7877
-
#3552 Másikban is írtam: nagyon ütős! :))) -
hát ez baromi súlyos... -
#3550 xD qva nagy -
#3549 Ez volt szerintem a legpontosabb helyzetelemzés amit eddig olvastam. Grat -
Dobronski #3548 Csináltam egy videót egy bugról. :D com and rate -
#3547 naponta jönnek ilyen hírek xD -
#3546 Mivel 4.-e óta mennek a szerverek, tehát azóta vannak meg azok a fájlok, amik online elérhetők, így nem 8, hanem 5. napja nincs tört verzió.
2. Előbb utóbb mindent feltörnek. PS3 is most lett megkezdve. Az sincs még feltörve teljesen, de már tudni, hogy lehet belepiszkálni. Évekig ellenállt, de nem örökre. Hogy ez a védelem mennyire kemény dió lesz, meglátjuk. Szerintem már maximum napok kérdése, de lehet 1 hét, egy hónap, vagy egy év is akár, míg feltörik. De, hogy fel fogják törni, az biztos. Az pedig, hogy a védelmet részben sikerült megkerülni gyakorlatilag az első napon, arra utal, hogy nem fog az egy évig tartani.
Nem akarom folytatni a warez vitát, ez van, ezt kell szeretni, ezzel kell megtanulni együtt élni. Nem csak nekünk, játékosoknak. És pont akkor, mikor az ipar helyzete bizonytalan, kihozni egy ilyen védelmet, és ezzel párhuzamosan nem túlbiztosítani a szervereket, ne essen meg az, hogy pár/sok VEVŐ játék nélkül marad, HIBA. És ez a hiba megesett. Sok embert elbizonytalaníthat a dolog, hiszen ezzel van tele a net, ahol a játékról van szó. És akkor az emberben felmerül a kérdés, hogy ez a védelem hozott-e annyi vásárlót a wareztáborból, mint amennyit elriasztott a vásárlók közül. Én nem tudom. De nem tartom elképzelhetetlennek. -
#3545 forrás, esetleg link? -
leviking #3544 Here's the most recent announcement of Razor1911:
Be patient, tonight or tomorrow crack should quit.
Protection already cracked, crack simply complete that was without bugs.
Itt van Razor1911: legújabb közleménye
Legyél türelmes, ma este vagy holnap be lesz fejezve a crack.
Védelemet már feltörtük, a cracket már csupán pár bugtól kell megszabadítani.
Erra hírre találtam. Ne kérdezzétek h tuti e. NEM TUDOM
De ha igaz akkor viszonta faxa -
#3543 oroszul a Dark sector volt a fullos...első fele sok kis xxxxxxx szöveg helyett, közepén már angol, és mire kiadták, addig mi már magyarul fejeztük be az utolsó 2 pályát. -
#3542 igaz én se xd -
#3541 na arra kár volt pazarolni az erőt :D 10 percnél tovább nem bírtam -
#3540 . is -
#3539 nem azthiszem majd egy hónap volt abból elöször egy orosz változatom volt meg -
#3538 Miért, az avatart megjelenés után mennyi időre törték fel? Ne mond nekem hogy több mint 1 hét. -
leviking #3537 Hát akkor te nem ismered az Avatar játékot :D
az is feltörhetetlen volt....addig ami fel nem törték -
#3536 legutobi? avatar? aszem. -
#3535 De nem 8 nap 15 óra 51 perc és 20 másodperc kellett nekik mire feltörtek egy elvileg feltörhetetlen játékot! -
#3534 ajaj hányszor de hányszor volt már ilyen hogy ez most már feltörhetetlen lett, és mégis mindig mi lett a vége? -
#3533 Igen, egy szar összecsapott fos van a neten. De nem azért mert aki csinálta a cracket nem vette észre hogy mit hagyott ki, vagy mert sietett. Azért ilyen baromságot ne mondjál már. A razor meg a reloaded crack meg azért nincs eddig kint(és nem is lesz) mert NEM tudják feltörni! Ennyi, vége. Ha ez a DRM lesz a jövő, akkor baszhatjuk a warezt, és vehetünk meg mindent. Ezzel csak az lesz a baj, hogy így olyanokat is megveszünk amik egy fillért nem érnek. Mert demokat nem igen adnak ki mostanság. -
felegyi #3532 Ha azért ilyen szar, mert ő akart lenni az első, akkor a mai napra már bőven lett volna ideje elkészíteni a rendeset... -
leviking #3531 Mert szted nem? nem egy szar összecsapott crack van kint a neten? vagy 5 féléből kell összerakniuk hogy elindítsák a játékot. razor vagy reloaded crack nem jött még ki eddig. A többi ezeken kívül szart se ér ugyanúgy mint anno a GTAIV-nél. -
#3530 Az, persze hát hogyne:D Te nagyon hülye vagyXD
Amúgy kijátszottam yeeahXD -
leviking #3529 Az h nem lehet küldetést csinálni az sztem azért van mert aki csinálta gyorsan a cracket vagy nem vette észre vagy direkt nem csinálta meg azért h ő adja ki elsőnek a cracket. MInen játéknál van ilyen. -
#3528 Jóvan bazzeg, de mit érsz azzal hogy be tudsz lépni azt tudsz ugrálni a háztetőkön meg tudsz lovagolni ha nem haladsz előre a játékban?
Lehet hogy azt megoldották hogy legalább freeroaming legyen, de tovább nem tudnak jutni:) -
leviking #3527 Az h ezzel betettek a wareznak? :D
Már bocsi de nem már jó páran nyomják warezzal. Simán belépnek, mentést is tudnak kezelni, csak épp annyi a bajuk hogy a feladatokat még nem tudják megcsinálni mert elfehéredik a kép.Ja és ez még egy gyenge szar crackből van. -
#3526 igen szerintem lassan ök is kezdhetnének könyörögni RAZOR-nak XD -
#3525 Várd meg míg jön ki rá egy működő törés, és már játszhatsz is kedvedre! -
#3524 mer támadják a kalózok az ubi szervereit fejkendőben, ágyúval!!! -
Newfronter #3523 Próbáld meg egymás után többször is, engem beengedett tegnap este, csak várni kellett. :)
-
#3522 Szarakodnak az ubisoft szerverei, így nem tudsz játszani vele majd ha csak helyre jönnek a szerverek:) A DRM átka:) -
matecsavo #3521 most vettem meg a játékot és azt irja nem jó a felhasználónév vagy a jelszó pedig biztosan jó most akkor mivan? -
#3520 http://xboxlive.uw.hu/silveresgold.html
Rövid válasz, igen. Silver ingyenes, Gold 13k egy évre, hogy multizni tudj. -
#3519 De. Ami egy kurva nagy szemétség. A PS3 ennyivel jobb hogy ott legalább ingyen van:) -
#3518 A lehetúség akkor is ott van. Nekem is van Boxom, és nem sok eredeti cuccom van hozzá, ami tetszik, azt megveszem PC-re.
Szóval a lehetőség adott. A meghibásodás is olyan dolog, hogy ma már szinte bagóért kapsz egy új Boxot.
Az igaz, hogy PC-n eléggé más a játékos kultúra, a warez gyakorlatilag együtt nőtt fel a PC-s játékokkal. Ugyanez valóban nem mondható el a konzolokról. -
#3517 a live is pénzbe kerül, nem? -
#3516 A lényeg lemaradt, hogy sokkal "macerásabb" Box-on Warezolni mint pc-n.
-
#3515 15k hol élsz? Tudod ki adna 15 ezereket,..jah igen, itthon az 576 és tsa. cégeknél annyi a konzolos játékok... -
#3514 "...miközben a Ubisoft váltig állítja, hogy mindössze a játékosok 5%-a érintett a dologban." -
#3513 Ronotnyk le írta szépen okosan -> #3496
- boxot software-esen """hackelni""" kell (dvd firmware csere)
- ehhez felszakítod a garancia matricát, amit az új konzolokon már le se tudsz szedni (persze lehet nem így van)
- garancia matrica felszakad-> MS nem fogja megjavítani a boxod, aminek 30%-os a meghibásodási aránya (nekem évente meghalt)
- "naprakész" dvd firmware-nek kell a boxon lenni, különben bannolhatnak, és no more (online)play.
- PC kell hozzá hogy letöltsd és kíírd a játékot (persze lassan már kiírni se kell, de ez 1-2% warezelőt érint)
- Bannolt konzollal többet nem mész fel Xbox Live-ra.
- Ha Liveról bannolnak, kikapcsolják a konzolodon azt a funkciót hogy játékokat HD-re tudj telepíteni (Ez amúgy egy jó dolog)
VS.
- megveszed a 13-15k-s játékot
+ stressz mentesen játszhatsz Live-on
+ MS 3? évig javítja a még mindig 30% rátával meghibásodó gépet.