Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem, mindenki vár vele, mert még drága, meg amúgy sem hiszem hogy elfogyna

every damn day

enlightened
nem tudom hova érdemes menni. De van egy olyan érzésem hogy rá fogunk fázni, pénteken megfogják kapni a szállítmányt de nem fogják árusítani, vagy nem fog jutni egyszerûen mert nem rendeltük elõ.

Rájöttem, inkább az 576ba megyek, mert ott is ugyanannyi, közelebb van, és 5.én jelenik meg. Akkor oda 3körül megyek😊

every damn day

enlightened
Akkor az bukta nem lesz nekik még benn 12-ig semmiképp. Mindig a megjelenés napján délután szokták elkezdeni árusítani és akkor van a roham is.

Atkamon
Tudom, én is csak azért rendelem külföldrõl, mert itthon nem lehet kapni a Black Edition-t...

grebber
E játék esetében érdekes módon nem játszik a külföldrõl rendelem mert ott olcsóbb téma.Mindenhol drágább 😞

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Play.com-on már "in stock"-ot ír!!! juhúúú!

Igen, de a bolt ahol kuponom van 8-12 között van nyitva, szal sietnem kell, ha be akarok érni😊
AN-TEC kft-nél

every damn day

enlightened
Húúú ilyen Ezio babát hol lehet szerezni?

Shep
Hol van itt ellentmondsá. Egyébként nekem is csak évi pár játékra futja, ez van.

Grebber te meg le lehet ne hülyézzél már le se engem se mást! Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
Hm,...akkor rosszul emlékeztem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Na visszaolvastam a fórumába csak azért is 😄

2005 március 28-án jött ki a game! És április 6-án már lehúzogattuk a meghajtókat és toltuk<#banplz>

CroftManor
én csak azért vettem boxot tavaly õsszel hogy megvehessem az AC2õt.. 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Sprinter Cell?

Látván a képeket rondább grafra számítottam a dx9 miatt.

Ha sikerült tényleg nem feltörhetõ DRM-et csinálniuk, akkor veszek egy chippelt xbox-ot!!

Kandurex
Én úgy emlékszem, hogy majd egy 1 évig nem törték fel, és utána jött a lehúzásos technika.

enlightened
Pénteken jön a game, de reggel 8 kor, szerintem még nem lesz kipakolva. Én olyan 4 körül megyek, mert addigra teszik ki a polcokra, 4 elõtt általában nem érkezik meg az aznapi szállítmány.

grebber
Hát ha azt ha a védelem miatt vette meg már bocs de akkor jó hülye volt!
Azt is már az elsõ napokba lehetett játszani amikor kijött csak DVD/CD rom lehúz és voálá ment a game! Nem klasszikus törés de mente vele szinte mindegy SF3-as game anno!

Kandurex
Tippre: Chaos Theory

Na, péntek reggel 8kor megyek vásárolni😊😊

every damn day

DarkSector
jah számok lesznek, csak azt megirni hogy ebbõl hány wareos lett volna, szerintem lehetetlen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ps3 little big planet játék.
és letölteni ezt a kiegészítõt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Attelee
Sztem Alone in the Dark?
Mondjuk az a játék volt amit kb 1-1,5 hónapig nem törtek fel!
Kiváncsi lennék h ez a másfél hónap kitartás mennyi eladást produkált az Atarinak?Ha valaki talál gugliban számokat linkelhet!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Attelee
De ha eddig egy játékot vettél meg akkor miért irod ezt? "csak kevés játék érdemli ki, hogy egybõl a megjelenéskor megvegyem, a többi jó késõbb is."
Kicsit ellentmondassz magadnak!
Nekem sincs csak 4 játékom eredeti,de megtehetném h kéthavonta vegyek egyet,ha tényleg ugy adódna.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

tommygear
melyik az?
Shep
Hát igen a türelem nem mindenkinek erénye. Én eddig egy játékot vettem meg csak azért mert nem törték fel elég sokáig. Ki lehet találni melyik volt az, igaz azt is azért, mert kb. féláron sikerült hozzájutnom, egyébként teljes árat nem fizettem volna érte, azt nálam csak kevés játék érdemli ki, hogy egybõl a megjelenéskor megvegyem, a többi jó késõbb is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

atila4
hol lehet ilyent venni 😄?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

DarkSector
ez mennyire aranyos...<#buck>

tommygear
<#wow3>
DarkSector
mit gondolsz, ha már assassin akkor szerinted matricázzam az x-emet?
mert lehetne nyomatni rá feliratot, meg az assassin jelet is...😄

CroftManor
" Ráadásul ott van a menüben a kurzor is"
tuti nem rám gondolt hanem az AC 2õre

DarkSector
mert nézd végig elõzményeket és logikussan kapcsolódik az én hsz-somhoz és azelõttiekhez is...az egy dolog hogy én benéztem...😄

CroftManor
😄 tényleg

DarkSector
nah egyrésze igaz rád is, meg a hozzászólásomra is...😄
mert téged is láthatott 1x a win7-ben egereddel kattintgatni.... 😊

CroftManor
igen azt. Ultimate-ot

DarkSector
jah jó errõl a linkrõl lemaradtam. 😊
de te is win7-et használsz nem?

CroftManor
na látod mondtam én h nem rám érti... 😊

DarkSector
jah ez egyértelmû eredeti a játék és lopott, ezt irja is, vagyis utal rá hogy nem adja a crack-et.
jó kapcsolatai lehetnek, vagy jó helyen dolgozik.

hányszor hallottunk már hogy launch elõtt loptak eredeti példányokat, naná hogy ezek elindulnak...az már más kérdés, hogy launch elõt az ubi miért nem kapcsol, hogy használják a szervert....

CroftManor
sztem meg erre a videóra gondolt

DarkSector
jópofa eltt, ezt úgyse láttuk még eddig sehol...ez is pozitív reklám, van warez vonatkozása, de mégis a játék elõnyeit mutatja, szerintem nem rossz. grat annak aki berakta.<#eljen>

LOL a banner!

DarkSector
ettõl független igazat mond, nem hazudik, mert arra érti hogy te nyomod win7-en, én meg hülyeségbõl irtam pentium3-at....
gondolom erre akart ezzel utalni.

Atkamon
Háát,a zért szerintem ez a védelem sem tökéletes... Ha minden játék ilyen lenne, az elég gáz lenne azért... Valaki mittomén költözik, akkor jópár hétig nem tud játszani semmivel, amíg nem kötik be hozzá a netet...
Meg sokan laptopon játszanak utazás közben, vonaton, repülõn stb, és ott sincs mindig net. Tényleg jó lenne ha beválna, de valahogy meg kéne oldani, hogy ne kelljen azért egyfolytában net.

Attelee
Én szivem szerint kivánom h beválljon nekik!
Késöbb minden kiadó átvenné ezt a védelmet,és a warez visszaszorulna
olyannyira,h Xbox-on nagyobb lenne mint Pc-n!
Ez azt eredményezné h a PC-s játékipar /ami valljuk be haldoklik/
ujra felkelne poraiból!És akkor a következö párbeszéd az Alan Wake
készitöi között:
Te Józsi tudtad h megszünt a warez PC-re?
-Nem bammeg méé?
- Az Assassin's creed 2 Pc-s verzsijóból többet adtak el mint a két
konzolosból együttvéve!
-Nemmondodbammeg?Akkor mégiscsak megírní visszahozni azt a prozsjectet nem?
-Debammeg!

CroftManor
nézd vissza az elõzményeket...

Atkamon
Szerintem rossz hsz-re válaszoltál😊

Pretorian
Procinál nálam 30k, ramnál 25, VGA-nál 40. A köv. 2 évben valszeg én is csak a VGA-t cserélem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kongy
Mit látok szarul mondd már meg? Win7rõl indítja. Ez PC-s verzió...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én magamról tudom, hogy van aki nem bírja kivárni. Ez volt az Avatarral is... és ha 1 hétig nincs törés az is jo eladásokat eredményez.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson