Dead Space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a beállitásoknál a vsyncet ki kell kapcsolni és akkor jo lesz, nekem müködött.
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
minden tök jól megy atommaximum, de az egér... igy totál élvezhetetlen.
valami ötlet?
Te mondd hogy rablótámadás! A te hangod mélyebb!
Te mondd hogy rablótámadás! A te hangod mélyebb!
Nincs is ilyen fõcél. Pont az a lényege a játéknak, hogy a végtagokat lõjjük állandóan, és nem néha 😊
am jó tesztet írtál, egyetértek.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Alone in the Dark 1120x630 (no AA)
Beijing 2008 1024x768 (no AA)
Call of Duty 3 1088x624 (2xAA)
Call of Duty 4 1024x600 (2x AA)
Call of Duty: World at War 1024x600 (2x AA)
Conan 1024x576 (no AA)
Dark Sector 1152x640 (no AA)
Def Jam Icon 1152x648 (no AA)
Def Jam Icon 1152x648 (no AA)
Don King Prizefighter 1024x630 (2xAA)
Elder Scrolls IV: Oblivion 1024x600 (2xAA)
Fifa 2006 1024x576 (2xAA)
Fifa 2007 1200x675 (no AA)
Fracture 1152x648 (no AA)
Fracture 1152x648 (no AA)
Grand Theft Auto IV 1152x640 (no AA)
Guitar Hero 3 1040x585 (no AA)
Guitar Hero Aerosmith 1040x585 (no AA)
Halo 3 1152x640 (no AA)
Haze 1024x576 (2xAA)
Metal Gear Online 1024x768 (2xAA, temporal)
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot 1024x768 (2xAA, temporal)
MX vs ATV 1024x576 (no AA)
NCAA Football 08 1024x600 (2xAA)
Ninja Gaiden 2 1120x585 (2xAA)
Perfect Dark Zero 1152x640 (no AA)
Pro Evolution Soccer 6 1024x576 (2xAA)
Project Gotham Racing 3 1024x600 (2xAA)
Ratchet & Clank: Tools of Destruction 1280x704 (2xAA, centered on 720p output)
The Darkness 1024x576 (no AA)
Tomb Raider Legend 1024x600 (2xAA)
Tomb Raider Underworld 1024x576 (2xAA)
Tony Hawk's Project 8 1040x585 (2xAA)
Tony Hawk's Proving Ground 1024x576 (no AA)
Virtua Fighter 5 1024x1024 (no AA)
Forza.
Viszont, ha nem ott ülsz a képernyõ elõtt, akkor ez nem olyan nagy hátrány, mint amekkorának egy átlag pécés gondolja (hiszen az átlag pécés fél méterre ül a monitorjától).
Forza.
"48gb unified shader? a mai kártyákban 800-van... 40k alatti áron."
a 2 nem összehasonlithato 'shader egység'. ráadásul egy 4850 árábol vehetsz egy x360at.
"512 MB G-DDR3 RAM # 700 MHz DDR sebesség kevés, és még lassabb is mint egy ddr2 800-as, nem is kicsit."
ez szimplán nem igaz
---
az x360 3 éves konzol, természetes h minden kicsit gyengébben néz ki, mint egy jó pécén! ha más nem is, a felbontás és az AA tekintetében lemarad. viszont nem kell rá költeni: nem kell bele 4850-est venni, se +2 giga memoriát 😛
egyébként A1274815-nek igaza van, ha 1G lenne a mai konzolokban, sokkal szebbek lehetnének a játékok! viszont 2005-ben nyilván olyan ára volt a gyors ddr3-nak, ami miatt nem lehetett bevállalni többet a VESZTESÉGES konzol-vason!
Forza.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3 meg? húha, 4 magos procikat kapni ócsóért
2szál/mag? Szart sem ér, olyan mint a ht egy nagy nulla, földmûvelõvakítás. Tudom, ht-s gépem van melóban, olyan mint egy sima ht nélküli 1magos...
1 mb l2? höhö. A 10k-s procimban van ennyi.
48gb unified shader? a mai kártyákban 800-van... 40k alatti áron.
# 512 MB G-DDR3 RAM # 700 MHz DDR sebesség kevés, és még lassabb is mint egy ddr2 800-as, nem is kicsit.
# 1 TerraFLOP hááát kevéske, már a hd3800-as sorozat is többet tud mint 1 teraflop, és az csak a gpu, és a hd4800 sorozat kb 2x olyan gyors. És hát nem is drágák.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Alig várom a folytatást.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ennél egy csúcskategóriás PC-ben 1000-szer nagyobb teljesítményû alkatrészek vannak, ne okoskodj már itt a szar konzoloddal.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
cekkk:"elárulom azért mert a pc-t teljesítménye sokkal kisebb és ezért lekell butitani meg Xmillió fajta konfigvan és optimalizálni kell!"
Szerinted ezeket a játékokat amiket te otthon tolsz min fejlesztik ki? Megsúgom😊 :számítógépen!!.Pontosan az Xbox360-od az amire sajnos le kell butítani a játékokat mert a szar hardverei nem viszik.És mielöt megtámadnál nekem is van Xbox360-om és hozzá egy középkategóriás de Full HD TV-m és elhiheted hogy többet játszom számítógépen mert amig Xbox360-on laggol egy-két játék addig PC semmi ráadásul szebb grafikával élvezhetem a játékot.
Full HD-röl beszélsz?(Én már vagy egy éve 1920x1200-ban játszom)
Elárulom hogy amig te maximum 1600x1200 játszol addig mi PC-ek😊2048x1536-is játszhatunk akár!!
A DDR3-ról meg annyit hogy az már elavult rég van DDR5 is néha talán egyszerûbb és ésszerûbb lenne utánanézni dolgoknak mielõtt kinyitod a szád
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
mert ezek mondjuk ott van h ddr3😊"
Attól még, hogy DDR3 nem lesz 3x annyí a kapacitása. Tudod a textúrákat, pályákat modelleket valahol tárolni is kell, meg persze a futtaható kódot a proxy objektumokat a fizikához.
Szóval ha már oltogatsz legalább az alap dolgokkal lennél tisztában <#szomoru1>#szomoru1>
F
aki meg ennek él h 80 vagy 100FPS felett emg alatt meg ezt kergeti az számomra már zombi kategóriáju ember nem meg sérteni akarok senkit de nem ezeket kell kergetni hanem élvezni kell a játékot!
részemrõl ennnyi!
Elõre leszögezem, hogy több konzolom van, mint PC-m, amit lehet mégis PC-n játszom, mert hol látsz te a konzolodon 2048x1536 felbontást, 8xAF és 16xAA mellett? Mert egy 100k-s VGA-val PC-n ez nevetve nem gond és nem ám limitált max. 60 FPS mellett, hanem 80 vagy 100 felett. Persze ez játékfüggõ.
A nevetséges optikai meghajtós szenvedésrõl már nem is beszélve... van HDD install, de Boxon a popup gondon alig segített, PS3-on meg lassú az install folyamata.
A PC-sek azon része mely játszogat a gépén és komolyan is veszi, már rég elfelejtette a FULL HD-t, ugyanis alapból 1920x1200-ban tolják, ami már NEM full hd.
Nehogy belemenj abba, hogy melyik olcsóbb, meg melyik drágább, mert nem errõl volt szó, mindenki tudja, hogy a PC-s hardverre kiadott pénz, gyakorlatilag ablakon kiszórt pénz, de ha a legjobb grafikai minõség és a legmagasabb felbontás kell és bírod pénzzel, akkor a konzol köszönhet messzirõl, mert már elavult.
DDR3-at emlegetsz ember? Viccelsz? A mai normális VGA-kon DDR 5 pörög, fillérekért van már DDR 3 ram bele az alaplapba.
Sajnos nekem csak 4 db 3.4 GHz-en kegyegõ CPU mag jutott, de biztos találsz itt olyat aki erre is rátesz pár lapáttal. Az 1 MB L2-t emlegeted 2008-ba? Vicc.
HDD esetében PC-n már fillérekbõl RAID 0 kötetet lehet kialakítani.
"mig te ülsz a 17"os crt monitorod elõtt és megy szét a szemed más meg élve a 42"os tvje elõtt 3-4 méterrõl a kanapében ülve a játékot."
Te átaludtál 5 évet? Teljesen általános már a MINIMUM 19" TFT, de kb. 40k körül vannak a 22"-os monitorok, no meg ha már LCD tv-t veszel azon ott a VGA csati és máris megint értelmetlen a flamed.
Olvasgassál mielõtt okítasz itt újrekkk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
érdekes dolog ez a vita.
jah csak azt a 4 éves hardvert még mindig nem tudják a játékok 100%kosan kihasználni, akkor miért is ne lenne csúcs teljesítményû a gép?
ha annyival jobb lenne a pc mint a konzol akkor nem vennék meg millióan. és ne felejtsük el sok játék már csak konzolon jelenik meg pcre nem is adják ki.
Teny es valo, hogy az Xbox igen szep jatekokat tud kirakni a TV-re (aki nem hiszi vessen egy pillantast eloben! a nemreg kijott Gears of War 2-re es amuljon a latvanyon!). De akkor is egy kozel 4 eves hardware-rol beszelunk, ami nyilvanvaloan nem fog olyan grafikai minoseget kiizzadni magabol, mint egy mai high-end PC--bar az is teny, hogy meg van hely a fejlodesre, mert nem hinnem, hogy barmi is kihasznalja a gep tudasat maximalisan.
A konzoloknak baromi sok pozitivuma van a PC-vel szemben, de technikailag egy csucskategorias PC-vel soha nem fogja felvenni a versenyt. Max a megjelenestol szamitott egy evig.
mert ezek mondjuk ott van h ddr3😊
meg a másik h ezek erre lettek kifejleszve h ezeket a számításokat végezzék mig a pc-knél másfajta mûveletet is kell végezni....
akkor te sem láttál még full hdben konzolt mert akkor nem ez lenne a véleményed.
Nem? Pedig leírtad 512MB ram, amin a GPU és CPU osztozik, meg persze az OS is levesz a CPU-éból kb. 32-64MB-ot. Ezt nem szertem a konzolgyártókban a RAM mennyíségén sporolnak folyton, kb. 2GB kéne és nem lenne gond.
fade2black
Te egy retardált vagy😊
tudod h milyen teljesítménye van egy xboxnak vagy mi van egyáltalán benne?😊
IBM PowerPC alapú CPU
# 3 db 3.2 GHz-en mûködõ mag
# 2 szál/mag, 6 szálas feladat-végrehajtó
# 1 VMX-128 vector egység magonként, összesen 3 db
# 128 VMX-128 register szálanként
# 1 MB L2 gyorsítótár
CPU Matematikai sebesség:
# 9 billió pont kiszámítása másodpercenként
ATI grafikus processzor:
# FSB 500 MHz
# 10 MB beágyazott DRAM
# 48 utas párhuzamos lebegõpontos dinamikusan ütemezett shader pipeline
# Egységes (univerzális) shader architectura
Polygon teljesítmény:
# 500 millió háromszög másodpercenként
Képpont kitöltési teljesítmény (Pixel fill rate):
# 16 gigasamples/sec fillrate 4X MSAA-val
Shader teljesítmény:
# 48 billió shader mûvelet másodpercenként
Memória:
# 512 MB G-DDR3 RAM
# 700 MHz DDR sebesség
# Egységes memória architektúra
Memória sávszélesség:
# 22.4 GB/s sávszélesség a buszon
# 256 GB/s sávszélesség az EDRAM-ban
# 21.6 GB/s az FSB-n
A rendszer teljes lebegõpontos számítási teljesítménye:
# 1 TerraFLOP
# 12X Dual layer DVD-ROM
egy ilyennek a teljesítménye 4-5xör jobb mint a te asztali gépednek és a mai játékok kb 80%KÁT HASZNÁLJÁK KI a teljesítményének.
amig te ülsz a 17"os crt monitorod elõtt és megy szét a szemed más meg élve a 42"os tvje elõtt 3-4 méterrõl a kanapében ülve a játékot.
ugy h nem kell leszolni itt a konzolokat amikor azok játékra vannak kitalálva. és nem hiába jelenne kmeg rá hamarabb a játékok mint a PCre!
na szerinted miért?😄
elárulom azért mert a pc-t teljesítménye sokkal kisebb és ezért lekell butitani meg Xmillió fajta konfigvan és optimalizálni kell!
ÁÁÁÁ olvas guglizz és ne légy már hülye pöcs, az ilyen emberek miatt utálom a fórumokat!
Sokan itt azzal jönnek, hogy a DOOM3 sehol sincs a Far Cry-hoz képest, ami anyíból jogos, hogy kint nagy terepeken nem mászkálhatsz, bár ez sem igaz már (ET:Quake Wars), de tudott olyat a DOOM3, amit azóta csak kb. CrySis színtû játékok tudnak, minden fényforráshatására minden vetít árnyékot mindenre és ezt dinamikusan. A DOOM3ban nagyon sok skript lehetõség van, különbözõ dolgokra, amikre pl. Sourceban esélyed sincs (pl. fegyver skriptek). A fizika vissza csatol a hangrendszerbe.
A játékkal sajnos még nem játszottam, de néhány hozzászóló kedvet csinált hozzá, úgy hogy megveszem és végig viszem.
Ez egy remek játék, a Fallout 3 mellett egyértelmû favorit az év játékára.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
-----][----www.di.fm-----][------
-----][----www.di.fm-----][------
-Grafikailag gyenge. Olyan 3-4éves Doom3 szint, egy 3éves Fary Cry ennél jóval jobb. Persze érthetõ X360, meg PS3on is el kell futnia... így aztán PCn egy öskövület 7800GTn is szépen fut.
-Hangok nekem bejöttek.
-Játékmenet olyan amilyen. Szörnyek scriptelve, játékmenet lineáris, nem kell ragoszni, story hát.. izlések pofonok.
-Végszó: Számomra sajnos pont az lett gyenge benne ami ennek a müfajnak az erõssége kéne legyen a "Fear". Már elnézést ebben a stilusban az a game ahol az 5.pályán megunom és abbahagyom a gamet vmit 5pálya alatt "egyszer se estem le" a székörol ilyedtemben az kaki.
hát kb ennyi.
Afelett szerinted nincs élet? :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem peldaul van egy laptop-om (amin mellesleg meg futnanak is a mai jatekok mert egy eleg eros gep) de egyszeruen nincs igenyem ra, hogy azon jatszak. A szamitogep nalam megmarad szovegszerkesztesre, photoshopra, videoeditalasra, netezesre, etc--gyakorlatilag mindenre hasznalom csak jatekra nem. Arra ugyanis ott az xbox/ps2 es talan majd egyszer a ps3 is. Kenyelmesebb es nem kell honapokat (eveket) varni, mire egy-egy jatek megjelenik (ha egyaltalan megjelenik PC-re).
Nem azt mondom, hogy ez az egyetlen jarhato ut, de nekem igy kenyelmes; ha jatszani akarok, akkor azt HD TV elott szeretem csinalni 7.1-es hangrendszerrel, a kanapen ulve/fekve, nem pedig a monitor elott gornyedve. Nem ertem, hogy a PC-seknek miert olyan nehez elfogadni, hogy a PC-n tul is van elet es ez egyeseknek meg praktikusabb is... 😛