Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Ja ez nekem se jött be ez a két lemezes tokba gyûrés és hát a kézikönyv is wc papírra lett nyomtatva. De hidd el a game kárpótol én már egy ideje tolom és nagyon tetszik.

Kongy
ien nincs már a legelején elakadtam amikor a baba kezét kell mozgatni. hiába mozgatom csak azt kéri ujra h megint...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

robotnyk
nem hazudtolta meg magát az antec, jó igénytelen kiadás, dupla lemezes tok egy egy lemezes játékhoz, a lemez papírtokban belevágva a dvd tokba. a tok miatt a kézikönyvet sem lehet rögzíteni, a fóliázás gyûrõdött... na mindegy, majd a játék kárpótol, remélhetõleg. :p
enlightened
nem kell megnézned, a 2 úgy kezdõdik, hogy elmondja desmond mi volt az 1-ben, szóval aki nem játszotta az is képbe kerül. Viszont ez a szemüveges srác itt az új helyen már most unszimpatikus:S.

Kandurex
14. -én 14:55 perc 18 másodperckor lesz hozzá felirat. Biztos forrásból tudom! A haverom mesélte.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mikor lesz hozzá magyar felirat?

every damn day

Jaja
Am Jucyt(haha)Kristen Bell vagy ki a rák játszotta, õ is idõsebb lett😊

every damn day

Kongy
No, emberek, megérkezett az origi AC2-m a CD Galaxisból. 😊 Rögtön telepítem is, közben pedig nézem az 1 befejezését a YT-on. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

enlightened
Üdv a klubban syberia!! Egyébként tényleg érdekes, hogy az 1-hez képest mennyire jobban néz ki Lucy, meg végre kijutunk abból a hülye szóbából.

Büszke AC II tulaj vagyok😊😊

every damn day

MerlinW
Hát.. ez minden csak nem szép😊

[merlinw.org]

CroftManor
egyébként meg ez a számláló pont rosszul számol mert a nincs már warez az csak akkortól élne mikor hivatalosan megjelent a game....

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
hát én meg 10ig leszek bent melóban...

gfreak
workworkzubzublogtarrr 😄 azaz húzom az igát mint az állat 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

tommygear
ja suliba
CroftManor
suliban? én meg majd csak most fogok menni dolgozni.. :S

tommygear
11kor végeztem
CroftManor
már ugy értettem ne azon vitatkozzunk h 5 perc telt el vagy nem 5 perc...
ti amugy ilyenkor nem dolgoztok? vagy nem vagytok suliban?

tommygear
akkor?
Atkamon
Hát ja, miért is beszélnénk a játékról a topicban... térjünk inkább vissza a warez témára... van már törés? -.-

CroftManor
jójó.. sztem ne ilyenekrõl beszélgessünk 😊

Atkamon
Hát de, kb annyi telik el, de ha nem is 5 perc, annyi biztos nem, hogy át tudjon öltözni😄 Az, hogy a játék elején ugyanott állsz az ágy hátuljánál azt akarja sugallni, hogy abban a pillanatban folytatódik, amiben befejezõdött az elsõ.

CroftManor
ott mondja Desmondnak hogy shut the fuck up...! 😄

CroftManor
hát meg eleve más ruha van rajta, farmer van rajta szal nem 5 perc után van.. 😊

Atkamon
Tény, hogy jobban néz ki, csak az meg elég érdekes sztori szempontból, hogy kimegy az elsõ rész végén a még nem olyan nagyon szép Lucy, aztán ugye a 2. rész eleje meg kb 5 peccel az elsõ vége után van, és akkor meg már ilyen fullosan jön be😄

CroftManor
hát már tavaly novemberben is így nézett ki 😊

Evin
Volt is idejük csiszolni rajta.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

CroftManor
hát a kettõben sztem sokkal jobban néz ki

tommygear
snake200
Köszi

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

tommygear
róla
Kristen Bell a neve
snake200
paxxolom azért tettem fel hogy talán valki tudja ki õ?

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

CroftManor
ez a csaj tök hasonlít Lucyra. Vagy róla mintázták? xD

tommygear
az elsõ részben mit fordítottak volna le? a menüt?
tommygear
1-2 hét? fél év minimum
tommygear
<#finom><#finom><#finom>
The Protector
Õ is megvette eredetiben?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

snake200

CroftManor
hát gondolom PayPal vagy ilyesmi, meg kell adnod a bank kártyád számát

Krisztiam
Abban, hogy már regisztráltam, de amit akarok, azt hogy fizetem ki??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Atkamon
Hát öhh, miben kell segítség?

CroftManor
ha jól emléxem egybõl a fõmenüben, ott alul kiírja hogy U play

Krisztiam
sziasztok tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudnék rendelni a game.co.uk-ról?? köszi

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

offkorzreg
és jól is néz ki a játék?

enlightened
Egy ezer éves pentium d processzor 3GHz-el, meg egy sima Radeon 4670-es kártya 1GB-os, meg 2GB RAM a gépben. A force unleashed, meg a saboteur már el se futott ezen a konfigon, ez a játék viszont multisampling kikapcsolásával minden más maxon tökéletesen megy. UPlay hol lehet beállítani mert regisztráltam az elején, meg minden de nem találom a game-n belül az opciót hozzá, hogy megnézhessem.

norbi2fraktal
milyen géped van?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

enlightened
Egyébként a game meglepõen jól van optimalizálva, az én nem csúcs gépemen is, csak a multisamplinget kellett kikapcsolni a többi maxon van a beállításoknál és szaggatás nélkül megy, elég jó FPS-el.

enlightened
Na megvettem a gamet a cdgalaxisban fel is telepítettem. Azt kell hogy mondjam nagyon jó. Mondjuk eddig 10 percet toltam vele, de jól fut a gépemen. Képeket nem rakok fel, mert azért nincs minden very highon, majd úgyis fognak felrakni akiknek jobb gépük van mint az enyém.

A UPlay nagyon tetszik benne és a DRM-et észre se lehetett. Ahhoz képest, hogy úgy volt beharangozva mint a gonosz új megtestesítõje, elég csöndesen megbújik a háttérben és a ki lehet választani azt az opciót is hohgy ne a kötzponti szerverre hanem a gépre mentõdjenek az állások. Na megyek vissza játszani.

Atkamon
Háát, igen, más játékoknál én is egyetértenék veled, de ebben tele vannak a párbeszédek olasz kifejezésekkel, amiket a feliratban odaírnak zárójelben, hogy mit jelent😊 Úgyhogy ebben hasznos bekapcsolni a feliratokat, még egy kis olaszt is lehet belõle tanulni, plussz jobban lehet érteni, hogy mit akarnak mondani😛

Attól függ. Ha könnyen lehet hozzá programot csinálni akkor csak fordító kell.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;