skate. 2
Oldal 1 / 13Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit kell annál a résznél csinálni amikor van két konténer és gondolom át kell ugratni õket de hiába ugratom át nem csinál semmit!!!!
valaki nem tud olyan cheat-et a játékhoz,amivel elérhetõvé válik az összes skatepark és az összes karakter??és,hogy lehet hippie flip-et csinálni a játékba?
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Origin: ProXim86 (FIFA15)
Egyszer azért kipróbálnám, de ha már valóban ugrálni szeretnék akkor kimegyek az utcára, ennyire már nem kéne eröltetni szerintem a dolgot.
DJ heroval semmi baj de a Ride az vicc 😄
PSN: berghold
Azt a gördeszkás játékok közül a Doom is alázza, a review-k alapján.
Nekem nem tudom mennyi, de egyedül az online trophyk hiányoznak, kb 3db+a platinum 😄
nekem még csak most lesz xboxom és most kezdem😊
Sikerült megcsinálni, nem is volt annyira nehéz.
Már csak bonusok vannak hátra a single playerbõl 😄
Már csak bonusok vannak hátra a single playerbõl 😄
Elképzelhetõ, én mostanában vettem meg PS3-ra, már a végénél vagyok single playernek, multit még nem próbáltam 😄 12500 pontos demoval szívok...
manapság már senki nem skatel, hogy ennyire ki van halva a topik??
Ha warez lemezzel játszassz és francia vagy német akkor nem tudsz nyelvet változtatni... Ha viszont eredeti akkor mért nem jó az angol hang?
Üdv.
Lehet ebbe a játékba nyelvet változtatni?
Ha igen akkor hogy?:S
Köszi a választ így elõre is😊
Lehet ebbe a játékba nyelvet változtatni?
Ha igen akkor hogy?:S
Köszi a választ így elõre is😊
Decoy ha sehogy se jön össze, itt egy kis segítség : http://www.youtube.com/watch?v=Jzz4KZVh_EY
De enélkül is meglehet csinálni csak erõltetni kell az 540 trükköket.
De enélkül is meglehet csinálni csak erõltetni kell az 540 trükköket.
Hát sokáig kell sz*rakodni vele. Sajnos mást nem nagyon tehetsz. Am én is deszkázok a valóságban is. Gördeszka topic mindenkit szívesen látunk.
PSN ID: csizmaziakiki
am ti deszkáztok élõben is?(én igen)
hellósztok.na van egy küldetés game of skate koston és caroll ellen.hogy a nyavajába lehet megcsinálni?minden trükköt hiba nélkül beadnak.nagynehezen ha rontanak akkor is csak azt h a kövi manusz mutat trükköt mert olyat csinált az elõzõ ami benne volt a listán lévõ 5 ben.vmi trükk amit könnyen elcsesznek van?fél óra alatt eljutottam odáigh mind a 3 munk S en volt.idegesítõõõ.egszer adtab me a tripla kickflipet azt elcseszték de minden mást megcsinálnak.vki help lécci
Ha az own the spotokat megcsinálom azért kapok valami fontos dolgot? Mert nem nagyon mennek és nem erõltetem ha nem fontos 😄
Jah Live!
mielõtt "kiugrana" a félcsõbõl nyomd elõre az analóg kart (1x) az ad egy "kisebb" lendületet... ezt ismételgetve elõbb utóbb meglesz a magasság!
Nagyon köszi. Sikerült is 😊
Arra van valami trükk hogy jó magasra lendüljek? Mert a VertWithTheVampire küldetésben sehogyse tudok fellendülni az ablakokig...
Arra van valami trükk hogy jó magasra lendüljek? Mert a VertWithTheVampire küldetésben sehogyse tudok fellendülni az ablakokig...
Jah Live!
Nah most már eljutottam odáig hogy egy masik srác ellen kell versenyeznem... csak mindig kicsuszik alolla a deszka meg nem tok anynit össze trükközni mint õ :S
Ja azt a vas díszt vagy mit kell átugranod. Am a sarokban is ott van ahogy UoNokedli is mondta hogy "Air over the fountain" vagyis "Repülj a szökõkút fölött"
A másik ház teraszán van egy kis kidobó azt kell oda húzni ahova érkezni akarsz.
a kép jobb oldalán lévõ szöveget ha el lehetne olvasni akkor még esély lenne rá hogy megtudjuk mondani... 😄 de nagy valszín csúszni kell... vagy simán megugrani... 😄 vagy valami hasonló...
Üdv!
Elakadtam egy résznél és ha valakiu tudna segíteni akkor nagyon hálás lennék. A küldetés neve Who lives here? egyik házról kell átugrani a másikra. Ahányszor leérkezek állandóan elesik a gyerek pedig ennél nagyobb ugrásokat is megélt a csávó. Szal ha valaki volt már itt az segíthetne.
Elakadtam egy résznél és ha valakiu tudna segíteni akkor nagyon hálás lennék. A küldetés neve Who lives here? egyik házról kell átugrani a másikra. Ahányszor leérkezek állandóan elesik a gyerek pedig ennél nagyobb ugrásokat is megélt a csávó. Szal ha valaki volt már itt az segíthetne.
Jah Live!
Nokia E51 el készitettem ... és a vas alaku izé fölött kell átugratnom akor ?
Nem a legjobb kép de asszem ez az a küldi. Amire én gondolok ott nekigurulsz annak a rámpa alakú szökõkút elemnek ami a kép jobb oldalán van és átugrassz(meg trükközöl is közben) a vele szemben lévõ ugyanilyen elemre.(meg ha jól látom/olvasom akkor át is kell ugrani azt az izét a szökõkút közepén)
Sziasztok ismét 😊 itt mit kel lcsinálni ? 

szerintem nem azt kérdezte hogy hogyan kell nyomni a klickflipp-et... én úgy értelmeztem ( szvsz helyesen ) hogy azt nem tudja hogyan ugorja át a 2 kukát...
Az elején megmutatták. Úgy mint az ollie csak a kart kicsit jobbra tolod felfele. link
told õket össze (esetleg ha kell fordíts õket) pár méterre van egy kis rámpa is (ha kéne)...
Szevasztok most keztem a játékot ( a kariert) és ott tartok az elején még hogy át kell ugranom 2 kukát de nem vágom hogy hoygan a klickflipp+a Nolly után van 1böl ....
Oldal 1 / 13Következő →