642
-
bigadam #482 Ti a throwdown-os feladatokat könnyen megtudjátok csinálni? Én nagyon sokat szenvedek vele mire legyőzök valakit. Dill-t például vagy 20 percig tartott levernem, és ez egy menet volt. -
bigadam #481 Az azt jelenti hogy le lehet ereszteni, de majd a történet szerint, és nem akkor amikor te akarod. -
#480 Hazudtál.. általába ezt csinálják a főnökök -.- -
#479 Oké főnök! leszek! -
#478 Amúgy 4kor megyek fel akkro érek majd rá. -
#477 -
#476 Oké főnök! -
#475 vájámán -
#474 Gyere lájvra te tróger:D -
glator102 #473 beszarok a netkábelem nemjó a 360omhoz xDDDDDDDDDDD am van egy pool ott a gátnál és a térképen rajta állok de am nincs ott semmi az mi a rák? -
#472 írtam amott -
#471 3-kor jösz lájvra? -
#470 ideje volna -
#469 Patch-et csinálhatnának. -
bigadam #468 Jönnek itt sorra a kib******* addonokkal, ahelyett hogy a játékba alapból beletették volna. Ez egy akkora mocsok pénzlehúzás hogy rossz nézni. Főleg hogy esélyem sincs letölteni mert eu-s verzióm van. -
#467 Jön a skate 2-höz a Dyrdek's Fantasy Plaza Pack pénteken. -
HTB #466 ha leszel késő délután este, akkor segítek szívesen a nehezebbekkel 1-2 órát, csak nekem meg szint kell, és megvan platinum trophy -
bigadam #465 Senki más nincs itt aki PS3-on nyomja és jönne velem freeskate activityket csinálni? Ezek a suttyú külföldiek akkora hülyék hogy az fáj. Tegnap a stadionban próbálkoztam kettővel, akik folton dumáltak adngolul egymással, de arra képtelenek voltak rájönni hogy a trükköket egyszerre kell beadnunk, vagy hogy azt a rohadt középső gapet simán át kell olliezni, nem a fécsöveken barmolni....rohadtul felhúzták az agyam. -
HTB #464 már "csak" 3 normális trophy (beat pro's, online legend és pro), pár ilyen customos marhaság, és megvan platinum :D -
HTB #463 amúgy csak tipp, de sztem beadja akkor is, ha big black löki fel az inkálszekuricsit -
HTB #462 van az a barcelonára hajazó mediterrán városrész (nem jut eszembe a neve :S), ott is voltam már szemtanúja ilyen üldözéseknek. hátha -
bigadam #461 Youtubeon kerestem, de csak 1 darab videót találtam, az is cask megmutatja ő hogyan csinálta, de azt sem mondja hogy hol, vagy semmi tippet nem ad. Ha szerinted 30 sec alatt teljesíthető, kérlek adj már egy picit konkrétabb tippet, mert a Plaza du Mongo placcon hiába van rengeteg őr, más deszkás nekem egy sem jár arra :( -
HTB #460 na ma free skate közbe sok nyomi mellett volt egy ügyes arc, felvett friendsbe, és kifarmoltuk összes activityt =) jókis maraton volt, jöhet a level up :D -
#459 oké -
#458 oké -
#457 csináltam 1 jó kis spotot (vagyis találtam:D) Feltöltöttem majd töltsétek le és döntsétek meg a rekordom -
HTB #456 én a Mongocorp HQ-nál lévő spotnál szereztem meg tök véletlenül :D -
#455 Keress róla videót youtube-on :) 30 mp alatt bőven meg lehet csinálni ezt az acsit/trófot. -
bigadam #454 Ti megszereztétek már a "good samaritan" trófeát/achievmentet?
ha igen, akkor hol könnyű? -
#453 Gyere boxra.. nem leszek sokáig szal siess:D:DD: -
#452 mind 1 bekaphatja azért:) -
jambi69 #451 Hy ott mit kell csinálni amokor 4 kövan a szökökutban ? Már mindent probáltam oda vissza csuszni minden hogy de nem jó :S -
#450 EA?:D Mi köze ennek az ea-nak? Ő csak kiadta a játékot! Black Box csinálta a játékot. (utolsó játékuk ugyanis bezárt a stúdió) -
#449 NA utánna olvastam.
Ez egy hiba................................
itt és még sok fórum van ahol írt más is, hogy nem jelenik meg neki a trasher küldetés:S
Szval buktam az 1000GS-t Mert újra nem kezdem az biztos.Kijavítani meg nem tudom hogy tudnák:S
ty EA, FUCK YOU! -
jambi69 #448 amikor ezt írja hogy Air up to the windows gondolum itt felkell szálni ugrani az ablakokig de nem tudok akkor mit kell ? csináltam egy handplant és egy one-foot grabot de ezt nem tudom! mit kellene csinálnom? -
#447 ok -
#446 Passz, de fél 8-kor is tudok már menni boxra. Pacalt felhívom,hogy jöjjön Ő is. ok? -
#445 JA meg a Bone Yardnál van egy Demo jel (mint mikor Demot kell felvenni valameik sponzornak). De nem lehet aktiválni:S Csak ott van ha oda megyek.
Ez mi? -
jambi69 #444 Köszi -
bigadam #443 fel kell ugrani bizonyos magasságig, a vízszintes rúd feléig. A félcsőben vegyél jó nagy lendületet. (told elkőre a bal sticket amikor a legnagyobb a lejtő "homorulata"