7877
-
#3312 az vicc. -
#3311 Persze hogy nem de kis próbálkozás után engem mindig beenged, de van hogy azonnal -
#3310 Mindegy egy tuti, ha a SC-ig nem javítják ki a dolgot, vagy nem lesz törés akkor inkább nem veszem meg. -
#3309 Azért örülök hogy most ez az új cucc kicsit feladta a crackereknek a leckét. El vannak vele már egy hete:D. -
#3308 Nyilván nem így van ,de ha megveszel valamit ma akkor azzal majd csak 3 hónap múlva akarsz játszani? :) -
#3307 Ezt most úgy mondod mintha már soha többet nem lehetne vele játszani -
#3306 "Ötödik napja tartják DoS támadás alatt az Ubisoft szervereit. Mostanra már azokat az új kiszolgálókat is amelyeket a vasárnapi órákban helyeztek üzembe a vállalat mérnökei. A támadások száma a kalkulációknak megfelelően arányosan megoszlott, azonban amire nem feltétlenül számítottak, a napokban csaknem megtízszereződöt a kéretlen csomagok száma (DoS)."
(Gameinformer)
A szóbanforgó Ubi szerverek:
216.98.51.199
216.98.51.201
216.98.51.202
216.98.51.203
216.98.51.204
216.98.51.205 -
#3305 És akkor mi van, a játékosokat marhára nem érdekli, hogy miért nem tudnak játszani egy olyan játékkal aminek kifizették az árát. -
#3304 Lehet direkt csinálták -
#3303 De tényleg most már mindennap ez lesz?:D Ez szerintem ilyen közösség építő event. Mert ilyenkor az ubi forumon nagyon összetartó közösség szokott létrejönni. -
#3302 eddig nekem is az volt. de ynugi majd vmikor be fog lépni gondolom XD -
#3301 nekekm incorrect username and password -
csoli31 #3300 Ubisoft undone by anti-DRM DDoS storm -
#3299 Engem enged valami oknál fogva :D -
#3298 már ha enged játszani -
#3297 Fagy a Ubi fórum és lassú. :D Hát én szétaszalom magam. :D -
#3296 Credits után lehet még szabadon kószálni, szóval a főszálat végigtolom, aztán még szórakozok kicsit. :) -
#3295 Az Ubinak fel kellett volna készülnie rendesen a dömpningre, nem pedig utólag magyarázkodni. -
#3294 Hátmég Altair ruhája -
#3293 Már végig rohantál rajta? Én pénteken kjezdetem és 18 %nál tartok. Gyűjtöm a feathereket ládákat tornyokat midnent. Nem csak a fszűlon kell végigmenni a több dolog is jó. -
#3292 Vicc az egész. :D Én pénteken megvettem. Tőkéletesen ment, egészen vasárnap délutánig. Azóta baszogatják a szervereket vagy nemtom... -
#3291 Na ezek már szép képek. -
#3290 Igen ilyen fagaysztják a fórumot mert tele lenne a gamerek szidalmaival percek alatt. -
#3289 Rohadjanak meg, várjanak amíg végigjátszom, még 10-20 perc van hátra belőle basszák meg! :D Aztán törhetik. -
#3288 Mi az hogy leállitja a szervert???????? Megvettem a gamet és azóta csak a leállások mennek, ezért nagyon remélem hogy kapuk valami plusz contentet vagy valamit mert ez már tűrhetetlen. Mondjuk ha a crackerek ellen kell, akkor kibírok több napot is game nélkül csak ne tudják feltörni:D
Hajrá Ubi, ne hagyjátok, hogy feltörjék:D. -
#3287 Nem igazán értem mi a bajod neked is, megjegyeztem, hogy jó játék ez amivel játszani se lehet, erre támadjátok az embert. Persze érthető, mert kifizettétek a súlyos ezreseket és felháborító, hogy nem tudtok egy offline játékkal játszani online gondok miatt, de ettől még nem a másikkal kellene vergődni. Én is köszönöm :) -
#3286 Ubi forum befagyott megint, ez jelent vmit. :D -
#3285 nyútsatok be petitciót az ubinak adjanak ki egy hivatalos offline crack-et -
Cat 02 #3284 -
#3283 állitólag azért áll/állt a szerver mert a crackerek akarnak leszedni fileokat amik kellenek a feltöréshez :P és ubi állitotta le őket! -
#3282 Lassan? Engem be se enged. 1 órája még semmi baja nem volt. -
#3281 nah lassan azé jönnek a hibák -
#3280 am ez is csak duma volt, hogy ha megszakad a net akkor próbálkozik visszalépni... ma megszakadt a netem 1x restartoltam a rútert ami után rögtön lett és baszott visszatenni
sőt fentvan a patch is és mégse pontosan ugyanoda rakott ahol volt -
#3279 nem tudom mien hosszú lehet a sztory, de igazad van ez is egy megoldás -
#3278 Várjatok! Az a poén, hogy MÉG BE IS VOK JELENTKEZVE UPLAYEN IS! BESZARÁS! ÉS IGY NEM ENGED BE HIBÁS JELSZÓRA VAGY FELH.NÉVRE HIVATKOZVA! -
#3277 Ez mi a faszom, amikor a jelszóemlékeztetőt kérem ez jön be:
Server Error in '/login' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
Hát ez az EPIC FAIL emberek! :D
-
#3276 szerintem csak a játékidőt akarják kitolni nem? -
#3275 mi az? mi az? megint nem jó? -
#3274 Az a sors fintora, hogy ugyanazzal a felh.névvel meg jelszóval nem tok belépni, amivel a fórumra belépek. :D Tehát nem törték fel az accomat és a DRM szar... fasza. Megint. -
#3273 Mint már mondtam azok csak altair ruháját oldják fel ^^