7877
-
#3832 novella nem maradhatott ki, mert a fő mission is oda szól egy ponton. -
#3831 Most olvasom egy külföldi oldalon hogy elvileg rómábna is van egy. De rómában csak egyszer voltam a játék vége felé, többet nem lehet visszamenni. Vagy igen? -
#3830 Jó reggelt játszópajtikXD
itt le van írva melyik tomb merre található. Az #5-ös számjelű tomb merre van? Mert videó nincs róla, és szerintem nekem az maradt ki. Minden videóban szereplő tomba voltam kivéve szerintem ott. Melyik városban van az 5.? Velence? Flori? Merre? -
#3829 Most őszintén számít ez valamit? -
#3828 Amúgy érdekes h a külföldi gamed 15-ös besorolást kapott, itthon meg 18-as. Jó, a PEGI az köcsög. :P -
#3827 ne bízd el magad sztem :) -
harmadas #3826 hamarosan megállithatjátok a számlálót :D -
#3825 Deszép! :D -
#3824 /drool -
#3823 Annyira nem hangzik rosszul, de ez a rebootolás, internet connection killing nem hangzik túl jól... Mindenesetre kíváncsian várom a cracket, a játék már kibírt 1 hetet működő warez nélkül! Ez is valami! :D -
#3822 kamu az -
#3821 Rohaggyál meg. :P Kéne nekem is. :P -
felegyi #3820 Lessetek be a warez topikba, infók és képek az új működő crackről amit valószínűleg még a mai nap kiadnak! -
#3819 -
#3818 Megjött vééégre ááááááhh!!!!:D
-
#3817 Alone 5 ~ 2158FT! kiszállítással! -
#3816 Valami mini játékot bele tehettek volna, meg kocsmát vagy valamit:D Akkoriban is ittak az emberek. -
#3815 hát jó a játék eléggé, de egy idő után kb sequence 6 után már itt is uncsivá válik mint az egyben. A villát kb felépítettem komplette 2 sequence alatt, Utána már csak a gyűjtögetés marad, meg a menj ide, menj oda. -
#3814 Ja, akkor így nekem nem jó. Alone 5-öt akartam volna rendelni. -
Drape #3813 Nekem tegnap este volt először "problémám". Kilépéskor jelezte a program, hogy nem sikerült a játékállásom online mentése, de semmi pánik, mert ennek ellenére az megvan és a következő alkalommal mikor csatlakozom feltöltésre kerül. Perfekt! -
#3812 Ingyen van, de Magyarországra nem szállítanak... Azért kapom emg csak ma, mert először külföldi ismerősökhoz ment, és ők küldik nekem. -
#3811 Ott mennyi a szállítási költség? -
#3810 zsír -
#3809 felfedeztem egy bug-ot. Ha pl kalapács van nálad és elkapsz valakit akkor a kalapáccsal is el tudod vágni a torkát :S -
#3808 Sok, mert Black Edition:P Play.com-ról rendeltem. -
#3807 mennyi volt összesen? -
#3806 Neem:P Külföldről rendeltem, sajna csak most jön meg:D De a holnap már tuti:D -
#3805 csak nem GS? :D -
#3804 Nekem is holnap lesz meg, majd teszek fel képet:) -
#3803 Ma megjott, de csak holnap tudom atvenni. Mar nagyon varom :D -
#3802 Ja, én is próbáltam a játékban, vicces ahogy a könnyű fa seprűt nehéz kalapácsként használja xD -
#3801 Itt is egy videó a harcról :D -
#3800 Nálam tudtommal nincs ilyen probléma -
#3799 lol
én kapával próbáltam tegnap :D -
#3798 ha körbenézel az egérrel vagy mozgatod akadozik a game, ha a nyilakal csinálod ezt semmi baja -
#3797 am azt tudtátok hogy lehet seprűvel (!!!) is harcolni? Nagyon gizda -
#3796 Milyen egeres probléma? -
#3795 Hát itt SG-n is nem egy ember panaszkodott már rá, szerintem ez elég sok (ha nem minden) játékosnál jelen van... Annyira nem lehet nehéz megjavítani, mert az első részben semmi gond az egérrel... -
reméljük több embernél is ilyen és hamar javítják -
#3793 Írtam a fórumba az egeres problémával a feedback topicba, remélem észreveszik...