skate. 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na én is megrendeltem a játékot (360)
Majd ha valaki gondolja felvehet xbox livon és tolhatjuk eggyüt.
XBLA: AntiHero HUN
Majd ha valaki gondolja felvehet xbox livon és tolhatjuk eggyüt.
XBLA: AntiHero HUN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
már meg is oldottam XD
a legújabb frissítésben már meg tuom változtatin az emailem
a legújabb frissítésben már meg tuom változtatin az emailem
PSN ID: csizmaziakiki
nagy gázban vagyok
a PS network regisztrációnál rossz emailt adtam meg ezért nem tudom összekapcsolni a network rgisztrációmat és az ea fiókomat nem tudja valaki h hogyan tudom megváltoztatni a psnetworknél az email címemet
a PS network regisztrációnál rossz emailt adtam meg ezért nem tudom összekapcsolni a network rgisztrációmat és az ea fiókomat nem tudja valaki h hogyan tudom megváltoztatni a psnetworknél az email címemet
No complyra ha rááll a kezed akkor mindig sikerül onnantól.
kedvenc új trükk: FS Fingerlip, no-comply,
kedvenc új trükk: FS Fingerlip, no-comply,
mi a kedvenc új trükkötök?
nekem a no comply meg a boneless
csak az a baj h no comply-zni elég nehéz<#wow3>#wow3>
nekem a no comply meg a boneless
csak az a baj h no comply-zni elég nehéz<#wow3>#wow3>
dehogyis minél nagyobb annál jobb a gamenek de annál rosszabb nekem mert megrohadok mire kivárom <#idiota>#idiota>
és jó hogy az oldalamról linkelte így ha lesz újabb akkor könnyen be lehet majd tenni... 😄
Origin: ProXim86 (FIFA15)
nekem bejönnek az új trükkök... a visszajátszáson is javítottak sokat, végre nem csak az a 4 kameraállás van, grafikailag egy kicsit más (de még így is nagyon jó)
én már le is töröltem a demót, annyi épp elég volt hogy tudjam beszerzõs anyag lesz..(persze nem 10+ezerért)
a tony hawk 8 -ban volt ilyen csak ott még ki is lõtt jó magasra(43000 dolcsi a rekord egy bugnál)
amúgy mennyivel jobb mint az 1?
amúgy mennyivel jobb mint az 1?
3 alaklomból 2x összejön általában... 😄 az az 1 általában annyit eredményez hogy szinte minden csontom összetörik... 😄 mivel bebuggol a kerítésbe az ember és össze vissza vonaglik... 😄
ha így haladnak akkor hamarabb tolod majd a fullal mint a demoval <#idiota>#idiota>
hogy pörögjön a topic klikk a galériához
remélem hogy már jövõhéten hozza a postás! ( A 60Gb-os winyó pack februárban jön onnantól kezdve LIVE-on is tolom majd )
Áh, én már töröltem a demot, túl sokat jáccanék vele 😄
Azt tervezem hogy elsõ nap kiszedek belõle legalább 100G-t xD
Azt tervezem hogy elsõ nap kiszedek belõle legalább 100G-t xD