7877
-
#3272 na akkor pár kép tőlem is, KATT A NAGYÍTÓRA :)
-
#3271 #3257 -
#3270 Incorrenct password or username! BESZAROK! Már megint vacakol ez a fos!! -
#3269 Senki nm tudja hogy hogy lehet megnyitni a családi kriptát? elvileg egy plusz tombként van benne. vagy csak később adják ki DLC formában? -
#3268 Shep fejezd már be. Senki nem kíváncsi erre. Nem erre lett kitalálva a fórum. -
#3267 Hát akkor te mit kötekedsz, húzzál vissza játszani! -
kr1szmester #3266 istenem mekkora egy szar ez a DRM :D itt áll és nembírok belépni :D rossz jelszóra vagy felhasználónévre hivatkozva, kár hogy tegnap meg azzal játszottam és megjegyeztettem. máskor meg arra hivatkozik h ismeretlen hiba :D -
#3265 #3237
na mehetsz -
#3264 Én vergődök? Ti vergődtök reggel őta, hogy nem tudtok játszani :) -
#3263 húzzál már innen vergődni :) köszi -
#3262 Akkor jó. de alakul valami mert most az internetet hiányolja :) -
#3261 és ha egy másik rohadt jelszót akarok kérni egyszerűen kiírja hogy error. a k*baszott k*rva anyát már ennek a rakás fosnak. ha a normális jelszavamat használhattam volna akkor ez most nem történne meg -
#3260 Nekem is azt írja, hogy rossz a jelszó... akkor valószínüleg mindenkinek... -
#3259 ez a rakás szar meg nem jelentkezik be az uplay weboldalára sem hanemegyszerűen visszadob a főoldalra -
#3258 Akkor csak altair ruháját kapjuk meg
De most lett rohadtul elegem. nem enged belépni mert azt mondja hogy rossza a jelszó :SS -
#3257 Öh, asszem a seal-eket kell összegyűjteni, és a villában a helyükre rakni. -
#3256 Állítólag vhogy ki lehet nyitni valami családi kriptát. arra lennék kíváncsi hogy hogy? -
#3255 ez engem is érdekelne, legalább had irigykedjek -
#3254 csak mivel majd' mindenki konfigja fel van tüntetve, gondolom nem csak engem érdekel, kinél hogy fut -
#3253 Nem tom, én direkt kapcsoltam ki, ha akarod rajtahyghatom, de mondjuk el is mondthatom, hogy a számláló néha lemegy egy kicsit 30 alá, de én mondjuk szaggatást látok néha akkor is, amikor épp 35-ön van... -
#3252 Az fps-t csak én mertem rajtahagyni? -
#3251 áh hagyjad, amatőr csapat még :) -
#3250 jó is. sokkal több content ment bele, mint az elsőbe, pedig nekem az is bejött. -
#3249 Na, remélem így jó lesz xD Bénázok itt... :D
Ha még kell több, szóljatok, csinálok még xD SAn Gimignano-ban még úgysem csináltam:P -
#3248 főleg a splinterből szedjék ki a p*csába!
egyrészt azért, mert azt lehet bezsákolom :), másrészt azért, mert az hogy néz már ki, hogy co-opozunk valakivel, erre az egyiknek egy pillanatra megszakad a kapcsolata, és LAG helyett kilépés az eredmény?! :S -
#3247 lehet egyébként, hogy simán az update miatt nem ment, csak az ilyenekre szokás fenntartani egy oldalt, vagy fórumpostot, hogy figyeljetek parasztok, foltozzuk ezt a szart éppen... -
#3246 noob.hu -
#3245 Azért komoly, hogy majdnem 1 oldal csak a nem megy a szerver és nem tudok játszani témáról szólt. Jó játék lehet :) -
#3244 képhost pl.
-
#3243 képhost? -
#3242 Valaki tudna nekem ajánlani egy jó képfeltöltő odlalt, ahonnan be tudok ide linkelni képeket teljes méretben?:D Az össze kép, amit a játékból csináltam, pont kicsit több, mint 200 kb... Mindegyik 203, meg 205:D -
#3241 Az is lehet. A StarForce és a SecuROM sem húzták sokáig, és nem azért, mert feltörték őket. -
#3240 AC 2 DRM - Requiescat in pace. xD -
#3239 Tuti, hogy nem teszik meg. Max kiveszik az új PoP-ból (amit szintén megakarok venni) meg a Splinter Cellből, meg a nevesebb játékaikból. :) Bár ezt sem hiszem. -
#3238 Estére várható szerintem a nyilatkozat az UBI-tól, hogy lelövik a DRM-szervert, és egy peccsel kiszedik a védelmet a játékból. :D -
#3237 húúúú délbe meghozta a futár azóta abba se tudom hagyni, nagyon jó game -
#3236 No, megjavult, úgy tűnik, a savek is megvannak. Biztos a launcher update okozta a dolgokat. -
strebacom #3235 Uramatyám ..... -
#3234 Most nekem is jó. -
#3233 Na, halljátok, már a fórum is kifagyott annyi a reklamáló. :D