53
-
#12 Jaj-jaj istenem, de rohadt nagy spoiler már: Linc markolja a Tábornok zakóját. Ennek aztán tényleg élményromboló hatása van...tekintve, hogy már a legutóbbi részben ott állt szemtől szemben a tábornok és Scofiled.
Ami pár hete kijött a kép Mahone-ról és Fekakellermanról, na AZ volt spoiler. -
berc00 #11 kaphatna egy normális felvezetést... amugy nekem nagyon tetszik az évad, az utolso részen elélveztem komolyan -
G_ArchAngel #10 nem kell olvasni, vagy lehet irni sajat PB-blogot es oda olyan kepet teszel, amit Te akarsz... -
#9 puszilom anyud a képekért. -
winnie #8 attól, hogy szerződése van, eltüntethetik. a szerződés csak arra biztosíték, hogy a színész nem megy el. sőt, sokszor arra sem. -
kids #7 idióta barom, miért kell kirakni az uj epizód promó képeit?! kretén állat
Úgy látszik ez a kiba**ott kedvtelésed hogy mosanába telenyomod a cikkeidet k*va spoilerekkel -
#6 Sucret nem fogják eltüntetni, ha 7. évadig szerződése van :P -
xido #5 Igen..Kellerman igencsak rejtélyesen szabadult ki a furgonból anno
a spoileres képekért meg fuckoff -
Dvid85 #4 Érdekes lenne PB nélkül, már nagyon megszoktam, ez a 4-dik évad még tényleg nem rossz idáig, bár vannak benne hülyeségek néha. Visszatérő szereplő szerintem a Paul Kellerman lehet, Sucre-t meg nem kizárt hogy eltüntetik, vagy Mahone-t. -
Egerwin #3 Ja ott csöpög a sav Lincoln szájából :D -
#2 Nekem az Alien 3 ugrott be róla. -
Egerwin #1 Mekkora spoileres képek már, főleg a 3. !