Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Na én is pont ezt mondom, ezt a visszamondás amugy sem tudom te hol látod atkamon, mert ezt te nem láthatod ki mond vissza. Meg miután az elõrendeléssel te még nem nyilatkoztál semmirol, ez nem jelent számodra semmilyen kötelezettséget ha nem veszed meg de elorendelted akkor se történik semmi. Igy az elorendeléseket nem szokták visszamondani, mert azzal kb semmi se történt csak jelezted hogy ha lesz esetleg majd megveszed, de ez nem számit szerzõdésnek.

DarkSector
nem hiszem hogy viasszamonnyák.
ez ígyis úgyis jó játék, ha már megvesznek valamit, akkor inkább ezt.
ennek lesz késõbbis értéke...gondolom...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

enlightened
Persze most nehogymár ettõl vonják vissza, midnenkinek van állandó nete, ezért nem fogják visszamondani. De ha visszavonják annál jobb, legalább pénteken nem lesz tülekedés és jut nekem is mindenképp.

DarkSector
neked eredetivel eddig hány percet sikerült össz-vissz? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Attelee
Tényleg nem volt senki a Mammutban a Launch Partyn?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Atkamon
Hát öhh, igazából épp az ellenkezõje történik. Iszonyat sok ember pont a DRM miatt mondta vissza az elõrendelést, és inkább megvárja a crack-et, vagy inkább nem is játszik a játékkal. Bármelyik nagyobb külföldi oldalt megnézed, mindenhol ezerrel szidják a DRM-et, és megesküsznek, hogy sohatöbbé nem fognak egy Ubisoft játékot sem megvenni ezzel a DRM-el.
Play.com-on is a DRM bejelentése elõtt annyian elõrendelték a PC-s Black Edition-t, hogy mind elfogyott, most meg visszament a listába, annyian visszamondták.

Kongy
az vicc, mer az AC2 producere azt mondta h "nekünk fontos a PC mint platform, mert szerzödésünk van az Intellel, és ezért kell, hogy az AC2 hibátlanul fusson PC-n"

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Semmiféle szarakodás nincs. A játék hivatalosan 4-én jelenik meg, az, hogy van olyan hely, ahol elõbb kijött, az csak szerencse, vagy éppen pech, nézõpont kérdése.

enlightened
Miért is zárjon be? Most fog inkább virágozni. Csomóan meg fogják most venni a DRM miatt a gamejeiket nem tudom miról beszélsz.

Kandurex
Miért, mi történt?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zola2000
LOL, asszem bezárhat az ubisoft pc részlege, bár amit eddig bejelentett az ubisoft pcre, az még gondolom megjelenik...

A

tommygear
de jó lett volna menni részegen a launch partyra
Kongy
Azt nem értem mit szarakodnak ennyit a kiadással...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
elõrendeled
tommygear
<#smile>
enlightened
MIMI? síberia hogy rakattad félre? Hol? Nekem is félre tudnak rakni?

Légyszi mondd meg hogy hol???

gfreak
mit nyomnak? fut nekik vagy két percig az a házibarkács fos....majd amikor beszívom a kézikönyv illatát 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Atkamon
A Ubisoftosok mondtak sokmindent a névrõl, de nemrég írtam, hogy õk sem azt mondták, hogy szószerint sas-t jelent. Régi nyelvezetbõl származik, amit még anno a görögbõl vettek, repülõ vadászt, vadászmadarat jelent.

AC II félrerakva, már boltban van, pénteken megyek érte !!

every damn day

Kongy
Nekem nem nyitja meg a warez topicot. <#wow3> Honnan töltik ezek? ahol én néztem még nincs.

DarkSector
nézz szét a topicban már most nyomják.

enlightened
megnéztem az ezio szót az olasz szótárban ezt írják: ezio = aetius
Honnan vettétek ezt a sas meg ilyen neveket? Tesómtól is megkérdeztem neki felsõfokója van olaszból azt mondta ilyen szót a sas-ra nem ismer. Ez az Aetius egy sima rendes olasz név, nem igazán van mögöttes jelentése. Honnan vettétek a sas-t?

atila4
vagyis majdnem 3 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

enlightened
Huszárok, mindig ilyenek lesznek nem tudod õket megváltoztatni, de most ráfaragnak mert akik megveszik most kivételesen elobb fognak tudni játszani mint ok.

DarkSector
elõfordulhat, hátmég azok a warezosok akik mérgükben megrendelték...😊

DarkSector
jah olvasom nah errõl beszélek amíg nem lesz kötelezõ élõ személlyel a neten komunikálni, vagyis nem online multi, addig beszopják, franón tökmindegy mekkora védelemmel csöcsörésznek, és mivel offline, még patch is alkalmatlan ezellen a késõbbiekben, úgyhogy szoppancs, mennyi idõ is telt el?

Attelee
Na ha ilyen hamar feltörik akkor az Ubisoft olyan szinten fog besértödni,h
semmilyen játékot nem fog kiadni PC-re!<#levele>
/Megyek nézek Xbox árakat!/

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

atila4

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

DarkSector
nincs is warez topic.

DarkSector
többi országban 4x annyi.

tommygear
kidob egy idõ után úgyis
Kandurex
Nem fut, felesleges rajta agyalni, megáll mert nincs hitelesítve. Ez az egész házi warez röhej.

Egyébként meg #41 hozzászólás a warez topikba, a kép linkelõje írt.

Szóval nem kell minden huszárnak bejárni egy kis kamu örömhírrel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

snake200
múkodj

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

snake200
azt irja a képek allatt hogy mükögik a mentés is

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

tommygear
menteni nem lehet szal lófaszt nem ér még
igazad van,nem 5.-én hanem 3.-án megtörtént ,vagyis ma

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

atila4
szerintem vehetitek le a számlálót 😊 nézzetek a warez topicba 😊😊

zola2000
Ja bocs ez a #2316ra ment (nem jó a válasz erre gomb az opera mini 4el)

A

zola2000
"A pcs tábor akkora mint az összes konzol kétszer"

Csak kelet európában és dél koreában van ez így.

A

Kongy
Szóval a "nincs warez" számláló addig számol amíg fel nem törik? Még 1 hónapig számolhat minimum. :-P De ugyis feltörik majd, csak nem 5-én. 😛

snake200
igazad legyen<#vigyor1> nah erre aztán kapok majd választ<#vigyor5>

pxxl
hát csak közöltem, h lehet hogy lassan vége a számlálásnak 😄

All hail the double x!

gfreak
hmm...elég 'egyszerû' megoldásnak tûnik...én nem hiszek benne 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

snake200
gyere át ide

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

van valami próbálkozás emulálásra, szval nem lehetetlen jáccani a ruszki verzióval. sztem hamar megoldják a krekket is 😊

1. Mount ISO.
2. Disconnect from the internet!
3. Install the game.
4. After installation reconnect the internet and launch assassins creed 2 (DO NOT USE THE CRACK)
5. Update
6. Register a ubisoft account and login
7. After the loading is finished and activation asked, exit the game

8. Apply the crack and make an index.php which gives an anwser "TRUE" to connection, must be hosted on local host. (NOTE you might not even need to reply true if you are using the right type of program like xampp which just gives the positive connection back wards. You just have to delete all the useless part which shows projects)

9. Create a new folder and configure your emulator in the config folder, all you have to do is just change the IP and PORT (port must be the one which assassins creed 2 connects to you).

NOTE: !!! MIGHT NOT WORK IF YOU ARE HOSTING THE EMULATOR ON THE SAME HOST AS YOUR CLIENT! RECOMMENDED TO ASK YOUR FRIENDS TO HOST THE SERVER!

10. Go to your hosts files and redirect the following ip's to the emulator host
onlineconfigservice.ubi.com
cert-onlineconfigservice.com uat-onlineconfigservice.ubi.com

All hail the double x!

enlightened
Nekem nem kell black edition meg ilyenek. Csak fel lehessen tenni és játszani vele. Az hogy milyen a doboza meg hohgy készült a game meg ilyenek nem igazán érdekel.

enlightened
Figy azért lökték tegnap rendesen a szöveget, de azért gondolom tényleg nem fogy el megjelenés napján, az kicsit durva siker lenne az UBInak. Mind1 én pénteken bemegyek valamelyik üzletbe és ha lesz megveszem.

Kongy
Azt éjféltöl tölthetem. 😊

Kongy
Bár még a Steam-en is gondolkozom.

Kongy
Hát én vidéki vagyok, de én szombaton 100, hogy elmegyek az 576-ba, és megnézem van-e. Ha nincs, akkor már rendelem is a CD Galaxistól... ennyi. De, hogy megveszem az 110%, mert az AC1 is megvan eredetiben, és hát a gyûjtemény.... 😊 Ugyanez lesz az új PoP-al. Megvan eddig minden rész eredetiben, az is meglesz. 😄