642
-
istvan65 #642 mit kell annál a résznél csinálni amikor van két konténer és gondolom át kell ugratni őket de hiába ugratom át nem csinál semmit!!!! -
#641 valaki nem tud olyan cheat-et a játékhoz,amivel elérhetővé válik az összes skatepark és az összes karakter??és,hogy lehet hippie flip-et csinálni a játékba? -
#640 Skate 3 demo megjelenes -
#639 Egyszer azért kipróbálnám, de ha már valóban ugrálni szeretnék akkor kimegyek az utcára, ennyire már nem kéne eröltetni szerintem a dolgot. -
amdrula #638 DJ heroval semmi baj de a Ride az vicc :D -
#637 Bulinak jó, DJ HERO-t is sokan oltják pedíg azt télleg jól odatolták :) -
amdrula #636 Azt a gördeszkás játékok közül a Doom is alázza, a review-k alapján. -
#635 Igen, simán alázza majd a THR-t :) -
amdrula #634 Nekem nem tudom mennyi, de egyedül az online trophyk hiányoznak, kb 3db+a platinum :D -
#633 Mi már kihajtottuk a játékot rendesen :D (30 órám van benne)
Várjuk a skate 3-mat :) -
kashuka #632 nekem még csak most lesz xboxom és most kezdem:) -
amdrula #631 Sikerült megcsinálni, nem is volt annyira nehéz.
Már csak bonusok vannak hátra a single playerből :D -
amdrula #630 Elképzelhető, én mostanában vettem meg PS3-ra, már a végénél vagyok single playernek, multit még nem próbáltam :D 12500 pontos demoval szívok... -
kashuka #629 manapság már senki nem skatel, hogy ennyire ki van halva a topik?? -
#628 Ha warez lemezzel játszassz és francia vagy német akkor nem tudsz nyelvet változtatni... Ha viszont eredeti akkor mért nem jó az angol hang? -
brad1 #627 Üdv.
Lehet ebbe a játékba nyelvet változtatni?
Ha igen akkor hogy?:S
Köszi a választ így előre is:)
-
GTimon #626 Decoy ha sehogy se jön össze, itt egy kis segítség : http://www.youtube.com/watch?v=Jzz4KZVh_EY
De enélkül is meglehet csinálni csak erőltetni kell az 540 trükköket. -
#625 Hát sokáig kell sz*rakodni vele. Sajnos mást nem nagyon tehetsz. Am én is deszkázok a valóságban is. Gördeszka topic mindenkit szívesen látunk. -
decoy #624 am ti deszkáztok élőben is?(én igen) -
decoy #623 hellósztok.na van egy küldetés game of skate koston és caroll ellen.hogy a nyavajába lehet megcsinálni?minden trükköt hiba nélkül beadnak.nagynehezen ha rontanak akkor is csak azt h a kövi manusz mutat trükköt mert olyat csinált az előző ami benne volt a listán lévő 5 ben.vmi trükk amit könnyen elcsesznek van?fél óra alatt eljutottam odáigh mind a 3 munk S en volt.idegesítőőő.egszer adtab me a tripla kickflipet azt elcseszték de minden mást megcsinálnak.vki help lécci -
#622 :S -
#621 Ha van még kérdés ne fojtsátok magatokba. :D -
#620 Kapsz érte trófeát / archivementet. -
Rasztiman #619 Ha az own the spotokat megcsinálom azért kapok valami fontos dolgot? Mert nem nagyon mennek és nem erőltetem ha nem fontos :D -
#618 Nekem az nem jött össze csak. :,( Különben 100% lenne ) -
#617 ( ja és közben nyomkod az A-t (boxon) ) :D -
#616 mielőtt "kiugrana" a félcsőből nyomd előre az analóg kart (1x) az ad egy "kisebb" lendületet... ezt ismételgetve előbb utóbb meglesz a magasság! -
Rasztiman #615 Nagyon köszi. Sikerült is :)
Arra van valami trükk hogy jó magasra lendüljek? Mert a VertWithTheVampire küldetésben sehogyse tudok fellendülni az ablakokig... -
Trux #614 Nah most már eljutottam odáig hogy egy masik srác ellen kell versenyeznem... csak mindig kicsuszik alolla a deszka meg nem tok anynit össze trükközni mint ő :S -
#613 Ja azt a vas díszt vagy mit kell átugranod. Am a sarokban is ott van ahogy UoNokedli is mondta hogy "Air over the fountain" vagyis "Repülj a szökőkút fölött" -
#612 A másik ház teraszán van egy kis kidobó azt kell oda húzni ahova érkezni akarsz. -
#611 a kép jobb oldalán lévő szöveget ha el lehetne olvasni akkor még esély lenne rá hogy megtudjuk mondani... :D de nagy valszín csúszni kell... vagy simán megugrani... :D vagy valami hasonló... -
Rasztiman #610 Üdv!
Elakadtam egy résznél és ha valakiu tudna segíteni akkor nagyon hálás lennék. A küldetés neve Who lives here? egyik házról kell átugrani a másikra. Ahányszor leérkezek állandóan elesik a gyerek pedig ennél nagyobb ugrásokat is megélt a csávó. Szal ha valaki volt már itt az segíthetne. -
Trux #609 Nokia E51 el készitettem ... és a vas alaku izé fölött kell átugratnom akor ? -
#608 Nem a legjobb kép de asszem ez az a küldi. Amire én gondolok ott nekigurulsz annak a rámpa alakú szökőkút elemnek ami a kép jobb oldalán van és átugrassz(meg trükközöl is közben) a vele szemben lévő ugyanilyen elemre.(meg ha jól látom/olvasom akkor át is kell ugrani azt az izét a szökőkút közepén) -
Trux #607 Sziasztok ismét :) itt mit kel lcsinálni ? -
#606 szerintem nem azt kérdezte hogy hogyan kell nyomni a klickflipp-et... én úgy értelmeztem ( szvsz helyesen ) hogy azt nem tudja hogyan ugorja át a 2 kukát... -
#605 Ja ez regular-os. Ha goofy-s vagy akkor ugyanez csak tükrözve -
#604 Az elején megmutatták. Úgy mint az ollie csak a kart kicsit jobbra tolod felfele. link -
#603 told őket össze (esetleg ha kell fordíts őket) pár méterre van egy kis rámpa is (ha kéne)...