7877
-
hubispace #3232 lehet vége a hibajavitásnak -
hubispace #3231 gyerekek nekem elindult valami csoda folytán -
#3230 És persze az is fel lett törve -
#3229 Amúgy azt tudja-e valaki, hogy ha átállitom, hogy a gépre mentsen, akkor elvesznek-e az online mentések, vagy csak rátölti a HDDre vagy mi?? -
#3228 Várható volt. Ez nagyobb szart fog kavarni, mint a StarForce anno. -
#3227 Most már tényleg kezdem sajnálni az origi-s srácokat is ez már télleg vicc -
#3226 Várjatok, mostmeg már 10 perce a mentéseimet szinkronizálja :D -
#3225 Na, Ubi fórumon kiverték a botrányt. :D Nice! -
#3224 aztán majd kiírja hogy nem jó a neted. frissített a launcher egyébként, de a legutóbbi kilépéskor kiírta, hogy nem tudott szinkornizálni, de a mentés nem veszett el, majd a következő lehetséges alkalommal szinkronizál. azóta szar. -
#3223 voltak azé páran akik monták mien jó ez mert a mentés is jó helyen van stb -
#3222 Öh, ki örült itt neki? enlightened-en kívül, ő jónak tartotta, mielőtt kipróbálta:P
Nekem most azon a kis négyzet alakú ablakon áll, és tölt... -
#3221 AZ bazz
-
#3220 lassú voltál -
#3219 És ha esetleg megint le áll a szerver akkor se sírjatok örüljetek a jó kis DRM-nek -
hubispace #3218 hát gyerekek, minden idők leghosszabb játéka lesz úgy érzem, mert mire kipörgetem... -
hubispace #3217 Vajon melyik serot??? mert nálam csak tölt és tölt és tölt majd kiirja hogy baj van a nettel -
#3216 Már megtörtént. :D Vicc, amint megirtam a hsz-t elszaródott. :D -
#3215 gyorsan játszon mindenki, míg le nem áll megint -
#3214 Uborkáék kijavították a szeróhibát, kb 1 perccel indítás után már a játékban vagyok. :) Ami jó. :D
Most érkeztem Rómába, ez a végső misszió. :) Végigszenvedtem a DLC-ket is, bár a végefele már élveztem. :D -
hubispace #3213 Ezt én is megcsináltam de legalább 20-szor és semmi, szerencsés vagy -
#3212 Én is próbálgattam 4szer-5ször, de nekem nem megy... Az előbb kiírta, hogy nincs netkapcsolatom, most meg csak áll a "Logging in..." ablak... -
#3211 És ez bele fér a warez eleni védekezésbe? -
leviking #3210 Nekem is kiírta ugyanazt a szöveget. Csak én nem egyből dúltam h ...fhúú az UBI...B*ssza meg az a ge*i Ubi... hanem rákattintottam még kb 2x és el is indult.
jah meg h lehetetlen a crack hozzá... pfff
Már betudnak lépni játékba, csak annyi kell még h a feladatokat meglehessen csinálni és kész is. -
#3209 Nem, bejelentkezni sem tudok a játékban sem, pedig nekem a "demo" verzió van még csak meg, szerintem minden Ubisoft szervert leállítottak, vagy nem tom... gondolom javítják a tegnapi hibát... Kell egy kis idő, amíg ez a DRM rendszer megbízhatóan kiépül... Csak addig meg pár vásárlót elveszt a Ubi... -
hubispace #3208 ja bocs tényleg, milyen bunkó vagyok -
#3207 Valakinek be jön az UBI fos foruma? -
#3206 ennyi pénzért nehogy te döntsd már el mikor játszol... -
hubispace #3205 köszi de én most szerettem volna játszani, és na akkor keljen már mikor az ubi akarja -
#3204 Ez pont az... -
Kurilin #3203 ez mi egyébként hogy:Nincs jól működő warez?? -
#3202 Nekem is internetkapcsolatot kér... -
#3201 minden nap behal pár órára... nem gáz végülis, csak akkor játszatok, mikor épp aktív :D -
hubispace #3200 esélyes, mert a servert nem éri el azt irja -
strebacom #3199 Behalt a szerver, vagy mi??? -
Kurilin #3198 hát akkor feltörik.Most mw2-t is feltörték azzal is milyen jót játszottam -
hubispace #3197 ugyanez a problémám és nagyon jó kérdés -
#3196 Detto bár az az enyim csak "demo" game -
strebacom #3195 Na most miért nem megy, pedig faxa a netem????
-
#3194 Vagy feltörik maguknak, csak ne xedjék szét a céget az userek... -
Rodman6 #3193 Nem lesz hozzá. Lehetetlen hozzá crack-et csinálni. Újra kellene írni az játékot.