7877
  • MerlinW
    Csak ubi account, amit felkínál oszt játszik.
  • KaszaN
    Ma mentem volna megvenni a játékot de nemtudnák vele játszani a védelme miatt!
  • elitehun
    Kérdés: Van benne valami bonyolult dolog a DRm miatt? vagy csak regisztrálni kell a játékban vagy vmi weboldalon?
  • MerlinW
    Mi az, hogy "bazdmeg"?
    1. nem apáddal beszélsz.
    2. ha káromkodsz, legalább azt tudd, hogyan kell helyesen leírni..
  • Gideon Wieth
    Én viszont az ajánlom mindenkinek, hogy minden egyes mellékküldit csináljon meg, mert azok is változatosak, és vannak olyan jók, mint a fő küldik. :-)
  • robotnyk
    vedd le az árnyékokat, az szinte minden játéknál orvosság :p
  • enlightened
    Jóval a minimum folott van a gépem, mégis néha lemegy az fps kb 10-re és rohadt idegesítő. Lehet most félreteszem a gamet jövő hétig és veszek egy új procit. Bár nem tom akkor miért irják rá a minimum kovetelményeket ha ugyis szar azzal is.
  • The Protector
    Szóval te is bérgyilkos vagy.Lebuktál.
  • DarkSector
    hát igen ez nehéz ügy, választaniuk kell vagy harc folyton, és akkor azért irnak rá hogy sima akció az egész, ha full lopakodás, akkor ugye azt írják hogy miért nem akció.

nem tudom pontossan meddig vitted el de én vigigvitelem alapján ki merem jelenteni, hogy ha nme is az eleén de összeségében szépen arányossan el van osztva és a végén szerintem legalábbis majd senkinek nem lesz olyan utóérzése, hogy ez csak bujka, vagy lövölde.

de ezt majd ti fogjátok meglátni és magatokban értékelni a végén.
    1 biztos érdemes 1x végigvinni, még ha nem is csináltok mellékküldetéseket.
  • BaLeeX
    Erről szól egy bérgyilkos élete. Ahol el tudja kerülni a felesleges harcot vagy el tud menekülni ott miért kockáztasson?

Mellesleg a játék ilyen szempontból elég könnyűre sikerült, hiszen egy 6-8-as csoportot is el lehet intézni ha kicsit belejön az ember.

Ja és akinek van lehetősége Xbox360 controllerrel játssza, arra lett kitalálva az irányítás.
  • Kongy
    akk nem vágom miért csinálja... esetleg frissits vga drivert. mien géped van?? Amúgy nekem is win 7 64bitem van és hibátlanul fut, tehát nem az a gond...
  • drogosgeci
    jó game
    csak kár hogy a harc csak megkerülhető extraként van benne és a gyűjtögetés a hangsúlyos :(
  • RETROB0Y
    jaja
  • Kongy
    Autopatchet hagytad hogy lefusson? Mert az orvosol ilyen hibákat.
  • enlightened
    Ha xbox360 controllerre gondolsz én azzal tolom, ilyen gamet nem tolok billentyűzettel tök kényelmetlen. Controllerrel nyugodtan hátra tudok dőlni.
  • RETROB0Y
    Help valami gond vana gémmel

Windows 7 X64 eredeti a gém és néha kb vagy 10 vagy nmtom hány percenként csak simán kidob az asztalra

Mi lehet a gond?
  • Kongy
    Én voltam a balfasz. Csak egyszer kell lenyomni a shiftet és nem kell nyomva tartani... Nos, irányítást leszámitva nagyon tetszik a game. :) Most javíttattam meg a hidden bladet Leonardo-val. :)
  • robotnyk
    folyamatosan kell nyomni a shiftet lootoláshoz, nem elég egyszer megnyomni, a kiütött/hulla ellenfeleket is így lehet átkutatni.
  • Dobronski
    x-input működik?
  • DarkSector
    buzi a játékban ez a rész, nem mindegy mien közel állsz és mien szögben a dobozhoz viszonyitva....
  • snake200
    legalábbis a "demóban"igy volt aszem
  • snake200
    ö lehet,hogy ostobaság de aszem 1es 2es 3as vagy 4es gomb valameikével tudod állitani,mert van ameiknek több funkcioja van
  • Kongy
    hiába nézem bazdmeg azt is meg a kézikönyvet is enm tom felvenni. SHIFTet nyomom ezerrel erre csak legyez...
  • MerlinW
    Minden játékban van controls menüpont...:)
  • Kongy
    Shiftet hiába nyomom, az gentle push-t ad be,... és egy ilyen hülye ikont ir ki amiröl nem tudom mit kell nyomni...
  • snake200
    shift
  • Atkamon
    Nem akarom elhinni, hogy a játék nem írja ki, hogy mit hogy kell felvenni... Olvasd el, mi van kiírva a képernyőre néha:)
  • Kongy
    Na, a DRM-el semmi baj nincs. Nem korlátoz, és nem kapcsolt le (eddig). Észre se lehet venni. A játék király, bár az irányítással komoly problémáim akadtak. Pl nemtom hogy kell felvenni egy dobozt a földről, ugyhogy ezt pls vki magyarázza el. :P
  • Nagyi06

• robotnyk
    shiftet nyomjad előbb :D
  • enlightened
    Ja ez nekem se jött be ez a két lemezes tokba gyűrés és hát a kézikönyv is wc papírra lett nyomtatva. De hidd el a game kárpótol én már egy ideje tolom és nagyon tetszik.
  • Kongy
    ien nincs már a legelején elakadtam amikor a baba kezét kell mozgatni. hiába mozgatom csak azt kéri ujra h megint...
  • robotnyk
    nem hazudtolta meg magát az antec, jó igénytelen kiadás, dupla lemezes tok egy egy lemezes játékhoz, a lemez papírtokban belevágva a dvd tokba. a tok miatt a kézikönyvet sem lehet rögzíteni, a fóliázás gyűrődött... na mindegy, majd a játék kárpótol, remélhetőleg. :p
  • enlightened
    nem kell megnézned, a 2 úgy kezdődik, hogy elmondja desmond mi volt az 1-ben, szóval aki nem játszotta az is képbe kerül. Viszont ez a szemüveges srác itt az új helyen már most unszimpatikus:S.
  • Kandurex
    14. -én 14:55 perc 18 másodperckor lesz hozzá felirat. Biztos forrásból tudom! A haverom mesélte.
  • syberia2
    Mikor lesz hozzá magyar felirat?
  • syberia2
    Jaja
    Am Jucyt(haha)Kristen Bell vagy ki a rák játszotta, ő is idősebb lett:)
  • Kongy
    No, emberek, megérkezett az origi AC2-m a CD Galaxisból. :) Rögtön telepítem is, közben pedig nézem az 1 befejezését a YT-on. :P
  • enlightened
    Üdv a klubban syberia!! Egyébként tényleg érdekes, hogy az 1-hez képest mennyire jobban néz ki Lucy, meg végre kijutunk abból a hülye szóbából.
  • syberia2
    Büszke AC II tulaj vagyok:):)