Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
steam ugyan ez, nemtudom mi ez a nagy felháborodás most
Én úgy lemondtam ennél is az elõrendelést mint a szart. Ubisoft csodálatos másolásvédelme mehet a francba,azért az hogy játék közben netmegszakadásra kivág a menübe sok...Köszönöm,dugják a seggükbe ezt a védelmet.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

gfreak
de ha neten rendeled, akkor tökmind1 mennyi a bolti ár 😉 különben meg igazad van, a postaköltség miatt az 576 egy tizessel olcsóbb 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

tommygear
igen és? 😄
épp azért írják oda, hogy náluk vegyék ne a boltba mert náluk olcsóbb
KaszaN
Ottvan...bolti ár: 9 990

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

tommygear
<#ravasz1>
gfreak
remélem nemsokára jön az értesítés <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

DarkSector
zsír ár érte!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
hát nemtudom te mit nézel de galaxisnál is 7990+szállítás

KaszaN
Nem. cdgalaxisban 9990 576ban 7999...csak azért mert akció van az még nemjelenti azt..nameg ahogy mondtam a házhoz szállítás +1000ft amivel má drágább is.

Atkamon
Igen, az... Ha a Black Edition-ben lévõ 3 bónusz helyre gondolsz...

DarkSector
LOL kijött a 13.fejezet dlc!
😄
van egy verzió, ami drágább és secter locations-okat tartalmaz...ez az amire gondolok? 😄DDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
cd galaxisban is ugyanannyi 😄
KaszaN
Hopp, nem is! Az 576-ban 8000ft. És ha onnan megrendelem, akkor 7 990 + 990(házhozszállítás) = 8 980ft vagyis inkább akkor az 576-ban. 😄

KaszaN

KaszaN
Hát én meg rendelem! 😄

tommygear
DarkSector
$5 = 400MS pont

DarkSector
én meg szálkát nyelek, ha késleltetik a resi dlc-t...mára írták, és már fél nap eltelt, és semmi!!!!<#boxer>
én elõbb resi dlc-ket veszem, és ha marad, akkor assassin2-õt.

CroftManor
na akkor letöltésre fel! 😄 (csütörtökön)

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Aha, már hivatalos.

CroftManor
hát az naon jó lenne

Atkamon
Legújabb hírek szerint még a héten jön a második DLC😊

KaszaN
És?😄 Én még nemláttam, biztos van még aki nem. 😄

Atkamon
ööh, ha jobban megnézed, ez egy októberi videó... 😊

KaszaN
Jéhé mostnéze, olyan pólóm van mint a figurán. 😄

KaszaN

KaszaN
Én nem így tudom. Én ahonnan leszedtem, a letöltés alá ez volt írva:
"A patch rengeteg kompatibilitási problémát, gfx hibát, fagyást orvosol, emellett pedig DirectX 10.1-es támogatással is felszereli az akciójátékot."
Persze a másik oldalon meg az volt, hogy kiveszi.

Atkamon
Jaa, igen, tényleg😊

grebber
Az a dx10.1-et szedte le!

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Az elsõ részben is volt DX10... egy-két hónapig... aztán kiadtak egy patchet, ami leszedte a DX10 lehetõséget😄

DarkSector
igaz dx11-rõl még minden nem derült ki, mert új de dx10 egy baromság volt.

grebber
Azért a tesszaláció az elég frankó dolog igza behuzza a VGA-t ha elvan túlozva de szebb "élethûbb" hatást kellt mint dx9-10 és társai.
Unigine-ben látható.Kiváncsi leszek AvsP-ban mennyire lesz ez látványos.Biztos lesz majd összehasonlító videó!No de ez már off be is fejeztem!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
az. az csak gyorsabb mint dx9.
meg lehet nézni az összes játékot dx9-dx10-dx11-ben semmi eltérés látványban. kivéve amikor letiltanak valamit 9-ben, de az is a marketing fogás része.

CroftManor
már várom a második DLCt, (addig meg elvagyok a frissen vett bayonettával) <#vigyor>

tommygear
nem is kell a 10, 9 bõven jó még mindenre
parasztvakítás ez a dx10 meg 11
grebber
ez a coop mód nagyon jól hangzik. Tök jól végig lehetne vinni a 3-at 1 baráttal coop módban, úgy be lehet majd cserkészni az embereket... 1ik assassin a másik assassin karjaiba tereli a célpontot...<#gonosz1>
CroftManor
látpm 😛 de am azóta tettem fel egy jobbat majd nézd meg

kommenteltem a videohoz 😄

elitehun
DarkSector
hát nem egésszen ien, de sszem megelõzte a darksieders. ami ien szörnyes tüzes démonos, ami hasonlít kicsit ehhez....😄

CroftManor
most h így mondod, belenéztem pár gameplaybe és dettó ugyanilyen 😄 hát iylen mûfajban még lehet nem volt xD

DarkSector
zsír bírom az ien god of war klónokat. 😊

CroftManor
tettem fel gameplayt a teljes verzióból

DarkSector
oh bocsesz
áááá
jah aszittem már bejelöltelek...nah várj visszajelölök
csak az a maj hogy ritkán tuok konzol elé kerülni...de jelölök gyors...D

jah dante az zsír...bár én a demo-jával nem sokáig szoktam ellenni.XD

CroftManor
darksector már mikor elküldtem a meghívást neked boxon xD még mindig csak annyit van kiírva h meghívás elküldve... 😛
am belekostoltam a Dantes Infernoba, tegnap megvettem a death editiont, hát nem birom letenni 😄 naon komoly

DarkSector
fenetudja, én azért bízom benne, hogy egy ekkora játékot, csak megvesznek, én azért nem fogom, mert már konzolra megvettem, ha arra nem jött volna ki, akkor pc-re vettem volna meg, mert úgy gondolom ez egy faxa játék, a hibáival együtt...mert vannak hibák benne.<#eljen>

Atkamon
Hát igen... erre most nem tudok mit mondani, mert kb olyan egyértelmû tényt írtál le, mint az, hogy a "A hó fehér"😄
Hát igen, akinek nem sürgõs, az vár rá, de az valszeg amúgy sem venné meg megjelenéskor, ha védelem nélkül lenne. Akit meg érdekelt, az meg valószínüleg már játszott vele konzolon... Nagyon kevés olyan ember van szerintem, aki nem játszott vele konzolon, és úgy veszi meg megjelenéskor PC-re... És ezért nem lesznek valszeg túl jó eladásai sem... Ubisoft meg így ráfoghatja a PC-re, hogy nem nyereséges, és aztán nem is adnak ki rá több játékot... Szerintem valami ilyesmi a hosszútávú tervük...

DarkSector
én már végignyomtam x-en, ráérek...de lesznek jó játékok addig az sem fog unatkozni aki nem játszott még vele.
meghát a törés valóban idõ kérdése, ez lehet sok idõ, de be fog következni az biztos.