Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen, tudják a konzolosok is, csakhát PC-n azért biztos valahogy máshogy megy. De szerintem PCn is automatikus.
"e nem tudom, ezt csak az tudja, aki már játszott az eredeti Pc verzióval..."
Ez benne van az XBOX meg PS3 verzioban is elvileg, szal akik itt XBOX-on tolták elvileg õk vágják mirõl van szó.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a bevétel téma eléggé le van egyszerûsítve, de mindenképpen egy jópofa dolog...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kínos...gondold el ezekután a poénkodó mit kap majd...😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
lehet kapni ezt is
SH5 se jó? azt hittem azt feltörték normálisan
Silent Hunter 5-ös is de jó hogy feltörték olvass be a fórumába tele van hibákkal ergo NEM TÖRTEK FEL RENDESEN lószart sem!
Next PC upgrade: 2022
2-3 hetet bírt volna azt mondom jóvan
Patch v1.01
----- -----
Changes in v1.01
- Game can now be continued from the exact same point when connection is restored
- Added support for ATI Eyefinity technology
- Fixed minor performance issues related to some multi-core processors
- Now resets graphics options if a new video card or monitor is detected
- Fixed some minor issues in Uplay Browser
[merlinw.org]
nem vagyok mezei warezgyerek aki mindent lehúz ingyébe' mert az jó, megveszem amit végig akarok játszani és tetszik...emellett meg letöltöm elõször, és nyomom vele egy kicsit..ha végig akarom vinni, akkor már tuti hogy valamiért megfogott, és felkerül a polcra...
nem csak itthon van warez ugye, de amilyen kurva kicsi piacot jelentünk, az eladások is csak csepp a tengerben, ha statisztikailag nézzük...persze jó tudni, hogy ezekhez az eladásokhoz én is hozzájárulok, és ezért van egyre több lokalizált játék, de amgíg a kiadók nem találják meg a gamerek pénztárcájával az összehangot, addig az eladások is ezen a szinten maradnak...konzolon persze hogy jobbak, hiszen nem költesz még rá évente ezreket hogy fejlesztgesd, ami pénz PC-n fejlesztésre elmegy, konzolon az a pénz is szoftverre megy...
nem kell hogy szeresd a warezolókat, csak ideje lenne berekeszteni végre ezt a 'szapulom a warezosokat mert én megveszem a játékot' attitûdöt...egy rossz szavam nincs a warezra, amit akarok úgyis megveszem és kész...ha kijön...ha meg nem, nem fogom a warezolókat hibáztatni, mert meg lehet érteni õket..
Racism is a weapon of mass destruction!
Nem a warezos beszél belõlem, valamilyen szinten örülnék is egy normális védelemnek, amit nem is akarnak feltörni, mert nincs rá szükség. Mert akárhogy nézzük, razor-ék, Skidrow-ék, és a többek nem tolvajok a szó megszokott értelmében. "Csak" tiltakoznak a jelenlegi folyamatok ellen, amik a játékipart jellemzik. Nem véletlen van ott az NFO-ik végén, hogy ha élvezted a játékot vedd is meg. Én igyekszem ehhez tartani magam, ezért vettem meg nem egy játékot. Mindhez volt törés. És ezért nem vettem meg a GTA4-et, például. Ha nem tisztel meg azzal egy fejlesztõ, kiadó engem a vevõt, akinek a pénzére pályázik, hogy normális munkát adjon ki a kezei közül, én se fogom megtisztelni azzal, hogy megveszem a termékét. Ha kiadtak volna egy optimalizáló patchet már rég itt lenne a polcomon. Szartak rá, én meg ugyan ezt teszem velük. Kipróbáltam, jó volt maga a játék, de a bosszúságot nem érte meg, amit a futtatása okozott. Lomtár.
Szerintem ezt kellene végre felfogni, és nem újabbnál újabb védelmeket kidolgozni. Azt a munkát amit a védelemre fordítanak, fordítanák a játékra, és lehet többet érnek el vele, mint egy über védelemmel ami bírja pár napig...
http://www.freetvmaci.info/
Pedig én a prince-t is megvenném, mert a többi is megvan, de lehet már erre nem lesz alkalmam.
Végülis úgy döntöttem megveszem, mert szeretem a sorozatot, de hogy fogok e még Ubi terméket vásárolni a közel jövõben, ha úgyis szarabbul járok mitn a warezosok az nem biztos.
Bár a SH5 már mától kapható, majd talán lesz rendes törés este vagy hnap...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Megjelent 2 game abból eddig csak 1 van feltörve rendesen a SH5!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Skidrow mi a szart tököltök már?
jajaja, incomplete... inkább az ubi vergõdése
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Még egy gamer se tolta végig a tört verziót? Az megmondhatná, hogy most complete volt e neki vagy nem?
Nothing is True, Everything is Permitted
All hail the double x!
[merlinw.org]
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
engem komolyan ki mit kalózkodik le, hiszen én is csinálom (az összes kedvenc sorozatomat a netrõl szedem le), de aki ilyen fasz attól ki tudok akadni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
<#mf1>#mf1><#gun>#gun>