642
-
#522 grt
Jönnétek az este folyamán páran tolni box-on? -
HTB #521 na nekem is 100% =)
juhé -
#520 1000ft és elintézve:D -
jambi69 #519 a medencénéknél mit kell csinálni ??? lécci segitsetek mert már megöl az ideg xD -
#518 Japi -
#517 hétvégén nem vagyok xbox közelben....
Pacal : jaja -
#516 Elfogadnátok fórumházigazdaként?
/bociszemekkel néz -
#515 Hétvégén asszem lesz Antihero is, szal össsze kéne csapni egy nagy partit:D Vuxy-t is kéne hívni, pacalt is..:D -
#514 hát bármit csináltam nem jött össze... :D ( már mindegy... ) xD -
#513 Felveszlek, de ugyanúgy az offline tag-ot is megtudtad volna csinálni live profilként:D -
#512 nah végre megjött a winyó + live + headset is megvan már... :) ( csak sajna offline profilban csináltam eddig a gammot... azaz újra kellett kezdenem! ) >> az aláírásban van a gametagom aki akar vegyen fel... -
jambi69 #511 hy a medencéknél mit kell csinálni ? :S -
HTB #510 bááár :D 1800xp kell még :|
na m1, szal napokban meglesz :D -
HTB #509 grat!
pár óra, és csatlakozom :b -
#508 Na, minden achievement ki van szedve :) -
HTB #507 bazz akkor vmi nem stimmel nálam, mert most néztem, és azt írja, h pro
na m1, akkor kifarmolom még best tricket, aztán kis hall of meat levezetésnek :D
köszi választ:) -
#506 Igen, ha pl DeathRace-ben megvan az aranyérem akkor még utána ugyanúgy feltudod használni azt a játékmódot exp szerszésre.Icon rank-ig érmeket kell szerezgetni aztán viszont kiírja,hogy mennyi exp kell még az 5000-ig. -
HTB #505 xpt néz? nem érmeket? mert akkor zúzok vissza hall of meatbe :D (tehát a kérdésem :D ha már megvan vmelyik challengeben az aranyérem, utána még lehet azt szintezésre használni?) -
#504 Jap, összesen 5000 Exp-nél adja meg a játék a Legendet. -
HTB #503 elvileg már megvan az icon rank (miután a proért megkaptam a trofit, már volt egy szintlépésem :b) -
#502 pro után - icon rank - utánna jön a Legend:) -
HTB #501 grat :b
vége felé sztem már lazák, közepe 2-3 felé volt egypár necces
amúgy most onlány része jól felkúrt: szinteznék uccsó trofiért (online legend), best trick-ben, de ha 4-5-ként lépek be a játékba, olyan ocsmányul nyomorék spawn pointokra rak a játék, míg 1-2 (3?) meg a legjobb helyekre kerülnek :l
na m1, majd úgyis folyt köv, a finisben már nem adom fel :b (elvileg még egy silver medal - 230xp) -
#500 Kész a HAll of Meat jupíííííííííííííííí -
#499 BIG BLACK CODE: letsdowork -
#498 mindjárt megyek:) -
#497 Leszel ma live? -
#496 PATCH-et AKAROOOOKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#495 Hagyjuk -
#494 Igen, és a pad odatolása se glitch. Csak egy láma kis trükk .
Most elképzelem ugyanezt a valóságba xDD -
#493 Akkor azt kell odahúzni, faszse tudja -
#492 bicikli tárolót kellet oda húzni -
HTB #491 annál nem lehet asztallal exploitolni:b -
#490 Az boost, és nem glitch.. Megint okosat írtál:) Benő is itt nyomja hogy mekkora arc mert a Spell Girl-t ki glitch-elte.. Biztos ügyesnek kell lenni ahoz hogy odahuzzon 1 padot vagy asztalt.. -
#489 *X -
#488 Csalás?
B gomb leragaszt, fal mellé beállni. :D -
HTB #487 hát, élvezetesebb, mint 20-30 "friendly" game of skate-et átszenvedni zsinórban :b
engem pl marhára idegesít, hogy a 360 laser flip után az olliet a legnehezebb beadni :D
őrjöngés helyett exploit :D -
#486 Marha élvezetes lehet csalni. -
bigadam #485 Köszi, már rájöttem hogy ha egy padot odahúzok az alphabet yardon a spot tetejére, akkor ők elesnek mindíg, én meg simán átugrom és nyerek. -
HTB #484 ha lusta vagy, akkor csináld így (én másfél óra alatt kifarmoltam őket ezzel a módszerrel)
back of the librarynél mindig balra ugranak a lépcsőnél
namost, ha a spawn pointtól elmész jobbra, ott vannak nagyon szép márvány padok...:D -
#483 Elsőre sikerült mind nagyjából :) Több embertől is hallottam,hogy könnyen megcsinálták :D