7877
  • bajsz
    köszi:D holnap menek is
  • elitehun
    Nálam az esetek 95%-ban jó de mivel én belsős vagyok ezért nálam nem számít
  • Kongy
    najó, esetek 60-70%-ában jó. :P
  • Kongy
    VEGYÉTEK MEG! Néha baxakszik a DRM, de az esetek 80%-ában jó. És megéri, mert egy remek játék. Személyes kedvencem. :) Imádom.
  • Atkamon
    A hivatalos fórumon sem olvasni már annyi panaszt arra, hogy nem lehet belépni, gondolom folyamatosan dolgoznak az ügyön.
  • tommygear
    csak párat kellett volna visszaolvasnod
  • elitehun
    Már rég megoldódott csak azért nem lehetett belépni mert támadták az ubi szervereit (elvileg). de most már jó
  • elitehun
    Csak a tollakért kapunk fegyót? a többiért (kincsek stb) semmit?
  • bajsz
    Srácok megoldódott a belépéses porblémamert szeretném megvenni holnap?!:
  • elitehun
    Mint az AVP topikban csak itt fordítva mi? :D
    Van egy olyan érzésem hogy azt a számlálót is te raktad be ;)
  • batnor
    ha megvetted a játékot akkor a kézikönyv hátoldalán találsz egy matricát és azt beírod és működik is.

ha nem vetted még meg akkor menj el és ne kérd másoktól.
  • tommygear
    mit a cd keyünket?
    jól vagy te?
  • Rewerse
    Megoldottam most kell cd key. Ötlet vagy link holtom megszerezni?Vagy csak írjátok ide pls
  • Skynet
    Köszi az infót,akkor jövőhéten veszem,és csatlakozom a klubhoz.
  • A file
    Hello.
    Meg szeretném venni a játékot,de gondoltam kipróbálom h külföldről rendelem meg.Tudtok esetleg olyan oldalt,ahol érdemes vásárolni és nem 1 hónap míg kihozzák? köszi
  • tommygear
    pár kép velencéről

• tommygear
    3 napja semmi gond vele
  • Kandurex
    Szerkesztőség dönt, szóval :/
  • Skynet
    Működik már a game rendesen? Mert első körben lemondtam az előrendelést amikor jöttek a hírek a csodavédelemről. Aztán amikor láttam működés közben és kiderült hogy nagy kamu a "kivág a menübe amint megszakad a net" dolog,és úgy döntöttem megveszem,de 1 napra rá behalt ubiserver....Szóval én azt várom mikor nem lesz nyűg,addig nem veszem meg feleslegesen.
  • Atkamon
    Írtam amúgy email-t, hogy szeretnék házigazda lenni, de nem kaptam visszajelzést?:S Nem tudsz erről? Volt valami gond esetleg?
  • Atkamon
    Legtöbben azt hiszik, hogy van működő crack, mert azt is írták elég sok oldalon, amikor a szerver gondok voltak...
  • Kandurex
    Nem tudom, de erősen gondolkodom, hogy elkezdjem pontozni a huszárokat.

VEDD MEG. Ha nem megy, keress más hobbit, nem kötelező játszani.
  • Kandurex
    Tipikus warezos kínlódás. Hirtelen eljöttek a, "juj de meg vettem volna,.." típusú emberek, tömegével. Másrészt meg félre is beszél.
  • Rewerse
    Császtok. Én olvasgattam a regisztrációról de gondok vannak:kikapcsoltam a netem aztán felraktam,visszakapcsoltam és mikor regisztrációs adatokat beírtam rámek hogy:SUBMIT
    Ha ez megvan kijön egy ablak és tölt(ki is van írva a sarokba hogy please wait)de lószar se történik.
    tudja valaki ezt hogy kell megoldani??
  • CroftManor
    ezt most találtam
  • leviking
    még nincs jó crack.
  • snake200
  • Kandurex
    Akkor nem fogsz ezzel a játékkal játszani.
  • gabcsi13
    Csak olyan játékot veszek meg amiben van multiplayer pl.:GTA IV
  • Kandurex
    Gondoltál már rá, hogy pénzt adsz ki játékért?
  • gabcsi13
    Üdv!
    (a játék legelején vagyok)
    Oda megyek a géphez amibe le kell feküdni, megnyomom az entert lefekszik aztán fehér lesz a képernyő és nem csinál semmit,a esc-val előjön a menü meg nincs is lefagyva.
    Vártam 5 percet és utána sincs semmi.
  • CroftManor
    nem az a rész amikor Ezio bent van Leonardónál és így megáll a kép? ha igen akkor nyomd meg azt a gombot amit kiír a tőr előhívásához. addig nem fog továbbengedni míg meg nem nyomod
  • CroftManor
    hát pl a játék főmenüjében, asszem Y-t nyomj U playhez és akkor tudsz regelni.
  • Atkamon
    A White-ban egy darab bónusz pálya van, ami a sima verzióban nincs benne, a Black-ben meg 3 bónusz pálya. Plussz a Black-ben van artbook, figura, bonus dvd, a White-ban csak figura.
  • Kongy
    Hát, csak Ezio babával több a White, asszem. A Bonfire of the Vanities meg a Battle of Forli küldik benne vannak az alapban is....
  • Evoluti0N
    A Black és a White Edition tartalmaz vmi értelmeset, ami miatt érdemes megvenni? Értelmes dolog alatt exluzív játéktartalomra gondolok (több küldi, cuccok, ilyesmi).
  • syberia2
    Xboxról hogy lehet regelni uplayra?
  • Kongy
    Rewards <-Ezt csekkold.
  • Gundark1234
    Nekem is ugyenezt produkálta, amikor megkaptam a hiddden blade-t. Letöröltem a mentéseket és a játékot is újra raktam. Talán ez segít, de még nem értem el ugyanoda.
  • elitehun
    Azt nem tom mert pc-re azzal az acc-al kell belépni amivel regisztráltál DRM-re