Egészség topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb szerintem utána lenne, mert a hideg víz után úgyis fázok rendesen. 😊)
mintha a tûz fölött perkálodna ki a házából))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Van lehetõség vizet locsolni a kövekre, így a páratartalom megnõ. Ez kezdõknek túl sokszor nem ajánlott vagy csak kis mennyiségben, mert hirtelen jön rád egy nyomásérzet és rögtön melegebb is lesz. Nem jó versenyezni ilyennel, szóval csak néha és kevés vizet. Én elsõ körben nem is szoktam, csak a másik kettõben egy kicsit öntök rá. Van benne illóolaj ami a bõrön keresztül szívódik fel és úgy hat az emberre.
The Matrix has you...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Összedobtam egy bannert, mit szóltok hozzá? Tudom sajnos rossz szokásom, hogy mindent megpróbálok rátenni amit csak lehet, így kicsit zsúfolt, megértem ha nem fog tetszeni senkinek 😄

"buta sejtek" jutnak be a szervezetünkbe, és elvesznek a bioenergetikai információk.
omg. ekkora idióták léteznek.
Sugárzó mobilok
(megint vicces, 2 szinte egymásnak teljesen ellent mondó cikk :|)
Masszázs élettani hatásai részletesen
savbazisegyensuly.hu - Gyógyító növények
savbazisegyensuly.hu -> hmm? ez azért nem túl hiteles. Ha mindenhol rákosak lennének ahol mikrohullámos sütõ van, akkor még talán...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egeszseg.net - A csoki
Szívvédõ ételeink: csokoládé, szója, zöld tea
(hopsz összecsokiztam az egeremet <#zavart1>#zavart1>)
de elõbbi 3 rétegû és halat zöldséggel együtt párol de nem veszi át egymás ízét illatát..meg még egy halom trükk amit tud
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
The Matrix has you...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

nagyon finomak maradnak a zöldségek, hamar kész, tojást vagy rizst, húst is 20 perc alatt elkészít, 7ezer ft volt..annyit nagyon megér
C vitaminban gazdag zöldségfélék: a zöldpaprika, paradicsom, burgonya, saláta, és a káposztafélék: (káposzta, brokkoli, kelbimbó), friss gyümölcsök, (elsõsorban áfonya, ribizli, a vadrózsa termése, a csipkebogyó, narancs, citrom, grapefruit), télen ezek, vagy az ezekbõl úgynevezett "hideg" eljárással készült teák, szörpök, gyümölcsborok fogyasztását kell szorgalmazni. A zöldségféléket lehetõleg nyersen, salátának elkészítve, vagy pároltan célszerû fogyasztani."
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nah mind1, hát akkor folytassuk a gyüjtögetést a témával kapcsolatban. 500 hsz nem tom, hogy egyáltalán össze fog-e gyûlni :| , eddig nem túl pörgõs a topik. Én azért azthittem többen fognak segíteni, tapasztalatokat írni, hozzászólni.
Pedig elég sokoldalu a téma.
Az 500 hsz hiányzik a gond.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Avanti Roma!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Avanti Roma!
gyökerek (katáng,stb)
mindenféle bogyók(csipkebogyó)
ehetõ magvak (fenyõmag)
de példa tegnap még látható volt virágzó pitypang
persze vannak akik panelban laknak
de bárki cserépben csíráztathat hagymát,búzát,kukoricát,stb
szóval ne nézz akkorát)))
The Matrix has you...
Várjuk a tapasztalataidat!
Most az almaecetrõl töltök éppen 2 könyvet, ha megvan feltöltöm 😄
Megpróbálok regisztrálni tárhelyet és feltölteni oda is amiket eddig feltöltöttem, meg majd amiket találok még (csak az eldobható email cím nem akarja továbbdobni az aktivációs mailt :@, a normál címeim meg foglaltak, de megoldom).
Elõször is köszönöm Neked, hogy nyitottál egy ilyen topikot.
Mostanában változások zajlanak az életemben. Testileg is, lelkileg is és ezekbõl kifolyólag akkor ugye mentálisan is (biztos rosszul írtam valamit, de nem érdekes a változáson van a hangsúly)
Eddig is próbáltam egészségesen élni, bár ebbõl kimaradt a sport az utóbbi pár évben, ami eléggé lényeges, most ezt is pótolom.
Köszönöm azt, hogy nem csak saját élményeket, dolgokat írsz, hanem linkeket raksz be, amik többé-kevésbé jó irányba terelnek Minket.
legelsõ tréningem a látásjavítás lesz, pont most akartam váltani kontaktlencsére, de ha beválik ez a dolog, nem lesz szükségem semmilyen segédeszközre😊
Más érdekes téma is van, a legtöbbet fogom követni és késõbb beírom a saját tapasztalataimat is.
Várom további hasznos oldalaidat. Tisztelettel, bigapó alias Peterson.
The Matrix has you...
Én azt szûrtem le, hogy legtermészetesebb körülmények között nincs szükségünk 60-100 mg C vitaminra... viszont nagyon sok tényezõ van, amitpl. itt a calculator oldalán sincs lehetõség bejelölni (járványok, idõjárás). Ami kiderül egyéb helyekrõl, hogy a vitamintúladagolás sem veszélyes.
Wikipedia-n ezt írja: "Kizárólag természetes élelmiszerfogyasztással általában nem érhetõ el a túladagolás. A vitaminok túladagolása csak ritkán okoz maradandó megbetegedést. Gyakran a vitaminkészítmények adalékanyagai okozzák a mellékhatásokat – néhány esetben maradandót is.
<...>
"A napi szükséglet minimuma 45-80 mg/nap körül van. <1>1>Ajánlott mennyisége hivatalosan 60-90 mg, de errõl viták a mai napig folynak. Több orvos szerint is érdemes túllépni az ajánlott bevitelt, akár 750 mg-ig, azonban efölött megnõ a vesekõ vagy a magas húgysavszint kialakulásának kockázata. De kivételes esetekben, például megfázás, fertõzés esetén akár több grammot is bevihetünk naponta belõle. Akár már nap végére is jobban lehetünk, de 1 hétnél tovább ne alkalmazzuk ezt a módszert."
Namost én már szedtem többször 1000mg -os C vitamint, és semmi bajom sincs, nem is hallottam róla h valakinek lett volna. Sokan hisznek Lenkeinek, tehát elég sokan szedhetik. Sztem ha 1 valakinek is ettõl vesekõ alakult volna ki arról már hallottunk volna.
Beírom az életkorom és a nemem, erre kiadja, hogy 60 mg C-vitamin kell.
Köszönjük, sokra megyünk vele.
Avanti Roma!
Avanti Roma!
Kiragadtam egy képet Lenkei weboldaláról:
Azt a félreértések elkerülése végett ki kell jelentenem itt és most, hogy ez nem az én véleményem, nem az én számításom.
Avanti Roma!
Mit fogyasszunk, és mit ne fogyasszunk? noiportal.hu 😄
Az elsavasodás tünetei és kezelése
elsavasodas.hu
Az "elsavasodás", mint népbetegség (tisztafriss.hu)
A másik, hogy amiket megeszünk mennyire tartalmazzák azt amit a természetes körülmények között termesztett növények (tehát mennyire befolyásolják a modern eszközök - mûtrágya, génkezelés, permetezõszerek, rovarírtók).
Megintcsak azt tanácsolom, hogy szedjünk össze errõl is minél több olvasnivalót.
Brit vita a génkezelt növényekrõl - Index
Mindentudás Egyeteme: Van-e okunk félni a genetikailag módosított élelmiszerektõl?
Idézet a mindmegette.hu "Méregtelen ételek" cikkbõl:
"Nagyanyáink még gondosan szedegették a kertben a krumplibogarakat, nagypapa csalánlé kivonatot is csinált, ami igencsak büdös, viszony hatékony volt. Ezek természetes, ám csak kiskertekben mûködõ megoldások. Látott-e már valaki napszámosokat sok hektár krumpliföldön krumplibogarat szedni? Ugye nem?
Ezért kellenek a SZEREK. Hatékonyak, nem drágák. Viszont mérgek. Kérdés, hogy bekerülnek-e a növénybe, amit mi megeszünk? Ezt eszik a gyerekeink is, mint egészséges répát, almát, káposztát?
Ma a növénytermesztés nagy területen folyik. Cél a maximális profit. Ehhez gyorsan kell fejlõdnie a növénynek, nem szabad, hogy kártevõk a közelébe kerüljenek. Azért jön a mûtrágya, a permetezés."
Egy másik oldalról (nana.hu - Méregtelen ételek
"Pedig bizonyított tény, hogy a kemikáliák hatására egyre több az allergiás, meddõ, fejfájós, gyomorpanaszos, itt fáj-ott fáj típusú probléma. Inkább gyógyszereket kapunk be, ha rossz az emésztésünk, és nem gondolkozunk el a valós okokon. Emlékezzünk, hogy azzá leszünk, amit eszünk…"
Keresetek légyszi ti is linkeket, olvasmányokat, teszteket (vagy akármit) amik alátámasztják esetleg azt, amiket állítotok.
És arra is gondoljatok, hogy nagyon sok embernek nincsen kertje sem, illetve a városban élõknek elég kevés lehetõsége van teljesen természetes úton termesztett növények fogyasztására.