Egészség topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ szkeptikus, beleásta magát és elvileg látja milyen folyamatok zajlanak, említett matematikai módszereket amikkel a kutatási eredmények helyességét ellenõrizni lehet..
A te jogod az, hogy ha nem jársz utána, akkor egyedül ezen interjú alapján döntsd el együltõ helyedben, hogy mit gondolsz valósnak.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bár róluk elmondható lenne, hogy saját érdekbõl gyûjtenek össze, meg publikálnak ilyeneket, érdemes utánanézned, hogy hány olyan "kutatás", oldal foglalkozik ezzel, akik tényleg nem saját érdekbõl foglalkoznak ilyennel, szemben azokkal a statisztikákat készítõkkel, akiket nagy valószínûleg azért módosítják, mert hihetelen nagy üzleteket tenne tönkre. Csak nézd meg, hogy miért álltak át a transzzsírra, miért használják ennyien. Ha egyszer ott vannak valós statisztikák, és már a McDonalds is tudja, hogy káros, valahol már be is tiltották teljesen (!), és szinte egyértelmûen okozza sok ember halálát, infarktusát.
Kevés rohadtabb anyag van emberi fogyasztásra ajánlva, mint az, ugyanis a gabonaféléknél sajnos minden nyamvadt méreganyag ott (is) halmozódik fel.
Jó étvágyat, minden teljes kiõrlésû termékhez!
De ilyen a szója is... ez a "szójapörkölt, szójafasírt, szójanõvérkének, hogy befostam" (by Hofi).
Google keresési javaslat: szója gyomorrák
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nekem csak az a bajom, hogy nem fogom tudni most meggyõzni az egész családot, hogy holnaptól drága olívaolajjal fõzzenek. Egyre inkább úgy érzem, az egészséges életmód a gazdag embereknek való.
Valamint mivel helyettesítsem a margarint, ha a vaj nálam nem játszik, laktózérzékenység miatt? Nem ehetek mindig zsíros kenyeret 😄
Sõt... úgy tudom, a gabonákban található hormonok is károsak, férfiaknál pl. mellnövekedést (is) okoznak. Holnaptól mit egyek kenyér helyett?
Szóval egy bizonyos szint után egyszerûen úgy érzem, leszarom, nem megy.
"Óvatos becslések szerint évente legalább 1000 ember halálát lehetne elkerülni, ha az élelmiszeripar nem használná."
És akkor még mennyi mindennek lehet ez a forrása, ha az ereket "tönkreteszi"?!
Ezekre már tényleg nem nagyon lehet mit mondani.
Az a baj, hogy lassan az ilyen videók és cikkek hatására (illetve nem lassan, hanem már most) elvesztem minden bizalmam a társadalom jelenlegi formájában, az emberekben, és a világon mindenre kételkedõen nézek.
De komolyan, már annyi mindenrõl olvastam és hallottam ami a köztudattal ellenkezik, de egyszerû és hatásos, hogy csalódtam mindenben.
Persze értem én, ezek a tudós emberek nem azért léteznek, hogy jót tegyenek a világgal... dehát akkor miért?
Ezen a lapon, Itt egy videó(!)
"A tudomány és a kutatás ellenõrzése mára kicsúszott a társadalmi ellenõrzés alól. Ezt nem szabad tûrni."
amúgy mindig is gyanús volt nekem, hogy zsírosan étkezõ dédnagyapáink miért éltek 80 évet.
Hogy alapvetõen csak igazolni akarásból, bizonytalan eredmények alapján kiáltották ki a koleszterint fõbûnösnek, és azóta nincs megállás.
Több tucat kísérlet érdekes módon nem mutat összefüggést a koleszterin és a szívinfarktus, érrendszeri problémák között, egyszerûen nem lehet igazolni.
Hogy alapvetõen az õsi vadászó-gyûjtögetõ életmódból származó ételekhez viszonyítva az ember csak újonnan fordult a gabonafélékhez, a törzsekben akik táplálékuk 35-45%-ékát állati zsírból és húsból fedezik, kevés szénhidráttal, ismeretlen a civilizációs betegségek fogalma.
Legékesebb példa a korábbi eszkimók, akik mást nem is ettek csak fókahúst, mégsem haláloztak szívinfarktusban úgy mint a modern ember
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
max tünet annyi, hogy néha nehezebben veszek levegõt ha egy bizonyos szögben fekszek. meg lehet kicsit orrhangom van 😄
nem fogok mûttetni, max helyre verem magamnak
Csak úgy érdekességként közlöm a fejleményeket, hátha valakit érdekel: Még azóta sem múlt el az orr gondom, pedig történt már vagy 2 hónapja. Naponta kell orrspray-t használnom. Legalább 2x, mert nagyon be tud dugulni, leginkább a bal orrlyuk. Már szinte biztosra vesszük, hogy ez már nem nátha, mert 2 hónapos nátha nem igazán gyakori szerintünk. Az is lehet, hogy az egészet már a túlzott orrspray használat okozza, ami kikezdi az orrnyálkahártyát és ettõl dugul. Allergiára is gondoltunk már természetesen és mivel az utóbbi idõkben egyre súlyosabbak az orrdugulásaim (már napok óta nem alszom miatta rendesen, csak pár órákat) gondoltam utánajárok már azért.
Elmentem gégészetre, ahol kiderült, hogy a bal orrlyukban súlyos orrsövény ferdülésem van (allergia tesztet is csináltunk, de mint kiderült nem vagyok allergiás). Felírtak egy másikféle spray-t, amit egy hónapig kell használnom. Ha addig nem történik szinte semmi változás sem, akkor meg kell mûteni. <#smile>#smile>
Szal úgy néztem ki, hogy: hétfõn kómás, kedden energikus, szerdán kómás, csütörtökön energikus...
Csak az a rossz, hogy nekem délelõttönként nem nagyon van órám (heti 2x volt eddig, már csak 1x van), és így a délelõttöket végig alszom. 😞
viszont 23 meg 03 között már érezni a pihentségbeli különbséget...
Uhh, azt se tudom már mikor volt olyan utoljára, hogy éjfél elõtt lefeküdtem 😄 képtelen vagyok erõt venni magamon
De lehet, hogy a változáshoz is hozzá kell szokni 😄
szerintem rohadtul nem mindegy, mert szoktam érezni a gyomromon. olyankor egész nap rosszabb az étvágyam, mintha hamarabb aludnék
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Homeopátiával kapcsolatban én is arra jutottam, hogy aki nem hisz benne annak semmit sem ér, viszont aki bízik benne annak többet segít, mint amennyi a placebohatás lehetne - legalábbis amiket olvastam tapasztalatokat azok alapján... annyi biztos, hogy bizonyítva nincs a hatásossága... (persze ami meg hatástalan az orvosságok között, az meg igen...) Szerintem próbáld ki, aztán várjuk az eredményeket 😊
Annyi biztos, hogyha meg szeretnél gyógyulni, nem elég akármilyen szert szedni, legyen benned az elhatározás hogy megteszel amit csak lehet ennek érdekében. A gyógyulást nagyobb százalékban ez segíti, valószínûleg mégha csak allergiáról van szó akkor is.
A coryzalia vény nélkül kapható a gyógyszertárban, de ajánlott szedésének elkezdése elõtt felkeresni egy homeopátiás orvost, aki el tudja mondani, hogy melyik a legmegfelelõbb személyre szabva.
Nekem olyan 3 nap után teljesen megszüntette a tüneteket. Naponta olyan 4-5 darabot vettem be belõle.