7877
-
#3072 Hát... elvileg legeslegkésőbb 7-én jön a crack azt írja.
Logot a fórum főoldalán a beállításokban tudsz berakni... -
ricsa008 #3071 OFF:
hogy lehet a ricsa008 helyére valami képet csinálni (nem vagyok az ilyenbe otthon) -
ricsa008 #3070 és ez mit takar? -
#3069 De nem? -
ricsa008 #3068 ez jó volt :D -
leviking #3067 erre csak ennyit :
A Razor írta
here is message from Razor buddies:
This is the first day that we have been working on Assassin's Creed 2 and in this time we have achieved alot. We have bypassed the Ubisoft Launcher and you won't have to keep entering the cd key again and again. Even if you disconnect from the internet, the game will continue. And about the savegames; The Ubisoft server has only started working on March 5th. Only then we have been able to find out where the trigger files go to, their format and other vital information needed to make a working crack. A crack should be released the 5th, 6th or in the worst case scenario, the 7th of March. -
#3066 Nemhiszem hogy lesz razor crack mivel a Silet Hunter se lett normálisan feltörve szóval most kár irogatni hogy már készül a crack
A Half-life 3 meg a DN Forever is készül XD -
#3065 igen oda a banner alá -
bajsz #3064 ő arra gondol,hogy mint warez mint origi. -
#3063 Éppen most rendeltem meg a játékot, nem gondoltam, hogy még az eredetivel is szívni fogok, remélem hétvégére kijavítják a hibát. -
#3062 Egyébként úgy látom most minden játékkal baj van, a Bad Company 2 -vel is megy a szarakodás, eszem - faszom megáll, hogy ennyire alul-méretezik a szervereket :s
(a DDOS mondjuk más tészta...) -
#3061 miért van? nincs -
leviking #3060 Na nekem elindult:D letettem asztalra mert már nem merek kilépni:D -
#3059 Ez nagyon tetszik. forumbol:
"Do you know why was Al Tair succeeded in AC1. Because he listened!!!!!! You wrote that game you know this too Ubisoft."
Tényleg ez volt a game elején, hogy Al Tairnak ezzt mondta Al Mualim. Kíváncsi vagyok mikor fogja ezt betartani a UBIsoft és odafigyelni a vásárlóira akik már a DRM előtt megmondták hogy ez nem lesz így jó. -
#3058 elöre is bocsi de nem kéne ki irni hogy nincs jól müködö eredeti verzió már:
-
leviking #3057 Még az UBI-nak öröm hogy elvileg ma jön ki a razortól a crack. -
#3056 Kértük, könyörögtünk hogy ne tegyék bele a DRM-et mert gond lesz. Leoltottak, megnyugtattak hogy semmi nem lesz. ÉS LETT!!!! -
#3055 Azt írják dolgoznak rajta... Bár a Ubisoftnál az nagyon sokáig tart:) -
#3054 Velem is baszakodott egy kis ideig de aztán már jó volt. Most léptem ki belőle -
#3053 Nekem is ugyanez van de itt hiába irod, az official forumba írj hátha ha 5000 anyázó reply lesz már a topicban csinálnak valamit. -
ricsa008 #3052 ugy látszik fog az átkom a buziubin -
#3051 A f@szba már ezért vettem meg hogy aztán ne menjen
Establisheljétek a jó kurv@ @ny@tok Ubisoft!! -
#3050 mi lesz ebből :D -
tomvader60 #3049 Gratulálunk az Ubinak :D! Crackelés, mert megérdemled! :) -
#3048 Nem a játék sz@r, hanem a tálalás. -
#3047 Nagyon meleg:) Ubi fórumban minden vásárló vagy törésre vár, vagy offline patch-re. Némelyik csőd szélére is kívánja őket:) Ez mókás:) -
#3046 Ez a játék minden csak nem szar...Idióta... -
#3045 Asszem felteszem az 1-et és tolom vele egy kicsit, abban még nem volt DRM. -
#3044 http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/7481010838 -
#3043 esetleg ha linkelnéd :) -
#3042 De olvasgassátok fórumot egyre jobbakat írnak be. Már nagyon ki van mindenki. -
leviking #3041 Hát engem előbb beengedett :D csak én hülye kiléptem... és láss csodát már nem is enged be :D -
#3040 Nem!!!!! Mivel még mindig nem csináltak SEMMIT!!!! A moderátor mondta hogy ő nem tehet semmit, mert ő csak moderátor, de holnap reggel biztos megcsinálják. HOLNAP?????? Ne szórakozzon egy cég aminek több milliárd dollár bevétele van nem tud vasárnap odaküldeni pár embert hogy csináljanak valamit, vagy ráállni a témára??? Ne szórakozzon már. Már eleve az egy vicc hogy 20 éve a játékiparban vannak és még ilyenek amatőr hibákat megengednek, hogy a release előtt nem tesztelték nem számolták ki hogy hány gép fog kelleni, hogy elbírja ezt a mennyiségű embert. Mert ha kukutyin soft, ezt eljátssza azt mondom oké. De UBIsoft több milliárd dollárral és 20 éves tapasztalattal ilyeneket még megcsinál, az elég bicskanyitogató. -
#3039 még mindig nem jó?? -
#3038 Mondjuk az a minimum hogy ezek után tele írom én is az Ubi forumát. Már nyitottak egy ilyen külön dühöngő topikot ahol midnenki kereszti a gőzt emiatt a **** miatt. -
#3037 ja vicces hogy eredeti game-el nem tudok vasárnap a szabadnapomon játszani. Mind1 egy napot kibírok, de nagyon remélem a jövőben ez nem fordul elő. És mondjuk az lenne a minimum hogy ezek után valami kis extra contentet kapnánk kárpótlásért, csak a PC-sek xbox-osok ps3-asok ne, nekik így is mindig minden szép és jó. -
leviking #3036 Most mást se enged játszani? -
#3035 Jó is lenne ha így lenne. -
#3034 Te tudod, mi meg lesz****:) Nem tudom miből gondolod, hogy érdekel minket. Most mondjam én is meg mindenki, hogy milyen autóm van, mekkora házam, stb? Nem teszem, mert senkit sem érdekel. Mindenki játszon a megvásárolt, vagy letöltött játékával és annyi. Senkinek semmi köze hozzá, mit csinál a másik. -
#3033 Ez van,szart akarnak eladni,és ha nem megy warezra van fogva.