skate. 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lejárt a goldom😊 De beízzítok 1 2naposat ah még jó valameik😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha warezol akkor azt is ügyesen csinálja.. Letölt valamit, de utána se néz a release-nek,hogy ki csinálta, milyen stb.😊
sajnos erre senki sem tud válaszolni.... itt mindenki eredetivel tolja!
Origin: ProXim86 (FIFA15)
Szerintetek, ha az US Playstation Store-ról megveszem a Filmer Pack-ot, az kompatibilis lesz az EU-s verziómmal?
Ps3 ID: Gascoigne74
vagyis vettem
nem vettem de csak francia nyelv jön be és nem is tudom hogy hol tudnám át állitani
elmagyarázátok
kérlek
elmagyarázátok
kérlek
de át lehet valahogy álittani
hello .nektek milyen nyelvu mert nekem csak farncia nyelvjönbbe és nem tudom át álitaani
na nekem is 100% =)
juhé
juhé
psnid HaTeBeKa
a medencénéknél mit kell csinálni ??? lécci segitsetek mert már megöl az ideg xD
Hétvégén asszem lesz Antihero is, szal össsze kéne csapni egy nagy partit😄 Vuxy-t is kéne hívni, pacalt is..😄
nah végre megjött a winyó + live + headset is megvan már... 😊 ( csak sajna offline profilban csináltam eddig a gammot... azaz újra kellett kezdenem! ) >> az aláírásban van a gametagom aki akar vegyen fel...
Origin: ProXim86 (FIFA15)
hy a medencéknél mit kell csinálni ? :S
bááár 😄 1800xp kell még :|
na m1, szal napokban meglesz 😄
na m1, szal napokban meglesz 😄
psnid HaTeBeKa
grat!
pár óra, és csatlakozom :b
pár óra, és csatlakozom :b
psnid HaTeBeKa
bazz akkor vmi nem stimmel nálam, mert most néztem, és azt írja, h pro
na m1, akkor kifarmolom még best tricket, aztán kis hall of meat levezetésnek 😄
köszi választ😊
na m1, akkor kifarmolom még best tricket, aztán kis hall of meat levezetésnek 😄
köszi választ😊
psnid HaTeBeKa
Igen, ha pl DeathRace-ben megvan az aranyérem akkor még utána ugyanúgy feltudod használni azt a játékmódot exp szerszésre.Icon rank-ig érmeket kell szerezgetni aztán viszont kiírja,hogy mennyi exp kell még az 5000-ig.
xpt néz? nem érmeket? mert akkor zúzok vissza hall of meatbe 😄 (tehát a kérdésem 😄 ha már megvan vmelyik challengeben az aranyérem, utána még lehet azt szintezésre használni?)
psnid HaTeBeKa
elvileg már megvan az icon rank (miután a proért megkaptam a trofit, már volt egy szintlépésem :b)
psnid HaTeBeKa
grat :b
vége felé sztem már lazák, közepe 2-3 felé volt egypár necces
amúgy most onlány része jól felkúrt: szinteznék uccsó trofiért (online legend), best trick-ben, de ha 4-5-ként lépek be a játékba, olyan ocsmányul nyomorék spawn pointokra rak a játék, míg 1-2 (3?) meg a legjobb helyekre kerülnek :l
na m1, majd úgyis folyt köv, a finisben már nem adom fel :b (elvileg még egy silver medal - 230xp)
vége felé sztem már lazák, közepe 2-3 felé volt egypár necces
amúgy most onlány része jól felkúrt: szinteznék uccsó trofiért (online legend), best trick-ben, de ha 4-5-ként lépek be a játékba, olyan ocsmányul nyomorék spawn pointokra rak a játék, míg 1-2 (3?) meg a legjobb helyekre kerülnek :l
na m1, majd úgyis folyt köv, a finisben már nem adom fel :b (elvileg még egy silver medal - 230xp)
psnid HaTeBeKa
PATCH-et AKAROOOOKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#falbav>#falbav>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Igen, és a pad odatolása se glitch. Csak egy láma kis trükk .
Most elképzelem ugyanezt a valóságba xDD
Most elképzelem ugyanezt a valóságba xDD