skate. 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annál nem lehet asztallal exploitolni:b
psnid HaTeBeKa
Az boost, és nem glitch.. Megint okosat írtál😊 Benõ is itt nyomja hogy mekkora arc mert a Spell Girl-t ki glitch-elte.. Biztos ügyesnek kell lenni ahoz hogy odahuzzon 1 padot vagy asztalt..
hát, élvezetesebb, mint 20-30 "friendly" game of skate-et átszenvedni zsinórban :b
engem pl marhára idegesít, hogy a 360 laser flip után az olliet a legnehezebb beadni 😄
õrjöngés helyett exploit 😄
engem pl marhára idegesít, hogy a 360 laser flip után az olliet a legnehezebb beadni 😄
õrjöngés helyett exploit 😄
psnid HaTeBeKa
Köszi, már rájöttem hogy ha egy padot odahúzok az alphabet yardon a spot tetejére, akkor õk elesnek mindíg, én meg simán átugrom és nyerek.
ha lusta vagy, akkor csináld így (én másfél óra alatt kifarmoltam õket ezzel a módszerrel)
back of the librarynél mindig balra ugranak a lépcsõnél
namost, ha a spawn pointtól elmész jobbra, ott vannak nagyon szép márvány padok...😄
back of the librarynél mindig balra ugranak a lépcsõnél
namost, ha a spawn pointtól elmész jobbra, ott vannak nagyon szép márvány padok...😄
psnid HaTeBeKa
Ti a throwdown-os feladatokat könnyen megtudjátok csinálni? Én nagyon sokat szenvedek vele mire legyõzök valakit. Dill-t például vagy 20 percig tartott levernem, és ez egy menet volt.
Az azt jelenti hogy le lehet ereszteni, de majd a történet szerint, és nem akkor amikor te akarod.
beszarok a netkábelem nemjó a 360omhoz xDDDDDDDDDDD am van egy pool ott a gátnál és a térképen rajta állok de am nincs ott semmi az mi a rák?
Jönnek itt sorra a kib******* addonokkal, ahelyett hogy a játékba alapból beletették volna. Ez egy akkora mocsok pénzlehúzás hogy rossz nézni. Fõleg hogy esélyem sincs letölteni mert eu-s verzióm van.
Jön a skate 2-höz a Dyrdek's Fantasy Plaza Pack pénteken.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ha leszel késõ délután este, akkor segítek szívesen a nehezebbekkel 1-2 órát, csak nekem meg szint kell, és megvan platinum trophy
psnid HaTeBeKa
Senki más nincs itt aki PS3-on nyomja és jönne velem freeskate activityket csinálni? Ezek a suttyú külföldiek akkora hülyék hogy az fáj. Tegnap a stadionban próbálkoztam kettõvel, akik folton dumáltak adngolul egymással, de arra képtelenek voltak rájönni hogy a trükköket egyszerre kell beadnunk, vagy hogy azt a rohadt középsõ gapet simán át kell olliezni, nem a fécsöveken barmolni....rohadtul felhúzták az agyam.
már "csak" 3 normális trophy (beat pro's, online legend és pro), pár ilyen customos marhaság, és megvan platinum 😄
psnid HaTeBeKa
amúgy csak tipp, de sztem beadja akkor is, ha big black löki fel az inkálszekuricsit
psnid HaTeBeKa
van az a barcelonára hajazó mediterrán városrész (nem jut eszembe a neve :S), ott is voltam már szemtanúja ilyen üldözéseknek. hátha
psnid HaTeBeKa
Youtubeon kerestem, de csak 1 darab videót találtam, az is cask megmutatja õ hogyan csinálta, de azt sem mondja hogy hol, vagy semmi tippet nem ad. Ha szerinted 30 sec alatt teljesíthetõ, kérlek adj már egy picit konkrétabb tippet, mert a Plaza du Mongo placcon hiába van rengeteg õr, más deszkás nekem egy sem jár arra 😞
na ma free skate közbe sok nyomi mellett volt egy ügyes arc, felvett friendsbe, és kifarmoltuk összes activityt =) jókis maraton volt, jöhet a level up 😄
psnid HaTeBeKa
csináltam 1 jó kis spotot (vagyis találtam😄) Feltöltöttem majd töltsétek le és döntsétek meg a rekordom<#vigyor2>#vigyor2>
én a Mongocorp HQ-nál lévõ spotnál szereztem meg tök véletlenül 😄
psnid HaTeBeKa
Ti megszereztétek már a "good samaritan" trófeát/achievmentet?
ha igen, akkor hol könnyû?
ha igen, akkor hol könnyû?
Hy ott mit kell csinálni amokor 4 kövan a szökökutban ? Már mindent probáltam oda vissza csuszni minden hogy de nem jó :S
EA?😄 Mi köze ennek az ea-nak? Õ csak kiadta a játékot! Black Box csinálta a játékot. (utolsó játékuk ugyanis bezárt a stúdió)
NA utánna olvastam.
Ez egy hiba................................<#duma>#duma>
itt és még sok fórum van ahol írt más is, hogy nem jelenik meg neki a trasher küldetés:S
Szval buktam az 1000GS-t Mert újra nem kezdem az biztos.Kijavítani meg nem tudom hogy tudnák:S
ty EA, FUCK YOU!<#falbav>#falbav>
Ez egy hiba................................<#duma>#duma>
itt és még sok fórum van ahol írt más is, hogy nem jelenik meg neki a trasher küldetés:S
Szval buktam az 1000GS-t Mert újra nem kezdem az biztos.Kijavítani meg nem tudom hogy tudnák:S
ty EA, FUCK YOU!<#falbav>#falbav>
amikor ezt írja hogy Air up to the windows gondolum itt felkell szálni ugrani az ablakokig de nem tudok akkor mit kell ? csináltam egy handplant és egy one-foot grabot de ezt nem tudom! mit kellene csinálnom?
JA meg a Bone Yardnál van egy Demo jel (mint mikor Demot kell felvenni valameik sponzornak). De nem lehet aktiválni:S Csak ott van ha oda megyek.
Ez mi?
Ez mi?
Köszi
fel kell ugrani bizonyos magasságig, a vízszintes rúd feléig. A félcsõben vegyél jó nagy lendületet. (told elkõre a bal sticket amikor a legnagyobb a lejtõ "homorulata"