Egészség topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
meg most ebbe belegondolva én szerintem átlag alatti mennyiséget viszek be...
A nitrát egészségkárosító hatásai
Methemoglobinaemia:
1-2 évnél fiatalabb csecsemõ, gyerek metilén kék színû lesz
0,5- 3% fiziológiás, 10 % tünetmentes, de cianózis !
25% vérnyomás esés, 30-40% fejfájás, gyengeség, hasmenés
50-60% letargia, kóma, 70% fulladásos halál
sztem ha a fûszerek nem léteznének, két héten belül lefogynék 60 kilóra :D
még amit nagyon szeretek: a kaja mellé egy nagyobb vöröshagymát felvágok karikákra, megsózom és ráfacsarok majdnem egy fél citromot. Na az kurvajó d:
igen észrevettem hogy nem hasznos, nemrég kicsit kisebesedett, és véres cucc jött ki... és jópár hét volt mire elmúlt :)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
szóval valamit érdemes hozzá enni, pl jó a kétszersült vagy piritós, arra rákenve már egész könnyen fogyasztható. fõzni, piritani nem érdemes, a hõtõl kicsapódik a hatóanyag jó része.
The Matrix has you...
*megettem egy fokhagymáát:-O
*mert az van
*h igy ki kell vágn i egy kis darabot
*és ugy megenni egy fokhagyma darabot mintha tabletta lenne:D vizzell
*állitolagf kibaszott egészséges
errõl mi a véleményetek ?:D igaz ez?
Már vagy másfél hete, hogyha mélylevegõt veszek akkor a jobb mellkasomon fájdalmat érzek. HA viszont összegörnyedek és akkor csinálom ugyanezt, akkor meg nemérzek semmi fájdalmat. Mielõtt jelentkezett ez a probléma, edzettem és lehetséges, hogy meghúztam valahogy a mellizmom, és amikor mélylevegõt veszek akkor a tûdõm nyomja?
De k*rvajó géped van istenem....
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
na akkor erre varjak gombot vagy sem? ....
The Matrix has you...
Nem is követelmény a legtöbb vegyi anyagnál a 100%-os tisztaság, csak mondjuk 98-99
...mert frissebb és nincs olyan sok vegyszer sem benne :)
mivel mindent mûtrágyáznak, meg kitudja mivel kezelnek, ezért tartalmaznak bizonyos mennyiségû vegyi anyagot is. persze azt nem tudni, hogy ez mennyire káros, de nem hiszem, hgoy túl sok haszna lenne.
a vitaminos pótszerek meg ugye eleve vegyileg készülnek, azt szintén nem tudni mennyi természetes anyagból. igen, rá van írva, meg le van mérve, be van vizsgálva..jaja...
The Matrix has you...
neten rengeteg népi gyógymód van, azaz gyógynövények, zöldségek, gyümölcsök, amik fogyasztása megnöveli az immunrendszered védelmét és segíti a kórokozók, baktériumok elpusztítását.
Ezeket egyébként is érdemes rendszeresen fogyasztani :) Jobb, mint a kapszulás dolog, mert frissebb és nincs olyan sok vegyszer van benne.
The Matrix has you...
Továbbra sem értek egyet - egy 8 éves gyerekrõl még talán feltételezhetnénk, hogy szüleitõl megkapta örökletes úton, csak még nem bukott ki, de egy 18 évesnél ez már igencsak túlzás. Az meg, hogy átbasz és teljesen félreismertem, meg hiv fertõzött lett a wc-tõl, stb. olyan szélsõséges, értelmetlen parák, amikkel együtt az élet folyamatos hipochondria. Úgyhogy most gyakorlatilag megpróbálsz rámutatni arra a véletlenszerû 1%-ra, amit az élet változatossága produkálhat, de azzal egyébként is mindenki tisztában van.
Mint írtam;
-lehet, hogy szüleitõl vette át, lehet hogy felszedte - nem nemi érintkezés útján (utóbbira elég kevés a lehetõség mondjuk,ha nem drogozik, de wc-kben, meg ilyen helyeken is ellehet tudtommal némelyiket)
-lehet, hogy az a lány akit olyan tisztességesnek gondolsz, mégse annyira tisztességes, és mégis lefeküdt 1-2 emberrel, óvszer nélkül, csak nem meri esetleg elmondani, vagy ilyesmi.
Még ezeken kívül is vannak lehetõségek, amiknél a te "módszered" megbukhat.
Másrészt szerintem te sem ellenzed az óvszert partnerváltogatásnál, illetve nem "biztos" helyzeteknél, úgyhogy pláne nem értem ezt a hangnemet.
A tisztességes lány természetesen rendelkezik akkora IQ-val, hogy valamilyen módon védekezik. Eddig oké? Aztán nem olyan nehéz rákérdezni arra, hogy szedett e már fogamzásgátlót. Ha igen, akkor te nem erõlteted, mert nem lehetsz benne biztos. Ha nem, akkor te leszel az elsõ akivel igen, és mivel tisztességes lány, ezért eddig is védekezett, csak gumival. Így már tiszta?
Nagyon más, te azért nem használsz gumit mert szerinted kevés az esélye hogy a lány akivel összejössz valami ilyen úton terjedõ betegséget hordoz. Azok meg többségben úgy gondolják, hogy szarok bele, úgyse kapom el :|
Ha váltogatod a partnered, akkor óvszert kell használni, vagy lehet kockáztatni. A lány akivel összejössz lehet, hogy fogalma sincs, hogy hordozza, lehet hogy örökölte, összeszedte valamilyen vérfertõzés útján, stb.
ennyire nem lehetsz bizalmatlan egy általad jól megismert, és tisztességesnek ismert lánnyal szemben.
Meg mint mondtam, a normális lányok sem hülyék, óvszert használnak. Olyannal kell összejönni, akirõl tudod, hogy nem szedett még elõtted senkivel gyógyszert, ergo nagy valószínûséggel mindenkivel használt gumit. Mivel õ így tett ezért nem veszélyeztet téged, és mivel te is csak ilyen lánnyal voltál, te sem veszélyezteted õt. Remélem így érthetõ. :DD