7877
-
#2711 Hát.. ez minden csak nem szép:) -
#2710 egyébként meg ez a számláló pont rosszul számol mert a nincs már warez az csak akkortól élne mikor hivatalosan megjelent a game.... -
#2709 hát én meg 10ig leszek bent melóban... -
#2708 workworkzubzublogtarrr :D azaz húzom az igát mint az állat :DDD -
#2707 ja suliba -
#2706 suliban? én meg majd csak most fogok menni dolgozni.. :S -
#2705 11kor végeztem -
#2704 már ugy értettem ne azon vitatkozzunk h 5 perc telt el vagy nem 5 perc...
ti amugy ilyenkor nem dolgoztok? vagy nem vagytok suliban?
-
#2703 akkor? -
#2702 Hát ja, miért is beszélnénk a játékról a topicban... térjünk inkább vissza a warez témára... van már törés? -.- -
#2701 jójó.. sztem ne ilyenekről beszélgessünk :) -
#2700 Hát de, kb annyi telik el, de ha nem is 5 perc, annyi biztos nem, hogy át tudjon öltözni:D Az, hogy a játék elején ugyanott állsz az ágy hátuljánál azt akarja sugallni, hogy abban a pillanatban folytatódik, amiben befejeződött az első. -
#2699 ott mondja Desmondnak hogy shut the fuck up...! :D -
#2698 hát meg eleve más ruha van rajta, farmer van rajta szal nem 5 perc után van.. :) -
#2697 Tény, hogy jobban néz ki, csak az meg elég érdekes sztori szempontból, hogy kimegy az első rész végén a még nem olyan nagyon szép Lucy, aztán ugye a 2. rész eleje meg kb 5 peccel az első vége után van, és akkor meg már ilyen fullosan jön be:D -
#2696 hát már tavaly novemberben is így nézett ki :) -
#2695 Volt is idejük csiszolni rajta. -
#2694 hát a kettőben sztem sokkal jobban néz ki -
#2693 -
#2692 Köszi -
#2691 róla
Kristen Bell a neve -
#2690 paxxolom azért tettem fel hogy talán valki tudja ki ő? -
#2689 ez a csaj tök hasonlít Lucyra. Vagy róla mintázták? xD -
#2688 az első részben mit fordítottak volna le? a menüt? -
#2687 1-2 hét? fél év minimum -
#2686 -
#2685 Ő is megvette eredetiben? -
#2684 -
#2683 hát gondolom PayPal vagy ilyesmi, meg kell adnod a bank kártyád számát -
#2682 Abban, hogy már regisztráltam, de amit akarok, azt hogy fizetem ki?? -
#2681 Hát öhh, miben kell segítség? -
#2680 ha jól emléxem egyből a főmenüben, ott alul kiírja hogy U play -
#2679 sziasztok tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudnék rendelni a game.co.uk-ról?? köszi -
#2678 és jól is néz ki a játék? -
#2677 Egy ezer éves pentium d processzor 3GHz-el, meg egy sima Radeon 4670-es kártya 1GB-os, meg 2GB RAM a gépben. A force unleashed, meg a saboteur már el se futott ezen a konfigon, ez a játék viszont multisampling kikapcsolásával minden más maxon tökéletesen megy. UPlay hol lehet beállítani mert regisztráltam az elején, meg minden de nem találom a game-n belül az opciót hozzá, hogy megnézhessem. -
#2676 milyen géped van? -
#2675 Egyébként a game meglepően jól van optimalizálva, az én nem csúcs gépemen is, csak a multisamplinget kellett kikapcsolni a többi maxon van a beállításoknál és szaggatás nélkül megy, elég jó FPS-el. -
#2674 Na megvettem a gamet a cdgalaxisban fel is telepítettem. Azt kell hogy mondjam nagyon jó. Mondjuk eddig 10 percet toltam vele, de jól fut a gépemen. Képeket nem rakok fel, mert azért nincs minden very highon, majd úgyis fognak felrakni akiknek jobb gépük van mint az enyém.
A UPlay nagyon tetszik benne és a DRM-et észre se lehetett. Ahhoz képest, hogy úgy volt beharangozva mint a gonosz új megtestesítője, elég csöndesen megbújik a háttérben és a ki lehet választani azt az opciót is hohgy ne a kötzponti szerverre hanem a gépre mentődjenek az állások. Na megyek vissza játszani.
-
#2673 Háát, igen, más játékoknál én is egyetértenék veled, de ebben tele vannak a párbeszédek olasz kifejezésekkel, amiket a feliratban odaírnak zárójelben, hogy mit jelent:) Úgyhogy ebben hasznos bekapcsolni a feliratokat, még egy kis olaszt is lehet belőle tanulni, plussz jobban lehet érteni, hogy mit akarnak mondani:P -
Cat 02 #2672 Attól függ. Ha könnyen lehet hozzá programot csinálni akkor csak fordító kell.