53
-
#53 Wsetmoreland? Az hogy térne már vissza? Egyik részben volt egy kis jelenet vele kapcsolatban de sztem csak annyira "tért vissza" -
#52 Paul Kellermant vissza!! :) Az egyik kedvenc szereplőm volt. -
smaszi #51 Visszatérve még az eredeti (nem adaptáció)történetű filmekre: Pan's Labyrinth...:P -
plus44 #50 nem. csak mintha olvastam volna valamelyik kommentben hogy valaki említette és gondoltam megmondom hogy ki lesz a visszatérő szereplő.. -
#49 volt ilyen kérdés?!? -
plus44 #48 amúgy a visszatérő szereplő - akit nemérdekel ne olvassa tovább - westmoreland lesz -
#47 Na ez az. Annyira könnyen, hogy az kifejthető másfél mondatban. És ezért végigülni 43 percet? -
winnie #46 olyat, ami egy filmnek 90 percbe telik. a sorozatok zömének az csak 40-be. kvázi az efféle epizodikus sorozatok egy-egy aprócska filmnek feleltethetőek meg.
"Ha le kéne írnod miről szólt xy rész, nagy gondban lennél"
??? gondban? kisebben, mintha egy filmről kellene leírnom, hiszen 40 percet könnyebben össze lehet foglalni, mint 90-et vagy 150-et. -
#45 De milyet?
Ha le kéne írnod miről szólt xy rész, nagy gondban lennél (nem csak te, hanem bárki aki erre vállakozik). -
winnie #44 egy house jobban hasonlít egy filmre felépítésileg, hiszen 40 perc alatt elmondanak egy teljes történetet. -
#43 Dettó :)
Ezért nem szeretem a sorozatokat. Kivételt csak azokkal teszek, amik felépítésükben hasonlítanak 1 filmre és vezetnek valahová (PB, 24). Tudom, az elv ugyanaz (fogyasztói igények folyamatos kielégítése), de akkor is élvezhetőbb, mint pl. House vagy No.13 kórházsorozat x19. epizódja... -
#42 Hagyjuk már ezt a spoiler képezést... most komolyan, tényleg nem ötlött még fel bennetek hogy Lincoln egyszer meg fogja szorongatni az öreg kopaszt? -_-
Könyörgöm... -
winnie #41 ezek közül 1-2 adaptáció, de attól még jók.
viszont csak az elmúlt két hét hazai premierjeiből lehetne több mint öt jó filmet mondani - valóban kétségbeesett és necces ízlésű ember az, aki másnak könyörög, hogy mondjon neki jó filmet, holott nem valószínű, hogy egyezik a kéz ízlés, főleg ha olyanról van szó, aki ilyen rossz választ saját ízlése alapján. (tipp: nem egy random embert kell kérdezni, hogy mi a jó film, hanem utánaolvasni, hogy mit ajánlanak többen. ez főleg arra igaz, aki heti egy filmet néz és nem 6-8-at, hiszen előbbi tud cak JÓ filmet választani, utóbbi akarva-akaratlanul belebotlik gyengébe.) -
Harry Seldon #40 Magas labda....
No Country For Old Man, Crash, Vérző Olaj, Jesse James meggyilkolása..., Eastern Promises, A tűz martaléka, Hajnali Mentőakció, Vágy és vezeklés, ja ez már nyolc és még csak a DVD-gyűjteményemből mondtam néhányat...
Tényleg nézzél szét jobban... -
sirpalee #39 Akik köszöngetik itt a spoilereket, miért akkora nagy dolog? Csak egy sorozat, semmi extra. És a legtöbb dolog, mint ahogy másik filmekben sorozatokban már bőven előre sejthető. Bár az más dolog hogy a csavarok gyakran nélkülöznek mindennemű logikát. -
Myron #38 kösz a kurva nagy spoilert -
#37 Ja, igazad van, tényleg nem lesz semmivé egy korábbi rész, ha visszanézve már előre tudod hogy xy főszereplőt elteszik láb alól.... magadnál vagy? Vagy csak ennyire igénytelen/ingerszegény vagy, hogy neked minden jó? -
#36 Mondj _öt_, csak _öt_ olyan filmet 2000 utánról ami nem könyv/képregény... adaptáció és nem is remake, és mellette nézhető is volt. Várok! ..... -
winnie #35 nem tudom jobban, hiszen mindenki másképp képzeli el egy sorozat vagy film végét. van, aki azt szereti, ha megmondják, hogy ez meg ez van és naplemente. más meg azt, hogy van valami és utána az élet megy tovább, de azt már te találd ki, hogy mi lesz a vége után, mert az élet megy tovább. (extrém, de remek példa a maffiózók befejezése. azért azon kevés sorozat, amit lezárnak, megnyugvással tölti el a nézőt, de én jobb szeretem azt, amikor van min agyalni. biztos, mert horrorokon nőttem fel, amelyeknek nem "boldogan éltek, míg meg nem haltak" vége volt, hanem inkább "meghaltak" vége. no hepiend)
a reagált hozzászólásba csak azt írtam, hogy az eddigi évadok valóban le voltak zárva - a 2. évad g*ci szerintem különösen jó volt. lehúzós, pesszmista. nem lehet minden rózsaszín, na. mocsok vég, de vég. attól még a régi részek nem lesznek semmivé, bármikot újranézhetőek. -
#34 Ja, igaz, legyen minél gecibb a vége, hogy szar kedvem legyen két évad végigfeszülése után. Na ja... Áh, mindegy, ezt a hszt is "megcáfolod" a "nem úgy van mert én jobban tudom" stílusoddal. Mindegy. :) -
winnie #33 rengeteg, rengeteg jó filmsztori van - feldolgozás, adaptácó meg alig, talán 10% sem. nehogy már hollywood hibája legyen, hogy hupikék törpikéket nézel. válassz okosabban filmet. -
#32 És ez miért is olyan nagy dolog hogy megfilmesítik? Egyszerűen arról van szó hogy nincs egy normáls filmötlet se egy évtizede. Megfilmesítik a hupikék törpikéket, meg miegymást, már egy tetris, aknakereső, vagy space invaders megfilmesítésen sem lepődnék meg. Jó filmsztoriról már nagyon régóta nem lehet szerepelni, maximum jó alakításokról! -
solikka #31 Kössz a spoileres képeket... Legközelebb nem akarod leírni az egész rész történetét? -
winnie #30 "akkor a Szökést sem kezdtem volna el. Jó részek voltak, csak így nem látom már értelmét."
hát, nem tudom. heti 45 perc szórakozás, szerintem értelmes:) -
winnie #29 oké, lehet, hogy neked jobban tetszik a michael meg sarah ellovagol a naplementébe lezárás, de az amerikaiasan szájbarágós lenne, ráadásul nem lenne lezárás, hiszen nem tudni, hogy utána mi lesz velük, a 3. napon elkapja-e valami fbiügynök őket, stb.
az 1. évad lezárása tökéletes. megszöktak, több nem is kell, a néző tovább gondolja, hogy mi lesz velük. nem rágják a szánkba. a 2. évadé még tökéletesebb, hiszen elkapják őket, egy nagyon durva börtönbe kerülnek, ahol nyilván csak 1-2 napig fogják húzni (ez szájbarágósabb, de a lehúzós börtönképsorok miatt még jobb volt.) a 3. meg megszöktek és micahel elautózik a naplementébe, hogy bosszuljon, az tipikus. -
Hoz_Hun #28 Hát szerintem mindegyik nagyon gányul volt lezárva. Ha úgy fejezték volna be a sorozatot, bosszús lettem volna. -
#27 Azért kezdtem el nézni, mert azthittem, hogy lesz kb. 2-3 évad, aztán lezárják és vége. Vannak sorozatok amiknél jó így, hogy addig folytatják amíg nézik, de ez a Szökés inkább filmben lett volna jó. Ha néhány hónap eltolódással kiadják 4-5 részben, akkor nem lett volna sikeresebb? :) Sok filmet megelőzött volna pedig, illetve ha tényleg készítenek filmet akkor majd meglátjuk... csakhát így már nem lesz újdonság.
Egyébként igazad van, nem szoktam sorozatot nézni, ha nem tudom letölteni akkor a Szökést sem kezdtem volna el. Jó részek voltak, csak így nem látom már értelmét. -
winnie #26 "Én feladtam a 3. évad elején. Szerintem egy 4-5 részes film (ami mozikban is ment volna) sokkal sikeresebb lett volna"
már hogy lett volna? így jóval sikeresebb.
"Rossz úgy nézni, hogy addig folytatják amíg megéri nekik..."
addig folytatják, míg a közönség igényli. amíg nézik. ha nem nézik, ők akkor is folytatnák, csak a csatorna idővel azt fogja mondani, hogy "kösz, nem"
" Én jobban szeretem a lezárt történettel rendelkező filmeket (tehát amiben van megoldás, vége). "
akkor fillmeket kell nézned, tiszta sor. de akkor nem értem, minek kezdtél sorozatba - azok arra vannak, hogy az ember hetente 45 percre szórakozzon, lehetőleg minél tovább. ha nem tetszik neki, akkor nem nézi (mint te). a filmnél megnézed és vagy tetszik vagy nem. sorozatnál csak olyat nézel, ami tetszik, így nagyobb az esély a jó szórakozásra. -
#25 Tényleg nagyon jó lezárás.... -nak indult. Aztán a végén meg gyakorlatilag előrevetíti, hogy kezdődik újra a Szökés.
Én feladtam a 3. évad elején. Szerintem egy 4-5 részes film (ami mozikban is ment volna) sokkal sikeresebb lett volna, és nem annyira elhúzott. Rossz úgy nézni, hogy addig folytatják amíg megéri nekik... Én jobban szeretem a lezárt történettel rendelkező filmeket (tehát amiben van megoldás, vége). -
winnie #24 a 2. volt legjobban lezárva - az 1. és a 3. so-so, de a 2. évad befejezésénél, bármi legyen is a sorozatfinálé, jobbat, teljesebbet nem lehetne csinálni. nagyon nagy volt. -
#23 Átmásztak Lincre. -
portable #22 Nem hinném, hogy kellerman tér vissza
A Dr Addison - ban főszereplő -
#21 "Nick Santora elmondta, hogy ezt az évadot is úgy készítik el, mint a többit, hiszen eddig a záróepizódok írásánál sosem tudták, hogy kapnak-e felkérést a sorozat folytatására, így minden egyes szezont a szálak többségének elvarrásával zártak..."
A mi Nick barátunk nem látta a saját sorozatuknak a 2. évadfináléját. -
neoG #20 úr isten!szpolyler szpolyler:))))))))) -
Dvid85 #19 Scofieldről leégették a tetkókat vagy mi, lényeg hogy mutatták ahogy eltüntetik. Kellerman meg ha jól tudom nem szabadult ki legalább is nem mutatták, de ugyanakkor azt se hogy őt lövik le a furgonban anno. -
Lipi1980 #18 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy igencsak fájdalmas eljárás segítségével leszedték róla, és ő annyira kemény csávó volt, hogy nem kért férzéstelenítőt-fájdalomcsillapítót -
Tresh #17 én csak az első évadot láttam, azóta csak hallgatom mi volt benne, és így is képben vagyok :D -
bmw #16 Reszben igazat adok a kepek miatt reklamaloknak, legalabb vmit irni kellett volna a cikk elejen, hogy ne nezd ha nem akarsz tudni a tovabbiakrol vagy vmit.... -
portable #15 Bocs a kérdésért, de még nem nézem az új évadot, de érdekelne hova tűntek scofieldról a tetoválások?
-
#14 nemtom mit sipákoltok, jútúbon a promo trailer már egy ideje megtekinthető