Egészség topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"a nevetés gyógyít" :D
A Vágó Istvánnal való vitájára érdemes rákeresni aki még nem látta, szegény faszi ég mint a rongy
Meg is fogadtam, hogy egyhamar nem kerülök oda, ahogy csak tudok vigyázok magamra. Elsõ lépésként csináltattam egy teljes (lifecode) állapotfelmérést a napokban. Inkább most féljek egy kicsit az eredménytõl, mint néhány év múlva, amikor már mentõ visz a fentebb említett nem túl guszta helyre. Most veregetem a vállam, mert a dialíziskezelést már megúszhatom.
húsz, harminc, negyven -de a központi idegrendszer energiaszintje a béka feneke alatt van. Esetleg végezhetek egy fantommûtétet?
zárójel
Miért nem mész el dokihoz? Megvizsgálna, és egybõl megmondaná, vagy elküldene röntgenre, amibõl egybõl tudnád, hogy nincs gebasz. Fórumdiagnosztika, beszarok.
hüvelykujjad a mutatóujj bütykének tetejére, a mutatóujjad pedig alá, a tenyér felöli oldalra tedd. szóval érezd rendesen az ujjaiddal a bütyködet, Kérj emg valakit, hogy kezdje el balra-jobbra oldalirányba mozgatni, és lehet érezni, ha a csonton érezni így tapintásra hogy kicsit mocorog, ezt úgy hívják hogy fraktál. akkor eltört.
Csak annyi, túl sok esetén káros hatása van (fejfájás, hasmenés, hasi görcsök), akkor vajon nincs-e káros hatása kevesebb esetén is?
"A kivonatot akut problémák esetén szakember által meghatározott ideig szedhetjük! Túlzottan nagy adagok szedésekor esetleg fejfájás, hasmenés és hasi görcsök jelentkezhetnek. Figyelem! A kivonat a szembe nem kerülhet! Kizárólag hígítva használjuk! Hígítatlanul szemölcsök, láb- és körömgomba esetén használható külsõleg. Citrusallergiában szenvedõk nem szedhetik. Csecsemõknél és kisgyermekeknél kisebb adagot használjunk. Várandós anyukák is szedhetik."
Mindenesetre, rosszat nem találok róla, ezekszerint csak jó. Mik vannak... :-)
Az is.
"Hatása:
A citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, a C-vitamin hatását fokozzák, bomlását gátolják. A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. Az emberi szervezet zavartalan mûködéséhez szükséges ú.n. esszenciális anyagok, ezért P-vitaminnak vagy permeabilitási faktornak nevezik. A kivonat 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtû parazita növekedését már nagy hígításban is gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja.
Alkalmazása: naponta 2-3x 10-15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni."
A halolaj viszont elvileg tényleg jó... de annyira azért nem :o És mivel zsíros, csak zöldségekkel/gyümölcsökkel kiegyensúlyozva ^^
"Zsírsavak szerepe
Manapság nagy divat a margarin, miközben erõsen háttérbe szorult az olyan állati zsiradék, mint például a disznózsír. Ennek tagadhatatlanul elõnye van például a szív- érrendszeri betegségek megelõzése szempontjából. Csakhogy a margarinok kizárólagos és túlzott fogyasztása éppoly káros, mintha csak nagy mennyiségû disznózsírt ennénk.
A mindannyiunk által szeretett „zsíros deszkának", pláne hagymával, zöldpaprikával és paradicsommal, idõnként az egészséges táplálkozásban éppúgy helye van, mint a margarinos szendvicsnek. A különbözõ zsiradékoknál ugyanis az arányok az igazán fontosak.
Vannak jó zsírok és rossz zsírok. A jó zsírok (ilyen például a halolaj) az életben maradáshoz és a szervezetünk egészséges mûködéséhez nélkülözhetetlenek, a rossz zsírok viszont betegségekhez és idõ elõtti öregedéshez, halálhoz vezetnek.
A „transzzsírok" allergia szempontjából rossz zsírok. Ezek növényi olajokból, „részleges hidrogénezés"-nek nevezett vegyi eljárással készülnek, amitõl szobahõmérsékleten olyan szilárddá válnak, mint például a disznózsír. Ilyenre van szükség a margarinok készítéséhez is. Ezek mesterséges zsiradékok, amik a természetben és az emberi szervezetben egyáltalán nem találhatók meg.
A „részlegesen hidrogénezett növényi olajok" a kereskedelemben kapható kedvenc ételeink elkészítéséhez igen széles körben használatosak (pl.: finom kenyér, keksz, csokoládé, burgonyaszirom, csipsz, majonéz, salátaöntet stb.).
A gyorséttermek hasábburgonyája és egyéb sültje is transzzsírban pirul ropogósra. A világ fejlett országaiban a mozgáshiány mellett a túlzott cukor- és lisztfogyasztás után, a gyermekek és felnõttek kövérségének a transzzsír a harmadik leggyakoribb oka."
(forrás)
Halolaj kapszula grapefruitmag kivonattal leöblítve. Régóta lepedékes a nyelvem valószínüleg az egyik fogamtól, bekentem ezzel a cuccal, és 10 perc alatt lemarta róla.
Amikor elkezdtem utána kajálni, sokkal erõsebben éreztem az ízeket, és olyan endorfináradatot indított el az agyamban, hogy még a cigit sem kívántam utána, prüszkölök tõle, mint az állat. Azt hiszem, leszoktam. 10 perc alatt helyrerakta a magas vérnyomásom, és visszanövesztette a fél karomat. Elmúlt a depresszióm, most már tudom az Egy Igaz Utat, hogy csak én tehetek arról, ha beteg vagyok, még akkor is, ha a gonosz gyógyszermaffia az ellenkezõjérõl gyõzködött az egész életemben, ezért a kezembe is vettem az életem irányítását. Tiszta szatori, ilyen csodaszert a C-vitamin óta nem találtak fel.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mondjuk nem tudom minek szabadítaná magára mások haragját, akik végül perben semmit sem tudtak ellene kezdeni.
mellesleg igen van benne asszem