7877
  • enlightened
    Én mindjárt indulok, ha minden jól megy 10-kor már telepíteni fogom:D És nem, nem lesz benne felirat, aminek nagyon örülök, mert volt már olyan game, hogy úgy rakták bele a magyar feliratot, hogy ki se lehetett kapcsolni:S. Na azt rohadtul nem komálom, nekem a feliratok teljesen hazavágják a játékélményt. Minden játékban kikapcsolom őket, mert angolul így is értek mindent nem kell, hogy ott menjenek a jó kis magyar feliratok, amik néha tök mást írnak mint amiről éppen szó van.
  • bajsz
    állítólag ebben van már felirat.Vagyis belehet állítani.De lehet tévedek.
  • Solid Snake
    Ja kb. mint az első részéhez, tehát soha
  • syberia2
    Azon gondolkodok, hogy mennyi idő míg magyar felirat jelenik meg hozzá? 1-2 hét?
  • syberia2
    Én 4 óra múlva megyek a boltba, félrerakták nekem:P
  • tommygear
    eleve úgy van fent mindenhol, hogy csomagküldés esetén hétfő
  • enlightened
    Már csak 10 órát kell várni és mehetek a boltba a lefoglalózott példányomért. Amúgy ha annyira mondogatja lehet hogy megkapja, attól függ honnan rendelte. Bár én sem hallottam olyat, hogy másnapra kivitték.
  • tommygear
    nem fogod holnap megkapni fogd már fel
  • Kongy
    A Ubi beégett... ez van. Holnap meg jön a Világvége, mert tutira lesz Razor/Reloaded törés, és akkor hiába verték a mellüket. És azt mondom: meg is érdemlik, ennyi PC-s késés után. FUCK YOU UBISOFT!!!!
  • DarkSector
    ez érthető amit írsz, de!
    a DRM igenis feltörték.

ha egy védelem jó, akkor a játékba vagy a menüig se szabadna bejutnod.
    hogy még bugos, az azért van mert ők adták ki bugossan, amit elismertek.
    ettől független a DRM ki lett kerülve, és ezt nem vonhatja senki kétségbe azokután hogy embereknél a mentésekkel sincs gond, ez eddig is így volt még a jó verzióknál is hogy a krekk-ek másképpen viselkedtek generáltak hibákat, az adott konfigokon.

a DRM nem jelent védelmet, a bugokat ki kell gondolom javítani, de a fő védelmet kinyírták ahhogy van.

én nem telepitettem fel, úgyhogy frankón részletessen nem tudom mi hogy megy, de mondták néhányan hogy az ő gépükön még a mentésekkel sem voltak gondok.

nem drukkolok itt se a hekkereknek se az ubinak, de ez egyértelmű hogy ez besülés volt.
    amit mondtam is hogy egy offline egyedül játszható prodoktumot hiába kötnek nethez, azt akkor is ki lehet kerülni ha kell is több nap de kikerülhető....sajnos vagy nem sajnos...a megoldás az online adattárolás lenne.
  • Kongy
    Ahham... na meglátjuk kinek kell többet várni, nekem vagy a warezosoknak. Amúgy meg visszaigazolták a +rendelést és hnap jön, megerősitették. :P:P:P:P:P:P:P:P:P 16 óra elött rendeltem, azért.... meg nem mellesleg "csomagküldés már másnapra".
  • MerlinW
    A korodból ítélve gondolom még nincs gyermeked, csak úgy érdekességképpen kukkants be egy játékboltba, ha útbaesik:) El fogsz sápadni. Ha gyerek is lesz, falfehér leszel:)
  • tommygear
    tudatlan kockanépség az
  • DarkSector
    a figura 7000-8000ft kb...nekem cris figura pl netről 7500 lett volna rendelés esetén.
    amúgy nem csak egy figura a + azt azért érdemes tudni róla...és úgy kombinálni az árakkal.
  • RETROB0Y
    Sztem a Whize kibaszottul nem éri meg az árát sajnos 8000FT a sima és 15000Ft a White?

Egy kb 20 cm figura kerül ennyibe?

Hát sztem a sima is jó lesz nekem XD

De ha holnap megveszem és ugye majd feldobom a peccset itt nincs ilyen Date check? Fog már menni a gém?
  • grebber
    Gamestaron rendesen megy a gizdulás.
    Azt hiszik ,vagyis nem mintha lefizetve lennének váltig azt állítják fel van törve a DRM.
    SH5-sem megy rendesen szóval nincs semmiféle feltörés.Annyira akarják már hogy legyen normális crack hogy bemagyarázták maguknak hogy már van

• DarkSector
    jah bocs azt elfelejtettem mondani, hogy akkor a white-ot x360-ra kerestem és azt nem nagyon találtam, csak hallottam hogy 4 van és 1 a white közülük.

meg azt hittem először hogy nem 4 lesz, hanem hogy a white az alap, azaz hogy fehér ruha, és az extrás a black...
    azt közbe megtudtam hogy van alap->fehér->akkor az a collektoros->fekete.
    és hogy mint később hálisten tájékoztattak, az a fekete ruha mindegyikben megvan, csak a black-ben volt a legtöbb extra és azért a fekete mintázat, hogy extra boritója legyen.

meg ugye már a black extráit feltették külön pontokért a live-ra, amit be is szereztem, és így olcsobban is vagyok mint ha egy blacket vetttem volna, igaz a faxa kis enzo figura az nincs a live-on...:)
  • Atkamon
    Hát a White az volt európában, most PC-re még a CDGalaxis is árulja, de konzolra nem hiszem, hogy lehetett itthon kapni.
  • DarkSector
    jah pc-n nem csináltak, csak annyit tudtam hogy létezik. személyszerint a fehér kiadást se láttam nagyon üzletekben...lehet csak jóformán a black illetve simát forgalmazták nálunk.
  • Atkamon
    Jaja, az volt a Master Assassin Edition, de azt csak amerikában árulták, PC-n meg szerintem nincs is olyan.
  • MerlinW
    Nem, ahhoz még nemnincs.
  • RETROB0Y
    Csa

Lenne egy noob kérdésem

Leszedtem és felraktam és most is tolom a Sient Hunter 5 tört SKIDROW verzioját felpeccselve

És holnap mgveszem az AC 2 a CD Galaxisban

Ugye a Silet Hunter semmiben sem befolyásolja a AC múködését?

A kettő elfér egymás mellet rendesen?
    Mert akkor inkább leszedem a SH5öt ha nem
  • DarkSector
    konzolon volt egy átmeneti premium edition asszem, amiben 2 volt, ez a fehér és fekete kiadás közti lyukat töltötte be.
  • gfreak
    persze, mert angol helyesírást ellenőriz ;)
  • Atkamon
    A három lair az bonus cucc, Black Edition-ben benne van mind3, White Edition-ben 1 db, sima PC verzióban nincs 1 sem, csak akkor az, amit UPlay-el lehet megszerezni. Gondolom kiadják majd valamikor mind3mat mindenkinek, mint ahogy konzolon is csinálták...
  • enlightened
    Szegény kongy:( Megrendelte és még várnia kell rá sokat.
  • tommygear
  • enlightened
    Nálam a google chrome mindent aláhúz
  • enlightened
    Ha rendelted nem fog megjönni csak ha személyesen mész el érte!
  • DarkSector
    és ha gúgle cróm-ot nyomok, ahhoz is? :)
  • Kongy
    Holnap jön az AC2-m 9-17 óra között. :) Du már tolom. :D Hétvégém foglalt! :D
  • DarkSector
    pc-n asszem a blackben. az alapnál lehet csak a 6 tomb + uplay tomb.
  • enlightened
    Insták egy single player gameben:D:D:D:D:D:D:D
  • Fehercsoki
    Azok olyasmik mint az insták a wowban?Vagy mint dungeonok az oblivionban?
  • enlightened
    és a 3 extra dlc lairt is le kell szedni valahonnan vagy az már benne van a pc-sben?
  • MerlinW
    Nem azért mert nyelvtan, hanem mert vicces:D

Egyébként FFox-hoz van faszányos aláhúzós helyesírásellenörző pluginja. Oktat és önbecsülést ad:D
  • TDantes
    De hülye vagyok...nem értettem miért növekszik a számláló. Azt hittem azt mutatja mikor jelenik meg. Erre a megjelenés dátuma növekszik, nem csökken? Most képzelődök, vagy valami időhurokba kerültem?

Aztán leesett, hogy minek vannak ott azok a piros betűk.
  • DarkSector
    ejj fakkjú....de gecik vagytok....:P
  • enlightened
    Igen aki rendelte max hétfőn kapja már csak meg. Aki azt az opciót választotta hogy személyesen veszi át(cdgalaxis), az nyitástól mehet és félre van neki téve, bármikor átveheti a nap folyamán nyitástól zárásig.
  • DarkSector
    bocs ha nyelvtanilag elbattam a mondatot, de nem is ez a lényeg gondolom mindenki értette amit közölni akartam.