642
  • HTB
    végre...megcsináltam...
    basszus vicc ez a challenge, marhára felidegesítet de hála a jó égnek vége :D
  • DöflingR
    :D Edit asdasd:D Nem vok vip sajna :(:D
  • Hmuda
    Ük?

EDIT: ja látom. No mindegy. Így legalább nem vonta el a figyelmem a vizsgákról és még a futárnak se kell fizetni extrát. :-)
  • DöflingR
    Ük-nál már 20-án lehetett kapni :)
  • Hmuda
    Egy vicc a hazai terjesztés. Péntekre volt ígérve a megjelenés és mind az 576, mind a helyi üzletek csak hápognak, hogy "majd talán holnap".
    Nem lehet egyszerű mindig magyarázni a vevőknek, hogy miért nincs raktáron az ami elvileg már négy napja kapható kellene hogy legyen.

De legalább az üzlet ami itt van két saroknyira csak 13k-t kér érte, szóval nem kellene panaszkodnom. :-)
  • HTB
    nagyon idegesít már, de ma tuti meglesz
  • Pacal17
    majd próbálkozok vele én is valamikor
  • HTB
    majdnem
    eric koston kiesett, de a végén véletlen a rámpa felett csináltam a foot plantet, nem pedig picit utána, és megkúrt, pedig 4 volt carrolnek
    de működőképes, csak felkúrta az agyamat, és most nem megy jól :D
    3-4ig eljutok, aztán végén elrontm
  • Pacal17
    sikerült?
  • HTB
    lol pawned
    http://www.gamespot.com/xbox360/sports/skate2workingtitle/show_msgs.php?topic_id=m-1-47838727&pid=944909
  • DöflingR
    De, csak legyél többet live-on:D Most az összesre hajtunk pacallal, szal ha leszel neked is gyűlni fog majd:)
  • HTB
    sztem egy-két extrém esettől eltekintve, egészséges kihívást nyújt - valóban, nem könnyű, de odafigyeléssel és koncentrálással megcsinálható benne a feladatok zöme
    ha nem játszottál az eggyel, nyilván 3 óra után még nem mész túl sokra, de ha érdekel a téma, meg amúgy bejön a játék, adjál neki még pár órát, és majd belejössz:)
  • storm181
    Magyar Skate 2 teszt itt.
    Amúgy horror nehéz a játék, én kb. 3 óra után feladtam.
  • HTB
    amúgy én így próbálom csinálni:
    elindulok balról (tehát, mivel goofys vagyok, példának okáért tolok egy heelflipet) egy sima trükkel, aztán egy 360-as trükkel, aztán átmegyek jobbra, aztán jobb oldalt nollieval, majd bal oldalt..így nem ismétlődnek a trükkök, de az a két állat szinte bármit lekopíroz...úgy vettem észre, hogy akkor hibáznak többet, amikor a másik bot trükkjét kell(ene) leutánozni, viszont az meg azért szopóka, mert eléggé macerás néha beadni, amiket tolnak (kedvencem, amikor ollie helyett kickflipet, v vica versa ad be...a durvább flipekről ne is beszéljünk)
  • HTB
    bnőm előbb furán nézett rám, amikor felüvöltöttem, hogy "az Apokalipszis 4 lovasa ba*ná se*bbe felváltva lóval együtt azt a mocskos g*it aki kitalálta ezt a sz**t :D
    kb lehetetlen basszus
  • Pacal17
    Youtubeon néztem, hogy hogyan lehet 540-nt cisnálni, de a csávónak se jött öszse mindig.. :D
  • HTB
    basszus, ez a can you spell girl kb lehetetlen:/, pedig csak ez az egy pro challenge van már
    fél óra után sikerült eljutnom odáig, h nekem 0, nekik 1-1, aztán véletlen trükk ismétlés, ők meg jöttek a 360-as hard meg laser flipekkel, agyam eldobom
    külföldi fórumokon olvastam, h 540-esekkel kell őket megverni, de kb egyszer nem adta be nekem so far ;,(
  • AntiHero
    óóóóó:( Akkor nekem sose lesz meg:(
  • DöflingR
    Azért tüntél el? Volt is a híradóba:D AS_:D_:ASD:_ASd
  • Pacal17
    Jaja, szép volt :D Kár hogy ma egész délután nem volt net és nem tuttuk folytatni :(
  • UoNokedli
    nem tom én nagyon fel tudom magam húzni rajta...
  • DöflingR
    Pedíg jó az:D
  • UoNokedli
    deathrace nálam is kilőve mind! :D igaz nekem sem a kedvencem ... sőt ...
  • DöflingR
    Na hát ebből is látszik,hogy mi emberek, mennyire különbözünk. Ugyanis én kapásból az összes deathrace-t megcsináltam, kurvanagy :D
  • HTB
    naja, csak énmár mind a két újság címlapjára felkerültem:/
    van még kb. 8 hall of meat challengem, 4 pro challenge (abból 2 doable, csak koncentrálni kell, a can you skate girl meg a blaow az meg nemtom hogy lesz meg), meg a deathracek, azokból csak párat csináltam még meg, mert megőrjít a kamerakezelés közben (1-ben is utáltam), ill 1 pool (cruise ship, fingom sincs, hol van), és a telefonálgatós s.k.a.t.e.-k, de azokat a legvégére akarom
  • DöflingR
    Na kész az 50 aktiviti :D
  • UoNokedli
    nekem az a challenge függőben van... inkább telefonálgatok és csinálgatom a videós/fotós cuccokat
  • Pacal17
    Én se tudom :D
    skate 1-ben SOKKAL SOKKAL könnyebb voltak a S.K.A.T.E. párbalyok. 540 fokos shuvitot senki se tudta már megcsinálni :D
  • DöflingR
    Mi lassan kész leszünk az 50 aktivitivel:D Aztán az összesre hajtunk:D
  • AntiHero
    Hát az nehéz:D nem igen fogom én se:D
  • AntiHero
    2kor ám ott voltam:D (na hát na elhózodott a póker:P)
  • HTB
    can you spell girl pro challenget vki megcsinálta már? ha igen, akkor vároma tanácsokat :D
  • DöflingR
    aha.... tegnap is aztmondtad,hogy 0 óra körül leszel aztán 1-kor se jöttél:D
  • AntiHero
    Pedig a freeskate activityk nagyon jók:)
  • AntiHero
    Hát na:)vagyunk 3-4(?)-en össz akik sg-én játszanak. Ma meg holnap én délután/este dolgozok szval nem tudok fent lenni max 2 után.
  • DöflingR
    meghalt a topic :(
  • DöflingR
    Antihero, ha jösz skate-ezni akkor most 4-en is tudnánk menni
  • Hmuda
    Egy kis telefonálgatás után kiderült, hogy bár megjelent, jövő hétig sehol nem lesz raktáron. :P

Futárszolgálatért nem akarok fizetni, ráadásul kiderült, hogy szinte két saroknyira egy üzlet 13k-ért hirdette meg. Tuti 15-re fog ugrani hétfőig, de hátha nem. :-)
  • DöflingR
    Ez most hogy jön ide?
  • balla27
    sziasztok!lenne 1 kérdésem
    gta 4 ps3 verzió(720p,1080i,1080p)tudja)nekem megvan minden a full hd-hoz,de a játék csak a 720-at írja ki a tv-n.mi lehet az oka?beállítás?pl gran turismonál nincs ilyen probléma,fogja az 1080 p-t.ez azt jelenti a gép helyesen van beállítva.válaszokat köszönöm