7877
-
#2992 csak úgy csinál? akkor rosszul emlékeztem már, nemszótam. -
#2991 csak akkor lesznek aktívak a poszterek, szemtanúk, meg hírnökök, ha van notorietyd -
#2990 Mivel ha jobban megnzéed, az első részben sincs Lucy ujja levágva, csak visszahajtja, amikor mutatja Desmond-nak... Ezzel csak jelképesen mutatja ki, hogy ő is assassin. -
#2989 mellesleg folytonossági hiba (ha csak nem lesz rá később magyarázat): az első részben mikor rájön Desmond, hogy Lucy is assassin, az árulja el, hogy észreveszi, hogy hiányzik a fél ujja, mint Altairnak. itt a második részben meg Leonardo még szivatja is vele Eziot, hogy már továbbfejlesztett a penge, nem kell levágni az ujját, hogy tudja használni. -
felegyi #2988 Szóval ha nincs körözésem, felesleges lefizetni a hírnököket? -
Rodman6 #2987 Nem muszály Warezpistizni, kíváncsi vagyok hogy éves szinten az Antiwarez Pistikék összes játéka eredeti e. Éves szinten többszázezer forintos kiadás lenne ha mindenki minden jó gamét megvenne. -
#2986 bebuktak már a starforceal is, szóval annyira nem meglepő. szerverhiba előfordul, de azért érdemes lenne megtudni, hogy ennyire alultervezték-e a pcs eladásokat még drmmel együtt is, vagy valami más baj van. -
#2985 Notorious állapotot poszterek letépésével, hírnökök lefizetésével, és "official"-ök megölésével lehet eltüntetni... -
#2984 én csak holnap veszem meg warezpistikém -
#2983 Az Ubisoft saját maga alatt vágta a fát ! xD
Belerakta a DRM-et azért hogy ne warezolják le ez sikerült is meg nem egyik csapatnak sem sikerült feltörni !
Igen ám csak arra nem gondoltak hogy az Ubi serverei belassulnak vagy behalnak ! xD
Igy hoppon maradt a lojális vásárló is mint a warezosok ! -
bgabor #2982 Úgy tűnik hogy akárcsak a warezpistik, momentán te sem tudsz játszani a játékkal. Csak éppen te kiadtál rá tizenakárhányezer forintot.
Na melyikőtök szívta meg jobban? -
#2981 nemhiszem,és tudod ha tényleg bugba ütköztél akkor nagyot szívsz,mert nem lehet sequence-t sem ismételni :S -
#2980 Már próbáltam. Nem lehet hogy átugrani/kihagyni a DLC-ket? :S -
#2979 csak az hőbörgött miatta aki amúgy sem vette volna meg, most találtak egy kifogást a warezpistik :) -
#2978 akkor nem tudom,csald magadra az őröket,csapd le őket,bújj el újra.próbálkozz :o -
#2977 sokan meg azt mondják, hogy ezért nem vették meg, közben meg életükben nem vettek bolti szoftvert :p -
bgabor #2976 Igen, azoknak a jó része aki nem vette meg a játékot, pont emiatt nem tette. Előre látható volt hogy ez lesz, és szerintem is erősen felháborító, hogy a saját tulajdonodat csak akkor és úgy használhatod, ahogy azt ubisoft megengedi.
Mellesleg crackel játszani nem fogsz tudni, mert ahogy valamelyik rosszindulatú warez-ellenes tahó azt volt szíves kiírni a bannerban, nincs még crack hozzá. -
#2975 Asszed nem ez volt az első amit próbáltam? Buggzik az egész. Kiugrik a szénából, olyan mintha minden őr üldözne, azt jelzi, pedig nem! -
#2974 steam fórumon is sokan írnak a jelenségről -
#2973 melyik fórumra? nekem megy, bár lassabban loggol be. -
#2972 bújj be a szalmába vagy valahova,biztos meglehet csinálni valahogy,youtubeon így láttam úgyemlékszem -
#2971 Na, ennyit az idióta DLC-kről, meg arról, hogy rám van erőltetve ez az idióta misszió... Vanities of Bonfire sequenceről beszélek. Megyek az első célponthoz, bele állok a fehér körbe, elkezdődik a misszió, és ki is nyírom a célpontot. Utána az a feladat, hogy legyünk megint anonmimusok, na de itt jön a gond. Nem tudok anonimussá válni. Hiába futok el a francba, és rejtőzök el, és az őrök már rég szarnak rám, még mindig azt írja, körözés alatt állok. Az is fura, hogy NOTHORIUS vagyok, amint felveszem a misszót elötte persze incognitoban voltam... Néztem már végigjátszást is, és a csávó is aki játszik sincs NOTHORIUS állapotban... most ez vmi bug?? -
#2970 Na felmentem forumra kb 500 ember nem tud játszani, mert tul van terhelve a szerverük. TÚL VAN TERHELVE. De könyörgöm nem én kértem ezt a ****** DRM-et ha már beletették legalább a rohadt szerver borja már el az embereket. Ez felháborító, hogy nem tudsz játszani a megvásárolt játékkal. Remélem ezek után midnenki le fogja warezolni, és soha többet nem vesz Ubi terméket. Én Ubi párti voltam eddig, de ez ez már a pofátlanság teteje. -
#2969 Hát igen, a Ubisoft szerverei kicsit túl vannak terhelve... Nehéz elhinni, hogy nem készültek fel a sok játékosra normális szerverekkel... -
#2968 No comment ! -
#2967 Tényleg ott tartunk hogy fel kell majd tenni az eredite is a cracket, mert nem enged be. Kiírja hogy establishing network connection és nem történik semmi. Dehát van netem és tegnap is játszottam. -
bgabor #2966 Na mi van, mégsem akkora királyság ez a DRM? -
#2965 Hi na most fogom visszavinni a gamet a p****-ba, tegnap tegnapelőtt még ment. Ma meg be nem enged be a game. Kiírja hogy logging in és ez megy félórája, tényleg a fizetős vásárlók lettek megszívatva. Nektek megy? -
#2964 igen -
#2963 Beléd is, előző hozzászólás. A kettőről még nem lehet véleményem, nyilván. -
#2962 Az 1-ről beszéltem lol. -
#2961 hogyha nem játszottál még vele akkor szerintem maradjál csendben mert nagyon rendben van a story meg minden.az 1hez képest nagyot változott a játék.össze sem lehet hasonlítani a kettőt -
#2960 40 pont és asszem a sequence 4 befejezése után lesz elérhető. -
bajsz #2959 olyan játékot amortizálsz le amit kisem próbáltál?
Ac1-hez hozzá sem lehetne hasonlítani. -
#2958 UPlayes extra missionhoz kell 40 Upoint? Vagy hogy lehet leszedni, mert nekem csak az a 4 reward van ott. -
#2957 Na akkor én most bekapcsolom a konzolomat és neki állok folytatni:D -
#2956 az irányítás is rendben van, kivéve a uplayes extra küldetést. tegnap este toltam le, a végére a hajamat téptem, mert a legszarabb helyeken vált a kamera fixre, és sokkal nehezebbek az ugrások így :) -
#2955 Mit adnak hozzá? Kartondobozt meg számlát. -
#2954 na most kurva lassú a Uplay. Bassza az agyamat nagyon. -
matecsavo #2953 Sziasztok azt szeretném kérdezni h ha a cdgalaxisnál megrendelem akkor mit adnak hozzá nem tudnátok megmondani?