7877
-
#3752 Na én most regisztráltam Uplayen. Na de a Uplay honnan tudja meg hogy nekem X360-on van meg a játék, és hogy mennyi acsim van? Hol tudom kiválasztani? -
#3751 Na *meg PS3-on -
#3750 Ja meg PS-on is gondolom -
#3749 Jól látom hogy boxon is van ez a Uplay? Vagy hogy van? -
#3748 Uplay-en nem lehet venni térképet. az az exclusive map a családi kriptát foglalja magában -
#3747 Csak akkor dobhat le a játék ha megszakad az internet kapcsolatod. és akkor se ledob hanem lepausolja magát -
Newfronter #3746 Ha jól látom, akkor UPlay pontokért lehet venni ilyen térképet. Javítson ki valaki ha ez nem olyan térkép amire Te is gondolsz. -
Pardon22 #3745 vki ebben tudna segíteni? -
#3744 Max olyan térképet vehetsz ami a kincseket mutatja de a view pontokat akkor is meg kell csinálni -
#3743 Options-stat
Amúgy hol lehet olyan térképet venni ami megmutatja az adott város egész területét? Mert bevallom kezdem kicsit unni hogy a wiew pointokra kell felmásznom:S -
#3742 Hol lehet megnézni a %-ot? -
#3741 Tegnap én is elkezdtem a játékot és iszonyúan tetszik, ha ilyen lesz mindig a rendszer (kb fél perc alatt már bent vagyok a játékban, egyszer sem dobott le 3-4 óra játék alatt) akkor nem olyan rossz, az tetszik, hogy (mivel 2 gépen is tolom a játékot) nem kell a mentéseket másolgatni, hanem bárhonnan elérhető mentés.
Amúgy a game hatalmas, nagyon hangulatos, szal aki nem képes kiadni rá 8k-t és inkább sír a warez miatt az ássa el magát. -
Pardon22 #3740 Hali,
Megvettem a játékot, el is kezdtem... de amikor megkapom a rejtett kést ami a karra van erősítve, és ki kellene választani lefagy a kép! :( a játék nem... ez miért van? tudja vki? -
#3739 Na erről én akartam képet rakni :D -
Newfronter #3738 UPlay
Úgy látom mintha csak 4db archievement lenne. :S -
#3737 Asszem meg lesz a páncél:D -
#3736 Amd gépem van! Vedd visszább a memória FSB-jét 1-el PL:200Mhz-ről 166-ra!A win7 túl gyorsan akarja kezelni a ramokat!Nálam csak így stabil a rendszer win7 alatt.Telepítés közben is állandóan kékhalálozott ha nem így állt a bios! -
#3735 Jó kis game!HD!!Gameplay-om: http://www.youtube.com/watch?v=Gag5TH8x PC:AMD Athlon64 x2 Dual Core Processor 3800+ MSI 9600GT\OC 1G Ram DDR400 4X512 Azért megfingatja a gépet,pedig nem sokkal szebb mint az 1-ső rész sőt!! -
syberia2 #3734 Hé, és ha a játékot megint végigtolom, kapok újra uplaypontot? -
Rodman6 #3733 Az XP nem egy játékbarát dolog. Az NFS5 és a Resident Evil3 sehogysem indult rajta. Win7-en viszont minden indul. Ráadásul naponta tölt le kompatibilitási frissítéseket. -
Evoluti0N #3732 Nekem nincs semmi gondom a régi játékok futtatásával. A 2002-es Mafia-t nem rég játszottam Windows 7-esen. Valamint Amd Phenom II x4 965 procim van és nem volt semmilyen újraindulási gondom. Az újraindulás nem lehet, h esetleg gyenge táp miatt van? -
#3731 Pedig 9550 teljes mértékben támogatott. Más lesz ott a bibi. Win7 topikban nyomozz tovább. A régi játékok nagy része megy, de természetesen akad egy maréknyi ami nem. Ami nem ment Vista-n az W7-en sem megy. -
#3730 Az achievementekért kapott Uplay pontok. :) -
simon007 #3729 Oké. Hajrá Windows 7! De havernál amd processzor + windows 7 nem
szerették egymást, folyamatosan újraindult a gép.
Ezt lehet orvosolni?
+ Windows 7 visszafele kompatibilis régebbi játékokkal?
/Pl. Amd 9550 4 magos procim miatt már nem tudok a korábbi Prince of Persia trilógiával játszani, mivel ' unknown processor' hibát jelez ! / -
#3728 ezen az uplay rendszeren mi a fizető eszköz? -
#3727 Megelőzvén a hasonló kérdéseket. -
#3726 király -
#3725 ugynaazt csinálod mint régen mama fiam...
kicsit logikázz oszt rájössz -
#3724 A velencei második tomban mit kell csinálni amikor lehúzom a kart kijönnek a falakból a gerendák meg minden amin ugrálni kell?
Mert ugye 3 vagy 4 ilyen fa tömb áll ki a vízből. Azokon átugrok, majd két gerendán is, és erre van egy rész ahol van egy fal a falon felül van egy ilyen csyk szerű valami, amin beosztások vannak és abból 3 világít. De a gerendára nem lehet ráugrani, mert túl magasan van. A falról hiába rugaszkodok el, csak leugrik a vízbe, a gerenda meg oldalt van, oldalra meg falról nem lehet ugrani:S
Megkapaszkodni szintén nem lehet. Ötlet? -
#3723 Akkor kapják be! :P
Na, most vettem Uplay-en az Altair outfitemet (eredeti Altair), meg még vettem Auditore bónusz sírt is... amiben leírja az Auditore család történetét a játék, kis ügyességi feladványok után.
-
Laci82 #3722 Nekem még az sem volt.
-
#3721 jah ezt az egér dolgot remélem nagyon gyorsan javítják -
#3720 Nem igazán volt bajunk, nekem sem az FPS-el van bajom, hanem azzal, hogy az egér akadozik, és ettől olyan, mintha szaggatna. Menteni meg persze hogy ment, ha eredeti... -
Laci82 #3719 Én nemtom ,hogy nektek mi bajotok van a játékkal.
Nekem nem is akad stabil 35 -40 FPS ,menteni is ment...
A Win 7-re kitérve,ha valakinek erősebb gépe van megéri átváltani Xp-ről és nem csak a játékok miatt. -
#3718 Mondom ezen könyörögnek már az emberek mindenhol november óta a hivatalos fórumon is, meg ahol tudnak... és eddig semmi nem történt... -
#3717 Halljátok, hol lehet szólni a Ubinak, meg javaslatokat tenni, ott ahol el is olvassák? Nem a fórumon. Vagy valami petíció kéne egy patchre, hogy legyen Sequence visszatöltés, mert ez igy szar. :(( -
#3716 Megcsináltam az egyik velencei tombot fuck yeah:D -
#3715 itt az ideje váltani mindenkinek 8 év az 8 év
akinek van olyan gépe amin fut jól a just cause 2 annak nem xp-t kell már használni -
#3714 Bullshit. 8 évig jó volt az XP most hirtelen nem? Áhá. -
#3713 Velencében, Firenzében 2 tomb van asszem, Forlí-ban 1, és Toszkánában is 1.