642
  • AntiHero
    Az utolsó Trasher fotózást mikor kapjuk meg? ( a Dam-nál)
  • DöflingR
    Próbáld azt a 2-t megcsinálni.. A játék végéig csak megadja.
  • AntiHero
    NA felidegesítet ez a buzi játék:S

Nem igaz hogy most mi rák van:S

Már Pick up proból felvettem 5 darabot is 5 deszka sponsorom is volt már (cserélgettem) Mégse tudok semmit csináálni:S

Carierbe már csak 2 db pro van és annyi:S
  • jambi69
    Bocs de ezt még megkérdezem itt mitis kell csinlni ? Get halfway up the Vert Stick ? Lekkel menni egy dombon utána kell 540-et csinálni ás lendületböl kellene ezt a feladatot de nem tudom értelemzni :S
  • jambi69
    oks köszi!
  • DöflingR
    Ott értelmezi ezeket a szavakat. Ezek nem trükkök.
  • jambi69
    Oks köszi a gyors választ ! Azt még mgeszeretném kérdezni hogy a Trcik Giude-ba a teminology ban az oks mik az a bank drop fakie...stb? Mert ott nem mutat semmit :S
  • DöflingR
    Kiírja mit kell csinálni. És bárhol megcsinálhatod őket.
  • jambi69
    Hello a team film challenges-be mit kell csinálni rákatintok bármelyikre de nem csinál semmit mit kell ott csinálni ?
  • DöflingR
    Haladni kéne az aktivitikkel is mert már nincs sok hátra nekem. Neked meg rengeteg hiányzik szal :DDDddddddasdasd
  • AntiHero
    jaja
  • DöflingR
    8-tól leszek.. leszel?
  • AntiHero
    A deszka sponsornál is Megkaptam egy skate parkot ahol (kivan írva mindenüt hogy AntiHero ott csináltunk egy bonus fotót és annyi:S semmit nem kaptam.
  • AntiHero
    Az gáz hogy már majdnem minden megvan:S

2 pro van már csak hátra. a Half of meat + Throwdonok.

Minden medence megvan 7/7 (le eresztve is), Minden Levan feszegetve (mike).

Nem tudom mi van most:S
  • jambi69
    megvan mind1
  • jambi69
    Hello! Ne mtudna valaki segiteni nekem abban hogy mit kell csinálni annál a feladatnál amikor azt írja hogy Silde and grind the hubba? Egy lépcsöröl kell lecsusznom és közbe ugye kell fognom a deszkát de az a hubba nemtudo mhogym it jelent ! Valaki segitesn ! köszi üdv
  • bigadam
    Tipp az van rengeteg. Sok pontot lehet szerezni a SAN VAN felirat E betüjéről leugorva, a gátról, vagy a mega rámpán. Ha az időre mész vagy a forgásokra, akkor a big spill vagy valami ilyesmi nevű hely kell, ott lehet nagyon lassan gurulni sokáig.
  • DöflingR
    Valami tippet írhatsz ha van:D
  • DöflingR
    na közbe én is haladtam. már 2 féle kész van:D
  • bigadam
    Megcsináltam az összes HoM-t, a nyereményem pedig :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dem bonez, a csontvázkarakter

Azt a groin+hand gesturet pedig a hiramotó vagy mi a franc toronyból leugorva, úgy hogy odahúztam egy faasztalt a közelből. Ráugrottam seggel és meglett.
  • DöflingR
    Én még sehol:D HoM-ba még nagyon keveset csináltam meg.

3/15
    15/15
    9/15
    3/15
  • HTB
    break groin on object+hand gesturet hogy/hol csináltad meg?
  • DöflingR
    Igen, ez engem is zavar :S
  • bigadam
    Hall of meet küldiknél viszont nekem van egy bajom. már a 4 típusból 3at megcsináltam, a figurázósból kell még vagy 2 vagy 3, de hiába meg van csnálva az utolsó is a másik 3nál, mindíg újra megadja őket, ha teljesítem. Vagyis ha megint csinálok 23ezer body damaget, ami a 15. feladat az egyikben, akkor megint bepirosodik és visszajátsza...ez engem nagyon zavar.
  • bigadam
    A trasherhez asszem nem elég csak a karrierben lévő fotózásokat megcsinálni, hanem meg kell találni pár medencét, leereszteni őket, és megcsinálni az ekkor ott megjelenő fotózásokat is.
    A fully sponsoredhez kell cipő, deszka, kerék és truck sponsor is ha jól emlékszem. Viszont hogy miket kell ehhez teljesíteni, ezt nem tom, csinálj meg minden contestet és fotózást. a manny pedig manual-t jelent.
  • DöflingR
    Complete all paths in career mode Végigviszed a career módot és megkapod.
  • AntiHero
    Na közbe megcsináltam.

Pár kérdés:

1: Hogy lehet a Trasher címlapra kerülni (utolsó fotózásom egy hajón volt azóta semmi:S)

2: Hogy lehet A Fully Sponsored(Obtain all sponsorships) Achit megcsinálni? (elvileg már van deszka sponzorom is:S)

3: Hogy lehet Olyan deszkát szerezni mint ami Reda-nak (a kamerásunknak) van. (AntiHero van a deszka tetejére írva)

4: Perfectionist (Complete all paths in career mode) achit-ért mit kell csinálni?

• AntiHero
    mi az a manny?
  • HTB
    sztem csak az egyik típus nehéz, ahol mindenféle figurákat kell
    ott 9-esnél el vok akadva, másik 2 kész
  • DöflingR
    Jé és télleg:DDDDDDDddddddd

Azokat hogy csináltad meg?D: mert elég nehezek:DDDDD
  • HTB
    alapból ott vannak :D
    csak csinálgatni kell őket, nincsenek helyhez kötve, viszont "küldetés" közben nem adja be őket
  • DöflingR
    Hall of meat küldiket mikor adja be? Mert már mindennel kész vagyok ami a career módban van, csak ezek hiányoznak.
  • Pacal17
    nekem megvan, a sziget felső részén van az a skatepark ( A sakte 1-ben a játék single részén 100% nál unlockolod) ahol multiba is szoktunk menni. egy kurvanagy rámpa van ott.
  • DöflingR
    Jó nekem igazábol a 720 Nem jön össze:D Mindíg elestem:D
  • HTB
    de ha nincs elég lendületed, asszem a double grab-et is tweakednek veszi a játék
  • HTB
    Mega compound-ba van egy rész, ahol 3 lejtő közül választhatsz. Átollieztam a jobboldalira, csináltam vmi 720-as flip trükköt, aztan mivel futotta még a lendületből érkezés után, a félcsőn egy 540-es melon :D
  • DöflingR
    Ezt hogy csináltátok meg?

Air Blaow!
    - 540 Tweaked Grab
    - 360 Fliptrick
    - 720 Anything
  • DöflingR
    Persze ha egy küldetésről beszélünk, mert van egy olyan,hogy Nose manny + flip trick + manny - és ebben sima manny kell a végére :o
  • DöflingR
    Nem is kell nose manuálba visszaérkezni..:p
  • HTB
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    el van rejtve az egyik félcső a skate1-ből slappy parkjában