7877
  • Atkamon
    Van amúgy az Options-ben Stats, ami méri, hogy mennyit játszottál.
  • Kongy
    Nekem is ilyen néhány árnyék. Annyira nem zavaró szerintem, de a hiba nem a mi VGA-nkban van sztem. :D

Featherek bónuszt adnak, ha mind a 100 megvan, és növelik a villád értékét. Majd később meglátod.
  • DarkJedi
    Hi!
    Nektek is ilyen néhány árnyék? Eredeti game, minden maxon, GTX280, legújabb driver.

Arnyek

Amúgy nagyon jó a játék, nagyon hangulatos, bár még most kezdtem.
    Ja másik: Feather gyűjtése mire jó? Csak simán gyűjtheted és kész? Ezekhez is vehetsz térképet az Arts Marketnél?
  • snake200
    az szerintem teljesen ok, végre már egy ami nem szimpla 2h játékból áll mostanában csak olyanokhoz volt szerencsém.
  • Kongy
    @CroftManor

Lehet, hogy Al Mualim legyőzése után kapta, vagy tudom is én. :D

@snake200

Hát, kicsit ütemesen haladva, nem tökölődve nekem olyan 13-14 óra színtiszta játékidőm volt. :) Beleértve a plusz 2 Sequence-t. (DLC-t). Plusz ott vannak még a tombok, eventek, meg még a view pointok, amiket nem számoltam bele.

De milyen szar már, hogy Sequence-t nem lehet visszatölteni?? Remélem egy patchben javítják majd...
  • CroftManor
    egyébként az egy kicsit érdekes h az a fekete ruha ugyebár Altair páncélja.,. de az egyben benne se volt ez a ruha xD
  • ratgab
    Kandurex: Abszolut igazad van! Nem mindegy hogy mindenki számára elérhető vagy sem. H.Sz-em lényege, hogy egy védelem sem tökéletes. Ameddig nincs feltörve az UBI nyer-ne, ha működnének normálisan a szerverek és azt hallaná a leendő vevő (pl. én), hogy minden a legnagyobb rendben a rendszer gördülékenyen működik. Sajnos azonban hiába kiváló a játék, de a szerverleállások elbizonytalanítják a játékot még nem megvásárlókat, illetve kivárásra késztetik őket. Ezzel a sajnálatos eseménnyel a cracker csapatok időt nyernek a törés elkészítésére és a DRM-el nyert idő (mert UBI bevallása szerint is gyakorlatilag erről van szó: " amennyiben nem működik a rendszer levesszük patch-el a DRM-et") elvész! Az UBI addig akarta bezsebelni a bevétel nagy részét, amíg még talpon van a DRM és esetleg a warezolók egy része is megunja a várakozást és megveszi a játékot.
  • Pluskast
    Valaki nem tudja megmondani véletlenűl, hogy az első puzzle-nál ahol számokat kell beírni (ilyen kenedy meg Lee Harry Oswald képek vannak) hogy mennyi az összeg amit be kell írni? Az istennek nem jövök rá.
  • snake200
    LOL de hülye vagyok, hát kurva sok, így hogy be se enged!!! XD
  • snake200
    Értem sac/kb menyi játék idő szerinted a game?
  • Kongy
    Hát igazából most ugye végeztem a sztorival és belevágtam. :) ÉS még élveztem is a tombokat. :D Kicsit visszahozták azt a régi PoP WW feelinget. :) Remélem a Forgotten Sands is ilyen feelinges lesz. :)
  • triplet
    HEHE
    Asszem holnap én is nekiállok gyűjtögetni:) De most a darksiders demot szedem:)
  • snake200
    tegnap még leszartad? enyire jó?
  • Kongy
    A játék nem akarja, hogy megmutassam nektek Altair páncélját, ezért türelem. :D
  • Kandurex
    Nem az a kérdés, h feltörik, minden feltörnek, csak tudod egész más dolog, EGY gépre feltörni valamit, vagy, hogy bármilyen független gépen futtathatóvá váljon az állomány. Óriási különbség, függetlenül attól, hogy gyk. fel van törve.
  • cracky86
    jól beszél. Mindíg azt hibáztatják, aki nem tehet a dolgokról(közben meg magukat reklámozzák, és sajnáltatják, hogy szegény ubi-t ostromolják)
  • ratgab
    triplet: szerintem meg előbb utóbb ezt is feltörik. Tökéletes védelem nincs semmiben.... Meg úgy általában tökéletes dolgok nem léteznek!
  • ratgab
    Miért gondoljátok, hogy a crackerek csinálják a támadásokat?
    Ha nem működik a szerver ők se tudnak dolgozni rajta nem?
    Nem lehet, hogy az Ubinak annyira bevált a DRM, hogy nem számítottak ennyi felhasználóra és egyszerűen nem bírja a rendszerük?

Mert ezen utóbbi esetben jó kifogás a crackerekre fogni mindent szerintem!
  • Kongy
    No, megszereztem Altair páncélját. :) Faján néz ki. Jönnek a képek, ha a játék és a Ubi szerók is úgy akarják.
  • triplet
    De csak addig amíg a crackerek meg nem szerzik amit akarnak(már ha sikerül nekik, de szvsz sose.)
  • enlightened
    Ez így lesz szerintem mindennap.
  • enlightened
    Mondjuk ez a is a crackerek hibája, nem véletlen szarik be a szerver. Bombázzák őket a szarságaikkal, én meg nem tudok játszani. Most épp abban a stádiumban vagyok, hogy jelen pillanatban utálom a warezolókat a crackereket és Ubit is egyaránt. Jade Raymondot szeretem mert ő jól néz ki, ő rá nem haragszom, többiek meg csináljanak már valamit 3 napja nem tudok játszani.
  • Atkamon
    Nekem csütörtökön jön meg, remélem azért a hétvégére már kezdenek valamit ezzel a helyzettel...
  • hubispace
    nálam is ez a helyzet, egyet értek
  • triplet
    Add el:D
  • enlightened
    Nem tudok játszani!!! Establishing network connection. Vasárnap óta mindennap eljátsszák ezt. Ez tűrhetetlen!!!!!!!!!! Mert azt mondom egyszer kétszer oké. De már 3dik napja megint ez megy. Most már jó lenne valamit csinálni, mert rohadtul kezdek ideges lenni.
  • balee4
    De jó, akkor a Conviction-nel is ez a szarakodás lesz. (ha addigra nem finomul ki a rendszer vagy törik fel a védelmet)
  • balee4
    Holnap jön meg Galaxisből a game. Még mindig vannak szerverleállások?
  • CroftManor
    én is tettem fel egy újat, bár semmi extra
  • Dobronski
    hurrá
  • norbi2fraktal
    igen
  • Shep
    Egyébként mostantól kezdve az összes UBI-s játék DRM-es védelemmel lesz ellátva?
  • MerlinW
    mp4 jútúbhádé
  • Dobronski
    1280x720 felbontás, és .wmv, csak kakkancs xfire elqrja.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát mittomén *.aviban, ne *.3gp, *.flv és társaik, 320x200 felbontással...
  • Dobronski
    Meglesz! :)

"kevésbé nyomorított formátumban" ?
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és a Youtube-on tuti sikere lenne!!! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Felpattinthatnád kevésbé nyomorított formátumban valami nem videomegosztóra, hanem tárhelyre, eltenni emlékbe :)))
  • Solid Snake
    Tuti zenével, odabaszós
  • Dobronski
    Köszi srácok! :D Amikor megláttam, leestem a székről! :D