7877
-
#3672 még jó h az xboxos verzióban nem volt ilyen marhaság, azzal akkor játszok amikor és amennyit akarok. -
#3671 Claudiánál a villában -
#3670 Options->Stats -
#3669 pár képet csináltam már énis, full graf
-
#3668 Igen lehet szabadon mászkálni és begyűjteni amik elmaradtak:) Én is most azt csinálom:) Amúgy hol lehet megnézni hogy hány százalékot csináltam meg a játékból? -
syberia2 #3667 ha már végigvittük, lehet majd benne szabadon mászkálni meg repdesni?
Am én örülök h nincs warez, így lesz bevétele az ubinak, és a pénzből megcsinálják az ACIII-t!! -
#3666 Azt tudnám mi a frásznak kell ehhez a játékoz DX11. DX9-et használ, csak mondom. -
#3665 Hát, a PC-s verzióban alapból van egy hely Forlíban, ahol megtalálható egy torony tetején és akármikor lehet vele közlekedni. :) -
#3664 benne van az egyik küldetésbe + a dlc-kbe használhatóvá válik számtalanszor -
#3663 Google első találata... -
#3662 Én is. A valóságban, de nem a játékban. Mondjuk talán az is levont most az élvezeti értékből hogy szarakodik a szemem, így nem láttam hova megyek. Kell egy új szemüveg nincs mese:S -
#3661 Ezt a repülő szerkezetet honnan szerezted?:O -
#3660 Mért? Én bírom velencét -
#3659 Érdekel az engem hogy nem ölt civileket?XD
Most egy kicsit ráhagytam, átmentem velencébe, de annyira idegesítő az a város hogy nagyon. -
#3658 Nincs jól működő warez már.
talán ezt? -
#3657 pénzt odadobsz nekik -10florin és elmennek -
#3656 Jajj ne csináljátok már komolyan. Amikor a haverokkal lehetne sörözni me bulizni, inkább egy launch partyra mennél, ahol lányok elvétve találhatók, helyette viszont sok kocka vár meg egy game amit úgyis otthon tudsz játszani. Nem értem fullra miért olyan vonzó ez, itt lakom a promenádtól 20 percnyire, de eszembe nem jutott hogy véletlen is betévedjek csütörtök este, amikor sokkal jobb progik vannak. -
#3655 1000x el lett mondva, hogy ha leállnak a szerverek kiad az ubi egy offline patchet, hiába károgsz itt -
janika1972 #3654 Oda van irva,nem tudsz olvasni? -
#3653 No, új AC2 gameplayemben már Altair ruhában, kimaxolt Ezióval és sztorimóddal szórakozok. :) -
#3652 Mit számol most egyébként a számláló ? -
#3651 ez a leghatásosabb :D -
#3650 Azért a kézikönyvben is vannak érdekes dolgok. Arról a baromi páncélozott ellenről azt írja hogy fegyver nélkül esélytelen a legyőzésük de én mindig ököllel verem szét őket....persze a saját fegyverükkel -
#3649 akkor mindig rinyál a játék, hogy Ezio nem ölt civileket, szal ha előttem van megnyomom a futást egy pillantra, és kiesik az a szar a kezükből, aztán elfutnak :p -
#3648 fúú de idegesítenek engem is. Ahogy futnak utánnad énekelve mint egy pióca, hogy ugyan aggyámá pízt. Ilyenkor én oda szoktam menni, előveszem a tört és....meghalt:D -
#3647 Már tudom is hogy mit írja az ubinak -
#3646 kellene valami addon, amivel az utcai zenészeket agyon lehet verni a saját lantjukkal, vagy mivel :p -
#3645 Az alien vs predatorhoz nem kell dx 11. dx9-el is megy. És a just cause is megy dx10-el is vagy 10.1-el -
simon007 #3644 Köszönöm szépen a segítséget, megfogadom! -
#3643 Édes istenem ez tényleg egy kurva jó játék:D
Asszem kérek egy acII-es logót:D -
#3642 Just Cause 2 DX 10-es játék, nem 11-es, és amúgy a windowsodat fejleszd... DX 10-hez minimum Vista kell, DX 11-hez pedig Windows 7... Win7 a legjobb, abban benne van 11-ig az összes DX. -
simon007 #3641 Bocs, tudom, nem ez a topik, de talán tudnátok segíteni?
Igazi problémám:
Aliens vs Predator dx 11 kell hozzá, Just cause 2 demo dx 11 kell hozzá
Nem indulnak nálam, gépem: Amd 9550, Geforce 9800 GT, 4 Gb ram,
xp sercice pack 3
Mit kéne telepítsek, fejlesszek, ha szeretnék ezekkel játszani?
Leköteleznétek a segítségetekkel!
-
#3640 Videó az AC2 launch party-ról:)
áááh, olyan jó lett volna ott lenni T_T -
#3639 Kicsit rontana a hírnevükön, ha nem adnák ki a patchet akkor, amikor leállnak a szerverek... De ezt már aznap kijelentették, amikor először beszéltek a DRM-ről... Ha bármilyen okból a szervereket le kell állítani, kiadnak egy patchet, ami leszedi a DRM-et. -
Rodman6 #3638 Én nem tartom jó dolognak azt hogy internetes kapcsolattal lehessen csak játszani. Ha valaki elveszti az állását a családban, vagy történik valami ami miatt ki kell kapcsoltatni a netet, akkor szopacs van. Egyik napról a másikra történhet valami váratlan dolog. Tudom azt mondjátok hogy hülye elgondolás, de sokaknak lesz ebben is része. Nem csípem az ilyen kötöttségeket. Nem is érezném sajátomnak a játékot ha megvenném.
-
#3637 Ja valszeg majd leszedik róla a DRM-et 5 vagy valahány év múlva ha másra kellenének a szerverek. Az ubi amúgy sem szokott kibaszni a vásárlókkal -
#3636 Szervergondok csak azért voltak mert támadták a Ubi szervereit de úgy néz ki leálltak -
Evoluti0N #3635 Hm, ha hétvégén se lesznek szerver gondok, akkor hétfőn megrendelem. -
#3634 Ne szarj be, nem volt és nem is lesz rá precedens. -
#3633 ez csak üres igéret , simán megtehetik azt hogy nem adnak ki ilyesmit