Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
te valamit naon félreértettél 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Pretorian
Egyébként a UBisoft úgy fogalmazott, hogy "még nincs crack a DRM-hez, ezért felesleges letölteni a játékot" - ha õk is tudják, hogy lesz hozzá crack, akkor mi a csöcsnek a DRM a játékba? Azt hiszik, hogy ez majd megdobja az eladásokat? Aki warezolni akar, az úgyis megvárja a cracket.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Persze hogy nem jelenti azt, mivel a gazdag emberek szarrágók. Ezt egy tanárom fogalmazta meg még jó régen, és sajnos ez szinte olyan törvényszerûség, mint a gravitáció. 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kongy
Hát én abban nem lennék olyan biztos. Win7-rõl indítja nagyokos.... szemmel látható. Ráadásul ott van a menüben a kurzor is, meg a DRM az indításkor... szóval nem fake...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
szarnak rá sajnos
tudod nincs rá kapacitás
snake200
Ám legyél tölem bár gondolom az én szavam semmit se számit

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Atkamon
Nem tom, már régóta akartam, csak most lenne értelme is, eddig nem nagyon ment a topic xD
Per pillanat nekem ez a legjobban várt játékom, én az elsõt is nagyon imádtam, nagyon sokszor végigvittem azt is😄 Ezt meg már az elsõ E3-s videók óta tûkön ülve várom xD

CroftManor
mért akarsz az lenni? én is az akarok lenni 😄

Atkamon
Ma egész nap nem kaptam amúgy választ a házigazdakérésemre... talán holnap...

CroftManor
á nem tom.. 😊 ha eladom vennem kell megint másikat... hát 63é vettem tavaly nyáron, most durván 40et érhet

Kandurex
Nekem a lélektani határ, bármilyen alkatrésznél, 50k 😊 ...bár megmaradok ennél a gépemnél (E8400,4GB,3870X2), max. rám rohad, ezzel még kibekkelem az elkövetkezõ konzolgenerációig és jöhet a jól megszokott munka laptopom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
mennyiért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nekem 82 ezer volt csak a vga-m régen. Ekkora hülyeséget nem csináltam azóta.
ez nem azt jelenti hogy más hülye aki vesz ennyiért csak én már nem adok többet ennyit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
még a mai napif teszek fel vidiket mirrors edgérõl, de a VGAt tényleg nem nagyon használom ki, eladó ha kell valakinek xD

Atkamon
Hehe, emlékszem még a Mirror's Edge-s korszakodban vetted a karit😊

tommygear
és?
megjelenés után 2 hetente elmondták, hogy jövõhéten jön a törés
Atkamon
Aha, kb... ha pl valami nehzéz részt épphogy emgcsináltál, de még nem mentett a játék, és akkor megy el a net, akkor azt kezdheted elõször... Mondjuk az AC2-nél ez a probléma szerintem nem fog fennállni, mert ahogy hallom, nem túl nehéz játék😄

DarkSector
de nemis figyeltem mien faxa géped van mennyiért adnád el? a vga-t? 😊

CroftManor
én sokat költöttem a gépre kb 200 ezret, na meg volt a 4890 Toxic eleve scak az volt 60 ezer, a samsung full HDs monitor is 55 volt.. de mind1.
az xbox 60 volt, és akkor a játékokat nem is számolom...

DarkSector
és a menüben ott lesz az "Ezt jól beszoptad most!" felirat....😊

CroftManor
persze persze

Atkamon
Ööh, nem, ahogy megszakad a kapcsolatod, megáll a játék, próbál 4-5ször újracsatlakozni, és ha nem tud, kidob a fõmenübe.

Kandurex
<#fogmosas><#hehe>

DarkSector
jah azzal csak felvágni akar amugy P3-al nyomja....láttam a saját szememmel
azt csak kiírta, hogy olyat szeretne...😊

Kandurex
Ha az a gépe, ami a leírásában van, akkor teljesen helytálló számára is. Nem két forintos gép az sem!

DarkSector
és?
azt mondták hogy nem lehet majd ugyanúgy neten nyomni, és ez igaz, mert nem lehet de amúgy megy.

DarkSector
jah luxus, de croft lehet a gépére tul sokat nem költött, neki is fehér-doboza van.

tommygear
jajj teknogods <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
fél éve ígérik az mw2 törést
Shep
De miért akinek percdíjas netje van nem akarhat ezzel a játékkal játszani? Érdekes figur vagy. Na részemrõl vége, mert ez a topic is nagyon eltért már a témától. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
Hát igen, valahol ez az egész játszadozás eléggé luxus kategória, gondolj csak bele, mennyit költöttél a gépedre, internetre, vagy magukra a játékokra....szóval..:/

CroftManor
a másik meg az hogy akinek van pénze, nem feltétlen jelenti azt hogy megveszi 😄 miért fizessen azért amit ingyen is megkaphat? Aki albérletet fizet meg villanyt, gáz számlát, az inkább meggondolja h játékot vesz vagy befizeti a számlát.

enlightened
Shep ezt már rég túltárgyaltuk. Akinek percdíjas net csomagja van ne vegyen játékot, hanem költse ruhára meg élelemre. Áltlában így is szokták. De ne rágódjunk már ezen. Aki megveszi megveszi aki nem nem, úgyse tehetünk semmit.

DarkSector
iet se szabad mondani, hiszen az igazság az hogy mi warezolunk, õk védik csak a saját tulajdonukat ezért nem hibáztathatod õket.

Shep
Látszik, hogy mennyire másként látod te a dolgokat. Nem csak olyan emberek vesznek játékot akinek erõmúvük, csúcssebességú netjük van és a pince meg tele van Mars csokival. Képzeld vannak olyanok is akik vidéken laknak régebbi konfigjuk van és összespórolják a pénzt egy-egy játékra. (nem ez nem én vagyok ez csak egy példa). Akinek meg percdíjas net csomagja van az egy szar játék miatt fizesse a perceket? Gondolkozzál már!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Utolsó szó jogán, mert engem rohadtul nem érdelek ez a játék, kívánom az Ubisoft-nak, hogy ne jöjjön be nekik!
De amennyiben bejön, márpedig ez sokkal valószínûbb, akkor lehet menni a boltokba PC játékért.
...
atila4
Nyugodjatok meg 😄 Teknogods meg fogja oldani a mentést 😄 A Starcraft 2 bétához is csináltak launchert, és tudsz kulcs nélkül single-vel játszani... (pedig az is battlenet)

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

DarkSector
lényegtelen mennyi, ha netet fentartom, akkor nem egy retkes játék miatt fogom...😄
és ha meg nem lesz netem BÁRMI OKBÓL, akkor dobhatom a kukába.

de ezt az anyagilag támogatottak nem tudják elképzelni.
nekem volt már 1-2 hónapig nem volt net, nah akkor ebben az esetben rághattam volna a körmeimet. csak ezt akartam figyelemfelkeltésnek felhasználni, hogy ez bonyolult mint minden, amikor ti is tudjátok kitalálnak törvényeket szabályokat, és késõbb olyan gondok merülnek fel, amiket végig se gondolnak elõtte.

ebbõl gondolom hogy leszarnak mindenkit.

enlightened
Én egyébként úgy gondolom hogy a DRM nem oszt vagy szoroz semmit.

Akinek van pénze meg fogja venni úgy mint eddig DRM-el együtt is, akinek meg nincs az meg vár a warezra.

Ennyi.

CroftManor
tudjuk, én az invitelnél dolgoztam annó és ott is a 4 megás net volt 6 ezer per hó. Most a UPC netem 30 megás és havi 4500 Ft

DarkSector
jah ahol te laksz ott 3000ft a 200megás net azt elhiszem.
azt viszont elárulom, van ahol 3-4 mega kerül 6500ft-ba....

Kandurex
csak poén volt 😊

DarkSector
nem mondom hogy ez megáll, hisz õk leszarják nagy ívben, szerintem konzolon ultra bevételük van már most, magasról leszarják pc-n ki játszik vele, meg ki nem. 😄

Kandurex
agree,

CroftManor
nem, nekem eleve megvan a játék boxon

Én is ezt gondolom. És tudom is. De ez sajnos nem minden játékra igaz.
És bizony elõtte nem lenne rossz kipróbálni, hogy tudjad mire is adod ki a pénzed..
De nem minden játéknak van elõtte demója.
DarkSector
azt a neve miatt vették, és nem a warezosok rendelték elõ, ráadásul olcsóbb.
ami olcsósodik, azt amúgyis meg szokták venni ha warezban valakinek megtetszik egy játék, ez elhiszitek vagy nem de ez így van.

tommygear
3000forintos net árak mellett nemhiszem, hogy ez olyan nagy probléma lenne annak aki megvesz egy játékot
enlightened
öregem ti aztán kitudtok találni jó sztorikat, ezt ugye te se gondoltad komolyan, hogy ez megáll ez az érv a DRM ellen, írd meg az Ubinak biztos teszeni fog nekik is. Itt most nem egy emberrõl van szó nem értitek meg
AZ ubit hidegen hagyja ha nicsn munkahelyred és nem tudsz játszani a maradék még megfogja venni, ne egyénekben gondolkozz hanem milliókban.

DarkSector
legyen igazad.
csak félek tõle hogy akinek pénze van akkor nem ezt fogja megvenni. bármennyire is jónak találtam énis.

Kandurex
5500,- forintért lehetett most venni az Alien versus Predatort! Nézd be a topikjába, minden 2. hozzászóló megvette! Ez teljesen jó útvonal lenne!