642
-
#322 Gears 2-ből is kivették a flessbekk pályakódot.. :S -
#321 Hm, ezt nem is tudtam, hogy kiszedegetik (mondjuk hivatalosan nincs is Live itthon). Nem is hiszem, hogy van egyáltalán itthoni kiadású játék a gépünkhöz(talán ez lesz az első). Akkor marad a Fable2-höz kapott kétnapos kupon. -
#320 Gold Kupon:O? Sose kaptam még gold cupont (főleg nem a magyar verziókba mert abból kiveszik direkt)
Van Külföldről kapot játékom is azokba se volt sose.:(
(amúgy a skate 2 nekem itthoni kiadás) -
#319 Nem tudja valaki az itthoni kiadásban lesz-e gold-kupon?
Ha nem akkor kénytelen leszek felhasználni azt amit a Fable2-höz kaptam. -
#318 Én asszem leszek egész nap ASD_:ASD -
#317 háát pasz:D
19ig akármikor:) Utánna meg max 1-5 óra között. -
#316 Ő akkor asszem bennvoltál a party chat-ban amikor ezzel szarakodtam délelőtt:D Majd holnap elmagyarázom hecceten:DD Mikortol leszel kb? -
#315 Ti hogy aktátok a játékba saját képeteket (amit rajzoltatok) és holl érhető el utánna? Mert nekem nem akaerja berakni hiába sendelem.:S -
#314 S.K.A.T.E 3an nyomjuk (egyik pro challenge) elindul a karakterem majd 1 lökés után stop... megáll... mondom mi a gec?? erre utána elindul... :S -
#313 "betudható annak is hogypicivel több a fícsőr a játékban" sajnos ez akkor sem mentség arra hogy ennyi kis apró és nagyobbacska bug legyen benne... én mára leteszem a controllert... mert csak idegelem magam a játék hibáin... amelyek javarészt kihatással vannak a challenge(ek)-re is... :S -
#312 Hát, egy kicsit tényleg bugos a stuff (első részbe nem voltak ilyenek) de ez betudható annak is hogypicivel több a fícsőr a játékban. Reméljük lesz patch. -
#311 bélgörcs -
#310 Valami megcsavargatta a levegőbe:D -
#309 Milyet esik a csávód:D -
#308 LOL:D:D:D The kuka strike back:D -
#307 Tessék:bugos ööö..lég.nem...öö..levegő...nem..bugos...izé -
#306 Jaja, de amúgy hallom amit mondtok:) -
#305 Bugos kuka :_ASD:_AS:DAS:Das:d -
#304 Holnap már tuti lesz hs-ed? -
#303 Tudom, épp azért kell a headset,hogy haljad miket ordítok rád :D -
#302 okok, de headset nélkül is lealázlak:D -
#301 11 fele leszek legközelebb. Bár ha nincs headset-ed akkor inkább csak holnap :D Vuxy-t is beszerveztem:DDD -
#300 na röpke 3 órás játék után leszűrtem pár dolgot...
(ami engem nagyon idegesít)
1. igen sok az aprócska bug (follow-os küldiknél a csóka után húzott csík bebuggol)
2. bebux egy Challenge-t megkérni újra vagy kilép
ha arra megyek hogy újra, akkor megkérni hogy biztos??
ha a kilépésre megyek akkor meg baxik megkérdezni..
ez engem nagyon idegel lévén ha arra megyek hogy újra akkor könyörgöm ne kérdezze már meg hogy biztos? 2 gombnyomás az újra és 1 a kilépés... :S -
#299 Na este egy kis H.O.R.S.E. vagy Half Of Meat? -
#298 hazaértem... és hál' istennek engem is itthon várt a gamma! :D -
#297 Jolvan, akkor holnap sokat zuzzuk majd a game-et... (Ma is, csak úgy kaka lesz ,hogy nem tudsz beszélni :)) -
#296 NA kideszkáztam magam:D
Nagyon jó a játék.
Multiba meg az a töréses mód a legjobb:)
Este majd nyomhatnánk.
(holnap lesz headsetem) -
#295 jóak:D -
#294 Amúgy hogy tetszik? -
#293 Köcsög, ez télleg nem ments suliba :D:D
Jóak neked :( -
#292 Nekem most jött meg -
#291 Na megjött a game:) Megyek is tolni! :DDDD -
#290 röhely hogy a gamtrailers.com még mindig nem tesztelte a skate 2-tőt:S -
#289 Nemtudom, de valamit kért még puszba,hogy átlehessen küldeni box-ra. -
#288 Hát olyat már akkor kellet csinálni mikor a képet szerkeztettem. (addig nem engedte) -
#287 Valami EA-s accot kellett csinálni ,hogy átlehessen küldeni a deszkát :) -
#286 hova regeltél be?
Én Befejeztem a Micky egeret (amúgy majd a háttér fehér lesz csak most még ilyen:Mickey
Na meg egy egyszerű márka logo:) :Converse -
#285 ty -
#284 Tökjó :D
csak az a baj, hogy ezt a deszka közepére rakja be (a felhajtásokon már nem lesz rajt a minta :( -
#283 Na, én beregeltem mindenhova ahova bekellett ahhoz,hogy a rajzolt deszkákat egyből ahogy megvan a játék át tudjam küldeni:D
És rajzoltam is egy újat: 2.