotonná, mint elõdje. Kb 20 órányi játékidõ hacsak a fõ sztorit követed és még így is bõven van mit csinálni. <#kacsint>

Prince23
Ennyire nem lehet valaki konzol gyûlölö😄

elitehun
<#levele>
Atkamon
Minek olvasod el a spoilert, ha nem akarsz emgtudni semmit a sztoriról? Szerintem semmi baj azzal, hogy leírják, hogy miylen a játék, meg kérdezgetnek, hogy mit hogyan kell csinálni. Ha ezek nem lennének, senki sem írna semmit a topikba, mivel a PC-s verzióról még mindig csak ugyanannyit lehet tudni, mint szeptemberben.

Seth
Te mióta olvasod a topikot? Feltételezem most néztél be elõször.

Áruld már el, hogyha csak februárban jelenik meg a játék PC-re, hogyan játszol vele?

Ha pedig konzolon játszod, akkor mi a büdös francért szemeteled tele a konzolélményekkel a PC-s topicot? Nyilván van neki konzolos topicja a konzolrészlegben.