Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Örülj magadnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

snake200
be lehet állitani a ubi launcher-be az elején hogy online vagy offline legyen a save

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

enlightened
Ezt a can you run it- ot hagyjuk!!!!!!

Nekem megmondta hogy faszán fog menni, aztán néha tömegben 10 fps-el szaladgálok ami igen zavaró, úgy hogy semmit nem ér. És a két magos proci se mind1 hogy milyen van, mert ha pentium d-d van mint az enyém két magos az nagyon kevés a game-hez.

Kongy
Küldenék mentést, és küldök is, ha megmondod, hogy a Ubi szerójáról hogy halászom le õket. <#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Scouser
Menj, játsszál monopoly-t

You\'ll Never Walk Alone

snake200
Hát nekem kell a másik oldalról írni.

pls srácok küldjetek el a picsába , vagy anyámba de adjatok lécci egy pár mentést, hogy ki tudjunk próbálni egy pár pályát még.

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

Atkamon
Hát, nekem eddig mindent kiadtak az 576-ban, pedig én sem vagyok 18... Meg más boltokban is kérdés nélkül kiadtak minden játékot.

tommygear
hehh ez nem így megy sajnos
tommygear
ha köcsög az eladó nem fogják
tommygear
jó nem hiszem, hogy annyira kapkodják mintha 5 forintba kerülne, amíg a galaxis oldalán kint van addig van... pl a white már nincs kint az elfogyott tényleg
Jó, de az a gépigény amit megadnak teljesen más, mint a való gépigény.

Az jó, az 1. részt FullHD-ben maxon játszottam, akkor nem lesz baj.
Atkamon
Kongy
Persze, hogy kiadják. 😄 az a lényeg, hogy fogyjon. 😄 a moziba is bemehetsz 18+-os horrorra, senki sem szól érte max szüleid. 😄 Itt az üzleten van a hangsúly.

@Dobronski

Hát, kell neki gép rendesen. Nekem abszolút max grafikán Q9400-al és HD 5770-nel van, hogy bereceg kicsit, és 30 alá megy az fps, pl 27-25 lesz belõle, de általában 40 fps-em megvan. Szerintem jobban fut mint az 1, és talán szebb is valamivel. Persze 2 magos proci nélkül nem szabad vele kezdeni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

enlightened
Ilyesmi a warez verzióban fordult elõ, hogy elfehéredett a gép, úgy hogyha azzal nyomulsz akkor a megoldás a játék megvétele.

Ha nem akkor grafikus driverbõl tedd fel a legújabbat meg hasonlók, ha ez se segít, akkor ubisoft hivatalos tech support fórumán tudnak segíteni.

Nagyobb a gépigénye mint 1-nek?
sziasztok!
olyan gondom van hogy a játék elején amikor Lucy bejön véressen beszélget velem hogy menjek az Anonymoshoz odamegyek a géphez felfekszek rá és amikor elindulna a gép nagy fehérség lesz a képernyõn és nem tudok mit csinálni
ez mitõl van ötletek?
sziasztok!
elitehun
Az 576-ba kiadják nekem a játékot nem? Még nem vagyok 18 éves de ha a cigit is kiadják gondolom ezt is 😄
enlightened
Sziasztok, valaki esetlegf tudja hogy a 2-ben hol lehet átállítani a crowd density-t? Mert az egyben lejjebb lehetett venni a tömeg számát és nyertem vele fps-t, de itt nem látok semmi ilyet. Engem ne zavarna ha 100 ember helyett mondjuk 75 mászkál az utcákon és ezzel nyernék fps-t. ha valaki tudja hol lehet átállítani légyszi szóljon.

Köszi.

elitehun
Am azt nem tudja valaki hogy van-e az 576-ban?
elitehun
Gondolom hogy van ha nincs ez van :S
Kongy
Amúgy vannak a játékban bugos/érdekes dolgok is. Pl jön rám 5 õr, ebbõl 2 tank, vagyis nehézfegyverzetû, és erõs páncélzatú. Dobtam egy füstbombát, majd elkezdtem dobótõröket dobálni a tankra, és 1-2 után meghalt. 😄 Nos, ez csak azért érdekes, mert sima karddal marha nehéz megsebezni, nekem nem is sikerült... szóval ez egy új taktikámmá vált. 😄 Füstbomba + tõrdobás, esetleg mérgezés, és akkor nem csak õ hal meg, hanem mindenki körülötte. 😄 Oké, hogy nem újítottak a kombókon... de a fegyvereken igen, ami új taktikára ad lehetõséget.

Kongy
Ajajj, csak legyen még AC2 a boltban. 😄 Szurkolok neked!

Én most értem Velencébe, marha jó ez a hely. Érdekes kis Desmond-os részt játszottam, konkrétan Lucy tesztelte, hogy mennyire kezdem átvenni Ezio vonásait. Desmonddal kellett ugrabugrálni, parkõrködni, nagyon durva. 😄 Az 1-ben ezt el se mertem volna képzelni. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit Altairral is mehettem, Desmond álmában, és nagyon durva, azzal a csajjal jár, aki Robert De Sable-nek álcázta magát. 😄😄😄

elitehun
Egyet értek. Ha minden igaz akkor én ma megyek megvenni 😄
gyerekek kipróbáltam warez-verziót és azt kell mondjam ,eszméletlen fasza lett ez rész.Jövéten menek megvenni.

Atkamon
Jaj, de szeretem, amikor az emberek a saját véleményüket hiszik "igaz"-nak😄

AKkor szerintem meg az igazság az, hogy az elsõ rész kurva jó volt😊 Ami igaz, az igaz...

Kongy
Az vicces, mert a White Edition a CD Galaxisnál eleve 16k volt, de nem baj. :-P Nem is nagy cucc amúgy... most annyi plusz pénzt egy csóri 20 cm-es Ezio babáért nem fogok fizetni...

Fehercsoki
Itt de úgy tûnik tévedtem,1 fonttal drágább.

elitehun
Hol kerül ugyanannyiba??
Fehercsoki
Hétfõt megrendelem én is a white editiont(ugyan annyiba kerül mint a sima csak ezért azt).

Kongy
Elnézést, ismerem önt? 😄
Amúgy meg csak poén volt, és kérésre írogattam ilyesmit... nem kell komolyan venni. Báár... a nevem kiderülhet az adatlapom honlapjáról is. 😄😄😄😄

Kongy
Íme az én AC2 gameplayem

ez nagyon tetszik,ezek a kereskedõ/fejlesztõ npc-k😊
Hi!
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha a Ubisoft launcherben a save-t kikapcsoljuk, akkor gépre ment, vagy abszolút nem ment sehova?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Miért?
Ami igaz az igaz,a szakvélemények is elég negatívan ítélték meg az AC1-et...

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

CroftManor
hát ezt itt nem kellett volna megjegyezned...

Nothing is True, Everything is Permitted

Pedig az elég ratyi szerintem<#vigyor>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

robotnyk
arra várhatsz, az elsõ rész még mindig 5k :p
Akkor nem ér meg ennyi pénzt,megvárom míg lesz vagy 4000 ft<#wilting>

Atkamon
Ez csak single.

Sziasztok.
Ebben van multis móka,vagy single player?
Mert akkor elõbb ezt veszem aztán az új Battlefieldet.
A fenének kell ennyi jó játékot egymás után kiadni,nem gyõzi az ember a vagyonával...<#vigyor3>

CroftManor
azért tettem föl 😊 (am van vagy 20 videóm AC 2bõl)

snake200
Fasza legalább tudok videot nézni 😊

CroftManor
villa tour gameplay

MerlinW
Ne legyetek már ilyen értetlenek😄 A számláló azt mutatja, mennyi idõ kell a játék feltöréséhez. Logikusan onnantól indult az óra, hogy kikerült a játék és el lehetett vele kezdeni "dolgozni"😊

Tehát a számláló értelmezése (papírt tollat elõvenni😊)
"Ennyi ideje elérhetõ a játék és ennyi ideje nem készült hozzá rendes törés." 😄

Értem? <#vigyor3><#vigyor3>

[merlinw.org]

Az is hülyeség,hogy miért 4 napja számolja,mikor ma jelent meg,mióta kiindulási pont az orosz sufniwarez?😊
MerlinW
Vigyázz magadra Gáborkám, el ne törjön kezed lábad <#kacsint>

[merlinw.org]

snake200
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

gfreak
vegyél már vissza basszus...pakolj inkább képeket vagy valamit csinálj, aminek ÉRTELME is van, mert ennek rohadtul nincs...

Racism is a weapon of mass destruction!

Kongy
Baszd meg. Szopjál le. Így jó? <#mf1>

KaszaN
Azt nemfigyeltem, csakhogy számolvalamit.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB