Egészség topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá ez a coryzalia ez vénnyel vagy vény nélkül kapható?
Na csá p*cs*k... Én leléptem
A coryzalia egy növényi és ásványi eredetû alapanyagokból álló szer. Jó ez náthára, szénanáthára, megfázásra, de mindenféle allergiára is. Hystaminnal erõsíthetõ a hatása, de nem feltétlenül kell rögtön az elején kombinálni. Nekem nagyon bevált!
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
lehet elmozdult valami a helyérõl 😄
menj el vele nézesd meg
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az ICPR (Nemzetközi Sugárvédelmi Bizottság) által használt érték az embert ért dózis kockázatának meghatározására:
R=16,5*10^-6 [/msv (milliSievert)]
Tehát 1 mSv hatásos dózis 16,5*10^-6 kockázatot jelent.
Lefordítva: 10 millió emberbõl 165-en halnak meg 1 mSv dózis következtében (míg pl. a természetes rák halálozások száma: 28400!!)
Ezzel egyenértékû:
egy pakli cigit elszívni
8L bort meginni
200 km hosszan kerékpározni
1000 km hosszan autózni
200-szor átkelni egy forgalmas úttesten
1 vesemûködés-röntgenvizsgálaton átesni
Namármost az emberi test kibocsájtása: 0,18 mSv/év
Vagyis: 84 éves idõtartammal számolva 200x10^-6 kockázata van annak, hogy a saját testünk által leadott sugárzás miatt halunk meg (2000 ember évente)
De! Önként vállalt kockázat: 50kg hölgy + 75 kg úr egy 8 órás éjszakája:
8600 bomlás másodpercenként
a szoros kapcsolat során (és óvszer nélkül): 8% nyelõdik el a hölgyben = 5 nSv hatásos dózis
(ez 1001 éjszaka alatt 0,005 mSv)
Megéri? <#buck>#buck>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindenesetre én rákerestem, és ezeket az oldalakat találtam ezzel kapcsolatban:
pirula.net - Vesekõ és vesegörcs
Gyógynövénykeresõ
Kókuszvíz (:o errõl is most hallok elõször)
eletmod.hu - vesekõ
Anyukám hónapok óta szenved a veséjével.már többször volt törésen már nincs a veséjében a kõ a hugyvezetékben van ezért már mûteni se lehet.napok óta minden este az ügyeletre kell menni hogy kapjon fájdalomcsillapítót.szinte sír a fájdalomtól. nagyon sajnálom ilyenkor :-(
mit lehetne tenni hogy elmúljon?lécci segítsetek.elõre is köszönöm
Tai Chi
Tai Chi - és az idõsek immunrendszere újjászületik
Tai chi-vel a cukorbetegség ellen
Jóga
A zen meditáció valóban kikapcsol
Meditációval a szívbetegekért
A jóga már rövid gyakorlás után is javíthatja a légzést
Az alma, mint gyógynövény
A méz mint sebkenõcs?
Ismerõs csodaszerek: halolaj, gomba, cékla
Mire jó a fülgyertyázás?
Reiki
azért köszi hogy válaszoltál😊
holnapra remélem jobb lesz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Kell hogy legyen valami az akupunktúrában. Végsõ soron ki látott már beteg sündisznót?"
Bob Goddard
😊))
tudat alatti reakció...
hát persze, hogy nem volt itthon
pl. az immunrendszert sem szabad úgy besorolni hogy
Amúgy jó lenne errõl tényleg valami jó kis cikket találni, hogy mivel lehet segíteni. Mostanában többet alszok, mint mondjuk tavaly vagy eddig talán bármikor, mégse növök szerintem jobban 😛 Amúgy én 19 évesen azthiszem 175 sem vagyok, de én örökölten, kisebbnek is születtem. Engem mondjuk túlságosan nem zavar hogy kisebb vagyok, de azért egy kicsit tényleg jó lenne 😊
nem, ne írják le képletekkel, de ha egymásnak ellentmondó véleményeket olvasok, akkor az igényeimet nem elégíti ki ha azt hallom, hogy: ebbõl sokat kell fogyasztani, mert egészséges.
egyébként írják le képletekkel hogy miért az van amit leírtak? ezer hivatkozással?
számomra a fõ ok ami a szója ellen szól, hogy gátolja a növekedési hormonokat. De ennyi erõvel írhatnának cikket arról is, hogy a japánok a legalacsonyabb népek egyike, mégpedig azért, mert hagyományuk szerint sok szóját fogyasztanak. Holott nem biztos hogy összefügg a kettõ. Ugyanígy, hogy japán nõknél kevesebb a mellrák, mert sok szóját fogyasztanak... Honnan veszik, hogy pont a szója miatt? Szerintem puszta genetikai hajlandóság.
Amúgy növekedés-gátlásos rémhíreket csak azért veszem komolyan, mert erõteljesen nõni akarok még 😄 16 éves korom óta nem nõttem, lassan 3 éve, és ez a 175 nekem nem elég 😄
Ha már itt járunk, ismer valaki valami speciális étrendet, nyújtásokat stb. ami ezt elõsegíti?
vajon az ember le tudja tépni az ujját? 😄
mondjuk megmarkolja valaki a kisujját, és teljes erejébõl húzza. vagy akár ketten egyszerre. Mennyire erõs ez az összetartó erõ a csontok között? :p
nyamm
azok a dolgok, amiknek csak hosszútávon érzékelhetõ a káros hatása, nem csoda, hogy az emberi forgalomban maradnak.
teszem azt a parasztember aki már 30 éve megissza a pohár tejet reggel, aztán rákos lesz, nem fogja gondolni, hogy az erre való hajlandósága a mindennapos tejivás miatt fejlõdött ki.
Nem mondtam ki, hogy a tej rákot okoz, mert nem értek hozzá, csak szemléltetõ példa volt 😊
Egyébként érdekes, ahogy ehhez akár az egészségügyisek is hozzáállnak.
Anya ápolónõ, egyszer kinyomtattam egy ilyen tejellenes cikket, hogy olvassa el. Nem igazán tartotta hihetõnek. Azt kérdezte, hogy akkor vajon az orvosok miért ajánlják mindenkinek a napi pohár tejét. Nyilván mert ezt tanulták, és ezt tudják jól.
De egy matematikai tanszék legalább levezeti a képletei bizonyítását is, hogy érthetõ legyen, hogy miért jutottunk oda, ahova. A pohár tejjel ilyen nincsen.
Ha belegondoltok, érvek sehol. de propaganda az van:
-a kisfiam 8 éves! *bevágnak egy jelenetet, hogy a gyerek leugrik a lépcsõrõl, és fáj a bokája* leugrott a lépcsõrõl, és megsérült a lába! de mióta minden reggel fogyasztja a ****** új termékét, azóta sokkal erõsebbek a csontjai! Mert az új termék tartalmaz 80% tejet, amiben van KÁLCIUM! és a KÁLCIUM BEÉPÜL A CSONTOKBA! Ezáltal a csontok sokkal erõsebbek lesznek. És ahogy leugrik a lépcsõn, nem csak hogy nem fáj a lába, még mosolyog is! Áhh, ez a termék kell nekem! Mert ebben van 80% TEJ, ami tartalmaz KÁLCIUMOT, és ez a kálcium BEÉPÜL A CSONTJAIMBA! És az nekem jó.
Szegény gyereknek elég súlyos fejlõdési rendellenességei lehetnek, hogy a lába fáj, mert leugrott négy lépcsõfokot.
Mellesleg itt a miskolci kórházban is láttam plakátokat, hogy a kislány tejet iszik. Igyál te is mindennap 2 dl tejet, hogy egészséges maradhass szöveggel. nem szó szerint, de majdnem.
"A pasztõrözés és az egyéb finomító eljárások során ugyanis - szinte az összes tápanyaggal együtt - a tej elveszti kalciumtartalmát."
Meg esetleg valamennyire alkalmazkodott az embereknek a szervezete... Mindenesetre ezek a tej elleni érvek elég meggyõzõek sajna, bár nem mindenben egyeznek meg a különbözõ cikkek. Pl. ezen a legutóbbi linken a szójatejet ajánlja, egy korábban belinkelt oldalon meg nem!
A tejet azért fogyasztották mert táplálékforrás volt és ha semmilyen negatív hatást nem láttak benne, semmi baja nem volt vele az embernek, akkor most vajon hogyan õriztük meg ennyi ideig hogy most azt mondják rá: káros? ami nem öl meg az erõsebbé tesz? <#idiota>#idiota>