7877
-
bajsz #3792 köszi:D holnap menek is -
#3791 Nálam az esetek 95%-ban jó de mivel én belsős vagyok ezért nálam nem számít -
#3790 najó, esetek 60-70%-ában jó. :P -
#3789 VEGYÉTEK MEG! Néha baxakszik a DRM, de az esetek 80%-ában jó. És megéri, mert egy remek játék. Személyes kedvencem. :) Imádom. -
#3788 A hivatalos fórumon sem olvasni már annyi panaszt arra, hogy nem lehet belépni, gondolom folyamatosan dolgoznak az ügyön. -
#3787 csak párat kellett volna visszaolvasnod
#3776 -
#3786 Már rég megoldódott csak azért nem lehetett belépni mert támadták az ubi szervereit (elvileg). de most már jó -
#3785 Csak a tollakért kapunk fegyót? a többiért (kincsek stb) semmit? -
bajsz #3784 Srácok megoldódott a belépéses porblémamert szeretném megvenni holnap?!: -
#3783 Mint az AVP topikban csak itt fordítva mi? :D
Van egy olyan érzésem hogy azt a számlálót is te raktad be ;) -
batnor #3782 ha megvetted a játékot akkor a kézikönyv hátoldalán találsz egy matricát és azt beírod és működik is.
ha nem vetted még meg akkor menj el és ne kérd másoktól. -
#3781 mit a cd keyünket?
jól vagy te? -
Rewerse #3780 Megoldottam most kell cd key. Ötlet vagy link holtom megszerezni?Vagy csak írjátok ide pls -
#3779 Köszi az infót,akkor jövőhéten veszem,és csatlakozom a klubhoz. -
A file #3778 Hello.
Meg szeretném venni a játékot,de gondoltam kipróbálom h külföldről rendelem meg.Tudtok esetleg olyan oldalt,ahol érdemes vásárolni és nem 1 hónap míg kihozzák? köszi -
#3777 pár kép velencéről
-
#3776 3 napja semmi gond vele -
#3775 Szerkesztőség dönt, szóval :/ -
#3774 Működik már a game rendesen? Mert első körben lemondtam az előrendelést amikor jöttek a hírek a csodavédelemről. Aztán amikor láttam működés közben és kiderült hogy nagy kamu a "kivág a menübe amint megszakad a net" dolog,és úgy döntöttem megveszem,de 1 napra rá behalt ubiserver....Szóval én azt várom mikor nem lesz nyűg,addig nem veszem meg feleslegesen. -
#3773 Írtam amúgy email-t, hogy szeretnék házigazda lenni, de nem kaptam visszajelzést?:S Nem tudsz erről? Volt valami gond esetleg? -
#3772 Legtöbben azt hiszik, hogy van működő crack, mert azt is írták elég sok oldalon, amikor a szerver gondok voltak... -
#3771 Nem tudom, de erősen gondolkodom, hogy elkezdjem pontozni a huszárokat.
VEDD MEG. Ha nem megy, keress más hobbit, nem kötelező játszani. -
#3770 Tipikus warezos kínlódás. Hirtelen eljöttek a, "juj de meg vettem volna,.." típusú emberek, tömegével. Másrészt meg félre is beszél. -
Rewerse #3769 Császtok. Én olvasgattam a regisztrációról de gondok vannak:kikapcsoltam a netem aztán felraktam,visszakapcsoltam és mikor regisztrációs adatokat beírtam rámek hogy:SUBMIT
Ha ez megvan kijön egy ablak és tölt(ki is van írva a sarokba hogy please wait)de lószar se történik.
tudja valaki ezt hogy kell megoldani?? -
#3768 ezt most találtam -
leviking #3767 még nincs jó crack. -
#3766 -
#3765 Akkor nem fogsz ezzel a játékkal játszani. -
gabcsi13 #3764 Csak olyan játékot veszek meg amiben van multiplayer pl.:GTA IV -
#3763 Gondoltál már rá, hogy pénzt adsz ki játékért? -
gabcsi13 #3762 Üdv!
(a játék legelején vagyok)
Oda megyek a géphez amibe le kell feküdni, megnyomom az entert lefekszik aztán fehér lesz a képernyő és nem csinál semmit,a esc-val előjön a menü meg nincs is lefagyva.
Vártam 5 percet és utána sincs semmi. -
#3761 nem az a rész amikor Ezio bent van Leonardónál és így megáll a kép? ha igen akkor nyomd meg azt a gombot amit kiír a tőr előhívásához. addig nem fog továbbengedni míg meg nem nyomod -
#3760 hát pl a játék főmenüjében, asszem Y-t nyomj U playhez és akkor tudsz regelni.
-
#3759 A White-ban egy darab bónusz pálya van, ami a sima verzióban nincs benne, a Black-ben meg 3 bónusz pálya. Plussz a Black-ben van artbook, figura, bonus dvd, a White-ban csak figura. -
#3758 Hát, csak Ezio babával több a White, asszem. A Bonfire of the Vanities meg a Battle of Forli küldik benne vannak az alapban is.... -
Evoluti0N #3757 A Black és a White Edition tartalmaz vmi értelmeset, ami miatt érdemes megvenni? Értelmes dolog alatt exluzív játéktartalomra gondolok (több küldi, cuccok, ilyesmi). -
syberia2 #3756 Xboxról hogy lehet regelni uplayra? -
#3755 Rewards <-Ezt csekkold. -
Gundark1234 #3754 Nekem is ugyenezt produkálta, amikor megkaptam a hiddden blade-t. Letöröltem a mentéseket és a játékot is újra raktam. Talán ez segít, de még nem értem el ugyanoda. -
#3753 Azt nem tom mert pc-re azzal az acc-al kell belépni amivel regisztráltál DRM-re