7877
-
Rodman6 #3712 Nekem fent van mindkettő, a 32 és 64 bites is, mert van egykét hardverem amihez csak 32bites driver létezik. -
#3711 fast walkkal bele kell sétálni csak az emberekbe. -
syberia2 #3710 A láb gombja kell, asszem az a zöld, és lenyomva tartod séta közben, magától elveszi minden nekiütközöttől -
#3709 Lopni amúgy hogy lehet? Oda megyek a háta mögé és megnyomom azt ami mozgatja a karját(boxon B). Vagy hogy? -
syberia2 #3708 Jah, meg a kard is megvan 42ezer vol -
syberia2 #3707 Szerintem velencében 2 van
Am az a san marco's secret nehéz volt nagyon.
Holnap küldök képet, mert másik felhasználóban is fut a game egyszerre a 2t nem engedi
-
#3706 KépetXD
Nekem is nem sokára meglesz. Ugye minden városban 1 tomb van igaz? -
syberia2 #3705 Megvan Alt páncélja nagyon jó:):) -
#3704 Nekem volt 64 bites Win7-em, hát... alig futott rajta valami. Például a gitár programom amiről tanulni szoktam, én meg anélkül nem vagyok meg, szóval kb azonnal 32 bitre visszacseréltem. Ott meg csak a win7-el voltak gondok, mert szimplán kevés volt a gépem hozzá. -
#3703 kiütöttél :p
szóval ja, zavaró mikor fixre vált a kamera, a 2008as PoP ebben a tekintetben jobb volt, viszont itt a puzzle része jobb. -
#3702 Velencei Assasin tomb rémlik valakinek? Amikor ki jön 4 kis tömb amire rá kell állni aztán ugrágalgatni kell? Na, az nagyon idegesítő rész. Az utolsó pillanatban járt le az idő amikor lendülni akartam a kötélért:D Ez a jó ebben a játékban, hogy ki kell tapasztalni, aztán 2. 3. próbálkozásra már megy is:)
Mondjuk kicsit frusztráló néha a kamera kezelés, de még mindig jobb mint a POP-ban:D -
#3701 én 12 órát nyomtam hétfő óta és csak 30%nál járok
volt amikor nem is haladtam a főszállal... el lehet hülyülni a városba csinálni a mellékküldiket stb -
Rodman6 #3700 Hajítsátok már ki azt a Windows XP-t. Mindenre való csak játékra nem, ugyanúgy mint a Vista. Windows 7 maximálisan játékra való. Nekem nemrég még fent volt az XP is Win7 mellett, de mikor XP-vel indítottam a játékokat, olyan rusnya fakó volt a színe a Win7-hez képest hogy kimondhatatlan. Köszönhető a DX9-nek.
Simon007, elárulom de maradjon kettőnk között: A Windows XP nem tudja mi az hogy 4GB RAM. Világos voltam? Hajítsd ki. Rakj fel valami 64 bites rendszert. -
#3699 Hamar végig vitted -
#3698 A Just cause 2 nem támogatja se a dx9-et se az XP-t
De ezt már mondtam egyszer neked -
#3697 Hát én kimaxoltam a játékot, tehát már nem nagyon tolom. :D De, 2-kor még ment, és du. 5 körül megint kezdődött az establishing netwoek connection-ös buziság... tehát már megszoktam, és nem említem... Kapják be Uborkáék. -
#3696 A Just cause 2 demo nem megy xp-n -
#3695 ma semmi gond nem volt nekem
kopp kopp -
simon007 #3694 Én szeretnék hinni neked, jó is lenne,ha igazad lenne, de akkor ezen a gépen miért nem megy egyik játék se?
Aliens vs Predator, Just cause 2 demo
Nem indulnak nálam, gépem: Amd 9550, Geforce 9800 GT, 4 Gb ram,
xp sercice pack 3
Mit kéne telepítsek, fejlesszek?
-
Dobronski #3693 Kétlem. Akkor már nyomtak volna +-ba 1-2 szerót. :D -
#3692 vagy szimplán mindenki ebben az időtájban játszana és egyszerüen nem birja az Obi szoft szervere? -
#3691 ESTABLISHING NETWORK CONNECTION!!!!!!!!!!
OHHY YEAH.
Eljött egy újabb este és vele együtt a kötelező esti Ubis szarakodás. Miért is vártam mást, hiszen ez már kötelezővé vált.
Most mi van? A crackerek mindig este támadnak?? Vagy miért kell minden este ezzel szembesülnöm? -
#3690 Mindenki, kivéve én nem mert mamám itt nézi a Mr és Mrs.-t -
#3689 Na mi van, mindenki játszik?:D Akkor megjavították a szervereket asszem:D -
#3688 Na, ma nincsenek szerver bajok? Eddig mindig ilyenkortájt szoktak a bajok lenni. -
#3687 köszi, akkor mehetek a boltba dvd írót venni xD -
#3686 azt megcsináltam énis
tegnap megkaptam pontokért :P -
#3685 Ja, hát elég sok esetben emiatt szartam el az ugrásokat. :S -
#3684 a az engem is idegesített. főleg az időre menő részeknél. Megcsináltam a családi kriptát és majd dobok fel képeket. -
ratgab #3683 Hát ha tényleg nem lesz egy ideig szervergond az alatt a pár hét alatt, ameddig megérkezik a pénz, amit várok, akkor lehet megveszem.
Ui.: Miért kell nekem ezt a fórumot olvasni ahol olyan sokan annyi jót írtok a játékról és annyira élvezitek... Csak még rosszabb a várakozás a lóvéra.... :-D -
#3682 azt tudnám hogy a tomboknál amikor ugrálok miért vált át ilyen istentelenül szar kameranézetre a játék? nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? -
#3681 Ugyanolyan egyszerű azt konzolon is, azon is jött már ki nem egy patch a játékhoz... -
#3680 Jó, de PC-n egyszerűbb lenne, mondjuk egy 1.02-es patchben... Mivel már a játék megjelenése 1.01-es volt, nyugodtan megcsinálhatnák... -
#3679 Itt is annyit és amennyit akarsz. az a kis idő amíg nem lehetett (megjegyzem este 9 körül kezdődött) meg nem az ubi hibája volt -
#3678 A konzolosok is ezt könyörgik már mióta kijött a játék... eddig nem adtak ki patchet, nem tudom, hogy valaha ki fognak-e... -
#3677 Igen, dual-layeres... -
Rodman6 #3676 Csak légy türelmes. -
#3675 Minden bizonnyal. -
#3674 Valami patchet nem terveznek arra, hogy újra be lehessen tölteni a Sequence-eket? Mert ez így enyhén gáz... Egyes missziókat szívesen újrajátszanék, és az 1-ben is vissza lehetett tölteni... ráadásul itt még Memory-kra vannak bontva a sequencek, tehát elvileg minden egyes missziót vissza lehetne tölteni... de nem lehet.. -
#3673 sziasztok az eredeti ac 2 dual layer-es lemezen van??