Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Nekem megmondta hogy faszán fog menni, aztán néha tömegben 10 fps-el szaladgálok ami igen zavaró, úgy hogy semmit nem ér. És a két magos proci se mind1 hogy milyen van, mert ha pentium d-d van mint az enyém két magos az nagyon kevés a game-hez.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
pls srácok küldjetek el a picsába , vagy anyámba de adjatok lécci egy pár mentést, hogy ki tudjunk próbálni egy pár pályát még.
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Az jó, az 1. részt FullHD-ben maxon játszottam, akkor nem lesz baj.
@Dobronski
Hát, kell neki gép rendesen. Nekem abszolút max grafikán Q9400-al és HD 5770-nel van, hogy bereceg kicsit, és 30 alá megy az fps, pl 27-25 lesz belõle, de általában 40 fps-em megvan. Szerintem jobban fut mint az 1, és talán szebb is valamivel. Persze 2 magos proci nélkül nem szabad vele kezdeni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha nem akkor grafikus driverbõl tedd fel a legújabbat meg hasonlók, ha ez se segít, akkor ubisoft hivatalos tech support fórumán tudnak segíteni.
olyan gondom van hogy a játék elején amikor Lucy bejön véressen beszélget velem hogy menjek az Anonymoshoz odamegyek a géphez felfekszek rá és amikor elindulna a gép nagy fehérség lesz a képernyõn és nem tudok mit csinálni
ez mitõl van ötletek?
sziasztok!
Köszi.
Én most értem Velencébe, marha jó ez a hely. Érdekes kis Desmond-os részt játszottam, konkrétan Lucy tesztelte, hogy mennyire kezdem átvenni Ezio vonásait. Desmonddal kellett ugrabugrálni, parkõrködni, nagyon durva. 😄 Az 1-ben ezt el se mertem volna képzelni. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AKkor szerintem meg az igazság az, hogy az elsõ rész kurva jó volt😊 Ami igaz, az igaz...
Amúgy meg csak poén volt, és kérésre írogattam ilyesmit... nem kell komolyan venni. Báár... a nevem kiderülhet az adatlapom honlapjáról is. 😄😄😄😄
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha a Ubisoft launcherben a save-t kikapcsoljuk, akkor gépre ment, vagy abszolút nem ment sehova?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ami igaz az igaz,a szakvélemények is elég negatívan ítélték meg az AC1-et...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ebben van multis móka,vagy single player?
Mert akkor elõbb ezt veszem aztán az új Battlefieldet.
A fenének kell ennyi jó játékot egymás után kiadni,nem gyõzi az ember a vagyonával...<#vigyor3>#vigyor3>
Nothing is True, Everything is Permitted
Tehát a számláló értelmezése (papírt tollat elõvenni😊)
"Ennyi ideje elérhetõ a játék és ennyi ideje nem készült hozzá rendes törés." 😄
Értem? <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
[merlinw.org]
Racism is a weapon of mass destruction!