skate. 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó Trasher fotózást mikor kapjuk meg? ( a Dam-nál)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
NA felidegesítet ez a buzi játék:S
Nem igaz hogy most mi rák van:S
Már Pick up proból felvettem 5 darabot is 5 deszka sponsorom is volt már (cserélgettem) Mégse tudok semmit csináálni:S
Carierbe már csak 2 db pro van és annyi:S
Nem igaz hogy most mi rák van:S
Már Pick up proból felvettem 5 darabot is 5 deszka sponsorom is volt már (cserélgettem) Mégse tudok semmit csináálni:S
Carierbe már csak 2 db pro van és annyi:S
Bocs de ezt még megkérdezem itt mitis kell csinlni ? Get halfway up the Vert Stick ? Lekkel menni egy dombon utána kell 540-et csinálni ás lendületböl kellene ezt a feladatot de nem tudom értelemzni :S
oks köszi!
Oks köszi a gyors választ ! Azt még mgeszeretném kérdezni hogy a Trcik Giude-ba a teminology ban az oks mik az a bank drop fakie...stb? Mert ott nem mutat semmit :S
Hello a team film challenges-be mit kell csinálni rákatintok bármelyikre de nem csinál semmit mit kell ott csinálni ?
Haladni kéne az aktivitikkel is mert már nincs sok hátra nekem. Neked meg rengeteg hiányzik szal 😄DDddddddasdasd
A deszka sponsornál is Megkaptam egy skate parkot ahol (kivan írva mindenüt hogy AntiHero ott csináltunk egy bonus fotót és annyi:S semmit nem kaptam.
Az gáz hogy már majdnem minden megvan:S
2 pro van már csak hátra. a Half of meat + Throwdonok.
Minden medence megvan 7/7 (le eresztve is), Minden Levan feszegetve (mike).
Nem tudom mi van most:S
2 pro van már csak hátra. a Half of meat + Throwdonok.
Minden medence megvan 7/7 (le eresztve is), Minden Levan feszegetve (mike).
Nem tudom mi van most:S
megvan mind1
Hello! Ne mtudna valaki segiteni nekem abban hogy mit kell csinálni annál a feladatnál amikor azt írja hogy Silde and grind the hubba? Egy lépcsöröl kell lecsusznom és közbe ugye kell fognom a deszkát de az a hubba nemtudo mhogym it jelent ! Valaki segitesn ! köszi üdv
Tipp az van rengeteg. Sok pontot lehet szerezni a SAN VAN felirat E betüjérõl leugorva, a gátról, vagy a mega rámpán. Ha az idõre mész vagy a forgásokra, akkor a big spill vagy valami ilyesmi nevû hely kell, ott lehet nagyon lassan gurulni sokáig.
Megcsináltam az összes HoM-t, a nyereményem pedig :
Azt a groin+hand gesturet pedig a hiramotó vagy mi a franc toronyból leugorva, úgy hogy odahúztam egy faasztalt a közelbõl. Ráugrottam seggel és meglett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dem bonez, a csontvázkarakter
Azt a groin+hand gesturet pedig a hiramotó vagy mi a franc toronyból leugorva, úgy hogy odahúztam egy faasztalt a közelbõl. Ráugrottam seggel és meglett.
break groin on object+hand gesturet hogy/hol csináltad meg?
psnid HaTeBeKa
Hall of meet küldiknél viszont nekem van egy bajom. már a 4 típusból 3at megcsináltam, a figurázósból kell még vagy 2 vagy 3, de hiába meg van csnálva az utolsó is a másik 3nál, mindíg újra megadja õket, ha teljesítem. Vagyis ha megint csinálok 23ezer body damaget, ami a 15. feladat az egyikben, akkor megint bepirosodik és visszajátsza...ez engem nagyon zavar.
A trasherhez asszem nem elég csak a karrierben lévõ fotózásokat megcsinálni, hanem meg kell találni pár medencét, leereszteni õket, és megcsinálni az ekkor ott megjelenõ fotózásokat is.
A fully sponsoredhez kell cipõ, deszka, kerék és truck sponsor is ha jól emlékszem. Viszont hogy miket kell ehhez teljesíteni, ezt nem tom, csinálj meg minden contestet és fotózást. a manny pedig manual-t jelent.
A fully sponsoredhez kell cipõ, deszka, kerék és truck sponsor is ha jól emlékszem. Viszont hogy miket kell ehhez teljesíteni, ezt nem tom, csinálj meg minden contestet és fotózást. a manny pedig manual-t jelent.
Na közbe megcsináltam.
Pár kérdés:
1: Hogy lehet a Trasher címlapra kerülni (utolsó fotózásom egy hajón volt azóta semmi:S)
2: Hogy lehet A Fully Sponsored(Obtain all sponsorships) Achit megcsinálni? (elvileg már van deszka sponzorom is:S)
3: Hogy lehet Olyan deszkát szerezni mint ami Reda-nak (a kamerásunknak) van. (AntiHero van a deszka tetejére írva)
4: Perfectionist (Complete all paths in career mode) achit-ért mit kell csinálni?
Pár kérdés:
1: Hogy lehet a Trasher címlapra kerülni (utolsó fotózásom egy hajón volt azóta semmi:S)
2: Hogy lehet A Fully Sponsored(Obtain all sponsorships) Achit megcsinálni? (elvileg már van deszka sponzorom is:S)
3: Hogy lehet Olyan deszkát szerezni mint ami Reda-nak (a kamerásunknak) van. (AntiHero van a deszka tetejére írva)
4: Perfectionist (Complete all paths in career mode) achit-ért mit kell csinálni?
sztem csak az egyik típus nehéz, ahol mindenféle figurákat kell
ott 9-esnél el vok akadva, másik 2 kész
ott 9-esnél el vok akadva, másik 2 kész
psnid HaTeBeKa
alapból ott vannak 😄
csak csinálgatni kell õket, nincsenek helyhez kötve, viszont "küldetés" közben nem adja be õket
csak csinálgatni kell õket, nincsenek helyhez kötve, viszont "küldetés" közben nem adja be õket
psnid HaTeBeKa
Hall of meat küldiket mikor adja be? Mert már mindennel kész vagyok ami a career módban van, csak ezek hiányoznak.
nekem megvan, a sziget felsõ részén van az a skatepark ( A sakte 1-ben a játék single részén 100% nál unlockolod) ahol multiba is szoktunk menni. egy kurvanagy rámpa van ott.
de ha nincs elég lendületed, asszem a double grab-et is tweakednek veszi a játék
psnid HaTeBeKa
Mega compound-ba van egy rész, ahol 3 lejtõ közül választhatsz. Átollieztam a jobboldalira, csináltam vmi 720-as flip trükköt, aztan mivel futotta még a lendületbõl érkezés után, a félcsõn egy 540-es melon 😄
psnid HaTeBeKa
Persze ha egy küldetésrõl beszélünk, mert van egy olyan,hogy Nose manny + flip trick + manny - és ebben sima manny kell a végére :o
el van rejtve az egyik félcsõ a skate1-bõl slappy parkjában
psnid HaTeBeKa
nagyon picit told csak elõre a kart, szinte csak 1 milimétert, akkor tuti manuálba érkezik.
Na megint elakadtam😞 Nose manny + flip + nose manny
Addig megtudom hogy nose manual + flip de nem tudok nose manuálba visszaérkezni:S
Addig megtudom hogy nose manual + flip de nem tudok nose manuálba visszaérkezni:S
Ja meg tudom, hogy kell szinezni a pólókat!
(kerestél 1 pólót csak más szinben)
Cheat: Change Clothing Color for Free
New T-shirts, Hoodies etc. cost cold, hard cash; so if you want to roll in certain colors it will cost you. To change your clothing's color free of charge, press pause and go to "Edit Skater." Buy a clothing item and leave the store. Now return to the store and select "Custom T-shirt." Select a color but instead of checking out, choose "Remove Item" on your receipt to remove the Custom T-shirt. Now, go back to the store (don't exit) and you can still change the color of what you are wearing.
Submitted by sidewalksurfer
(kerestél 1 pólót csak más szinben)
Cheat: Change Clothing Color for Free
New T-shirts, Hoodies etc. cost cold, hard cash; so if you want to roll in certain colors it will cost you. To change your clothing's color free of charge, press pause and go to "Edit Skater." Buy a clothing item and leave the store. Now return to the store and select "Custom T-shirt." Select a color but instead of checking out, choose "Remove Item" on your receipt to remove the Custom T-shirt. Now, go back to the store (don't exit) and you can still change the color of what you are wearing.
Submitted by sidewalksurfer
Nekem meg lelõtted a poént😞
MA 6kor megyek dolgozni Lehet elõtte felmegyek még picit.
Holnap meg vasárnap egésznap réárek<#crazya>#crazya>
MA 6kor megyek dolgozni Lehet elõtte felmegyek még picit.
Holnap meg vasárnap egésznap réárek<#crazya>#crazya>
Hát szerintem kurvára nem kellett volna spoilerbe rakni. Pont õ beszél mikor másnak spoilerezik PB-vel kapcsolatba,hogy
Na ezt csak azért raktam sp-be,hogy nehogy egy pb adikt nézze a topicotAS_D:_AS😄.
Szkófild annya él
Na ezt csak azért raktam sp-be,hogy nehogy egy pb adikt nézze a topicotAS_D:_AS😄.
Azért, mert SEMMI spoiler nincs benne. Vagy az, hogy slappy a végén mond valamit, az számodra egy olyan infó volt, ami miatt teljesen elromlott a játékélmény?
Nekem is csak az a 2 maradt, a manuállal leginkább az a bajom, hogy elvesztem az irányt, és vagy a fának megyek, vagy grindolok.....
A tail nose slideos meg totál káosz, össze vissza grindolok, de sosem jön össze ami kéne. Pedig már végigvittem a sztorit.
Télleg amúgy Slappy a végén mire utal, amikor azt mondja hogy elmondja-e nekünk, végül nem mondja el, majd rájövünk magunktól....?
A tail nose slideos meg totál káosz, össze vissza grindolok, de sosem jön össze ami kéne. Pedig már végigvittem a sztorit.
Télleg amúgy Slappy a végén mire utal, amikor azt mondja hogy elmondja-e nekünk, végül nem mondja el, majd rájövünk magunktól....?