7877
  • CroftManor
    am mennyi volt pcre? én boxra 13é vettem tavaly
  • elitehun
    Ezt mondta hogy még jópáran. Aki itt ír a játékról azok valszeg mind megvették :)
  • Kongy
    Nomeg én is és nem bántam meg! Sőőt....
  • CroftManor
    igen tudunk, vedd meg Te is. Én is megvettem meg még itt egy jó páran.
  • triplet
    Ezt a kérdést már egyszer feltetted. Nem válaszolt senki. Most sem fog, mert nem tudják hogy mi a bajod!
  • Rewerse
    Nekem már megvan odáig hogy belép a menübe de ott amikor rámek a story ra tölt egy óráig és semmi.
    Tom hogy igyse,ugyse menne de ha belépne a gamebe akkor a mentést amit leszedtem berakhatnám és az alső pályán hülyülhetnék.Tud valaki segíteni?
  • tommygear
    igaz
  • elitehun
    Ez az egész játékról elmondható
  • tommygear
    megint velence, nagyon szépen megcsinálták

• Rainbow15
    Bocs, ez a warez topicba ment volna, ha jobban figyelek :)
  • triplet
    Amikor Küldetést akarsz felvenni elfehéredik a kép és kész, nincs tovább.
  • Rewerse
    Nekem már megvan odáig hogy belép a menübe de ott amikor rámek a story ra tölt egy óráig és semmi.
    Tom hogy igyse,ugyse menne de ha belépne a gamebe akkor a mentést amit leszedtem berakhatnám és az alső pályán hülyülhetnék.Tud valaki segíteni?
  • Rainbow15
    hali
    még csak most t*ltöttem le a játékot, mi a gondja, mit csinál amit nem kéne, miért kell krekkre várni?
  • CroftManor
    ennél van jobb is mert ha rá katt a képre akkor ott láthatod a pontos helyét a tollnak. részletesebb az az oldal.
  • Atkamon
    Húú, emberek nagyon jó a játék xD Most meg pont nem érek rá játszani szinte egész hétvégé, nem tudom, hogy fogom kibírni xD
  • MerlinW
    A legrosszabb játék ever:D
  • Kongy
    Ez mondjuk igaz. Ha el is akadsz akkor sem kell rögtön ide rohanni, keress videovégigjátszást. Én is ezt teszem ilyen esetben. és nem támadlak le PEACE VAN!
  • tommygear
    google első találat
  • tommygear
    haggyukmár, minden játékkal ezt csináltad :D amin már egy kicsit is kellett gondolkozni egyből feladtad és megkérdezted fórumon :D
  • triplet
    Tudod én ágyból játszom, mivel boxon tolom, és mivel szar a szemem így nem látom az ilyen apróbetűs kiírásokat. Nem kell azonnal letámadni THX!

Olyan térképet lehet-e kapni ami megmutatja a featherek helyét?
  • tommygear
    nem ismered még mama2-t úgy látom :)
  • tommygear
    mindenki rádtámad
  • Kongy
    Azért mert igénytelen köcsögök csinálták.
  • Kongy
    De uristen... te h játszod ezt a játékot? Nem láttad még kiirva h "You're notorius, guards on high alert"?? OMG. Azt jelenti h az őrök amint meglátnak támadnak.
  • Jim Morrison
    Na megjott. Valaki meg tudna mondani, hogy miert csak 1 dvd van benne, mikor ket dvd tartos a tok?

#3836: Nekem tizennyoc karikas :D
    [az angol, enyim magyar lehet azert]
  • triplet
    és a notorius mit jelent?:D
  • elitehun
    De azt a köpeny akkor érdemes felvenni ha harcolni akarsz mert amint felveszed notorius leszel :S
  • elitehun
    Az az Auditore palást akkor kapod meg ha mind a 100 tollat összeszedted és utána beszéltél az anyáddal
  • elitehun
    ''...nem sok újítás volt az 1-hez képest...''
    Ugye csak viccelsz?! számoljuk csak meg. Új fegyverek, lefegyverzés, új mozdulatok, új ''kütyük'', új kinyírások, pénz, k*rvák, saját harcos csapat és még sorolhatnám
  • tommygear
    toronymagasan veri az 1et sztem
  • Kongy
    A kurva fényképezőgépbe a faszomat... lefényképeztem és nem menti el. Fos.
  • enlightened
    Na végigtoltam a gamet. Nem volt valami hosszú, meg a felétől elég uncsi volt:S. Utána már csak velencében lehet tevékenykedni és semmi különös nincs már. Újrajátszásnak nem sok értelme van. Nem tudom nekem az 1 jobban bejött, bár lehet csak azért mert akkor még új volt ez az egész. Ebben a 2-ben nem sok újítás volt az 1-hez képest és Ezio se volt olyan kemény mint Altair.
  • Krisztiam #3840
    bocsi xD
  • Kongy
    De kapjátok már be, h itt csorogtatjátok a nyálamat, minnyá lekapom az én AC2met is. :P xD
  • Krisztiam #3838
    megelőztél xD
  • Kongy
    Halljátok, mi a 3-adik Cape (palást) amit megszerezhetünk? Van a firenzei, velencei, és még 1?? Azt h szerzem meg?
  • Krisztiam #3836
    sziasztok! ma megjött az ac2! névnapi ajándék xD

• robotnyk
    inventoryban azt mutatja ami éppen nálad van, nem azt, hogy az összesből mennyi van meg :p
  • triplet
    Mi a franc, meg van a páncél LOLXD
    Akkor nem szoltam, ezek szerint bejártam minden tombot. De tegnap még azt írta nincs nálam több olyan kő amit be kell a szobrokhoz rakni.
  • Kongy
    Romában nincs tomb... nemtom milyen idióta állitotta h van. Már leirtam: van 2 db Velencében, 2 Firenzében, 1 Forlíban, és 1 Toszkánában.