Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Hát csak nem mindegy mennyi idõ alatt... Avatar-nak is beletelt több mint egy hónapba a feltörése, mert az már ennek az új védelemnek az elõdje volt úgymond... Ahhoz is kellett ubi account, meg ilyenek, csak ez az online dolog nem volt

DarkSector
hát trainerek vannak, hogy bárhol elmentheted a játékot, biztos ha ezen fog múlni, kitalálnak valamit.

én azt mondom, hogy "amit felépítettek, az le is lehet rombolni"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atkamon
Kíváncsi leszek nagyon, hogy beválik-e ez az új védelem... Nagyon sokan ellene vannak... Ha feltörik mondjuk nyugodtan ki is adhatnák a patchet, ami leszedi, mert onnantól csak a legális felhasználóknak nyûg...

tommygear
jah lál
grebber
Azért mondtam +1 hónap alatt vagy lesz törés vagy nem 😄

Next PC upgrade: 2022

tommygear
milyen 2 hónap? 😄 szerencsére már 1 se
grebber
Ha nincs eredeti AC2 serialod nem tudsz regelni--> Ha nincs reg nincs mentés.

Lehet feltörik hogy lehet majd tolni de mentés nélkül marhára nem lesz értelme!Majd 2 hónap múlva kiderül.

DarkSector
hát nem akarok ünneprontó lenni, de ahhogy a cod6-nál is megcsinálták, és ment net nélkül, itt is ez lesz, nem kell majd várni, vagyis játszani elõbb lehet vele, és majd késõbb utólag ha olcsó lesz, megvenni.

tutira feltörik, nincs játék, amit nem törnek fel, kivéve a multit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
miért ha nem kéne akkor megvennéd most?😄
grebber
+ Elõtte regelni kell Ubi oldalán gondolom eredeti seriallal karöltve!
Tehát majd 3 év múlva 2ezerért megveszem!<#taps>

tommygear
ja
Fehercsoki
Egyébként ezen is olyan védelem lesz hogy folyamatos net kell még a singlehöz is?(tudom hogy csak single lesz benne)

Atkamon
Ööh, aha, és?

CroftManor
most azt írják h február közepe? mért febr 25 az mi? xD az már a vége

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
játszanak az ember idegeivel...😄

Atkamon
Eddig úgy volt, hogy február 25, most azt írják, hogy február közepe...

DarkSector
hun késik a 13.szelet??? 😄

Atkamon
Elég érdekes ez a cikk, egy másik külföldi oldalon én azt olvastam, hogy elõször lesz ez a Special Edition, amiben 1 bónusz hely lesz, aztán ha az elfogyott, akkor jön a sima, amiben csak a két DLC van bónuszhely nélkül, meg ugye jön a White és Black Edition, amiket már nagyon régóta elõ lehetett rendelni.
Forrás

offkorzreg
Beyond Good & Evil 2 bevan jelentve már,készül is,de eddig kb semmit nem tudunk róla sajnos :/

DarkSector
ezt azt hallottam félfüllel, és a Beyond God & Evil 2-õre tippelek, vagy az új Driver 4-re.
máskülönben egy régi nosztalgiás prodoktum felélesztése se jönne rosszul....ezeket nagyon komálom...
mint ahogy a PoP is ien.

DarkSector
hát x-re már egy jóideje valóban kint van már.

tommygear
<#wilting>
márc 4
üdv
Pc-re mikor várható,ugy látom Xbox360-ra kijött.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

tommygear
<#phone>
😄DD

tommygear
az utcán<#idiota>
Törölt felhasználó
A DLC-k egyébként hol veszik fel a fonalat a játékban?
és kék köpennyel?

CroftManor
nah.. nem ír senki? xD Tegnap egy seprûvel vertem le 5 katonát 😄 ugyanúgy használható fegyverként.
am meg erre a ruhára gondoltam: kép1, kép2

CroftManor
én most már mindenhol ezt a ruhát viselem xD bár így már második végigjátszásra meg dlc után nem sokat fogom gyûrni, csak a kincsek maradtak hátra, de sztem irreálisan sok van belõllük. 660db abból kb nekem a fele van meg.

Atkamon
A DLC trailerben, az elején, amikor ugrik le a toronyból... az tényleg nagyon jól néz ki😛

hova vitted ki? és milyen csáklya a fején? 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

CroftManor
ma kivittem másodszorra 😊 egyébként sztem sokkal jobban áll Ezionak az a ruha, ahol a csáklya a fején az fekete, de a többi az fehér. (ami a dlc trailerben is van).

DarkSector
azok a fekete ien assassil logo-k a térképen titkos lejáratok a föld alá.

magyarul tomb=sírhely.

értem én h ez vmi új cucc lesz, csak azt mondtam hogy mint az avatart, ezt is csak idõ kérdése lesz feltörni.
Atkamon
Nem ilyen volt az Avatar védelme, ez az új védelem az AC2-vel mutatkozik be.

páran már említették pl azt, hogy az avatarnak is milyen védelme volt már, azt is pár hétbe tellett feltörniük, szal gondolom nem lesz az ilyesmivel a jövõben gond.
grebber
Mert eddig nem igen volt szerintem ilyen védelem!

hát eddig nem kellett a törõmunkában csalódni, remélem most se kell... fõleg ez az új prince of persia lesz majd fincsi 😄
tommygear
grat <#eljen>
grebber
Kíváncsi vagyok az Ubi új védelmi rendszerére! Bízom az ügyes "törõ" csapatokban mert sok Ubis gamerõl lemaradunk ha beválik.

tommygear
mi az a tomb am? 😄
DarkSector
dlc+3 tombot egyértelmû....😄

CroftManor
tegnap ujra végigtudtam játszani a dlct mert a másik profilomban pont a 11es fejezet elõtt jártam 😊

Atkamon
Következõ DLC február 25-én. És meg lehet majd venni csak a DLC-t, meg (gondolom) valamivel drágábban a DLC-t, plussz mind a 3 Black Edition-ös tomb-ot.

CroftManor
na felpakoltam a profilomba a dlc végigjátszást, akit érdekel: megtekintheti

elitehun
Hát igen egy külsõ szemlélõ néha többet lát
DarkSector
jah de az szerintem csak mokázásra van, nem küldetés...😄